|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
27.9.2007 21:04:53   
rumba
En vic za lahko noč:

Ste se ze kdaj vprasali, kako je brezmadezno nastal Jezus? Raziskovalci so
ugotovili:

Jozef in Marija sta vsako noc pridno seksala, pred izlivom pa je Jozef
vsakic urno potegnil svojega korenjaka na varno in tako je bil seveda na
rjuhi vsako jutro madez.

No, nekega jutra pa tistega madeza na rjuhi ni bilo. In takrat je bil baje
spocet mali Jezus. Brezmadezno.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
27.9.2007 21:10:36   
Freycha
user posted image  good one.

joj, jaz pa sedaj gledam na TVS 2 Kavarna Astoria film pa crkujem od smeha user posted image  kake ideje user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
27.9.2007 21:12:38   
*maja
No zdaj vsaj vemo kaj pomeni tisto brezmadežno spočetje user posted image .

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
27.9.2007 21:19:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Imam pa eno smešno uprašanje in sicer ali dajati otroku nogavice za spanje ali ne glede na to da je pižama brez stopal?

Moj ima pižamico s stopalci in nogavičke. Hitro ima mrzle noge.

Freycha? Kake slike to razpošiljaš? Za mene nič?

IZVIRNO SPOROČILO: rumba
Vem pa, da so eni zdravniki zagovorniki strogo brez nogavic in stopalc

Zakaj pa to? Prvič slišim.

Jaz sem pa takoooooooooo vesela. Končno je zgleda Izak posvojil eno dudo in jo zna tudi sesati kakšno minuto ali dve. pol mu pade, pa mu je tgreba vsako minuto mu jo popravljat in fejst na obrazek potisnit. Kot bradavico. pol pa vleče.
Za dude sem zapravila več kot za plenice. Poskusila vse oblike, vse materiale, vse proizvajalce. In moj bubek se je odločil za najbolj grdo. user posted image  Tako zdaj vleče tisto Chiccotovo, rumeno, iz kavčuka. Bljak je grda. Ampak vsaj prsta si ne sesa. user posted image

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2729
27.9.2007 21:32:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta
In moj bubek se je odločil za najbolj grdo. user posted image  Tako zdaj vleče tisto Chiccotovo, rumeno, iz kavčuka. 

Moj isto.user posted image Z njo ga vsaj sem pa tja uspem malo zamotit. Ampak res za minutko, dve.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2730
27.9.2007 21:56:53   
rumba
Jaz pa imam en predlog:
Kaj ko bi namesto teh slikic na zdajšnjem seznamu dale slikico svojega sončka? Bi bil malo drugačen in originalen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
27.9.2007 22:05:57   
Anonimen
Rumba... Tvoj predlog je dober... Zelo dober.... Sem že sama razmišljala o tem. Le da ne vem, kako bi tako slikico pripopale. Ker te so s spleta in se jih da kopirat, ko želim dat gor kaj z osebnega računalnika pa ne gre ali pa jaz ne znam.
Pa a imajo vse punce digitalce, da bi lahko dale slikce svojih cukrov? Da se ne bi katera počutila manjvredno?

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
27.9.2007 22:43:58   
kapica
Haj punce!
Mi smo spet doma, kako je to lepo, po takoo dolgem casu. Danes je bilo treba cote postimat, pa malo stanovanje, jutri bom imela pa ze vec casa za vasuser posted image .

Danes je bil Dino pri zdravniku, zaradi izpuscajev, oz. lisajec, ima taksne rdece flekce po telesu, ne veliko, ampak glih tolko da smo se spravili k zdravniku. Pa je dobil masno kremo, morem veckrat na dan namazat, pa rekla je, naj jaz neham pit pleko in jest mlecne izdelke. Sem zasledila, da nekatere od vas tud tega ne smejo jest. Kaj pa imate pol za zajtr in vecerjo, ce ne smes mleka in kruha?

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
27.9.2007 22:59:24   
Freycha
zvesta - razen najlepšega otroka - Dite ti drugih fotk ne morem poslati user posted image user posted image  mal se hecam......

Kapica jaz mleka ne konzumiram, ampak kruh pa vseeno jem. Zakaj pa ne bi kruha jedla?user posted image

Rumba full dober predlog, ampak meni tudi ni jasno, kako se fotkice gor lepijouser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
27.9.2007 23:09:46   
rumba
kapica, iiiii, sem te pogrešala user posted image Če si na brezmlečni dieti še vedno lahko ješ kruh. Paziti moraš le, da ni bel, ker tam je dodano mleko, v večini mešanih pa ni. Jaz sem ravno danes skenirala plonk ceglc za brezmlečno dieto, ki sem ga dobila za Hano na pediatrični. Če mi daš svoj email naslov, ti ga pošljem.user posted image
Freycha, sem bila sigurna, di ti boš vedela, kako slikico pripopat. No, mojo lahko kopiramo iz avatarja, dalo bi se verjetno kopirati iz albumov, samo bi vsaka, ki bi želela tako slikco, morala dati v album eno majhno, ki bi jo po želji vsake toliko menjala. No, zvesta, to bi bilo pa že veliko dela kaj? Ti bomo počasi morale že honorarno delo plačevati.user posted image  Mogoče bi šlo, da bi tista, ki želi tako slikico, pisala zvesti na zs, po potrebi ji dala geslo za album in v albumu naštimala eno slikico. Pa da se ne bi zvesta lovila po albumih, bi lahko vse dale isto ime za mapo v albumu.user posted image  

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
27.9.2007 23:11:14   
kapica
Freycha, zato ker naj bi tudi kao napenjal, pa ga ne upam jest prevecuser posted image . Ne vem no, kompliciram.
Rumba, res hura za tebe, da nam tako lepo odgovarjas na vse in res vsakemu odgovrois no, ni kaj. Bravouser posted image .
Corfu, jaz vas tud pogresam, pa iamm se malo kaosa, ampak kot receno, v naslednjih dneh se vse postima, pa bom imela vec casa. Ampak ko se pride iz dopusta je vedno kaos doma, sedaj ko je pa dete, ga je pa se vecuser posted image .
Siskamiska, jaz oblecem nogavicke na pajaca, se posebej ce ima pajacek nogice. To pa zato, ker ko nogice pokrci in jih spet stegne, jih ne dobi v tisti zepek za nogice, ampak mimo nateguje in vlece pajavca narazen in ima premalo prostora. Tako da nogavicke oblecem zato, da nogica ostane v zepku, ne vem kako naj drugace resim.
Zvesta, dobra ideja za seznam, pa tud sama ne vem, kako bi se lahko prilepl a slikica, jo se tu na avatar ne znam datuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
27.9.2007 23:12:59   
kapica
Rumba, ti posljem email na zsuser posted image . Sem pozabla prej se dodat, da si dober vic napisala, ga se nisem slisala prejuser posted image . Jutri grem po mesan kruhuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
27.9.2007 23:15:10   
Freycha
kapica jaz jem ovsenega in če se le da, vsaj en dan starega, pa ni problemov. No tako hudo pa ni z našimi sončki, da ne bi nič jedle. Malo bodo pa že potrpeli. Dejstvo je, da če nič ne ješ, tudi mlekca ni.......

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
27.9.2007 23:17:45   
kapica
Punce, kaj je boljse, dete navadit na roke, al na dudo? Ker to z dudo mene ze zdaj skrbi, da mu ne bi unicla zobkov al celjusti, tako da sem mal zmedena zadnje dni zarad tegauser posted image . Moj pravi da vsakega po malem.
Ker danes sem videla da so mi ga na dopustu razvadli, ko so ga sam porokah nosli.

Pred kaksno urco je zaspal, v stolcku, ki ga imamo od danesuser posted image , jaz pa tud grem spat. Ko vem da bo cez 2-3 urce ze budnica. Pa tako bi rada da bi spal kaksno noc po 6-7 ur, da se vsaj malo odpocijemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
27.9.2007 23:19:28   
kapica
kapica jaz jem ovsenega in če se le da, vsaj en dan starega, pa ni problemov. No tako hudo pa ni z našimi sončki, da ne bi nič jedle. Malo bodo pa že potrpeli. Dejstvo je, da če nič ne ješ, tudi mlekca ni

Ja, to je pa tud res, malo bojo potrpeli, drugace mlekca ne bo. A ce je kruh en dan star, to pomeni da se ga lahko brez skrbi je? Ker pol pa tako ni problem.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
27.9.2007 23:22:23   
rumba
kapica, da daš za avatar svojo slikico je postopek naslednji: njaprej izberi eno slikico in jo pomanjšanj na velikost 70X70 ali podobno (70X80,...največja velikost 20KB) in si jo nekam shrani. Potem klikneš na Moja ringaraja, moj profil, pri Mojem avatarju odklukaš Naloži mojo sliko,klikni na Naloži mojo sliko, nato Browse in jo poišči kjer si jo hranila ter potrdi.user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
27.9.2007 23:24:08   
rumba
Jaz tudi jem en dan star kruh.user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
27.9.2007 23:28:56   
baja*
To bi blo pa res lušno, da bi mele slikice v seznamuuser posted image .

Kapica WB!user posted image  Jaz sem si tak naštimala slikico v avatarju: v mojem profilu klikneš naloži mojo sliko potem prebrskaj in pač poiščeš kje jo maš shranjeno, klikneš potrdi, pol pa še enkrat na mojem profilu spodaj potrdiš. Ampak pred tem jo morš pomanjšati, da je slikica 73x73: jaz sem jo pomanjšala v Picture Manager-ju (na desni izbereš Resize in v Custom width x height določiš 73 x 73). Mogoče gre še kak bolj simpl pomanjšat, samo jaz ne vemuser posted image . Upam da ti rata!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
27.9.2007 23:33:45   
rumba
Freycha, sorry, prej sem ti pozabila še dopisati, da se jaz sedaj izogibam tudi soji in sojinim izdelkom, ker menda tudi napenjajo.user posted image  Od časa do časa pa popijem kako riževo mleko.

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
27.9.2007 23:33:51   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: kapica

Ja, to je pa tud res, malo bojo potrpeli, drugace mlekca ne bo. A ce je kruh en dan star, to pomeni da se ga lahko brez skrbi je? Ker pol pa tako ni problem.

fora je v tem, da svež kruh bolj napenja, kot pa 1 dan star. Če se ga lahko brez skrbi je ne vem, ti pa predlagam, da se okoli tega čim manj obremenjuješ. Narediš največ, kar lahko, da ga ne bi napenjalo, ampak kot sem že napisala jesti moraš. Če ješ ovsenega, pa en dan starega boš naredila največ, kar lahko, da ga ne bo napenjalo.

dobro vprašanje: duda ali roke. Pri nas je največkrat kar oboje. Dude so manj nevarne za zobe kot prsti, po drugi strani je hudič, če navadiš otroka na roke, ko postane res težek...... jaz bi se vseeno odločila za dudo, čeprav res nisem pristaš duduser posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
27.9.2007 23:34:49   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: rumba

Freycha, sorry, prej sem ti pozabila še dopisati, da se jaz sedaj izogibam tudi soji in sojinim izdelkom, ker menda tudi napenjajo.user posted image  Od časa do časa pa popijem kako riževo mleko.

a je riževo mleko bolje po okusu kot sojino, ali slabše? Ker meni je sojino nagravžno in če je riževo še slabše - ne hvala user posted image   Mogoče edino za kak puding ali kaj podobnega.....

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
27.9.2007 23:39:17   
rumba
duda ali roke: jaz nimam ravno velike izbire, ker morajo roke tudi kaj drugega početi, da ne bi bilo kakega ljubosumja.user posted image  Torej duda. Sicer pa se dude nič ne bojim, kakor sem se je prvič. Ko želiš otroka odvaditi, jo pač vzameč, pol pa rabiš roke pa čepke za ušesa za kak teden.user posted image  Prst je pa druga pesem. Ga ne moreš vzeti, zobki (vsaj Hanini) pa so katastrofa. Pa ne le zobki, ima tudi deformirano čeljust, saj s prstom vedno tišči v nebo.user posted image  Torej še en argument za dudo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
27.9.2007 23:40:24   
baja*
Aja kapica, ti je že Rumba povedala...

Glede rok in dude.... kaj pa vem. Naš dudo zgrabi edino, ko je fejst zaspan, parkrat povleče in zaspiuser posted image  pa še to ne vedno. V glavnem je ne mara in jo z jezikom ven tišči. Problem pa je, ker zadnje čase bi si dobesedno požrl prste, če bi lahkouser posted image . Včasih že mislim, da bo kozlal od tega, ker si jih tak tišči v usta. Pa to najbolj dela pred spanjem, zato imava dvoboj - jaz njemu dudo, on dudo ven in rokico notuser posted image . Bi blo dosti bolj easy, če bi v taprvo dudo zgrabil pa mir. pol mu jo pa tak ven vzameš.

Mene pa zanima, če vam kaj koristijo tisti glasbeni vrtiljaki nad posteljico? No, midva sva ga spet gor namontirala, ampak to Reneja niti približno ne uspava, prej zbudiuser posted image . Tista muzika je definitivno preglasna za dojenčka uspavat, plus tega mali začne gledat igračke in se mu vse skup fajn zdi, tak da takoj rata še bolj budenuser posted image . Ni mi jasno, kak bi naj ob tem zaspal...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
27.9.2007 23:42:09   
pupi
Evo ženske zdaj je uradno!! Midve z Najo se ne dojima več, ker je mama obupala. Mleka ni več, se pravi ko stisnem bradavico se le-ta samo orosi z mlekom in to je to. Najbolj žalostno pa je, da sem si vse to sama zakuhala in se tega zavedam. Saj vem da je mala ful protestirala na začetku, ni hotela bradavice potegnit, živčne zlome zraven, z mano vred doživljala, ampak vedno bolj razmišljam če bi bla jaz bolj vztrajna in prve tedne bolj umirjena bi nama verjetno zalufalo. In smo spet pri psihi, ki je pri meni že tako in tako načeta zaradi bolečin. Zdaj pa še grem očitno drug teden na operacijo hrbtenice, za katero sem se le odločla, ker ne morem več tak živet!! FUL mam slabo vest zaradi tega dojenja, pa čeprav mi vsi pravjo da sem dala vse od sebe, moj user posted image , mama , tašča, kolegice in me ne razumejo zakaj se še kar sekiram! Pa ne morem iz svoje kože, res ne! Mam občutek da sem svojega lastnega otroka prikrajšala vseh "ta dobrih stvari" ki jih dojenje prinese!

Braz zamere da nisem dajala nič komentarjev na vaša sporočila, no pa če tak pomislim saj jih nikoli ne dajem user posted image , sem se pa morala malo potožit, da pa mi je zdaj kaj boljše ne bi rekla!! Če pa ima katera kako idejo kako zalaufat dojenje, po prenehanju oz. ko ti mleka že čisto zmanjka z veseljem prisluhnem, ker mislim da mene noben pir pa polenta več ne rešita.

Joj sem zabluzla bom raje kar končala, še bi kar nekaj pisala pa sem bistvo tak že zajela

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
27.9.2007 23:42:35   
rumba
Freycha, meni so vsi nadomestki mleka bljekuser posted image . Riževo mleko še nekako gre. Poskušala sem seveda tudi delati razne pudinge, Hana je bila navdušena, jaz user posted image . Zanimivo je pa to, da Hana še danes obožuje sojine jogurte in pudinge, mlečnih pa sploh ne mara.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......