Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:17:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Sklepaš pravilno! Sedi 5. Tršica se je oglasila
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:18:50
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zgledujta se po Zari,ona je zdaj pridna Jst čakam v zasedi, od zdaj dalje delam na elementu presenečenja.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:22:05
|
|
|
|
paris
|
No kako, a bo? Očitno me je pamet zapustila
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:22:52
|
|
|
|
Njuškalo
|
Babe trapaste... Če bi bila učiteljica bi vse dobile podpis v beležko
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:24:23
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:25:53
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Babe trapaste... Če bi bila učiteljica bi vse dobile podpis v beležko ni problema, sam da nam ni treba it v kot sedet (stat, čepet), kjer bi bile brez RR in naše drage Njuškalo!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:27:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zgledujta se po Zari,ona je zdaj pridna Jst čakam v zasedi, od zdaj dalje delam na elementu presenečenja. Bomo videle,kera bo dočakala Jest se bom popoldne oglasila,ko vas ne bo več na RR-ju
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:28:34
|
|
|
|
Njuškalo
|
Jaz se bom pa jutri preden grem na šiht...delam pa zgodaj zjutraj
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:31:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz se bom pa jutri preden grem na šiht...delam pa zgodaj zjutraj Ja in? Jaz sem bom pa, ko bom vstala in lepo v miru pokofetala, pa bom vseen za tabo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:31:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Jaz se bom pa jutri preden grem na šiht...delam pa zgodaj zjutraj Če bo tema še na razpolago.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:33:02
|
|
|
|
paris
|
Bejžte stran, jaz moram še kej naredit! Nimam časa celo dopoldne tle dežurat!
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:36:10
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: paris Bejžte stran, jaz moram še kej naredit! Nimam časa celo dopoldne tle dežurat! Se strinjam Pa upam, da nav Huanita videla, kaj smo naredile iz njene teme
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:40:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Njet,jaz bom kar vahtala
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:41:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: neva6 Njet,jaz bom kar vahtala
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:46:39
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni se je že tudi velikokrat zgodilo, da nisem dobila odgovora... ampak včasih pač uporabnik ne gre več nazaj na debato, ali pa sploh pozabi kje je odgovarjal... tako si jst razlagam... Isto. Še temo, ki jo sama odprem, včasih kar pozabim na njo, tako da mi je ena uporabnica kar ZS poslala, si je mislila, da bo bolje tako .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:47:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko sem na dveh mestih,dajem prat in na RR-ju
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 10:49:38
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki IZVIRNO SPOROČILO: ZARA Meni se je že tudi velikokrat zgodilo, da nisem dobila odgovora... ampak včasih pač uporabnik ne gre več nazaj na debato, ali pa sploh pozabi kje je odgovarjal... tako si jst razlagam... Isto. Še temo, ki jo sama odprem, včasih kar pozabim na njo, tako da mi je ena uporabnica kar ZS poslala, si je mislila, da bo bolje tako . Aha, Hunatita nekdo ti želi dobro,skuša popravit temo,zbrisat smeti.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 11:01:26
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Mislim, meni se zdi, da prav vsako... Ko nekaj napišem, je teme konec... Mi kaj sporočate, se moram posloviti s foruma? Ali pa sem tako HUDA, da moram imeti vedno zadnjo besedo? Se pač tako dogaja. Meni tudi. Nisem jezna. Nasvet: poskusi biti anonimna, da te bodo vse napadle .
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 11:07:27
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Ker pri meni je ponavadi tako, da gledam le zadnjih 50 in, če je ni bilo vmes, sem jo spregledala.Verjetno je tudi pri drugih tako. Enako je pri meni!
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 14:01:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Meni je dovolj, da dobim vsaj en odgovor,da moje vprašanje ne sameva Drugače sem bila pa samo zadnjič jezna, ko sem dala link na katerem bi glasovali za podporo bolnikom, vendar je bil odziv tako majhen, da sem bila jezna in žalostna.Spoznala sem kako malo nam je do drugih-trpečih ljudi.Ko pa nekdo da gor temo v kateri se samo hvali, potem se pa strani z odgovori kar vrtijo.To o nas dost pove in mislim, da smo vsak dan manj dovzetni za trpeče ljudi.Žalostno. Jaz sem podpisala, samo nisem pa tega objavila na forumu. Niti ne vem zakaj. Podpisala sem pa sebe + moža, torej 2 glasova.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 14:12:47
|
|
|
|
Saša27
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 14:38:02
|
|
|
|
solatja
|
same grebatorke
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 14:50:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Pometam temo.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 15:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
na to temo ne bo nobenega odgovora več sedaj,ko sem se oglasila jaz...
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 28.9.2007 15:28:37
|
|
|
|
Nasy
|
zanimivo je prebrat, da imamo iste občutke
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?