Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 14:33:16
|
|
|
|
solatja
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko No, pa bom jaz za premembo SPET ta zadnja , znam biti pa tudi edina - avtor teme brez odgovora . to se je men že velikokrat zgodilo. pol sem pa enkrat odprla temo na to temo, pa se jih je spet na tone oglasilo, češ, da se tudi njim to dogaja...
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 18:59:31
|
|
|
|
ZARA
|
BOOOOOOO
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:06:05
|
|
|
|
Bubamaraa
|
....Zara love me tender....
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:28:49
|
|
|
|
ZARA
|
O Elviiiiiiis A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby Baby close your eyes and listen to the music Drifting through a summer breeze It's a groovy night and I can show you how to use it Come along with me and put your mind at ease A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby Come on baby I'm tired of talking Grab your coat and let's start walking Come on, come on Come on, come on Come on, come on Don't procrastinate, don't articulate Girl it's getting late, gettin' upset waitin' around A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:28:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom jst zadnja , če temo zklenem
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:31:16
|
|
|
|
ZARA
|
Neeeee, ključ stran vrž.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:39:47
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA O Elviiiiiiis A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby Baby close your eyes and listen to the music Drifting through a summer breeze It's a groovy night and I can show you how to use it Come along with me and put your mind at ease A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby Come on baby I'm tired of talking Grab your coat and let's start walking Come on, come on Come on, come on Come on, come on Don't procrastinate, don't articulate Girl it's getting late, gettin' upset waitin' around A little less conversation, a little more action please All this aggravation ain't satisfactioning me A little more bite and a little less bark A little less fight and a little more spark Close your mouth and open up your heart and baby satisfy me Satisfy me baby
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:40:44
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:50:54
|
|
|
|
ZARA
|
ŠŠŠŠŠŠŠC
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:53:53
|
|
|
|
Anonimen
|
MA kej vam je da s tem mrtvakom strašite (sam pesmi ima pa hude)
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 19:55:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo jaz sem pa mela deda ko mu je elvis ime samo ni američan
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 20:09:22
|
|
|
|
Njuškalo
|
Nivess ta tvoj avatar je pa res nekaj posebnega....kje si ga staknila?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 21:54:12
|
|
|
|
ZARA
|
Ja to je tanova Miss HT, a nisi vedla?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 21:55:53
|
|
|
|
Pia73
|
A, to gledate katero temo končate? Meni kaj takega še na misel ni prišlo,... Pa kaj potem, če končaš temo?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 21:57:11
|
|
|
|
Njuškalo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 A, to gledate katero temo končate? Meni kaj takega še na misel ni prišlo,... Pa kaj potem, če končaš temo? Se strinjam.Nič posebnega.Recimo, to temo bom končala jaz, pa se ne bom prav nič sekirala.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 21:57:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pia73 Pa kaj potem, če končaš temo? To pomeni, da eno tako brihtno ven vržeš, da ostali ostanejo brez besed.
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 29.9.2007 22:36:02
|
|
|
|
Shorty_
|
evo še ena taka k se ji to dogaja sam včasih sem bla še hujša odprla sem čvek temo pol sem pa mrknila
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 9:18:45
|
|
|
|
spacey
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR To se pomojem vsakemu zdi. Ker jaz imam vcasih res filing, da ko se pa jaz v temi pojavim, pa ni nobenemu vec za odgovarjat Enako. Prav bedno mi je..
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:06:25
|
|
|
|
Njuškalo
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:08:23
|
|
|
|
tjaga
|
Pa kaj zdaj, a še kar niste končale s temo?
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:15:39
|
|
|
|
Njuškalo
|
Dej Tjaga ne bodi grebatorka... Pusti mi, da sem zadnja
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:17:23
|
|
|
|
tjaga
|
No prav, pa bodi ti zadnja no.
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:21:01
|
|
|
|
Njuškalo
|
Zgleda, da bom morala biti kar na straži Če ne drugega, bom prišla na to temo čez kakšen teden, ko boste že vsi pozabili nanjo...in mogoče mi bo takrat uspelo biti zadnja. Če nav glih katera ta žleht gor takrat
|
|
RE: Kolikotem končate vi? 30.9.2007 14:21:58
|
|
|
|
arielca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Njuškalo Zgleda, da bom morala biti kar na straži Če ne drugega, bom prišla na to temo čez kakšen teden, ko boste že vsi pozabili nanjo...in mogoče mi bo takrat uspelo biti zadnja. Če nav glih katera ta žleht gor takrat Sam pazi, da ne bodo teme prej zbrisal .
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?