|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
27.9.2007 8:23:49   
draja
Matia in Žiga vse najboljše!!!
Tejčica bravo za študijuser posted image user posted image user posted image . Sploh ne dvomim, da ti ne bi uspelo! Saj ti bo Taja pomagala, bo že sama spekla božične piškoteuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10901
27.9.2007 8:29:20   
erna14
jutro

se mi ne da nc pisat sem lena se za enkrat
mea-a je tamal tok kaslov al kaj da si sla dohtarju pa kaki so znaki za bronhitisuser posted image
nas tamal spet neki kaslja user posted image ampak voljo za kricat ma pa se zmeruser posted image joj vcer zvecer me je do krvi ugriznu sem vse zvezde in vse ovce vidla matr sem klela zraven me je tok strah ga dojit .
tinaaja-sm ti pozabla zadnc napisat k si rekla kok ti je fajn da tamala pr teb spi ne vpras tamal je pr men spal cca en teden ker je bil bolan pa da sm ga cartala mal pa tko ja zdaj ga dam pa v postlco zdrzi max do polnoci in je ze pr men in zdaj mormo vecjo postlo kupt drgac bom jaz v roku 2 mescov na berglah user posted image user posted image
draja-morva z tamalmu res zivo kmalu vidt da bo pol lazje spala ja ljubezen gre tudi cez spanjeuser posted image
thaiss-a zdaj bos pa prsla k mene ne bouser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10902
27.9.2007 8:30:24   
erna14
a nism rekla da se mi ne da pisatuser posted image user posted image user posted image pol pa cev spis napisemuser posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10903
27.9.2007 8:31:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-a zdaj bos pa prsla k mene ne bouser posted image user posted image

šlik-šlak user posted image

user posted image  user posted image  user posted image ni več sončka, dežek padauser posted image

obalke a pride katera v Mercator al v Špara na kafe??????

< Sporočilo je popravil thaiss -- 27.9.2007 8:32:45 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10904
27.9.2007 8:32:43   
pocka
Jutro!
Matia in Žiga - vse najboljše za 7 mini svečk user posted image

naša noč je bila user posted image , pa ne zaradi Taje. Je spala od 20 do 7. Se je pa ob 22 zbudila in se je ene pol ure tako drla spet, ne vem kaj je to. Verjetno zobki, upam, da ni kaj drugega. Meni se je pa še noz zamašil, tako da sem celo noč vstajala in si hodila brisat nos in se mazat (mislite, da je narobe če se namažem z malo tigrove masti, zaradi dojenja pa to???), pa glava me je bolela zaradi sinusov, .... moram malo pojamrat.user posted image

Je bila pa taka nevihta ponoči in zdaj spet nekaj grmi, mna morju je črno ko user posted image . Mah ja itak ne moremo iz hiše.

draja, tinaaja - vem kako to zgleda, tudi meni včasih malo živci spustijo zaradi preutrujenosti, ampak, ko se mi nasmehne ne morem bit več jezna

polna luna - pri nas se je poznala bolj na meni kot pa na ostalih, sem bila prav nadruser posted image cel dan
tejčica - user posted image novopečena študentka, jaz sem pa obupala, sem naredila polovico pol pa me je neka lenoba zgrabila in me že 7 let ni spustilauser posted image

hojica - mi je niti ne bomo uporabljali. Smo pa dobili skokeca pa jo damo notri par minut vsako toliko in fuuull uživa in vriska...

meaa - user posted image za Lana. Kakšni pa so kaj simptomi??

skačica - meni so se tudi sline cedile zaradi torte, pa sem žal tudi v klubu "brezmlečna dieta", ampaaak, ko bo to mimo pa se bom tako nažrla čokolade user posted image user posted image

sezam - je pa res fajn, ko grejo kg tako hitro dol zaradi te diete, jaz sem že v minusu, so mi že prednosečniške stvari malo velikeuser posted image , sem že na 55 kg - bi bil že čas, da se ustavim...

grem, dokler je še moj doma, pol gre spet v službouser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10905
27.9.2007 8:35:28   
A-N-J-A
meaa-user posted image user posted image user posted image pikapoke za Lana.

izposoja oximetra:
apolonija Lj.(Fužine)01 7239511
pulmodata Mengeš 01 548 3510

vlažilec-mi mamo uz Air Global,moraš ga pa met šim višje da se vlaga razporedi po prostoru.

Naš kisik je skos 98oz. 99,tko da upam,da tako tud ostaneuser posted image .

(odgovor članu blanči)
Neposredna povezava do sporočila: 10906
27.9.2007 8:39:38   
A-N-J-A
Aja tinaaja glede imunoglobulinov lahko kontaktiraš ninocko,ona ima izkušnje s tem,ker je imel njen Evan zmanjšane.Lohk rečeš da sem ti jaz povedala za njouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10907
27.9.2007 8:41:15   
A-N-J-A
Joj sem smotana ,a ma kera od Meaa-e gsm da ji pošljem št. od Izposojevalcev oximetra,da ne bo v Mengeš hodila????Na ZS.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10908
27.9.2007 9:21:24   
skačica
jutro!

Naša noč je bilauser posted image  katastrofalma, Iza se je zbujala non stor, se jokala in iskala zizo. Do polnoči 4x potem pa v tem tempu do jutra, sem tud jaz mislila, da se mi bo strgalouser posted image . No, ob pol treh se je pa spet zbudila in zagnala vik in krik, jaz sem se naredila, da spim in jo je mož prevzel in jo malo nosil, da je zaspala. Ko jo je položil v posteljo pa opet ziza. Uhhhhh, sem taka kot bi me povozil traktor.

tejčica- super, da si študentka in verjamem, da ti bo šlo. Saj si pridna, kajne?

hojica- nam je rekla na FT, da hojico uporabljajo tisti starši, ki želijo otroku slabo (se grdo sliši, ampak res je tako rekla), zato je mi ne bomo uporabljali. Brezveze, bomo že brez nje zdržali.

pocka- ti si mi fouš torte, jaz pa tebi tvojih kiluser posted image . Verjemi, da se raje odpovem torte in vzamem tvojo kilažouser posted image

srečanje- glede na to, da so se za torek javile tudi Primorke, bi bilo najboljše da ga imamo v torek, logično, kajne?

Grem, Iza štrajka v igralnici. Zadnje dva dni povsod štrajkauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10909
27.9.2007 9:26:33   
skačica
user posted image aha, vse najboljše Matii in Žigu (Kati) pa tudi Žigu od LP, ki je včeraj praznoval 6 mesecev.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10910
27.9.2007 9:32:27   
A-N-J-A
Bor(A-N-J-A)                 72cm               10500g
Vid(Tejčica)                  80cm                 9360g
Lukas(Sibil RR)             73cm                 8800g
Žiga(Erna 14)               68cm                 8610g
Anej(*sonchek*)          71cm                 8200g
Žiga(sezam)                 68cm                 7710g
Matia(Thaiis)                 70cm                 7670g
Jurij(TeDyBear)             70cm                 7550g
Žan(Barči 78)                68cm                 7000g
Maks(cv150)                 66cm                 6650g

Tjaša(malecka_mateja)  71cm             10200g     
Taja(pocka)                    72cm               9450g
Tija(majcika)                   70cm               8550g
Anja(blanci)                    70cm               8100g
Hana Re(Žabika)             67cm              7550g
Brina(Tinaaja)                 68cm              7530g 
Iza(Skacica)                    67cm              7250g
Diti(dskubin)                   64cm              7030g

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10911
27.9.2007 9:47:35   
cv105
jutro!

noč ok; zaspal ob 21.00, ob 2,20 zahteval dudo in par požirkov čaja, ob 5.00 pil mleko, prej sta z atijem (user posted image user posted image user posted image  hura, danes je doma) pojedla kosmiče ... še vedno štrajka ...

zdaj grem malo likat in pucat ...

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10912
27.9.2007 10:07:23   
Naomi

Bor(A-N-J-A)                 72cm               10500g
Vid(Tejčica)                  80cm                 9360g
Lukas(Sibil RR)             73cm                 8800g
Žiga(Erna 14)               68cm                 8610g
Anej(*sonchek*)          71cm                 8200g
Žiga(sezam)                 68cm                 7710g
Matia(Thaiis)                 70cm                 7670g
Jurij(TeDyBear)             70cm                 7550g
Žan(Barči 78)                68cm                 7000g
Svit (Naomi)user posted image               70cm                 6900g
Maks(cv150)                 66cm                 6650g

Tjaša(malecka_mateja)  71cm             10200g     
Taja(pocka)                    72cm               9450g
Tija(majcika)                   70cm               8550g
Anja(blanci)                    70cm               8100g
Hana Re(Žabika)             67cm              7550g
Brina(Tinaaja)                 68cm              7530g 
Iza(Skacica)                    67cm              7250g
Diti(dskubin)                   64cm              7030g

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 10913
27.9.2007 10:13:42   
Naomi
dan,
no da vam se mal zamorim...cune se vse u omarah, zdej cakam ocija da pride domov, da lahko zacnem pakirat...sej let mamo sele ob 17h, tko da mislm da bo cajt user posted image
...spali OK...sam zdej bo spet zmeda k bo drgje ipd...sem ze prpravlena zurat u Londonu ponoc user posted image user posted image
...hvala za zelje uzivanja, vi se pa tut lepo mejckite, sploh na srecanju..pa slikce prosm ne pozabt zame user posted image user posted image , da vidm ce je blo kul user posted image ...drgac pa smola, se boste sicer mal dolgocasle, sam naslednjic pa pridem...tut ce mamo za Dubaj rezerviran user posted image
no, hasta la vista
mama Naomi

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10914
27.9.2007 10:15:49   
erna14
uf a ni nikogar tuki gor k otroka nebi matrala polna luna,razen mojga zigija seveda je res tok pridenuser posted image user posted image ja res tale moj tamal je pa tak zaklad,lepo pancka skoz v svoji postlci ni mami nc utrujena pa za joske me nc ne grize,pa nosm ga nikoli ker je ze cist samostojen ze skor hod sam, drug tedn gre ze izpit za avto delat ja pa oblece se tud ze sam pa vezalke si tud zaveze,joj bols da ne povem kok dobr lika cune stari moj to pa cist ze obvlada........no zdaj pa cist resno vcer mi je celo kosilo skuhal,a si mislte lohk to pr 6 mescih kaj vse moj tamal obvladauser posted image user posted image zdaj pa cist za res moj tamal je najvecji soncek na svetu res je full priden moj zaklad mali tok tok nimam nobenih vecjih tezav z njemu res user posted image user posted image upam da tko ostane.ga mam pa tok rada tok rada...............uffffffff

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 10915
27.9.2007 10:16:51   
Naomi
obalke, ker bo visoko plimovanje morja loh kr z zaletom na coln in do LJ...brez izgovora, da niste mele prevoza user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10916
27.9.2007 10:25:55   
tinaaja
naomi, kdaj se vracas?

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 10917
27.9.2007 10:27:36   
tinaaja
aja, aja,
pojedli smo sadje user posted image user posted image user posted image AMPAK:
bog ne daj slicek gor met
bog ne daj z njeno zlicko jest
in bog ne daj bit v lezalniku

torej:
brez slincka, s kovinsko zlico in v narocju je pojedla cel obrok user posted image user posted image user posted image pa tud ce bi jo na trepalnicah futrala, vazno, da je pojedla.. sicer se mi zdi, da je bolj meni uslugo delala, kot pa da bi njej pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10918
27.9.2007 10:49:27   
skačica
ja, tud moja je pojedla kar nakaj sadne kašice, me zanima kok bo popoldne zelenjavne.

Je pa zdele pol ure tako sitnarila, nič ji ni pasalo, le nosila bi se v naročju, z glavo naslonjeno na mojo ramo. Tud prav, samo da je miruser posted image

Sem se že odločila, dans jemo kitajca, ga že dolgo   nismo, men se kuhat ne da.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10919
27.9.2007 11:06:38   
draja
Erna a se lahko tud midve pridruživa klubu popolnih otrok? Nas tudi nič luna ne nosi, pa nikoli ne jokamo,se ne nosimo, ne izsiljujemo, prespimo noči,.... user posted image user posted image user posted image  Ampak jo imamo pa vseeno NAJRAJŠI!!!!!!!!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10920
27.9.2007 11:07:36   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

aja, aja,
pojedli smo sadje user posted image user posted image user posted image AMPAK:
bog ne daj slicek gor met
bog ne daj z njeno zlicko jest
in bog ne daj bit v lezalniku

torej:
brez slincka, s kovinsko zlico in v narocju je pojedla cel obrok user posted image user posted image user posted image pa tud ce bi jo na trepalnicah futrala, vazno, da je pojedla.. sicer se mi zdi, da je bolj meni uslugo delala, kot pa da bi njej pasalo user posted image user posted image user posted image user posted image

no me se pa tok matramo pa zlice zberamo kera je bols user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 10921
27.9.2007 11:10:25   
erna14
draja,skacica-user posted image to the club

< Sporočilo je popravil erna14 -- 27.9.2007 11:11:28 >

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10922
27.9.2007 11:12:05   
draja
Bravo Brina za papico!!!

Je pa zdele pol ure tako sitnarila, nič ji ni pasalo, le nosila bi se v naročju, z glavo naslonjeno na mojo ramo. Tud prav, samo da je mir

Skačica tebe tud vzamemo v naš klub popolnih otrokuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 10923
27.9.2007 11:13:45   
Pikca
ojla,

Živa se je danes po 10 dneh končno zbudila dobre volje in do zdajle ni niti 1x tulilauser posted image ,še je upanjeuser posted image

štrajkajoči z GH: naš tudi od včeraj popoldne pa do zdaj ni hotel ust odpretuser posted image mogoče je krivo to, da ima malo zamašen nosek (zgleda, da se je zdaj nalezeluser posted image ).

Sezam  -"In poj je razlagala atiju "kašn ogn sm nardil"" - faconka mala, naši se tud pol ko kaj takega ušpiči še dobr zdiuser posted image . mam občutek, da se še lep čas ne bomo uspel videt, ker bo skoz kdo smrkuuser posted image

U, pa skor bi pozabila:

Matia in Žiga - VSE NAJBOLJŠE!

ostalo pa po oglasih...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 10924
27.9.2007 11:21:56   
Sibil_
Dan!

Matia in Žiga vse najboljše za 7-ko!user posted image user posted image

Srečanje-pri nas ne vem kako bo z zdravjem, tako da se pofočkala za sigurno ne bom, mogoče bi se uštulila kateri od primork v avto-bi vzela katera Lukasa in mene s seboj?Bom pa vedela itak tisto jutro, prej niti ne.PA seveda Ljubljančanke nam malo povejte kako se pride do meeting pointa in kje se sploh dobimo.Jaz namreč še nisem bila v tej čolnarni pa ne vem kako do tja.user posted image

Patrik je že dober, noč mirna, včeraj zvečer je pa kar nenadoma vročina mu padla.Dopoldan je imel skoraj 40, smo mu dali Voltaren, potem okoli 17ih je imel 38.7, mu nismo dali nič, ob 20.30 je pa že bila na 37.MAh, čudno, ampak danes je zaenkrat še ok.user posted image

Tinaaja-če ima Brina nizke imunoglobuline po moje ne bo večje panike pri cepljenju, sploh če jo bodo cepili na pediatrični pod kontrolo.Bo pa po moje malo težje če bo v vrtcu, ker pač huje zboli.Od te moje prijateljice punčka je tudi pri virozah huje obolela od drugih otrok in kar nekajkrat pristala v bolnici, kjer so ji pa samo zbijali vročino in to je bilo to.Jaz bi na tvojem mestu iskala privat varstvo do tretjega leta.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 10925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......