|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko vam pomenijo vrednote, morala???
26.9.2007 20:20:32   
Anonimen
Zanima me koliko bi upoštevale moralo, družinske vrednote v tem primeru:
Moški je poročen, žena ima otroka iz prejšnje veze...ženska samska mamica..se srečata, zaljubita...začne se s pogovori, pogledi, redkimi dotiki...kako naprej??? Bi poslušale srce, dovolile, da moški prevara ženo z vami..ali bi razum pretehtal srce-bi se mu lahko odpovedale???
Jaz sem v takem primeru, veliko razmišljam, a vse pustim času...najraje bi se čisto umaknila, a vseeno me nekaj vleče nazaj...težko bo...vsekakor upam, da bo zmagal razum...čeprav..kaj pa če naju je usoda srečala?? ...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Koliko vam pomenijo vrednote, morala???
26.9.2007 20:22:56   
Anonimen
Sem bila v podobni situaciji in se zapletla, potem pa je zmagal razum, saj se mi je zasmilila njegova, ki ga je čakala doma in sem prekinila....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.9.2007 20:26:09   
Anonimen
dovolile, da moški prevara ženo z vami..

Dovolila ne bi. Če sem skupaj z nekom, si to želim. Ne vidim razloga, zakaj bi dovolila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.9.2007 20:27:08   
Anonimen
Ne, jaz mislim, da se ne bi spuščala v kaj takega. Sploh, če ima on otroke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.9.2007 20:28:40   
Anonimen
Ful dobra tema. Ne vem niti ki naj začnem

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.9.2007 20:30:49   
Anonimen
 veliko razmišljam,

Pozabila sem napisat, da si na dobri poti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.9.2007 20:30:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Sploh, če ima on otroke.

On nima svojih otrok. Žena ima otroka iz prejšnje veze, le tega pa je on vzel za svojega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
26.9.2007 20:32:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nivess

Ful dobra tema. Ne vem niti ki naj začnem

Na začetkuuser posted image  Pa hitro, ker te je fajn bratuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
26.9.2007 20:32:57   
Anonimen
Če ima še vedno ženo, potem vara tudi tebe. Bi to sebi dovolila, da ti počne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2007 20:36:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

dovolile, da moški prevara ženo z vami..

Dovolila ne bi. Če sem skupaj z nekom, si to želim. Ne vidim razloga, zakaj bi dovolila user posted image

Hm..nisem blond, ampak tega pa vseeno ne razumem... Daj malo bolj na dolgo razloži, prosimuser posted image

Ja, razmišljam že..mislim, da bi večina v takem položaju..in ja, žena se mi smili..nobeni ne bi privoščila tega in dokler ga nisem spoznala, sem bila prepričana, da se meni kaj takega ne more zgoditi..da bi se zaljubila v poročenega moškega-ni šans...ja, jok brate..ravno to se mi je zgodilouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2007 20:38:03   
Anonimen
Ja nič, ne da mi mira. Samo enkrat sem poslušala razum v življenju in to je najtežje kar se mi je zgodilo in hvala bogu da se je. 
Kaj češ nardit če ma človek bolano srce, a zdrav mozak.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2007 20:39:01   
Anonimen
Ljubezen nima meje. Srce nekaj hoče pamet noče. Tu je dilema, ki jo moraš sama razčistiti.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.9.2007 20:39:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... Daj malo bolj na dolgo razloži, prosimuser posted image

Razmišljaj user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
26.9.2007 20:41:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

Če ima še vedno ženo, potem vara tudi tebe. Bi to sebi dovolila, da ti počne?

Ne vem...

On je rekel, da žena vizualno ni po njegovem okusu, se pa ujemata v karakterju in to je njemu najpomembnejše. Jaz pa sem mu všeč vizualno in karakterno...Morda se je prej sprijaznil samo s karakterjem, sedaj pa je našel vse?? Mogoče? Mogoče pa samo nabija svoj ego?? Mogoče pa želi samo skočiti čez plot??

Na lahka vprašanja, ne vem odgovora...to je problem, ko srček hoče delati po svoje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
26.9.2007 20:42:48   
Anonimen
Probaj, poseksaj se, nimaš kaj zgubiti. Potem boš pa videla kaj in kako. Lahko pa da ima majhnega in da te ne bo zadovoljil, tega pa ne želiš, itak. AMpak če ne boš probala, ne boš vedela in ti bo žal do konca življenja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
26.9.2007 20:43:15   
Gina
Ma kaj pa vem, po moje ni veliko možnosti, da bi taka reč obrodila neko svetlo prihodnost. Najbrž pa po drugi strani ljubezni težko človek ukazuje, naj gre proč.

Poleg tega je še nekaj, če moški vara, ponavadi ni vse ok z njegovo vezo. Če bi bilo v vezi vse ok, bi se vendarle "bal" varati, četudi bi mu bila kakšna še tako všeč - ne bi se mu zdelo vredno tvegati, kljub lovskemu nagonu. Zdaj je zgolj vprašanje, kako zelo hudo močno je nekaj narobe v njegovem zakonu. Če je fejst narobe, se bo itak slej ko prej izkazalo. Če pa ni tolk fejst, ti bo pa najbrž nakazal, da ne bi svoje itak nikdar pustil. Ma ne vem, no, če je zadnja varianta, je dosti bolje, da se poskusiš ne spuščati v take vode - ne zaradi njegove žene, zaradi sebe, da se zavaruješ bolečine. Če pa je v njunem zakonu nekaj močno narobe, pa je vseeno, če poskusiš, ker v takem primeru "rešiš" tako sebe kot njo. Ampak...ampak....kako spoznati razliko? Težka bo...zato ti rečem, ni veliko možnosti, da bi taka reč obrodila res svetlo prihodnost (p.s.: mene je ljubica od mojega ex rešila, če ne bi bilo nje, bi še danes živela s sitno taščo in neustreznim možem v utesnjujočem stanovanju sredi meglene meni nič ljube ljubljane....aja, ona dva sta danes srečna skupaj, jaz sem srečna drugje- vendar moraš vedeti, da v praksi ni nujno vedno takšen razplet)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
26.9.2007 20:46:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič RR

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

... Daj malo bolj na dolgo razloži, prosimuser posted image

Razmišljaj user posted image .

Evo, eno verzijo razmišljanja: želiš si, da moški prevara ženo s tabo?

Ja no, saj si želim, a njej ne privoščim, ker sebe postavljam na njeno mesto in je to meni svinjsko... Porkaduš, kaj so vsi vredi moški že poročeni ali zasedeni????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
26.9.2007 20:48:05   
Anonimen
Če bo/je prevaral njo, bo kasneje tudi tebe!

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
26.9.2007 20:49:11   
Anonimen
 Porkaduš, kaj so vsi vredi moški že poročeni ali zasedeni????user posted image

Od kje ti pa ta ideja user posted image

Po mojih izkušnjah pride vedno boljši.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
26.9.2007 20:49:47   
Anonimen

Ja no, saj si želim, a njej ne privoščim, ker sebe postavljam na njeno mesto in je to meni svinjsko...

Lej sebe nimaš kaj postavljat na njeno mesto, ker tam nikoli ne boš. Lahko boš samo na svojem mestu. Mogoče pa tudi kdaj kaka ženska tebi ne bo privoščila bla bla bla. Itak da se moraš prej poseksat, prej bo konec dileme. Tu ni srednje poti, trte mrte. Boš takoj vedla kak  dalje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
26.9.2007 20:59:49   
Gina
Jaz pa ne vidim v takih primerih krivde v ženskah. Matr, a ma dec svojo glavo, s katero bo mislu, al je nima? Če je nima, bo slej ko prej naletel na eno, ki bo mislila bolj nase, kot na njegovo ženo. Torej se bo v vsakem primeru on odločil, ali jo bo prevaral ali je ne bo. Četudi bi ženska hotela z njim kaj imeti, bi on moral reči ne, če bi imel ženo dovolj rad, oz. če bi pač želel ženo imeti za partnerko. Ne more biti ona ("ljubica") odgovorna za njegova dejanja, pe četudi bi ga k temu nagovarjala. Lahko ti mene nagovarjaš kolkor češ, naj skočim v ljubljanico, pa ne bom, ker nočem. NJemu pa ljubljanica diši, to je tisto, kar je problem. Zakaj mu diši skočiti čez plot?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
26.9.2007 21:01:56   
Rožica I
Dokler si sama, brez otrok, mogoče..
Kadar pa so vpleteni otroci, tako njegovi kot tvoji, pa raje ne!
Oziroma avantura morda, beganje od ene družine k drugi (in po možnosti nazaj user posted image ), pa, jasno, NE!
Največji problem vidim v prisotnosti otrok; otroci težko sprejmejo nekoga drugega kot nadomestnega starša, in ko ga, ga za zmeraj. Potem bo ta nekdo, ki je pustil svoje otroke (ali tiste, ki jih je vzel za svoje), vstopil v njegovo življenje, ko se bo pa naveličal, tudi izstopil..Če je zapustil svoje, bo tvoje še prej..

No, malo me je zaneslo, saj neke garancije tako ni, ne? Zato pa pravim, kadar so otroci v vprašanju, je treba mislit z glavo, ne se prepustit čustvom.

Glede morale..bi pa lahko pisala celo noč..user posted image

ROŽICA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
26.9.2007 21:08:21   
MamiBom
Ko sem bila pred leti v neki podobni situaciji, sem prekinila še preden bi prišlo do kakih globokih čustev. Tako je bilo najbolje za vse, zanj, za njegovo ženo, še najboljše pa zame. Sem pač egoistka in svojega moškega ne nameravam deliti user posted image

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 23
26.9.2007 21:17:21   
Micy
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Probaj, poseksaj se, nimaš kaj zgubiti. Potem boš pa videla kaj in kako. Lahko pa da ima majhnega in da te ne bo zadovoljil, tega pa ne želiš, itak. AMpak če ne boš probala, ne boš vedela in ti bo žal do konca življenja.

Ja al bina. Od tebe pa nebi pričakovala takega komentarja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Se mi zdiš kot da povzemaš besede nekaterih uporabnic, ki ponavadi to napišejo.

Se pa drgač strinjam z nives.

Love is in di er.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
26.9.2007 21:24:05   
cmokec
Jaz se nebi spuščala v zvezo, če ima on ženo. Če se je zaljubil vate in te želi celo, ne samo za sex, naj prej zapusti sedanjo partnerko. Če bi bil pa samo drugo kolo, tega pa verjetno nočeš.

Malo me moti, da se toliko povdarja, da otrok ni njegov, ampak iz prejšnje veze. Meni je to isto, ker ga je otrok vzel za svojega. Enkrat je po vsej verjetnosti že izgubil svojo ljubljeno osebo (biološkega očeta), sedaj je lahko drugič. Ja, kako bo otrok še lahko komu zaupal, če ga bodo vedno zapuščali tisti, ki jim najbolj zaupa in jih ima rad. Jaz bi mislila tudi na otroka, ki ni njegov. Ne vem no, to je tudi igranje s otrokovimi čustvi.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu MamiBom)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?