|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 07
26.9.2007 12:55:16   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: tonja

IZVIRNO SPOROČILO: pajac

Jaz imam drugače neke avstrijske Antiflat Tropfen.

Bo res najboljše da grem v lekarno, pa vprašanje je, če te poznajo.

sestavo jim preberi... mislim da so podobne sab simplex- so, sem pogledala Simeticon je notri... pokliči jih, ti ni treba hodit...

Hvala!!! user posted image

So rekli, da mu lahko dajem te kapljice proti krčem user posted image  user posted image

Je pa tudi rekel farmacevt takoj, da je sestava podobna sab simplex - u. Za kaj se pa to uporablja??

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
26.9.2007 12:57:48   
April
O Antigona potem sva pa na istem.user posted image
Jaz imam tud 15 kg preveč.user posted image  Me prav zanima, če bo tale moje dieta proti alergiji kaj koristila pri hujšanju. Elastične kavbojke so pa itak najboljš. Jaz jih tud gor navlečem.user posted image

Aja, a ste vidle moje zvezdice? Katera me zdaj na torto pelje?user posted image  user posted image  user posted image  
Mate srečo, da je ne smem.user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
26.9.2007 13:00:44   
Antigona
Drugače sva se pa midva danes spet malce potepala po Ljubljani. Sem danes končno nesla nazaj sling, ker prejšnji teden una ni imela časa, potem sem bla pa še s kolegico zmenjena v Mercator centru na kavi, pa sva šle mal poferbcat v Mercatorja. Majo ful velik otroški oddelek, od igrač in cunjic tako da sem spet zapravljala. Sem za Lukija kupla ene copatke in enoigračo od Tiny Love, ki malce šumi, ima utrjevalec dlesni, pa neki za potegnit in tisto potem vibrira... No sem šla raj poiskat slikco na stran BC-ja...

user posted image
U glavnem taka zanimiva stvarca...
Pa za Žana sem kupila še eno knjigo, ki ima puzzle (Osupljive živali), potem sem si pa privoščila in kupila še knjigo Ustvarjalen otrok, da bom dobila še kako idejo kaj z Žanom ustvarjat...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
26.9.2007 13:01:56   
pajac
So rekl, da mu lahko dajem te kapljice proti krčem user posted image  user posted image

Je pa tudi rekel farmacevt takoj, da je sestava podobna sab simplex - u. Za kaj se pa to uporablja??

Isto je proti napenjanju in krčem...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
26.9.2007 13:02:39   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: April

O Antigona potem sva pa na istem.user posted image
Jaz imam tud 15 kg preveč.user posted image  Me prav zanima, če bo tale moje dieta proti alergiji kaj koristila pri hujšanju. Elastične kavbojke so pa itak najboljš. Jaz jih tud gor navlečem.user posted image

Aja, a ste vidle moje zvezdice? Katera me zdaj na torto pelje?user posted image  user posted image  user posted image  
Mate srečo, da je ne smem.user posted image

A lahko jaz tvojo pojem???user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
26.9.2007 13:04:04   
pajac
Antigona tako podobno imam jz tudi.... samo je ogledalo na eni strani... počasi bo prišlo prav...
Se Peter iz dnevne sobe oglaša... moj Fonzo...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
26.9.2007 13:07:07   
Antigona

Antigona tako podobno imam jz tudi.... samo je ogledalo na eni strani... počasi bo prišlo prav...
Se Peter iz dnevne sobe oglaša... moj Fonzo...

No ta ma ogledalca (mala) na nogicah...

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
26.9.2007 13:11:29   
Talika19
Antigona, a Mercator center v Šiški je že odprt? A naj ne bi bil zaprt do novembra?

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
26.9.2007 13:12:23   
birdy
Atigona, pa veš kok si ti men zdej pomagala. Tale igračka pravš da se tud u merkatorju dobi al kaj? Midva iščeva take igračke pa jih nikjer ne najdeva.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.9.2007 13:13:40   
Anonimen
Sem kar malo pomirjena glede polivanjauser posted image Ja naša je tud prdulauser posted image

Jaz sem se odločila,da po osmi uri ne bom več jedla ampak samo kakšno šalco mlekauser posted image
Če se bom spet zapustila,ne bo šlo nikamor.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.9.2007 13:23:46   
Antigona
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Atigona, pa veš kok si ti men zdej pomagala. Tale igračka pravš da se tud u merkatorju dobi al kaj? Midva iščeva take igračke pa jih nikjer ne najdeva.

Dvomim da se dobi v vsakem Mercatorju, to je le Hipermarket... Ja Talika nekaj je že odprtega, nekaj pa bo šele decembra... Pa saj so ble ul reklame kaj bodo imeli vse na otvoritvi, sam se ne spomnim kdaj so to oglašali...

Drugače pa jih ima Baby Center in manjši namig. V kolikor kupuješ preko spletne strani, ter nakupiš za 20,86 eur, oz. bivših 5 tisoč sit nimaš stroškov pošiljanja. Če plačaš s kartico (kreditno) potem ne plačaš popolnoma nič, če plačaš po povzetju, pa je nek minimalni strošek, odvisen tudi od zneska nakupa. Jaz sem planičke sedaj že drugič naročila kar prek neta...

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.9.2007 14:00:04   
abc100
Ojla!

Mi smo iz posvetovalnice. Zredil se je zadost, tko da, hura miuser posted image user posted image !! Zdravnica je bla pa kr mal huda, ko je vidla, da so ga po flaški hranl, pa k sem povedala kakšen je bil porod tud ni bla navdušena.

Zdej sem pa čist pomerjena. Glede njegove kilaže sem se skoz po malem sekerala. Glede  moje pa tud. Mam tud jest še ene 10 kg ostanka, pa da od prej ne govorimouser posted image user posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.9.2007 14:19:40   
Jumpy
Mater, sem rabila 15 minut, da sem, vse prebrala. Zapomnila si pa nisem nič, razen tistega o polivanju. Naš Mihi rad poliva user posted image , samo manjše količine, tako, da me ne skrbi. Bolj poliva takrat, ko ga še kaj črviči.

Sva pa bila danes pri dr., ker je začel neki kašljat.Ker njegovega dr. ni, sva naletela na enega mladiča, ki je ene 5 let mlajši od mene. Revež, je dvakrat klical na infekcijsko za nasvet, kaj naj naredi z Mihcem. Se šele uči ali uvaja v sistem, očitno, pol pa vsako stvar dvakrat, trikrat preveri. user posted image  Na koncu mu je pregledal kri in ugotovil, da ima kukr eno virozo, pa določil kontrolo v četrtek. Pa mene je spraševal, kako mu če bris grla nardit.user posted image user posted image user posted image  Bogi revež, pa še jaz zraven.user posted image  Pajac, pa je to normalno, da te kar fliknejo v ordinacijo, pol pa bod zdravnik in prevzemaj odgovornost za male paciente?

V glavnem, fasal je še drisko(Miha) očitno zarad mojih antibiotikov. Prej je kakal na 3-4 dni, zdaj pa po vsakem podoju, pa tako sluzasto je.

Ah, sej bo.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.9.2007 14:32:56   
pajac
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy

Mater, sem rabila 15 minut, da sem, vse prebrala. Zapomnila si pa nisem nič, razen tistega o polivanju. Naš Mihi rad poliva user posted image , samo manjše količine, tako, da me ne skrbi. Bolj poliva takrat, ko ga še kaj črviči.

Sva pa bila danes pri dr., ker je začel neki kašljat.Ker njegovega dr. ni, sva naletela na enega mladiča, ki je ene 5 let mlajši od mene. Revež, je dvakrat klical na infekcijsko za nasvet, kaj naj naredi z Mihcem. Se šele uči ali uvaja v sistem, očitno, pol pa vsako stvar dvakrat, trikrat preveri. user posted image  Na koncu mu je pregledal kri in ugotovil, da ima kukr eno virozo, pa določil kontrolo v četrtek. Pa mene je spraševal, kako mu če bris grla nardit.user posted image user posted image user posted image  Bogi revež, pa še jaz zraven.user posted image  Pajac, pa je to normalno, da te kar fliknejo v ordinacijo, pol pa bod zdravnik in prevzemaj odgovornost za male paciente?

V glavnem, fasal je še drisko(Miha) očitno zarad mojih antibiotikov. Prej je kakal na 3-4 dni, zdaj pa po vsakem podoju, pa tako sluzasto je.

Ah, sej bo.

ja žal tako je...
Kako mu je pa ime oz kako izgleda... moj kolega bi moral biti tam...

čuj moj peter tudi 1x-3x dnevno zakašlja, a misliš da bi ga zato mogla peljati k zdravniku...Vročine nima in nasplošno samo malo zabasan nos....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.9.2007 14:54:07   
tonja

čuj moj peter tudi 1x-3x dnevno zakašlja, a misliš da bi ga zato mogla peljati k zdravniku...Vročine nima in nasplošno samo malo zabasan nos....

Lovro tudi zakašlja in ima malo zabasan nos, vročine tud nima. A greva pol tudi midva k zdravniku????

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.9.2007 15:00:49   
tonja
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetov kruh

tonja, a si ti dobila mail s slikicami?

Hvala!!!!! Sem!
Super zgleda tole!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.9.2007 15:04:10   
pajac

Lovro tudi zakašlja in ima malo zabasan nos, vročine tud nima. A greva pol tudi midva k zdravniku????

jaz ne bom šla zaenkrat.... se mi ne zdi kaj posebnega...

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.9.2007 15:09:34   
Jumpy
Zdej sem mal razmišljala,.... (ja, tud to se zgodi user posted image )
Pajac, da nauš ti tvojmu kolegu rekla, da ne dela dobr, al pa kaj. Mi ga je moj mož celo priporočil, ker je bi zadnjič s ta srednjim pri njem. Je rekel, da naj grem k njemu, ker se res posveti otroku. user posted image  Sam, kontrolo ma pa menda pri drugem dr.ju. (Caserman)user posted image

Če ti Petrček res kašlja sam 3x na dan, je po mojem o.k. Ker, če ma nosek zamašen, je pomojem to zarad sluzi, ki mu gre v grlo. Itak ti to bolj veš kot jaz. Miha je pa včeraj popoldan začel pogosteje kašljat, pa mal rdeče učke in nosek ima, pa sem se ustrašila, da je kaj narobe. Je pa dr. zmeril tudi saturacijo, pa je bila o.k. (98%). Pismo, sem že čist naštudirana ratala odkar imam otroke. user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.9.2007 15:30:45   
pajac

Zdej sem mal razmišljala,.... (ja, tud to se zgodi user posted image )
Pajac, da nauš ti tvojmu kolegu rekla, da ne dela dobr, al pa kaj.
Mi ga je moj mož celo priporočil, ker je bi zadnjič s ta srednjim pri njem. Je rekel, da naj grem k njemu, ker se res posveti otroku. user posted image  Sam, kontrolo ma pa menda pri drugem dr.ju. (Caserman)user posted image

Če ti Petrček res kašlja sam 3x na dan, je po mojem o.k. Ker, če ma nosek zamašen, je pomojem to zarad sluzi, ki mu gre v grlo. Itak ti to bolj veš kot jaz. Miha je pa včeraj popoldan začel pogosteje kašljat, pa mal rdeče učke in nosek ima, pa sem se ustrašila, da je kaj narobe. Je pa dr. zmeril tudi saturacijo, pa je bila o.k. (98%). Pismo, sem že čist naštudirana ratala odkar imam otroke. user posted image

Sem že.....

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.9.2007 15:31:09   
pajac
hecam se!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja škratka:
Peter 28.08.2007
Ana 26.11.2010

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.9.2007 16:37:27   
Jumpy

hecam se!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu pajac)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.9.2007 16:39:20   
Jumpy
Se moram zasigurat, da ne bo naslednjič mojim otrokom zato dal ta veeeeliiiiikoooo injekcijo. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.9.2007 17:59:49   
tonja

Pajac, da nauš ti tvojmu kolegu rekla, da ne dela dobr, al pa kaj. Mi ga je moj mož celo priporočil, ker je bi zadnjič s ta srednjim pri njem. Je rekel, da naj grem k njemu, ker se res posveti otroku. user posted image   

Tudi mi smo imeli v pediatrični specializantko pa se je res ZELO posvetila Lovru user posted image , tako da bi še kdaj rada naletela na take začetnike, ki vse preverijo še več kot je treba. user posted image  user posted image

(odgovor članu Jumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.9.2007 20:08:01   
*lenc@*
Tonja, ti maš une antiflat al podobn. In kaj pomaga? K jaz jih zdaj dobim al celo,  da je razpršilo ne?

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.9.2007 20:09:38   
Talika19
Danes pa našega spet ful zvija. Po mojem je kriva kremšnita. Tud kapljice mu ne pomagajo. user posted image user posted image
Vedno ga userjem s kakšno hrano.user posted image
Pajac upam, da vam bodo kapljice kaj pomagale. user posted image  Poročaj.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu tonja)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?