pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jumpy Mater, sem rabila 15 minut, da sem, vse prebrala. Zapomnila si pa nisem nič, razen tistega o polivanju. Naš Mihi rad poliva , samo manjše količine, tako, da me ne skrbi. Bolj poliva takrat, ko ga še kaj črviči. Sva pa bila danes pri dr., ker je začel neki kašljat.Ker njegovega dr. ni, sva naletela na enega mladiča, ki je ene 5 let mlajši od mene. Revež, je dvakrat klical na infekcijsko za nasvet, kaj naj naredi z Mihcem. Se šele uči ali uvaja v sistem, očitno, pol pa vsako stvar dvakrat, trikrat preveri. Na koncu mu je pregledal kri in ugotovil, da ima kukr eno virozo, pa določil kontrolo v četrtek. Pa mene je spraševal, kako mu če bris grla nardit. Bogi revež, pa še jaz zraven. Pajac, pa je to normalno, da te kar fliknejo v ordinacijo, pol pa bod zdravnik in prevzemaj odgovornost za male paciente? V glavnem, fasal je še drisko(Miha) očitno zarad mojih antibiotikov. Prej je kakal na 3-4 dni, zdaj pa po vsakem podoju, pa tako sluzasto je. Ah, sej bo. ja žal tako je... Kako mu je pa ime oz kako izgleda... moj kolega bi moral biti tam... čuj moj peter tudi 1x-3x dnevno zakašlja, a misliš da bi ga zato mogla peljati k zdravniku...Vročine nima in nasplošno samo malo zabasan nos....