|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
21.9.2007 10:14:47   
kasija78
Mehurčica - Patronažne kolikor vem pri nas hodijo po porodu. Vsaj meni se še ni najavila. Mogoče se je pa zmotila?

Klaudia - Jaz sem danes vprašala g glede kilaže in je rekla, da na mojo višino (173cm) in širino medenice spravim ven tudi 4,5 kg brez težav. Nisem pa vedela, da je v bistvu obseg glavice problematičen. Po eni strani sem kar vesela, da meni ne meri več, ker se res potem lahko samo sekiraš - morda pa sploh ni potrebno, da se.

Mišk - Želim vama nepozabno lep in sončen poročni dan!!!

Ctg sem imela danes in se mojemu user posted image  nič ne mudi. Ni bilo niti enega majhnega popadka. Moram priznat, da sem nekoliko razočarana, sem si jih že zelo želela. Do pdp imam samo še 10 dni. A to zdaj pomeni, da bom do roka ali še čez ali to nič ne pomeni?

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
21.9.2007 10:23:07   
orka**

Spark: glede odločbe, če si oddala vlogo tudi za nego in varstvo otroka, je možno, da boš odločbo dobila kasneje. Lahko, da so ti obi vlogi združili v eno odločbo. Jaz sem dobila samo eno odločbo, na njej pa piše, da so obe vlogi združeni skupaj (sem oddala obe vlogi). Mislim, da imajo centri za socialno delo različen način.

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
21.9.2007 10:29:44   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica
Jutri pride patronažna sestra na obisk. A je k vam tudi prišla? Ker je v prvi nosečnosti ni bilo sem se kar začudila, da že pred porodom pride. Verjetno je to na novo?

V LJ tega ne prakticirajo. Pride samo po porodu takoj naslednji dan, pa potem še ene parkrat (pojma nimam kolikokrat

IZVIRNO SPOROČILO: kasija78
Klaudia - Jaz sem danes vprašala g glede kilaže in je rekla, da na mojo višino (173cm) in širino medenice spravim ven tudi 4,5 kg brez težav. Nisem pa vedela, da je v bistvu obseg glavice problematičen. Po eni strani sem kar vesela, da meni ne meri več, ker se res potem lahko samo sekiraš - morda pa sploh ni potrebno, da se.

glavica je edini del, ki je cela iz kosti. In tisto kar ti izmeri naj bi bilo realno. Trebušček naprimer lahko stisneš noter. Naša user posted image  pa ima veliko kil večino zaradi trebuščka, ki je velik za 41t1d (in ne 37t1d user posted image ) Presredek se vsaj ponavadi strga zaradi glavice...

IZVIRNO SPOROČILO: kasija78
Ctg sem imela danes in se mojemu user posted image  nič ne mudi. Ni bilo niti enega majhnega popadka. Moram priznat, da sem nekoliko razočarana, sem si jih že zelo želela. Do pdp imam samo še 10 dni. A to zdaj pomeni, da bom do roka ali še čez ali to nič ne pomeni?

kolikor sem spraševala naokoli, to nič ne pomeni. Se je že zgodilo da je bila zjutraj na CTGju, zvečer pa rodila.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3428
21.9.2007 10:31:05   
kasija78
Spark - Jaz sem tudi dobila obe odločbi združeni. Moj mož je podpisal nek list, na katerem se odreka pravici do drugega dela porodniške (nega in varstvo ali kako že). Lahko imajo csd-ji različen način dela. Poglej še enkrat, če ni tudi pri tebi odločba združena v eno, sicer pa pokliči in vprašaj. Ker če se birokracija zaplete, se zna včasih čisto zavozlat, a ne?

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
21.9.2007 10:41:31   
Klaudia
Spark - meni so pa na CSD rekli, da eno odločbo dobim zdaj (in sem tudi jo, skupaj z odločbo za paket), drugo pa dobim tik preden se ta izteče. Torej čez 3 mesece.

Če si označila da boš sama izkoristila vse, ti bodo pomoje poslali. Lahko pa pokličeš svojo svetovalko za vsak slučaj.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
21.9.2007 10:45:51   
Klaudia
user posted image       
user posted image    
3 user posted image      3 user posted image         izenačeni smo user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) Maša user posted image Maj user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

31.08. pikceva ('78), (23.10.) Metka
                                                Manca
06.09. inja2 ('84), (04.10.) David ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) Bor (2600g, 47cm)

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
64 user posted image      18 user posted image     13user posted image         7 user posted image         
največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

01.10. pajcevina ('83), 1n, LJ --> Postojna user posted image
02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n
03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image
05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n
06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)
10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)
12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n, --> Ljubljana, user posted image
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image
15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)
17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija
19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana
21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ
24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n
26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image
29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG
30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK
30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
21.9.2007 11:37:34   
Spark
Sem klicala na CSD, pa mi je povedala, da drugo odločbo dobim, ko bom rodila, in bodo imeli podatke o otroku (rojstni list- ki ga sami priskrbijo). Zdi se mi da sem v prejšnji nosečnosti dobila obe odločbi hkrati.  Ah vidim, da je to malo prosto po prešernu.

Drugače, pa samo še en mesec, upam, da kak dan manj. Ponoči grem vsaj 3x na WC, tako da imam zadosti teh pohodov. Na živce mi gre, ker se ne morem normalno iz postelje ven spravit, ampak bi rabila dvigalko da me ven vrže.
Za user posted image imam že skoraj vse pripravljeno, lupinico moram iti iskat k prijateljici, pa posteljnino oprat- ker je sedaj nekaj časa stala v omari, in tetra pleničke oprati. Teh se mi ne da, ker jih moram še likati. Pa se mi ne da. Razmišljam, da če bom preveč lena, in tega ne naredim. Počakam, ko bom v porodnišnici in rečem, da to mi še ni uspelo narediti, potem pa naj tašča user posted image malo lika. Z ostalimi oblekicami pa sploh nisem imela nobenea dela, ker sem samo v stroj, potem v sušilca in potem v omaro metala. Drugače pa omarco z oblačili odprem vsak dan in malo pošpegam not. Mi je tako lepoooo. Samo še vedno ne vem, kaj naj oblečem user posted image za domov. Imam dva kompletka, pa ne vem katerega bi izbrala. Pa ko gledam te male stvari sem čisto pozabila, da bo dojenči tak mali. Sprašujem, se ali bom znala držat user posted image , pa kako ga bom kopala, pa tisoč vprašanj. najbolj mi je čudno, ker imam doma eno še ne tri letnico, pa kod da sem vse pozabila.
Aja, pa torbe za v porodnišnico še nisem prištimala. Prejšnjič sem jo tik preden sem šla user posted image . Sedaj jo pa moram malo prej, za vsak slučaj ker v drugo je baje vse skupaj hitreje.
Oktoberke, uživajte v brcikah user posted image , pa uživajte še ta zadnji mesec.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
21.9.2007 11:49:13   
tinki_winkica
nasvet, kaj vzeti v porodnišnico:

zelo prav pride napihljivi šlavf (v primeru šivov). Jaz še vedno trpim zaradi šivov in raztrganine, ne vem koliko časa se o to še vleklo, danes je že 8 dan po porodu.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
21.9.2007 12:49:22   
Daschi
Prve oktobrske mamice se že javljajouser posted image  čestitke vsemuser posted image
Joj, zdaj gre pa zares, zdaj se pa počasi poslavljamo od trebuščkov!

za v skrinjo:
Da, meni je še vedno zelo prav prišlo, če sem pred porodom dala kako kosilo v skrinjo. Sploh, če kuhaš sam, ni časa še za kosilo.
Jaz bom imela v skrinji nekaj posodic z golažem, to lahko jemo (golaž in rezanci, golaž in kruh, golaž in polenta)
mesni preliv za špagete ali makarone.
filane paprike

Sem pa že naročila moževi sestri, da mi bo kuhala in dostavljala govejo juhco. Skuha res enkratno in vem, da mi je po porodu vedno zelo teknila.
pa še nekaj sem po porodu zelo rada jedla in moram kupit: projo! To pa je res nekaj boljšega, pa še ječmen  je dober za nastanek mleka.
V trgovini se dobijo tudi super dobre sezamove palčke. sezam je za mleko.
No, to bo pri nas na zalogi za prve dni, ko pridemo domovuser posted image .

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu tinki_winkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
21.9.2007 14:25:50   
Ulaa
Ali mogoce katera ve, ali v se v porodnisnice se izvaja kako cepljenje. Vcasih vem da je bilo proti tuberkulozi, pa da sedaj ni vec. Je mogoce katero drugo?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
21.9.2007 14:35:03   
pot
IZVIRNO SPOROČILO: Daschi

za v skrinjo:
Da, meni je še vedno zelo prav prišlo, če sem pred porodom dala kako kosilo v skrinjo. Sploh, če kuhaš sam, ni časa še za kosilo.
Jaz bom imela v skrinji nekaj posodic z golažem, to lahko jemo (golaž in rezanci, golaž in kruh, golaž in polenta)
mesni preliv za špagete ali makarone.
filane paprike

Tudi jaz sem pomislila na golaž, paradižnikovo omako in podobne zadeve, ampak, kaj ko naj ne bi v času dojenja jedle stvari, ki so znane, da rade napenjajo, ker imajo potem otroci krče. user posted image
Zato sem se tudi znašla pred dilemo, kaj sploh jesti za kosilo v času dojenja, saj vsaka zelenjava ali sadje rado napenja. Mojemu bi pa rada olajšala delo, da bi bilo kaj v skrinji za pogret in samo kaj zraven za skuhat na hitro.
Kakšne izkušnje imate ve, mamice?

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
21.9.2007 14:48:48   
Daschi
Po novem se doječim materam priporoča čim prej vrnitev na vsakdanjo hrano - zdravo, seveda.
Kuhano sadje in zelenjava pa ne škodujeta.
Jaz sem se izogibala svinjini, klobasam ipd, stročnicam, konzervam, alkoholu... pa nikoli ni imel nihče od otrok krčev.

Naj nikoli ne izdam otrokovega zaupanja, zadušim njegovega upanja ali uničim njegovih sanj.
(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
21.9.2007 15:18:01   
pot
Hvala ti Daschi. user posted image   user posted image
No, potem pa lahko sedaj počasi začnem razmišljati kaj vse rabim kupiti, da bomo kuhali... 

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
21.9.2007 17:29:16   
pajcevina
Lep pozdrav še od mene!

Iskrene čestitke vsem, ki ste že rodile!

Me pa zanima, če boste povijale na široko tudi če UZ kolkov pokaže,da to ni potrebno? sem govorila z eno mamico, pa mi je rekla da je to vseeno dobro delat, čeprav mi ni znala utemeljit zakaj. Kakšno pa je vaše mnenje glede tega?

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
21.9.2007 18:18:57   
Daschi
pajcevina, mnenja so deljena tudi med zdravniki.
V kranjski npr., če so kolki 1A, naj ne bi povijali široko, v postojni pa. Moj najmlajši je imel kolke 1A, pa sem ga vseeno povijala široko nekaj mesecev. Ko sem šla na kontrolo, ko je imel pet mesecev v kranjsko porodnišnico, mi je pediatrinja najprej rekla, da sem ga brez veze povijala široko, ko pa je pogledala njegove kolke, je pa izjavila, da tako lepih že dolgo ni videla.
Potem pa vediuser posted image

(M. Wright - Edelman)

(odgovor članu pajcevina)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
21.9.2007 18:25:49   
mišk
Glede širokega povijanja. Ko sem se jst rodila sem imela skoraj izpah kolkov, zato sem morala kar nekaj časa nositi "šince". To je bil tak železen obroč obvit s povojem, nakaterega so mi potem nogce povezovali tak narazen!
Posledično sem tudi shodila šele pri 18 mesecih.
Baje, da se ti izpahi radi podedujejo, sploh pri punčkah, zato bi blo po mojem kar dobro razmislit o širokem povijanju.
A če ti UZ pokaže, da je s kolki vse O.K., je to potem 100%? Se lahko na to sigurno zaneseš?

Neposredna povezava do sporočila: 3441
21.9.2007 18:36:28   
noa1
Nam so glede kolkov v MŠ v MB povedali, da priporočajo široko povijanje vsaj prvih nekaj mesecev in če drugače, vsaj čez noč. Baje naj bi tudi, če so kolki na začetku vredu, lahko kasneje prišlo do poslabšanja.
Tako naj bi imeli primer, ko je mamica rodila na Ptuju in so ji rekli, da so kolki 1A in da široko povijanje ni potrebno, pol pa je prišla kasneje na pregled še v MB in kolki niso bili več vredu,zato je moral dojenček nositi longeto ali nekaj  takega (tega pa se ne spomnim).

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
21.9.2007 19:23:30   
*Lana*
nam pa so rekli, da moramo na široko povijati en mesec, to pa je dovolj.

Saj zdaj res ne morš vedet, kaj je najbolš, ko pozna vsaka svojo zgodbo. Po mojem je od vsakega user posted image  odvisno kako in kaj, bomo že vidli.

Js sem ok, delam še naslednji teden 3 dni, potem pa na porodniško user posted image
V pondelk imam pregled, tk da bomo vidli, kako napreduje naša user posted image .

Grem zdaj v ležeč položaj pred tv.

Se beremo user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
21.9.2007 20:42:15   
pajcevina
Zdej sem pa še bolj zmedena kot prej... No ja, verjetno me bo najbolj prepričalo to, kaj mi bodo rekli pri odpustu iz porodnišnice...user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
21.9.2007 20:56:48   
Blejka26
kolk ste pridne na tej temiuser posted image sej vam komaj sledim.Skratka vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in želim vam čim boljše crkljanje.To je nepozabno.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

Neposredna povezava do sporočila: 3445
21.9.2007 21:03:06   
orka**
Kolki: jaz sem pri ta prvi povijala dva meseca podnevi in ponoči, potem so na ultrazvoku rekli da je vredu in ni treba več, ampak jaz sem jo vseeno še en mesec povijala samo ponoči. V porodnišnici v Ljubljani so mi rekli da naj kar povijam, nadaljne informacije pa bom dobila pri pediatrinji. Ona pa je pri prvem pregledu dala napotnico za UZ in mi povedala kje lahko naročim za slikanje, oni pa so dali datum glede na starost otroka. Se pa ta pregled plača, potem pa dobiš povrjeno.

Neposredna povezava do sporočila: 3446
21.9.2007 21:53:18   
mehurčica
Mi smo našega široko povijali do 3.meseca oz. do pregleda kolkov. Vmes sva šla na ene preiskave v bolnico in se je par zdravnikov prav začudilo, da ga tako povijam.user posted image Sicer pa je bilo še hladno(rodila 12.januarja) in se mi je že zato zdelo fajn, da mu je bilo bolj toplo in ker sem ga tudi lažje prijela v roke-brez pleničk imajo take male ritke, da jih prav težko držiš v naročju.user posted image

Danes je le prišla k meni patronažna sestra in sem jo vprašala, če imajo obiske pred porodom na novo. Pa je rekla, da je to že od nekdaj in se začudila, da nisem imela obiska že pri prvem. Tako da ne vem... Sicer pa nisem nič kaj zvedela, malo sva se pač pogovarjali in prosila sem jo, da me spomni, kako zgleda široko povijanje-sem namreč pozabila kako se da prva tetra plenička na povijalno. Sem se pol v trenutku spomnila.

Malecka danes tako dela v trebuhu, da mi je že malo neprijetno. Če pa hočem posnet kolobocije, se pa v trenutku čisto umiri-in ni videt niti ene brce! Ne morem verjet, kako lahko takšne stvari zaznava...user posted image user posted image Ker se res očitno umiri-iz bunk in obrisov celih nogic in rokic in po par cm gor in dol, se v drugem trenutku umiri. Pa sem probala snemat že ene 10x in pol kar sproti brišem videe, ker je itak brezveze. Ah...že zdaj nas ima naštudirane.user posted image Sem ji pa prej rekla, da ji bo žal, če se ne bo hotla snemat, ker bratec pa ima en tak spominček iz nosečnosti.

Jutri greva z mojim v Avstrijo. Imam zavarovanje že spakirano-za vsak slučaj.user posted image Mi je mama rekla, da moj ati dela paniko. Sicer pa tud če mi začne voda tečt, je iz A dovolj časa, da se pripeljem v MB. Sej tako hitro pa se ne zgodi vse skupaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3447
21.9.2007 22:00:02   
valči
Kolki jaz sem oba otroka do 3. meseca povijala široko,čeprav so kolke slikali že v porodnišnici in rekli,da sta imela oba 1A,to je vredu.Sicer pa so mnenja otroških sester deljena,pediatrinja pa pravi,da je le bolje široko povijat.In tudi tega otroka bom,brez vprašanja,morem le še paket tetra pleničk kupit,povijalke imam 4,kar zadostuje,sploh meni,ki veliko perem in imam tudi sušilca.
Pa še nekaj,veliko lažje je bebico v rokah držat,ki je široko povita,nekako bolj stabilna je,ko so brez širokega povijanja,so tako revčki sključeni,da se mi zasmilijo.V glavnem jaz sem za široko povijanje.

Sedaj ravno na popu gledam film in me je tako strah,mi je dragi rekel,naj raje ne gledam,saj ne vem,ali naj ugasnemuser posted image

Celo popoldne imam lažne popadke in vsak dan se mi to dogaja,so pa od 8-15 minut,ko grem spat potihnejo.Čez dan me pa še vedno občasno spika in reže nekje notri,doli,ne znam povedat,kot bi neke igle bile not.
Ali ima katera takšne težave,ker rodit res nimam časa še it?

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu orka**)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
22.9.2007 8:12:30   
Blejka26
dobro jutro oktobrkeuser posted image !in kako se počutite v novem jutru.Jaz sem danes po dolgem dolgem času kar lepo spala,ni mi bilo treba vsako uro na wc in sem prav vesela,drugače moram pa vsako noč vstajat skoraj vsako uro,da se mi na koncu žeuser posted image user posted image user posted image user posted image pol me pa že zgodaj zj.moja mala pikica pokliče mami mami in zleze k meni.Itak morva pol še mal poležavat da sploh pridem k sebi..user posted image user posted image
valči-mene  tud na čase spodaj mal reže,špika..misliš da bo prekmalu?jaz mam rok šele 19.10.prav zgodaj res ne bi rada rodila..pa full me je strah ker se bojim da mi bodo vakum uporabili,ker mam kilo in se ne smem napenjat.

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
22.9.2007 9:12:44   
lane31
Dobro jutro user posted image
Kaže domennatalija da sva edini budni. Sonček tako lepo sije zunaj
Včeraj sva z dragim odšla na biljard in večerjo....poslovilno,sicer še imava mesec dni do roka, a ni nujno da nas kaj ne preseneti.user posted image
Tudi mene že občasno spika kaj nisko doli skoraj v nožnici user posted image
Miška je itak na vseh UZ večja za dva tedna....tako da user posted image
Jaz si mislim samo naj počaka do oktobra, da bo v svojem mesecu rojena...
kaka dva tedna prej pa tudi ni panike za user posted image
Pol pa me bo presenetila in počakala na november user posted image  
Si kar želim,da bi bilo prej, ker ko si že v terminu ali ne daj bog še preko si pomoje že tako nervozna....Tak pa nič ne pričakuješ, pa te kar zgrabi in greš rodit.
Grem danes še malo v ikejo na šprancir,da si malo okice napasem user posted image
Lep dan vsem

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.