Barbid
|
Dobro jutro Midve sva danes še bolj boge. Lana je sicer zdrava, jaz pa ne....vsaj tolk ne, da bi šla za kaj več časa ven. (glava me boli, trebuh imam čist trd in že dva dni jem Linex,.....tako da.... ) Tako da sva tudi bolj za četrtek. Manca: spanje - ko vidim da si začne mencati očke in za ušesi, jo položim v posteljico. Včasih ji rata takoj zaspat, spet drugič brca in kriči. Sicer imam pa pogruntane njene popoldanske ure, in ko nastopi čas za spanje, mora spat. Včeraj se je ritala in kričala točno 20 minut, ampak je bla že tolk potrebna spanja, da sem jo pustila v posteljici, - samo, čeprav se je vsa razbrcala in končno zaspala počes, tako da so ji noge visele dol z posteljice. Zvečer: ista pesem, enkrat rata da takoj zaspi, spet drugič ne. Mene itak izsiljuje, Dušana ne. Ampak, zdaj ko sem pogruntala njene fore, se kar hitro zmeniva in me nič ne gane, če malo zajoka. V naročju pa zaspi edino pri babici. Ona ima itak eno čudežno energijo, ker katerega koli dojenčka vzame v naročje, takoj zaspi. Zdaj imava problem s pitjem mleka. Morala bi ga zvčer in zjutraj 240, pa je že cela umetnost da ga popije 150. Pa še to se buni, če je toplo. Najraje bi pila hladnega. In kaj naredim: dam jo sedet na sedežno, flaško pred njo.....nekaj časa se dere, to je kakih 5 minut, potem pa sama vzame flaško v roke in spije. To dela zato, ker ona ne bi jedla takrat ko ji jaz dam, ampak takrat ko se njej zljubi. Zato se najprej zdere - da gre trma ven, potem pa vzame flaško in vse spije. Res nisem verjela pedatrinji, ko mi je ob njenem četrtem mesecu rekla: ta vam bo pa dala vetra.... če je ne boste že zdaj od majhnega odvadila trmarit. Pa ji nisem verjela, amapk vse bolj se ta trma kaže, kar začne se histerično dreti, za brezveze in sedaj vidim, da je imela prav. Skratka, izkoristite lep sončen dan, če se boste dobile. Midve če bova, bova skočile le do Leclerca, na hitrco, (k jaz dolgo ne morem ostati), greva pa po ene jogi rjuhe. Lp Barbi
|