adrijana.sara
|
DAN! Sem že napisala post, pa mi ga ni hotelo naložiti, tako da sem vse izgubila . Sem pa prej napisala, da se vreme izbolšuje - vzamem nazaj. Mi smo danes boljše spali in tudi tečna še ni bila, pa nobenga izpada zaradi trme, upam, da se dan nadaljuje v tem stilu. Žiža sem par dni nazaj razmišljala, kako ste kaj vi, tako da sem zelo vesela, da si se javila in da nam sporočaš, da se ok. Glede darila za rd, pa je Sara dobila nike copatke, ker druga tako ali tako ne rabi. Bo dobila, ko bo potreba po čem. Aja, pa knjigico od bombažkov je dobila, ker ji je bila na obisku pri Lani zelo všeč. Saj zdaj se še ne zaveda, tako da nima smisla. Je pa bolj tehični tip, se je v pikapolonici najprej pognala za traktorjem in sem jo komaj vstran dobila. Jaz grem še komaj kam s Saro, samo afne gunca, pa vsepovsod bi bila, pa vse bi pobrala, pa pobegnila... tako, da sem včasih prav živčna, ko jo izgubim iz vidnega polja. Nikoli ne veš kakšni ljudje so v bilžini. Tako, da jo bom verjetno začela doma puščati, ko bom šla po nakupih. Tudi jaz sem bila že parkrat izsledena tu gor, vendar vedno v pozitivnem smislu. Sem se pa tega že zavedala, ko sem si nick izbrala. A ga je že katera vmes menjala? Menda se nam ja ne boste poskrile - saj se vse pozabi in preboli, prej kot slej. Pa upam, da ne boste imele kakšnih resnih težav. Tevža že stojima v vrsti , sva pofočkani? Soseda je dala pametno izjavo - ZDAJ JI SKUPAJ TIŠČIMO, ČEZ PAR LET JIH BOMO PA NARAZEN VLEKLI. Če so pa tako luštni, ko se objemajo in lupčkajo. Tudi Sara ima že kar nekaj izbrancev. Pa saj še ima čas, da se odloči - še kakšnih 30 let, bi rekel ati. Naj še povem koga sem opazila zjutraj tu gor - BOROVNIČKA se nam boš kaj javila? Te že pogrešamo! Nataši hitro okrevanje, pa vsem drugim bolnikom seveda tudi! Je spet čas prehladov, tako da se lahko kar pripravimo tudi mi. Prej kot slej bo kaj. Pametna knjiga - slučajno sem včeraj zasledila temo o njej in se je ena full pritoževala, da je razočarana nad njo. Jaz ne bi vedel, bom poiskala temo, če jo bom našla. Pa saj vedno se najde kdo, ki je zadovoljen in kdo, ki je razočaran. Spet sem se razpisala, bom mogla kaj sproti napisati, če ne se vsega preveč nabere. BY
|