LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: myska Men se meša! Moja mala čez dan ne spi. Stara je 8 tednov in to se dogaja že dobrih 10 dni. Nima krčev, sita in previta pa nič. Skoz odprte oči. Zaspi za 5 min pri hranjenju in ko jo spustim je konec. Včasih zaspi v vozičku ampak jaz tam ne počivam ampak porivam! Zaspi šele ob 22-ih in spi do 3-4-ih. Potem zaspi še do kakih 7-ih in to je to. Jaz bi tudi spala . Pa pravijo veliko počivaj pa boš imela mleko. Kdaj nej pa počivam. Nisem se naspala že 2 meseca . Vedno bolj slabe volje sem, bojim se da bo mala to začutila. Na mleku se že pozna. A se kateri tudi to dogaja? Potrebujem malo vzpodbudnih besed. IZVIRNO SPOROČILO: myska ... pospravljanje,.... To je moj prvi otrok in počasi se navajam na nov ritem. Pa po vrsti... moj tudi na začetku ni kaj dosti čez dan spal. Bodi srečna, da nima krčev. Ko je moj zaspal, pa to se še danes dogaja, če ga čez dan položim v posteljico, ne zaspi, ampak ga dam v lupinico, malo zazibam in spi. Ali pa če leže dojim, pa tak zaspi, ga pustim kar na najini postelji. Moj zaspi ob 23. uri največkrat. Te ure spanja, ki si jih napisala so zelo v redu. Nekatere res samo sanjajo, da bi toliko spali njihovi dojenčki. Bodi zadovoljna. Slabo voljo bodo vsi začutli, ne samo bebica. Ni razloga za njo... je otrok zdrav? Potem nimaš kaj bit slabe volje. Idi spat takrat, ko gre tvoja bebica, do 3.-4. ure bi se morala dovolj naspat. Saj si odrasla oseba Tudi jaz nisem vedno počivala, pa sem imela dovolj mleka. Zaradi razburjanja in tega "mešanja" boš prej izgubila mleko. Pospravljanje?! Ko j... pospravljanje. Nikamor ti ne bo pobegnil nered, pusti si ga za jutri ali pa ti kdo drug pomaga, če lahko. Boš se navadla na nov ritem, se boš morala. Nič ni narobe s tem. Jaz sem prej bila totalni nočni tip, pa čez dan dolgo spala. Sploh ni več tak, ampak... vse drugo je lepše, kot pa spati (no, saj 6-7 ur spanja pa imaš, kolko vidim, to pa je dovolj)
|