Anonimen
|
Anonimen, mene tud zanimajo tvoje zgodbe!!! Ker jaz ti namreč zavidam!!! zgodi se mi, da pred hujšimi naravnimi katastrofami brez razloga padam v stanja hude žalosti, do bolečin, potem jokam pa ne vem zakaj-tudi te tazadnej poplave sem čutila. Pa vem, da me je moj otrok čakal da se mi rodi-par let je visel nad mano, ne glede na to kdo bi bil oče, se je rodil meni. Potem sem ugotovila da meni, pa ne zame ampak za svojega očeta, da stoji kot branik med njim in njegovo mamo. Ta je imala tako energijo, da se mi je mešalo, njenemu sinu-mojemu bivšemu-pa nisem mogla razložit, ker se je delal norca iz takih slutenj. Če ni dokazljivo, ne obstaja, je njegov moto. Stara je nastavljala predmete po našem stanovanju, otrok je imel nočne more ker ji je stara podarila contur blazino in ko sem jo enkrat preoblačla se je odlepil spodnji rob, kjer so bili zalepljeni neki kamenčki vseh barv. jaz sem padla skup ko sem to vidla. Ko sem jih pometala stran, je bilo kot bi odrezal, otrok je spal. Sicer je moj otrok imel stike s kristusom. pravi, da ga je obiskoval ponoči, ga božal in mu govoril da bo vse v redu, naj se ne boji. Nihče od nas ni katolik, nihče ni otroka učil o kristusu. Ko je to prišlo na dan, smo po stanovanju mojih staršev, ki sta imela par križev-za okras-po stanovanju, poskrili križe, ker je otrok padal na kolena pred njimi, mižal in molil. Potem mi je mama povedala da sem bila tudi jaz taka, čudna in da se me je bala ko sem bila otrok. ojej, kolk sem napisala... V glavnem, ko sem rekla da ti zavidam, anonimni, sem resno mislila, ker se mi zdi da je to dimenzija ki manjka meni da bi ene stvari do konca razumela. Recimo to, da sem bila pred kratkim noseča, pa me je potem otrok, fantek, zapustil, izstopil je iz mene in zdaj mi stoji za hrbtom ves čas. Čutim ga. Sprašujem ga, zakaj noče bit z mano, pa ne pove. Samo čutim ga ob sebi. Zdui se mi, da je zelo bolan. No, kar se te nosečnosti tiče je tako-mam težave z zanositvijo in za tisto nosečnost sem vedela, da je pozitivna,ni bilo samo upanje v smislu, daj da se je tokrat prijelo, vedela sem da je fantek- potem pa kar naenkrat sem čutila, da ga ni v meni in tudi tisti dan mi je padla temperatura, skratka da ne nakladam,znaki nosečnosti so izginili. Če boste to temo razvili naprej, bi blo super!!! Odločila sem se za anonimnost, recimo da sem na tej temi suki.
|