Anonimen
|
No, pa da še jaz napišem.... pred leti sem imela non stop občutek, da nekdo stoji ob moji potelji, ko sem spala. Pa sem šla k neki teti na Gorenjsko, ki je bojda zelo znana...kao vedeževalka, ampak je delala s fižolčki tapravimi suhimi fižoli. No, in mi je povedala, da imam v stanovanju TRI duhove ženskega spola, moje sorodnice, ki so umrle. Ja, v mojem sorodstvu res samo tri, ,ki so umrle. No, in ona mi je rekla, da se me ženske hočejo znebit. Cela štala, jasno...ona je hotla 80 tisoč SIT (kar je bilo takrat zelo veliko), da mi bo pomagala. Pa sem rekla...ja, ja ok...pa šla. Pa se doma ni nehalo...spim, pa čutim, da me nekdo gleda...naj povem še to, da sem v tem mčasu imela tudi zelo hudo nesrečo, ker me je pod lastnim tušem stresla elektrika (ne, pa nisem se fenala)...sem k sreči preživela, ker sta mi pomagala starša...ampak je bilo res grozno...še vedno imamposledice (brazgotine). KUPIM SI PSA. Pes ves prestrašen, laja v luft. Resno. Potem pa meni film poči in se vsedem na kavč, in te tri duhce lepo prosim, če zapustijo moje stanovanje. No, in so ga res. Od takrat naprej je vse ok. Nisem imela več butastega občutka...sicer smo se potem preselili...ampak...zdaj pa....včasih se mi še zazdi, da je kdo drug v prostoru...ampak se mu nasmejim in on se mi nasmeji nazaj. Zato verjamem v Angele. Ker so...vsepovsod okoli nas. Sama mislim, da se vse da rešit. Brez kakšnih urokov in tega...lepo prosiš. Saj to ni tako težko narest. Se vsedeš in se malo pogovoriš. No, meni je pomagalo. Sem pa rabila resno veliko poguma. In, ja...to so resne stvari. To ni hec. To smo mi vsi.
|