|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki in Februarčice 2007
19.9.2007 17:27:29   
atena777
user posted image user posted image user posted image  Midva pa ne moreva priti 22-ega, ker Je David se vedno prehlajen. Mu tece zeleno iz noska, pa kaslja, pa med spanjem zmoci celo vzglavje kot bi kozarec vode polil. Na pregledu pa je ugotovila, da bronhitis ni, da so plucka ok, kisik 99%, malo rdece grlo,  skratka se bomo zmazali prej ali slej. Samo v Celje pa si ne upam hodit s takim, pa se nalezel bi se lahko kdo, ceprav pravijo, da so kriticni samo prvi trije dnevi. Pri meni smo to upostevali, pa se ni nalezel od mene, pri mojem dragem pa nismo in se je nalezel.

evo tak ti je to. Ribicau a si videla, da imajo danes neke druge Maxicosi v akciji?
Visnjaaa zakaj pa rabis rizevo mleko?
Lulu mi imamo po danasnjih podatkih: 69,5 cm, 8360 g, mami se je pa zredila nazaj za 1 kg user posted image user posted image . Ni čudn, če pa orehove palačinke pečem, pa vsak dan kuham, ko da je ohcet. Moj pravi, da gre ljubezen skozi želodec, pol pa jeva...user posted image user posted image .
Malecka ali je kaj bolje s Tjasko? A ves, da sem vceraj v BC videla respirator, s katerim ti z usti ven z noska potegnes, kar j treba. A si to videla. Stane pa tudi nekje 12-13 EUR. Jaz dobim unega za na sesalec konec tedna...

PA-pa

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
19.9.2007 17:46:25   
visnjaaa
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Ja veš Atena777 ko sem dala Nejcu frucverge, je  začel kakat čist zeleno in dobil je flekce po ritki in okolici, pa še tečen je bil za ****. Pa sem klicala P in mi je med. sestra rekla, da naj čisto ukinjem mlečne izdelke. Po nekaj dnevih pa naj spet probam, ampak z riževim mlekom, ker tega pa lahko pijejo tisti otroci, ki so alergični na kravje mleko. Ko je imel po 4 dneh spet normalno blato, sem mu pa dala riževo mleko in mu je bil dobr. Sej rabla sem ga uglavnem zaradi rižolinota. No zdej pa že jema skutke in je vse o.k. Me je že blo strah, da je alergičen na kravje mleko. Rižolino pa mu zdej pripravim z Pomurka mleko v prahu, ki je prav za dojenčke. V tem mleku so razbite maščobe in beljakovine - tako, da je po sestavi primeren za dojenčke. Sej riževo mleko mu tudi dam, samo je pa hudič kr drag - 1 lit stane skoz 2 eur.

Upam, da bo David čim prej zdrav.user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
19.9.2007 17:55:03   
atena777
A tko? In dobro je vsako rizevo mleko? Mogoce bom pa jaz tudi s tem mesala, ker jaz tudi rizevega zase kupujem, ne maram kravjega...

user posted image user posted image user posted image  Koliko vas pride  v soboto!!! Pa LULU, ki je se nisem spoznala, pa visnjaaa, pa pikecpokec, katere gal je na isti dan rojen kot nas David, pa verjetno demer, pa jasna81,pa ...

joj joj joj, zakaj je mogel biti celjski sejem v soboto, midva sva bila pa tok ready prejsno soboto. Ce bo David v petek ok, bova pa mogoce prisla na easy, ampak mora biti res cisto zdrav!

pa-pa

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
19.9.2007 18:42:53   
ribicau

user posted image user posted image user posted image  Midva pa ne moreva priti 22-ega, ker Je David se vedno prehlajen. Mu tece zeleno iz noska, pa kaslja, pa med spanjem zmoci celo vzglavje kot bi kozarec vode polil. Na pregledu pa je ugotovila, da bronhitis ni, da so plucka ok, kisik 99%, malo rdece grlo,  skratka se bomo zmazali prej ali slej. Samo v Celje pa si ne upam hodit s takim, pa se nalezel bi se lahko kdo, ceprav pravijo, da so kriticni samo prvi trije dnevi. Pri meni smo to upostevali, pa se ni nalezel od mene, pri mojem dragem pa nismo in se je nalezel.

evo tak ti je to. Ribicau a si videla, da imajo danes neke druge Maxicosi v akciji?
Lulu mi imamo po danasnjih podatkih: 69,5 cm, 8360 g, mami se je pa zredila nazaj za 1 kg user posted image user posted image . Ni čudn, če pa orehove palačinke pečem, pa vsak dan kuham, ko da je ohcet. Moj pravi, da gre ljubezen skozi želodec, pol pa jeva...user posted image user posted image .
Malecka ali je kaj bolje s Tjasko? A ves, da sem vceraj v BC videla respirator, s katerim ti z usti ven z noska potegnes, kar j treba. A si to videla. Stane pa tudi nekje 12-13 EUR. Jaz dobim unega za na sesalec konec tedna...

PA-pa

Sem vidla ja, samo bi tobija vzela zaradi naslona za glavo! 

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
19.9.2007 20:23:55   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

margit a ti prideš v soboto?

malecka_mateja verjetno ne :(
Če bo vreme OK šibamo do Pule, da pospravimo prikolico. Upam samo, da se pozdravimo.

Mogoče pa se boste kdaj dobile med tednom, pa bova še midva prišla. Matic bo sigurno za.  Mi je med tednom veliko lažje, ko je Maša v vrtcu, VD dela in imam OOOOOOOOOOOOOOOOOGGGROMNO časa (kaj je že to??????)user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
19.9.2007 20:33:34   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

PA-pa

Sem vidla ja, samo bi tobija vzela zaradi naslona za glavo! 

A pa sta pogledale oceno za Maxicosi Tobi. Ker ni bil ocenjen ravno kot najbolj varen. Ravno za varnost je dobil 2,8. Potem raje Maxi Cosi Priorifix. Ta je bil dobro ocenjen.

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela%20sedezi%202007.gif

Drugače pa lahko oporo za glavo dokupiš. Jaz sem jo. Je zelo super. Jaz sem jo dolgo uporabljala. In če otrok zaspi, mu glava ne visi po svoje. Super zadeva.
Ne vem sicer če paše na MaxiCosija. Tukaj lahko pogledaš kako izgleda.

http://www.soncek.si/si/avtosedezi/od-9-do-18-kg/romer-g1522.shtml

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
19.9.2007 21:04:08   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Punce 100-tko mamo!!! user posted image user posted image user posted image

Alen je glih zaspal, js sm že stuširana in v nizkem štartu za v spalnico. Dans se mi je 3/4 dneva prejoku...user posted image user posted image Ful se mi smili in komi čakam tisto pumpico konec tedna. Mam pa tudi mazilo za nosek - nisita, al kako že... Mal pomaga, je danes spal 2,5h skupaj popoldne. Js sm bla pa ko sova, nisem mogla zaspat pa pika. Zato sem pa zdej kot zombi.

Atena js sem na istem kot ti. Upam, da se naši pižeki pozdravijo do petka, da se lahko spoznamo v soboto. Mene fuuul jezi, ker boste le par km stran od mene kofetkale, js pa doma s tamalim. user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še moj dela, pa še sestra od mojega pride domov po skor 4-ih mesecih, pa bo sam vikend tu, ampak js sem se že zdavnaj opravičila, da mene in Alena ne bo zraven do večera. Zdej pa tole...

Glede sedeža pa tudi jaz navijam za Tobi. Če nebi imeli Recarota, sma bila ogreta za enega Tobija, sam zdej mamo tega, pa tamali kr ok sedi v njem. Edino kar je, da popizuser posted image če mene ni odzadi, al pa atija. Eden more bit zraven njega in ne upošteva nobene igrače. user posted image Upam, da bom kmalu rešena zadnjega zica. Mi že gre ful na živce.

No, grem zdej. Komi še gledam!

Lahko noč vsem!

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 2482
19.9.2007 21:40:40   
malecka_mateja
jasna in atena ima da se pozdravite ker ne smeta manjkat!ne sej se hecam ampak res vama želim da boste čimprej ok!nam tud tečpe iz noska pa malo kašlja ampa kgrem z njo ven ker drugače je še bolj tečna!
če nebo prehudo alhako vseeno prideta saj bomo noter sedeli!

jaz tudi grem ajat!

oridne bodite!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
19.9.2007 22:17:17   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: Margit

A pa sta pogledale oceno za Maxicosi Tobi. Ker ni bil ocenjen ravno kot najbolj varen. Ravno za varnost je dobil 2,8. Potem raje Maxi Cosi Priorifix. Ta je bil dobro ocenjen.

čak, čak , čak, zdej pa nekj ne štekam??? A ni višja ocena boljša? Res lepo od njih, da nimajo legende zraven user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
19.9.2007 22:27:27   
atena777
Margit prav si imela user posted image user posted image user posted image , nasla sem legendo: http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif (sicer staa datoteka, ampak ni vazno).
Vendar sedaj se postavlja vprasanje: ali je ta izdelek(http://b2c.baby-center.si/Article.asp?ArticleID=157044) isti kot navadeni priorifix? Mislim, da ne?
Grem v raziskavo!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
19.9.2007 22:31:34   
atena777
No hitro se je našel: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169531

Je pa cena temu primerna. Za ta keš, pa že Romerja dobiš, ki je po nemških testih v konici...

Meni je še vedno TObi ok, sicer pa kot vidiš je na lanskem testu po uporabnosti pred priorifixom, po varnosti pa enak. No to je bolj tolažba zame, ker zadnji test je veljaven in nimaš kaj...

Priporočam v branje tudi:

http://www.motorevija.si/l3.asp?L1_ID=33&L2_ID=221

in

http://www.amzs.si/?podrocje=369

< Sporočilo je popravil atena777 -- 19.9.2007 22:41:18 >

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
19.9.2007 23:14:47   
atena777
Morem vas malo razočarati drage moje, glede bandidos power, tale članek sem na žalost šele sedajle odkrila:

http://www.mama.si/?menu=C012

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
20.9.2007 6:38:50   
helimaša
dobroo jutrooouser posted image user posted image user posted image še vse spiteuser posted image user posted image user posted image user posted image medve z mašo že kofetkaveuser posted image user posted image user posted image user posted image čeprav bi pa zdajle najraje še spala.

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
20.9.2007 8:47:56   
malecka_mateja
oj!jaz pa že zajterk jem!user posted image mala pa čeblja v kinderpetu!

danes mamo podvig dnega da kupimo sušilca!!mate kake predloge???

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
20.9.2007 8:48:46   
visnjaaa
dobro jutrooouser posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem pokonci že od 6.30.

Kako ste kaj danes?

Zdravje user posted image  že kaj bolje?

lp

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
20.9.2007 8:49:50   
visnjaaa

Dejte se pofočkat katera pride 22.9. v City center ob 12ih.:

1. Višnjaaa
2. Malecka_mateja
3. Pikecpokec
4. Kolumbo
5. Lulu
6.
7.
8.
9.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
20.9.2007 8:58:51   
malecka_mateja
helimaša a prideš??tega ne smeš zamudituser posted image user posted image user posted image

ma katera sušilca katerega???

hvala!

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
20.9.2007 9:00:13   
helimaša
jst mam gorenjev sušilc in sm ful zadovolna.najbolš pa je da kupiš zak sušilc kot je pralni stroj.vsaj men so tko rekl.tko da jst sm oboje gorenje vzela.mal se posvetuj.

(odgovor članu visnjaaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
20.9.2007 9:02:31   
helimaša
ne bo me ker v bistvu nimam prevoza ker moj mož dela, pa itak mi tamala v avtu ful joka tko da nima smisla.če bi blo kje v ljubljani bi tko je pa predaleč

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
20.9.2007 9:12:01   
pikecpokec
Jutro!
Naš Gal je danes prvič prespall celi noč user posted image user posted image user posted image ! Se pozna, da sma se nehala dojit, je zvečer spil flašo rižolinota in spal ko dete do pol sedmih. pol pa huuuda lakotauser posted image !
aja, pa še dva nova zobka ma - dvojkici zgoraj, tko da ma skupi že 6 zobuser posted image user posted image user posted image ! še dobr da sm nehala dojit, že s štirimi zobki me je ful grizel.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
20.9.2007 9:38:21   
malecka_mateja
o pikecpokec vi pa ste že res zobati!user posted image user posted image user posted image
mi smo še pri dveh!

helimaša škoda da te nebo!user posted image pa drugič!

mi pa gremo zdaj po sušilca!bravo mi!

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
20.9.2007 9:39:47   
eva1
IZVIRNO SPOROČILO: pikecpokec

Jutro!
! Se pozna, da sma se nehala dojit, je zvečer spil flašo rižolinota in spal ko dete do pol sedmih. še dobr da sm nehala dojit, že s štirimi zobki me je ful grizel.

a ste se čisto prehehala dojit? A si kr naenkrat ukinla, al postopoma?

Neposredna povezava do sporočila: 2497
20.9.2007 9:57:46   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: eva1

a ste se čisto prehehala dojit? A si kr naenkrat ukinla, al postopoma?

Smo bli že v ukinjanju, en obrok zizanja smo že nadomestili s flašo. Meli smo namen zlo postopoma ukinjati (vsak teden en obrok), ampak sem v torek neki zašuštrala (beri: jedla ene čudne gobe, po katerih mi sicer ni nič bilo, ampak ga vseen nism upala dojit) in sma se z mojim odločla da je konc. tko da zdej jemljem tablete Bromergon. res ful zmanjšajo delanje mleka, tko da ga že skor ni več. enkrat na dan si še mal ven izčrpam, tolk da ne bi preveč zastajalo pa da spet mastitisa ne fašem. pa zeljne liste mam v modrcu. smrdi ko šus user posted image ! sam mi je blo pa po tabletah ful slabo. upam da se umirja; včeri zvečer mi ni blo več, zdele pa mi tud še ni user posted image .

aja, če bi ktera hotla met te tablete - men jih bo ostalo več kot 20. tko da vam jih lahk pošljem. 8 tablet je čist dost da ti mleko presahne. v glavnem-sporočte mi na ZS!

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
20.9.2007 10:37:58   
eva1
A tako, no glede tablet-če jih bom potrebovala ti pišem, zaenkrat bom še dojila, se mi zdi brezveze dnar metat za adaptirana mleka-malo pred vrtcem pa bom tko uvedla navadno mleko(pri 11 mesecih)! Pri Lukcu sem si parkrat malo ven stisnila mleko, pa je potem kr samo presahnilo, tako da upam, da tudi tu ne bo panike!
Čeprav je mala veliko večja zizonka k je bil Luka-tamal sem je pri 9 mesecih ubistvu kr sam odločil, da bo nehala, ga jošk kr naekrkra ni več zanimal, Alja pa sam da me vid brez modrca se že oblizujeuser posted image -ja pa grize tut k kakšen grizliuser posted image

Kje se pa drugače dobi te tablete?

Neposredna povezava do sporočila: 2499
20.9.2007 12:26:39   
pikecpokec
sej tud naš je bil zizonja na kvadrat. ampak je očitno dobr prestal prehod (trkam na les!). zaenkrat. drugač pa te tablete dobiš sam na recept, pa zdravniki jih ful neradi predpišejo, glih zarad stranskih učinkov. men jih je moja dr. dala zarad mastitisa. je kr sama predlagala da nej neham dojit pa začnem tablete jemat. pa je pediatrinja! sam je rekla da nima smisla da se še naprej mučim, pa tud vsi tisti antibiotiki ki sm jih pojedla verjetno niso glih najbolši za malega.

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.