Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 17:49:40
|
|
|
|
spelka12
|
vms zdej pa ne vem več, a sva midve kej skrito v sorodu al sta pa najina dva. Moj je tud dobu notebook za darilo od svojih. Oktobra začne v svoji novi službi in ga bo res rabu. Pridno sokca pa vinčka-al pa pirčka pijte (pa ne se ga preveč nažgat, ker ko si pijan se ni dobro guncat) . Punce tukaj pri meni je sodni dan. Vse je poplavljeno dež pa noče nehat,pa ga tako lepo prosim.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 18:08:33
|
|
|
|
LuNa73
|
vms še jst čestitam tvojemu dragemu za diplomo.... jst sem bla po vseh treh zagovorih tak čez cca kaki dve urci crkjena, da sem sam v postlo padla.... in sem proslavlala šele čez par dni . njamiiiiiiiiiiiiiiii, še bi mami...torta je pa res fantastična! kam pa ste vse zginle????? A slončkat al kak?!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:13:49
|
|
|
|
pikapoka2
|
šč ni pomagalo.... modra sem,
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:27:41
|
|
|
|
LuNa73
|
pikapokaaaaaaaaaaaa, pa ne in bit .... kako oz. s čim te lahko ?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:28:28
|
|
|
|
LuNa73
|
veš kaj, boš pa oktobra dobila borbo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:28:31
|
|
|
|
Lupita
|
Pikec, ful mi je žal, res, pa saj bo pa naslednji mesec - glavco gor, pa se bodo pikice kar namnožile!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:29:52
|
|
|
|
Lupita
|
O, gdč. Lunca!!! Uf, nisem mislila na rdečke, pikica, da ne bo pomote!!! Malo veselja punce - mogoče je danes še prezgodaj, ampak jutri pikica boš že dosti boljše! To pa obljubim - zjutraj je vse lepše!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:30:26
|
|
|
|
LuNa73
|
o mačka, si prišla glih prav cajt, da toti dve piki (pikica in pikapoka) pokonc postavma.... pa jima mal na obrazek nasmeheca prpopama
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:34:06
|
|
|
|
Lupita
|
Ja, sam danes ne morem! V bistvu zdele že grem!!! Imam obisk - mislim, komu se da ob 21.00h zvečer naokol hodet in ljudi matrat!!! Postavla sem pred vrata in
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:34:35
|
|
|
|
LuNa73
|
jst mam zdej namreč mal slabe vesti, ko je pikapoka včeri za mene tri ure okol štale letala pa ziher ni zravn delala šc šc...pa se je zato prkazala ta hudobnica... grrrrr sem jezna na njo, res - na rdečko mislim. ampak pikapoka, ena dobra stvarca je pa v vsem.... bomo en mesec še veselo čebljale in razglabljale, pa mogoč kaki doktorat napisale.... pa odkrile kaki recept mogoč..... ker če pa je ne bi blo, pa bi ti sam po nas gor bruhala, pa nč iz sebe spravla... mater bluzim, ampak mi je res res hudo....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:34:53
|
|
|
|
pikica36
|
oooo, punce ste pa pridne, čveke čvekaste pika poka skupaj bo malo lažje no, mene je luna že dopoldne spravla v dobro voljo, pol sem spet zapadla v depresijo..... zdaj sem vas spet malo prebrala.. sem že spet boljše volje eh, saj bo! samo vam ne sleeeedim tolk ste napisale jaz pa nimama časa brat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:35:50
|
|
|
|
LuNa73
|
dej, bejš jih pedenat, da ne bojo slučajn dobl slabega mnenja o tebi se bereva kaj jutri.... čavbav
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 18.9.2007 20:37:21
|
|
|
|
LuNa73
|
pikica, pikapoka je kr dol pobegnala . Kaj zdaj si že boljše volje?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 9:41:45
|
|
|
|
LuNa73
|
Dobro jutro! Ko bo katera tukaj, naj me prosim pocuka za rokav, da se pridružim na čveku!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 10:13:51
|
|
|
|
ledenka
|
sem prilezla do tukaj... sam dans mam bolj malo časa, mam fuuuuuuuul dela
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 10:22:25
|
|
|
|
LuNa73
|
no končno! Vsaj ena, ki je ni voda odnesla! Jaz sem bla ziher da ste vse poplavljene, sem si že robčke prpravlala, da bom jokala! Kaj pa si imaš tolko za delat? Daj drugemu naj dela in reči da ti nimaš časa, ker morš na RR viset!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 10:23:37
|
|
|
|
ledenka
|
ah ja, LuNca, te za rokav cukam če še nisi opazla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 10:27:00
|
|
|
|
ledenka
|
bi ti napisala, ampak je takooooo dolgočasnooooo še jaz bom zaspala zraven. sem se pobrala od včerajšnje in ji zažugala, da gremo pa zdaj k Rešu na pregled pa če ji je to prav al pa ne. mam datum 18, to je ravno takrat, ko naslednje ne čakam in če pride, ji bo že Reš povedal, da se pa tako ne dela
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 10:37:39
|
|
|
|
LuNa73
|
ledenka, tak se to dela! Itak pa veš, da druge bolj ubogamo, mamo večji rešpekt pred njimi, jim ne jezikamo nazaj,.... glej tale M je pa hočeš nočeš tvoja in te ne šmirgla za pet postov oz. te ne jemlje resno... in ker jo mogoč prevč maš grdo ko je ni, se ti pač iz inata pojav... mogoč pa bomo mogle bit bolj nežne z njo in ji same lepe besede govort tekom mesca, pa kak si jo želimo da pride... v glavnem, pol je pa ziher ne bo! Mogoč pa res nimamo oz. nimateprave taktike! nimate zato, ker saj veš... jaz jo zdaj pa res prič .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:00:59
|
|
|
|
ledenka
|
bom začela M prenašat ko mačko, pa jo mazit in žgečkat. ni vrag, da se ne bo ustrašla!
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:25:50
|
|
|
|
spelka12
|
dober dan pupike. luna mi je prišepnila,da sem med pogrešanimi. Pa sem spremljala vse dnevnike,obvestila,prebrala vse članke v časopisih in nikjer ne duha ne sluha o mojem izginotju . Pikapoka bi kar s teboj.Sam zunaj tako lep sonček sije, da sem s težavo žalostna. Ah bom raje kar vesela pa te raj tolažila . Ledenka super novica. Me veseli,da si tečko postavila pred dejstvo. Katerega 18 pa je datum?Da vemo kdaj pesti držat pa nohte grist?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:34:57
|
|
|
|
LuNa73
|
špelka, a res more bit vedn vse napisan??!! Kaj pa naša miselna povezanost-telepatija???!!!! Sem misla da smo že tak daleč.... moje M še dans ni in res ne vem, kje za hudiča hodi! Ne vem no, čist se ji je neki sfuzlal! Pa izcedka tud ni! Porčiča no! Me pa zanima, če ma dans kira kako idejo, kako temo bi lahk dans mal obdelale! Jst ne vem ka je z mojimi možgani, se sploh nočjo vklopit! ledenka, pa res bi mogoč mal taktiko spremenile! Sej itak smo/ste že vse sprobale, pa dejmo še to... aja, jst jo še čakam....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:37:33
|
|
|
|
Erin
|
no pa sem vas le našla...kako ste kaj? Jaz odštevam zadnje dneve do moje M in vsako jutro se težje zadržujem da nebi naredila testa... Od danes naprej me spremlja tudi okus po kovini tko da...upajmo na najboljš...Luna, pa zakaj jo pričakuješ...ne obupaj še pred koncem...ti si ja borka ena A...
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:45:21
|
|
|
|
ledenka
|
spelka joj, vidim, da sem pozabla mesec napisat. 18. oktobra bo ta dan D, ko bomo predebatirali naslednje varjante. kdaj boš ti kaj hodla tam naokoli? če tisti dan, greva lahko na kavico, majo tam prav dobro teejaa, jooooj, držimo pesti! daj nam malce popestrit dan pa prinesi kako dobro novico! kdaj maš za naredit test? Lunca, kdaj pa je tvoj dan D? hmmmm, sumljiva si mi ti, sumljiva neki hormoni letajo po tej temi in vem, da niso moji
|
|
RE: nova borba se pripravlja 19.9.2007 11:57:01
|
|
|
|
LuNa73
|
Evo vesela novička.... Anitka je odprla 300. nadaljevanje.... lahk si sam misliš kako veselje je tam! Jaz pravim, da se da z dobro voljo in optimizmom pa vztrajnostjo vse dosežt... mislim da so take zgodbe dokaz za to, da bomo vse enkrat mame! Ampak...jaz pravim, vse ob svojem času!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?