|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
18.9.2007 17:49:40   
spelka12
vms zdej pa ne vem več, a sva midve kej skrito v sorodu al sta pa najina dva. Moj je tud dobu notebook za darilo od svojih. Oktobra začne v svoji novi službi in ga bo res rabu.
Pridno sokca pa vinčka-al pa pirčka pijte (pa ne se ga preveč nažgat, ker ko si pijan se ni dobro guncat) user posted image .
Punce tukaj pri meni je sodni dan. Vse je poplavljeno dež pa noče nehat,pa ga tako lepo prosim.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 576
18.9.2007 18:08:33   
LuNa73
vms še jst čestitam tvojemu dragemu za diplomo.... jst sem bla po vseh treh zagovorih tak čez cca kaki dve urci crkjena, da sem sam v postlo padla....user posted image  in sem proslavlala šele čez par dniuser posted image .
njamiiiiiiiiiiiiiiii, še bi mami...torta je pa res fantastična!user posted image
kam pa ste vse zginle????? A slončkat al kak?!user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 577
18.9.2007 20:13:49   
pikapoka2
šč ni pomagalo....
modra sem, user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 578
18.9.2007 20:27:41   
LuNa73
pikapokaaaaaaaaaaaa, pa ne user posted image  in bit user posted image .... kako oz. s čim te lahko user posted image   user posted image ?????

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 579
18.9.2007 20:28:28   
LuNa73
veš kaj, boš pa oktobra user posted image  dobila borbo!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 580
18.9.2007 20:28:31   
Lupita
Pikec, ful mi je žal, res, pa saj bo pa naslednji mesec - glavco gor, pa se bodo pikice kar namnožile!!!

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 581
18.9.2007 20:29:52   
Lupita
O, gdč. Lunca!!!

Uf, nisem mislila na rdečke, pikica, da ne bo pomote!!!

Malo veselja punce - mogoče je danes še prezgodaj, ampak jutri pikica boš že dosti boljše! To pa obljubim - zjutraj je vse lepše!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 582
18.9.2007 20:30:26   
LuNa73
o mačka, si prišla glih prav cajt, da toti dve piki (pikica in pikapoka) pokonc postavma.... pa jima mal na obrazek nasmeheca prpopama user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 583
18.9.2007 20:34:06   
Lupita
Ja, sam danes ne morem! V bistvu zdele že grem!!! Imam obisk - mislim, komu se da ob 21.00h zvečer naokol hodet in ljudi matrat!!! user posted image user posted image user posted image

Postavla sem pred vrata in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 584
18.9.2007 20:34:35   
LuNa73
jst mam zdej namreč mal slabe vesti, ko je pikapoka včeri za mene tri ure okol štale letala pa ziher ni zravn delala šc šc...pa se je zato prkazala ta hudobnica... grrrrr sem jezna na njo, res - na rdečko mislim.
ampak pikapoka, ena dobra stvarca je pa v vsem.... bomo en mesec še veselo čebljale in razglabljale, pa mogoč kaki doktorat napisale.... pa odkrile kaki recept mogoč..... ker če pa je ne bi blo, pa bi ti sam po nas gor bruhala, pa nč iz sebe spravla...
mater bluzim, ampak mi je res res hudo....

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 585
18.9.2007 20:34:53   
pikica36
oooo, punce ste pa pridne, čveke čvekaste

pika poka user posted image  user posted image  skupaj bo malo lažje
no, mene je luna že dopoldne spravla v dobro voljo, pol sem spet zapadla v depresijo..... zdaj sem vas spet malo prebrala.. sem že spet boljše volje
eh, saj bo!
samo vam ne sleeeedim tolk ste napisale jaz pa nimama časa brat

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 586
18.9.2007 20:35:50   
LuNa73
dej, bejš jih pedenat, da ne bojo slučajn dobl slabega mnenja o tebi user posted image user posted image user posted image user posted image
se bereva kaj jutri.... čavbav

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 587
18.9.2007 20:37:21   
LuNa73
pikica, pikapoka je kr dol pobegnala user posted image . Kaj zdaj si že boljše volje?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 588
19.9.2007 9:41:45   
LuNa73
Dobro jutro! Ko bo katera tukaj, naj me prosim pocuka za rokav, da se pridružim na čveku!user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 589
19.9.2007 10:13:51   
ledenka
user posted image sem prilezla do tukaj... sam dans mam bolj malo časa, mam fuuuuuuuul dela

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 590
19.9.2007 10:22:25   
LuNa73
no končno! Vsaj ena, ki je ni voda odnesla!user posted image  Jaz sem bla ziher da ste vse poplavljene, sem si že robčke prpravlala, da bom jokala!
Kaj pa si imaš tolko za delat? Daj drugemu naj dela in reči da ti nimaš časa, ker morš na RR viset! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 591
19.9.2007 10:23:37   
ledenka
ah ja, LuNca, te za rokav cukam user posted image user posted image user posted image   če še nisi opazla user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 592
19.9.2007 10:27:00   
ledenka
bi ti napisala, ampak je takooooo dolgočasnooooo user posted image  še jaz bom zaspala zraven.

sem se pobrala od včerajšnje user posted image  in ji zažugala, da gremo pa zdaj k Rešu na pregled pa če ji je to prav al pa ne. mam datum 18, to je ravno takrat, ko naslednje ne čakam user posted image  in če pride, ji bo že Reš povedal, da se pa tako ne dela user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 593
19.9.2007 10:37:39   
LuNa73
ledenka, tak se to dela!user posted image  Itak pa veš, da druge bolj ubogamo, mamo večji rešpekt pred njimi, jim ne jezikamo nazaj,.... glej tale M je pa hočeš nočeš tvoja in te ne šmirgla za pet postov oz. te ne jemlje resno... in ker jo mogoč prevč maš grdo ko je ni, se ti pač iz inata pojav... mogoč pa bomo mogle bit bolj nežne z njo in ji same lepe besede govort tekom mesca, pa kak si jo želimo da pride... v glavnem, pol je pa ziher ne bo! Mogoč pa res nimamo oz. nimateprave taktike! nimate zato, ker saj veš... jaz jo zdaj pa res pričuser posted image .user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 594
19.9.2007 11:00:59   
ledenka
bom začela M prenašat ko mačko, pa jo mazit in žgečkat. user posted image  ni vrag, da se ne bo ustrašla!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 595
19.9.2007 11:25:50   
spelka12
dober dan pupike.
luna mi je prišepnila,da sem med pogrešanimi. Pa sem spremljala vse dnevnike,obvestila,prebrala vse članke v časopisih in nikjer ne duha ne sluha o mojem izginotjuuser posted image .
Pikapoka bi kar user posted image  s teboj.Sam zunaj tako lep sonček sije, da sem s težavo žalostna.
Ah bom raje kar vesela pa te raj tolažila user posted image .
Ledenka super novica. Me veseli,da si tečko postavila pred dejstvo. Katerega 18 pa je datum?Da vemo kdaj pesti držat pa nohte grist?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 596
19.9.2007 11:34:57   
LuNa73
špelka, a res more bit vedn vse napisan??!! Kaj pa naša miselna povezanost-telepatija???!!!! Sem misla da smo že tak daleč....user posted image

moje M še dans ni in res ne vem, kje za hudiča hodi! Ne vem no, čist se ji je neki sfuzlal! Pa izcedka tud ni! Porčiča no!user posted image

Me pa zanima, če ma dans kira kako idejo, kako temo bi lahk dans mal obdelale! user posted image  Jst ne vem ka je z mojimi možgani, se sploh nočjo vklopit!user posted image

ledenka, pa res bi mogoč mal taktiko spremenile! Sej itak smo/ste že vse sprobale, pa dejmo še to... aja, jst jo še čakam....user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 597
19.9.2007 11:37:33   
Erin
no pa sem vas le našla...kako ste kaj? Jaz odštevam zadnje dneve do moje M in vsako jutro se težje zadržujem da nebi naredila testa...user posted image Od danes naprej me spremlja tudi okus po kovini tko da...upajmo na najboljš...Luna, pa zakaj jo pričakuješ...ne obupaj še pred koncem...ti si ja borka ena A...user posted image

*Kdor upa-vztraja-kdor vztraja - ZMAGUJE!
**Poražen si šele takrat, ko se sam predaš.
***Zmagajo tisti, ki verjamejo, da to zmorejo.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 598
19.9.2007 11:45:21   
ledenka
spelka user posted image  joj, vidim, da sem pozabla mesec napisat. 18. oktobra bo ta dan D, ko bomo predebatirali naslednje varjante. kdaj boš ti kaj hodla tam naokoli? če tisti dan, greva lahko na kavico, majo tam prav dobro user posted image  

teejaa, jooooj, držimo pesti! daj nam malce popestrit dan pa prinesi kako dobro novico! kdaj maš za naredit test?

Lunca, kdaj pa je tvoj dan D? hmmmm, sumljiva si mi ti, sumljiva user posted image  neki hormoni letajo po tej temi in vem, da niso moji user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 599
19.9.2007 11:57:01   
LuNa73
Evo vesela novička.... Anitka je odprla 300. nadaljevanje.... lahk si sam misliš kako veselje je tam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz pravim, da se da z dobro voljo in optimizmom pa vztrajnostjo vse dosežt... mislim da so take zgodbe dokaz za to, da bomo vse enkrat mame! user posted image  Ampak...jaz pravim, vse ob svojem času! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?