zvezda06
|
Zivjo, punce! dalin evo me:) se ena Dolenjka (Nm)- sem "nova", no, berem vas redno ze dlje casa, ampak se kar nisem mogla odlociti, da bi tudi kaj napisala... Hvala za vse lepe zelje za naso malo Emo. Ema raste, hodi ze sama (par korakov), drugace pa ob opori. Zobkov ima ze 11, 12. je na poti in vsak zobek ki prihaja ven bolj boli... je prava revcka. tezave imava tudi s prebavo. je alergicna na KML (no, julija sva bili na Pediatricni na provokacijah in so rekli, da ni vec alergicna in naj zacnemo uvajati mlecne izdelke in aptamil), pa ima se vedno krce po mleku. in po skoraj vsaki hrani. KRCI; KRCI; KRCI... jo velikokrat boli trebuscek od sadja je samo kuhana jabolka in slive. ce sem ji dala kuhane hruske en teden ni k sebi prisla zaradi krcev. lubenico pokaka celo. breskve se nekako gredo... drugace pa samo korencek, krompircek, bucke.... kruh jo napenja... ne vem kaj je to... naslednji teden imava UZ trebuscka v LJ, potem pa bomo ugotavljali naprej, zakaj jo vse napenja... sem ze pomislila, da bi sla do kaksnega alternativca- morda bioenergetika?!? Ima katera izkusnje s tem? drugace pa je ema zelo brihtna punca, "vse razume", oponasa,... samo govoriti se noce... mah, bo ze se nekaj o meni: sem absolventka na EF v Lj, tako da se nisem zaposlena in se ne grem v sluzbo- sem podaljsala absolventski status se za eno leto. Sem porocena, zivimo v isti hisi kot moji starsi, v svojem gospodinjstvu, seveda. prihodnje leto pa nacrtujemo selitev v stanovanje, prav tako v Nm. toliko zaenkrat. Vsi vasi skratki so zeeeeelooooo luskani. ko se naucim uporabljati RR pa prilepim se kaksno sliko lp do naslednjega javljanja...
|