|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilčice
19.9.2007 7:00:42   
tasyo
Vebo - se pridružujem zgornjim mnenjem, lahko da si kasneje zanosila, pa se bo ob naslednjem pregledu vse super videlo! Držim pesti!

Tosja, si pa vsaj pikolinota vidla! Dej mi povej, a boš zdej mogla še enkrat plačat nuhalno? Ker men se zdi to mal nefer. Sej ti večinoma sami postavijo datum pregleda...

Sandrin user posted image !!!

A še katero zbada v spodnjem delu trebuha? Mene je dva dni za vsako, ko sem obremenila levo nogo, danes pa je že boljše. Je pa kar neprijetno, sploh nisem mogla velik stat na nogah...

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
19.9.2007 8:14:28   
Ketrin
Jutro!

Sandrin, super! Sem vesela! user posted image  pa čist razumem.... Bo pa na NS zraven dojenčka gledal....to pa ni tako daleč.

Tosja, super, si vsaj mirna, da pikica raste in raste.... Potem ti bodo tudi PDP prestavili najbrž, ne? No, tako boš pikico videla 2x v enem tednu.... jeeeeee! user posted image

Vebo, ne bit tako pesimistična. Ne smeš čakat na krče in krvavitev..... saj so punce lepo napisale, sploh Lara76 iz svojih izkušenj...

Držte se punce!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
19.9.2007 8:55:19   
vebo
Pozdravljene!

Ampak jaz bi morala biti noseča 8 tednov, vidi se pa za 5 tednov. Zadnja menstruacija je bila 23.07.2007, Nazadnje pa sva imela spolni odnos 09.08.2007. In Ne gre mi skupaj, da bi bila samo 5 tednov. Ali se pa motim. Potem sva šla z starši na morje in takrat pač nisva imela spolnih odnosov.

LP

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
19.9.2007 9:14:09   
barby78
Morgen aprilčice!
Me veseli,da je kar nekaj štajerk tu gor.mogoče se bomo pa res lahko kdaj dobile v MB.pol mal kasnej,ko bomo imele že večje bušije,da se bomo lažje prepoznale,a ne?user posted image
in kako ste kaj preživele včerajšnje neurje?upam,da ni bilo kaj hujšega.zdaj bo pa par dni sonček.vsaj tako so rekli in upam,da to drži.
Vebo,mislim,da gre pri tebi za kasnejšo zanositev,tak da boš morala počakat do naslednjega pregleda in se bo takrat najbolj videlo.držimo pesti.
vsem skupaj pa pošiljam en lep pozdrav in prijetno preživite današnji sončen dan!pa-pauser posted image user posted image user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu vebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
19.9.2007 9:59:30   
Ketrin
Ja, upam, da res ni bilo pri kateri kaj hujšega ob včerajšnjem neurju....

Vebo, baje, da spermiji ostanejo v telesu in je možnost oploditve tudi teden po spolnem odnosu....to sem nekje prebrala.

Glej optimistično naprej. Se strinjam z eno aprilčico, ki je rekla, da če bi bilo brezupno, bi te takoj poslali na urgenco...torej še ni vse izgubljeno. Se boš po PDPju prestavila v majčice. user posted image user posted image  Pa nič hudega, me te ne damo, ne punce??? user posted image user posted image

Torej, drži se!!!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
19.9.2007 10:06:25   
tejč29
Ciao pupe...ma ste res prave klepetulje...jaz pa kar naprej štrajkam - že dva tedna nisem nič napisala.
Moja situacija je sledeča: včeraj sem bila na pregledu - ni mi dalala UZ, ker grem itak naslednji teden na NS in nimam nobenega sumljivega izcedka, so mi pa ugotovili da sem pozitivna na toksoplazmozo (že 3xsem dala kri), ampak na srečo baje je okužba stara, torej plod ni ogožen, vsaj upam da je to tako....
kar se tiče pa mojega počutja, se situacija počasi izboljšuje - slabosti niso več celodnevne temveč samo popoldanske in včasih nočne.
Pa še zanimivost - v službi sem za user posted image  povedala že konec avgusta, da me marca ne bo več in moji zlati delodajalci so mi ze priskrbeli pomoč (dobim sodelavko 1.10.), poleg tega pa sem napredovala (zakar sem se fullll trudila), kljub nosečnosti - tako da sem zdaj 100% več zasedena kot prej, verjetno zato  zjutraj nisem več slaba, ker ne utegnemuser posted image .
Kakorkoli, ne mi zamerit če se bolj poredko oglašam, kajti delam od 8 do 18h, ko pa pridem domov me slabost prikleni na kauč..... 

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
19.9.2007 10:21:36   
barby78
ojla!
tole si morate ogledati.mogoče ste že videle ali pa tudi ne.meni so kar polepšale dan,te posrečene plesalke.res sem se od srca nasmejala.dobre so,ni kaj ha-ha!
http://video.google.com/videoplay?docid=-1236241577246214051+

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu tejč29)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
19.9.2007 10:46:10   
Ketrin
Tejč29 super da je vse ok. Kaj pa pomeni ta toksoplazma? No, če so rekli, da ni nič hudega, bo že držalo.

ČESTITKE za napredovanje!!!!! user posted image user posted image user posted image To je pa res lepo!!! Super! In čestitke za novo pomoč, ki prihaja....glej da boš prijazna in jo dobro naučila, da boš imela potem mir....user posted image

Barby78, dobra fora!! user posted image user posted image

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
19.9.2007 11:44:52   
NiLe
Vebo, držim pesti, da bo vse v redu. Možno je, da je prišlo do kasnejše zanositve.

Tejč29, user posted image user posted image  za napredovanje in pomoč v službi.

Ketrin, vse o toksoplazmozi si lahko prebereš na linkih:

http://www.ringaraja.net/ClanekPodrobno.asp?p_id=2&id=134&kat=8&podkat

http://www.zzv-ce.si/searchtopic.asp?id=263

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
19.9.2007 12:07:25   
tejč29
Hvala za čestitke...

Ketrin, toksoplazmoza je bakterija katero dobiš predvsem od okužene živali - ponavadi so nosilke te bakterije mačke.
Zadeva ni nevarna če se z njo okužiš v normalnem stanju, v user posted image  je pa lahko zelo nevarna za plod, če se mati okuži med nosečnostjo, je zadeva tako huda da priporočajo abortus (poškodbe možganov, slepota, gluhost...).
Če pa je okužba starejša, če se je zgodila pred zanositvijo, je pa plod zaščiten z materinimi protitelesi - torej moj user posted image  naj nebi bil v nevarnosti - hvalabogu.

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
19.9.2007 12:10:28   
simvir
Ojla!

Vebo - upam, da se vse dobro izteče, kaj pa če greš še kam na pregled?

Sandrin - sem vesela, da si sporočila dobre noviceuser posted image . Res ti želim, da se ti tokratna user posted image  konča z user posted image  v naročju. 

Glede toksokoplazme - jaz sem vzela v roke izvid iz prve nosečnosti. Zapisano je, da sta bili delani dve preiskavi - na IgG in IgM protitelesa. No na prvo sem bila pozitivna, na drugo pa negativna. Spodaj pa je napisano, da kontrola ni potrebna. Tako mi v tokratni nosečnosti te preiskave sploh ne bodo delali. Očitno, ko to enkrat preboliš, si odporen.

lp

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
19.9.2007 12:12:31   
Ketrin
NiLe, hvala! Kakor sem prebrala je v bistvu mačka v veliki meri pobudbik vsega tega.... No, hvala bogu, okrog mene ni nobene, jih tudi ne maram.... Meso in zelenjavo pa pripravljam kot piše....Tko da upam na to, da te bolezni nimam.... user posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
19.9.2007 13:26:26   
Sandrin
Nuhalno svetlino imam v ponedeljek 8. oktobra v Postojni. user posted image

(odgovor članu majazmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
19.9.2007 14:06:31   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: Sandrin

Moj user posted image  pa še danes kuha mulo, ker mu G ni dovolila, da si pogleda korenjaka na UZ. Še meni je hudo, pa tok se je štimal, zamenjal turnus v službi, potlej pa je pred vrati ostal....

user posted image  user posted image  user posted image  čestitke za user posted image
Ima pa tvoj user posted image  čist prav da kuha mulo, mislim eni G pa so sto let za leseno žlico... user posted image  
Res grdo user posted image  da ni imel možnosti, da bi vsi trije uživali...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
19.9.2007 14:25:43   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

Tosja, si pa vsaj pikolinota vidla! Dej mi povej, a boš zdej mogla še enkrat plačat nuhalno? Ker men se zdi to mal nefer. Sej ti večinoma sami postavijo datum pregleda...

Drage moje APRILČICE!

Kot veste včeraj NS ni uspela user posted image  smo prehitri user posted image  pa včeraj nisem nič plačala - tak je dr. Miglar. Mi je pa priporočil še en test (ker sem čez 30 user posted image ), ki ga delajo samo v Feldbachu, plačljiv...pa sploh ni frke - za najinega user posted image  vse!
Zvečer pa ŠOOOOOOOOOOOOK spet izcedek...da ne govorim o noči - more, more. Groza!
Zjutraj sem hitro poklicala mojo zlato sestro, ki mi je uredila, da sem šla takoj k moji G v bolnici. Koliko user posted image  user posted image  user posted image  je bilo si lahko mislite. Še dobro, da sem bila sama in je bil user posted image  v službi. Pol sem ugotovila, da ima mojo zdravstveno...in sem mogla še do njega. Je bil še bolj prestrašen kot jaz.
Ko me je G gledala in sem ji omenila, da sem bila prehitro na NS - so se začele norčevati z dr. Miglarja... user posted image
Se mi je tak grdo zdelo...jaz pa na koncu s solzami. Pikec je vredu, je ful mahal, srček bije 167 udarcev na minuto! user posted image
user posted image  Potem pa je našla še eno gestacijsko vrečko, kjer je plodek velik 6 mmm - ni utripa... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Torej sta bila na začetku dva.
Danes je moje čustveno stanje čist user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Naslednji teden pa imam v bolnici NS z zgodnjo morfologijo. Sem na plakatu brala, pravice user posted image , kjer je tud to zapisano. To ni čist takšna NS kot jo opravljajo G z licenco. Se pa morfologija opravlja tud med 20. in 23. tednom.
Še ena prednost, če imaš G v porodnišnici! user posted image
Čez 14 dni pa v Feldbach! Danes so se mi kljub ustrežljivosti v bolnici zasrali... user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
19.9.2007 15:00:09   
zolika
tosja - glavo pokonci! Moraš bit pogumna za user posted image  ki ga nosiš pod user posted image  !

Misli si svoje o teh "babah" v bolnici - ti edina veš kaj želiš in kaj je najbolje zate in za user posted image  ! Tako,da...

Glavno, da je z malim vse OK!

Drži se!

lp

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
19.9.2007 17:21:00   
najč
Pozdravljene aprilčice!

Tudi jaz pričakujem mojega prvega sončka in sicer 20. aprila user posted image .
Sem imela sicer eno krvavitev ampak zgleda, da je sedaj vse OK. Slabost  počasi popušča user posted image  in komaj čakam pregled v začetku oktobra...

Držte se!

Če bi bil svet v eni sami barvi, le kako bi potem nastala mavrica?

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
19.9.2007 18:03:44   
tasyo
Tosja! Verjamem, da te je vse tole mal vrglo iz tira, ampak - do zdaj si itak vedela sam za enega pikolinota, tako da - ta je pa v redu in ti bo drugo leto prinesel toliko veselja...! Sej vem, da to ni najboljša tolažba, ampak vem tudi, da si ful močna in boš kamlu spet z optimizmom zrla naprej! A izcedek se je pa ustavil? Držim pesti zate!

Najč, dobrodošla! Imava na isti dan PDP....

(odgovor članu najč)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
19.9.2007 18:14:04   
maja24-2
Ojla punce
Jat in moja psiha ni zdržala da bi čakala še 3 t do NS sem se prijavila na samoplačniški UZ in ga imam jutri
tako da komaj čakam in da vidim svojega miška saj ko sem ga vidla v 6 t je bil še mala pikica.
Tako da vam sporočim jutri

(odgovor članu najč)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
19.9.2007 18:25:53   
tosja
user posted image user posted image user posted image   NUHALNA SVETLINA - september   user posted image user posted image user posted image

19.09. matejka..

20.09. modrookica

24.09. aisha84

25.09. tejč29, tosja, 5erca04

26.09. Katja271

28.09. NiLe, Calena

user posted image user posted image user posted image    NUHALNA SVETLINA - oktober   user posted image user posted image user posted image

01.10. simvir, jazabel

02.10 sasy20, Majček28

03.10. Ketrin, tasyo

04.10. barby78, sky77, Tejcha, u04111976, maja24-2, SpaliG

08.10. Sandrin

10.10. mišeka, gregica74

11.10. JuR_ChIkA

12.10. Srčekgirll

15.10. matejchykam, malamalinca

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
19.9.2007 18:26:41   
tosja

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

19.09.2007 - GP

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image

user posted image   moon  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

21.09.2007 - GP

user posted image   sinskaT  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
19.9.2007 18:28:36   
tosja
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   A P R I L Č I C E   2 0 0 user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   NJINJA: PDP: 01.04.

user posted image   majazmaja: PDP 03.04.

user posted image   matejka..: user posted image  PDP 03.04. - GP 03.10. NS 19.09. 

user posted image   pizamca (32 let): PDP 04.04.

user posted image   tejč29 (29 let): user posted image  PDP 05.04. - GP 18.09.
NS 25.09 Izola 

user posted image   aisha84 (23 let): PDP 06.04. - GP 16.10. NS 24.09. CE

user posted image   Klarisa28: user posted image  PDP 07.04.

user posted image   jazabel (29 let): user posted image  PDP 07.04. - GP 10.10.
NS 01.10. KR

user posted image   tejka**: PDP 07.04.

user posted image   simvir (26 let): user posted image  PDP 10.04. - GP 09.10. 
NS 01.10. LJ

user posted image   tosja: PDP 10.04. - GP 05.10. NS 25.09. Feldbach, MB 

user posted image   Majček28: PDP 10.04. NS 02.10.

user posted image   srečna miška: user posted image  PDP 11.04.

user posted image   malamaja (27 let): user posted image  PDP 11.04.  LJ

user posted image   5erca04: PDP 11.04. NS 25.09. MB

user posted image   Katja271 (27 let): PDP 12.04. -  GP 25.10. NS 26.09.

user posted image   tana13: user posted image  PDP 12.04.

user posted image   barby78: PDP 13.04. - GP 01.10.  NS 04.10.

user posted image   sky77: user posted image  PDP 14.04.  - GP 16.10.  NS 04.10.   LJ

user posted image   Calena: user posted image  PDP 14.04. - GP 27.09. NS 28.09.

user posted image    MARUŠKA 28 (28 let): PDP 15.04.

user posted image   maja24-2: user posted image user posted image  PDP15.04. - GP 18.09. NS 04.10.

user posted image   kekec in mojca: PDP 15.04. SG

user posted image  Tejcha (24 let): PDP15.04. NS 04.10.

user posted image   Skabi: user posted image  user posted image  PDP 15.04.

user posted image   Ketrin (28 let): PDP 16.04. - GP 11.10.  NS 03.10.  LJ 

user posted image   sasy20 (26 let): PDP 16.04. - GP 28.09NS 02.10. LJ

user posted image    NiLe (34 let): user posted image user posted image  user posted image user posted image PDP 16.04. - GP 03.10.
 NS 28.09.   LJ

user posted image   u04111976: user posted image user posted image   user posted image user posted image  PDP 16.04. - GP 10.10.
NS 04.10. CE

user posted image   JuR_ChIkA: PDP 18.04. NS 11.10.

user posted image   SpeliG (27 let): PDP 18.04. NS 04.10.

user posted image   mišeka: PDP 18.04. NS 10.10.

user posted image   bondi: PDP19.04.

user posted image   bela vrtnica (28 let): PDP 19.04. - GP 08.10.  CE

user posted image   matejchykam (21 let): user posted image  PDP 20.04. NS 15.10.

user posted image   tasyo (28 let): PDP 20.04. -  GP 07.11. NS 03.10.

user posted image   gregica74 (33 let): PDP 20.04.  NS 10.10. PO

user posted image   najč: PDP 20.04.

user posted image   malamalinca (33let):user posted image user posted image user posted image user posted image PDP 21.04. - GP 01.10
NS 15.10.  LJ 

user posted image   Kaa (29 let): PDP23.04. -  GP 01.10.

user posted image   KatyMM: user posted image  PDP 24.04.

user posted image   T*i*A*r*A: PDP 24.04.

user posted image   zolika: PDP 24.04. -  GP 02.10. MB

user posted image   moon: PDP 25.04. user posted image  user posted image  GP 19.09.

user posted image   leni5: user posted image  PDP 25.04. - GP 28.09.  Izola

user posted image   Jo@n (31 let): PDP 26.04. - GP 02.10.

user posted image   zokica: PDP 26.04.

user posted image   sinskaT (26 let): PDP 27.04. - GP 21.09.

user posted image   Srčekgirll: PDP 27.04.  NS 12.10.

user posted image   Sandrin: user posted image  user posted image user posted image  PDP 28.04. - GP 17.09.

user posted image   malecka24: PDP29.04.  PO

user posted image   pikica030407: PDP 29.04.

user posted image   vebo: PDP 30.04.

user posted image   Naša črtica koraka: user posted image user posted image  PDP... NSuser posted image

user posted image   nikica18: PDP... - GP 18.09.

user posted image   eminak: PDP...

user posted image   modrookica: GP 26.09.  NS 20.09.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Tako je do sedaj prijavljenih:
55 srečk user posted image

Z NAMI ZAČELA user posted image  POT:
lindy, Anonimna2, pinka1, Vesnyca user posted image   

GP - ginekološki pregled
NS - nuhalna svetlina
morfologija

P.S. za vse napake se vnaprej opravičujem - hitro me "pocukajte za rokav", da popravim morebitne napake.

Z RUMENO sem zapisala v kateri porodnišnici bo na svet prijokal user posted image .

Uživajte, božajte bušije in bodite user posted image    

najč - dobrodošla 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

PDP - število user posted image

01.04.2008 - 1
02.04.2008 -
03.04.2008 - 2
04.04.2008 - 1
05.04.2008 - 1
06.04.2008 - 1
07.04.2008 - 3
08.04.2008 -
09.04.2008 -
10.04.2008 - 3
11.04.2008 - 4
12.04.2008 - 2
13.04.2008 - 1
14.04.2008 - 2
15.04.2008 - 5
16.04.2008 - 4
17.04.2008 -
18.04.2008 - 3
19.04.2008 - 2
20.04.2008 - 4
21.04.2008 - 1
22.04.2008 -
23.04.2008 - 1
24.04.2008 - 3
25.04.2008 - 2
26.04.2008 - 2
27.04.2008 - 2
28.04.2008 - 1
29.04.2008 - 2
30.04.2008 - 1

???  PDP   ???
user posted image
user posted image  user posted image  user posted image    15.04.2008 = VODILNI DAN  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
19.9.2007 18:30:19   
tosja
user posted image  zolika in user posted image  tasyo... hvala  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zolika)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
19.9.2007 19:38:28   
Tejcha
Tosja, še z moje strani user posted image user posted image user posted image

Zdej pa eno mogoč mal glupo vprašanje, pa upam, da ne boš preveč žalostna. Kaj se bo pa sedaj zgodilo z drugim plodekom?

Tejč29, čestitke za napredovanje in dobljeno pomoč!

Toksa: tud js sm jo nekoč že prebolela in se mi je zato ni potrebno bati...

Zdej grem pa počasi prebrat, kaj vse ste še napisale - mi še ni uspelo.

papa

...In res... Ni lepšega občutka, kot je nežen dotik otroške ročice ...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
19.9.2007 19:40:04   
kekec in mojca
Ro-li se je podobno zgodilo kot tebi, pa ima danes vseeno enega zdravega pikeca. Verjamem, da je težko ob misli, da enega ni več, pa vendarle... Eden je ostal in bo tisti toliko bolj zdrav!!!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......