|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgust 2005
14.9.2007 11:17:28   
tina104
Tia, bom porabila vse, kolikor sem pogledala. One kavbojke so sploh lepe, tisto kar je bilo spredaj nekaj rjavo, je kolikor zgleda šlo dol (ravno prej sem jih oprala), bodiji itak pridejo v poštev, tudi pritiskači v redu delujejo. One dvojne kratke hlače pa bomo tudi porabili, mogoče še celo za v vrec. Poleti itak vsi večinoma nosijo take bolj izstopajoče barve. Nisem pa še Aljažu probala stvari. Pa kolikor sem ocenila, bi mu moglo bit prav.

Vidim, da se pogovarjate o čevjih. Jaz še nič nisem kupila v Massu. Ni nobenega v bližini. Zase ponavadi kupim čevlje v Turbo schuh, Yello, Deichmann in podobnih trgovinah. Nisem neki zbiralec čevljev, veliko bolj mi je pomembna obleka, imam samo dvojne čevlje, dvojne poletne čevlje, dvojne teniske in ene zimske škornje. Zadnje čase zelo gledam na udobnost, in sicer zaradi mojih težav z nogami - na podplatih imam zelo suho kožo in otiščance, če nosim čevlje s petami. Zato se pet večinoma izogibam. So se mi noge zelo popravile v zadnjem času.

Tia, še glede onih tuševih nalepk  - jaz sem stalni kupec v Tušu in ne vem, da bi obstajalo še kaj drugega razen zvezdic. Z zvezdicami imaš potem na nekatere stvari 50% popust (glej katalog želja). Tak popust pa lahko dobiš na nekatere izdelke tudi s tuševo kartico (glej tedenske reklamne letake in izdelke, označene v trgovini).

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
14.9.2007 13:01:16   
Pikaču
Moram povedat, da sem šla včeri ponovno v Mass, ampak sem odšla praznih rok, k niso več imeli moje številke. Sem pa pogledala že na internetni strani od Alpine, pa so eni modelčki zlo luštni. Tko da se bom še tam zapeljala pogledat pa v Peko.  Ni user posted image , da ne bom neki izbrala.

Drgač pa grem Emi kupit danes cicibanove čevlje Ladys first (roza), babi pa dedi pa sta mi ravnokar sporočila, da sta ji kupila teniske. Tko da do prvega snega ma kaj za obut. Cunje sem pa dobila od moje svakinje, k so z njeno tamalo eno leto razlike, pa vse dobim. Pa ve, a mate od koga cunje za dobit, al morte kar kupovat? No, sej dobi tud novih stvari, ampak mi full pomaga tud, če dobim.

Jaz mam tud viška Tuševih nalepkic, če jih katera rabi, naj mi pove. Do zdaj še nisem ničesar kupila, kar je bilo znižano za 50 %. Pa tud zdej ne vem, k lonce pa kozice mam, likalnik tud, kovčke tud, .....(gledam katalog želja).

No, za jutri sem si že naredila plan, najprej zjutraj sesanje stanovanja user posted image , pol pa ko gre Ema spat, v garderobno sobo in pospravljat letne stvari in zamenjat z jesenskimi oz. zimskimi stvarmi. Pa še za sestro moram stvari za dojenčka zrihtat, bom vsaj kaj placa mela zase oz. moje stvari.
Popoldne se bomo pa mal na Otočec zapeljal, labodke gledat pa mogoče kakšno nevestico.

No, da ne bom predolga. Mejte se fajn in lep vikend vsem.

LP

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
14.9.2007 13:01:35   
Tiamo
Tina, joj oprosti z aflekec oz. umazano, sploh nisem videla, da je kje kaj umazano. No, sej si itak oprala. Če še kaj bodm, ti takoj pošljem, ker nevem zakaj se vsi tako otepajo teh hlač na naramnice. Demi jih tudi ne mara, čeprav zdaj k je brez plenic bi bilo super, če bi kake take hlače nosila zaradi hrbta, da ne bi bil odkrit.

Za tušove nalepke se ne sekiraj k itak se mi zdi, da ta akcija velja samo še nasljedni teden. So pa nalepke -50% modre iz Tušvih drogerij.

Zdajle so me klicali iz Stanovanjskega sklada in sem že pričakovala ,da bodo rekli, kaj se pa vi prijavljate...ampak sem samo EMSO narobe napisala, pa so hoteli vedeti pravilno.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
14.9.2007 13:02:23   
Tiamo
evo, konecccccccccccccccccccccccc

grem po Demi v vrtec, prej še na kavo, ker Demi spi do 14, potem pa na avtobusssss

Lepo se imejte....

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
14.9.2007 14:49:41   
Jessy
En lep pozdravček še od mene!
Danes sem bolj zgodna, ker sem prišla že ob 13.45 domov. Mi je pa tašča povedala, da Neja ni hotela popolnoma ničesar pojesti za kosilo in da ji je pol pred spanjem dala flašo mleka. Ji bom mogla kaj skuhat, ko bo vstala.
Pol je pa še rekla, da ko sta šli na sprehod, da sta se ustavili pol metra stran od gada. user posted image  Še dobro, da ga je zagledala predno bi katera od njiju stopila nanj, saj je bil čez vso potko. Od zdaj naprej bom imela oči na pecljih. Greva z Nejo skoraj vsak večer do tja na sprehod, zdaj pa ne vem, če bova še tako pridni.

Ema19, jaz sem do zdaj kar dosti cunj dobila od sestre in še od ene ženske, zdaj pa jih od sestre ne bom več, saj ima ona fantka in se pri tej starosti cunje že pošteno ločijo med fantki in deklicami, za tisto žensko pa tudi ne vem, če bom še kaj dobila, ker je jaz sploh ne poznam ampak mi je pošiljala prek tasta.
Bomo zagotovo mogli kar več kupovati kot smo do zdaj.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
15.9.2007 7:51:24   
Jessy
Dobro jutro!

A danes sem pa ta prva al kaj? user posted image  Saj nič čudnega, ko pa sva z mojim imela tako akcijo na vse zgodaj. Pa da ne boste mislile, da uno user posted image  akcijo! Ne, ne...Moj je namreč zaspal za v službo. Je rezervist policije in bi moral danes ob 6h biti v službi, nakar naju ob 7.35 zbudi zvonec. Je prišel tast, da so klicali iz policije in da naj pohiti in pride predno pride šef. user posted image  In sva šla oba v luft, da se je v osmih minutah zrihtal in šel skozi vrata! Super, a ne!?
Sam, ne vem, kaj je mojmu, da lahko kar zaspi nazaj, ko enkrat uro ugasne. Jaz vem, da še tolk če sm utrujena, vstanem takoj, ko zaslišim uro...Mah...

Drgač sem pa najbrž današnjo noč dobila notri še preostali manjko spanja, saj sem na kavču spala že od 21.30 pa do 23.30, potem pa še v postelji naprej. Je prav pasalo!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
15.9.2007 20:46:33   
tina104
Vidim, da uživate vikend, ko nič ne pišete.

Tia, nalepk iz drogerije pa nimam. Glede hlač pa nič ni, če je bil nek flekec. Sem najprej mislila, da je kaka hrana gor, da ne bo šlo dol, ampak zdaj so res kot noveuser posted image . Res, niti kolen nimajo oguljenih kot ponavadi kake že rabljene hlače.

Jessy, meni je kar smešno, ko pomislim, da lahko tvoj tako zaspi. Jaz niti ure ne rabim za zbudit zjutraj (moja ura je ponavadi kar Aljaž).

Mi smo pa danes imeli eno nesrečo. Zjutraj smo šli na celjski sejem in nekaj minut zatem, ko smo si začeli ogledovat po eni hali, se je Aljaž spekel po dveh prstih - prijel je za lučko na eni stopnički. Jaz sem videla, da gre k lučki in nisem reagirala, ne vem, se mi zdi, da sem si prestavljala, da je luč tako zaščitena in da ni vroče (tako kot je npr. ponekod, kjer so luči po tleh). No kar fajn se je spekel in ima zdaj dva mehurja. Tam smo šli po prvo pomoč. Najprej smo šli v en lokal po led, potem pa so še tam imeli prvo pomoč. Niso namdali nič, razen svečke proti bolečinam. V glavnem, potem Aljaž sicer ni hotel domov, je pa skoz jokal in po kakih dveh urah smo se odločili, da gremo zares domov. Ko smo prišli domov, ni več nič jokal in samo norel celo popoldne. Tako da hvala bogu, da se je tako izteklo. Je pa ga res peklo, ker je kar naprej to ponavljal, pa govoril, naj mu namažem. Prej je povedal, da je že boljše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
15.9.2007 20:54:28   
Jessy
Joj, ubogi Aljaž!!! Da ga le ne bi bolelo preveč! Saj jaz tudi ne bi pomislila, da so luči lahko vroče, če so v
dosegu rok, sploh otroških, tako da nam bi se zgotovo isto pripetilo!

Drgač je pa pri nas ta zaspanost kar pogosto na urniku. Čudnega nič, ko pa hodi spat ob 3h ali tudi pozneje. Le kdo potem ne bi spal naprej. Neja pa nič ne pomaga pri jutranjem bujenju, saj pred 9. uro sploh ne vstaja.

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
16.9.2007 8:17:00   
Tiamo
Dobro jutro,

Tina jaz bi se šla sigurno pritožit k organizatorju, ker to je višek, da so luči tako močne. Če že ne pritožit vsaj opozorit pristojne.

Danes imam čistilni dan in pokanje za Čateške.

Mogoče gremo, ko se zbudijo na otroški bazar na Gospodarsko raztavišče.

Lepo se imejte, ne klepetajte preveč, davas ne bom mogla preveč brat ko pridem iz Čateških.

Če se kaj takega pomembnega zgodi, pa vsaj nekatere veste mojo gsm številko in znate pisati SMS. user posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
16.9.2007 11:30:36   
Jessy
Ojla!

Spet en lep sončen dan, čeprav za popoldne napovedujejo pooblačitve. Mi bomo kljub vsemu šli malce gobariti.

Tia, tebi sem pa malce fovš, ker greš na lepše! Upam, da se boste lepo imeli, pa da bo vreme vredu!

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
17.9.2007 6:54:42   
zoya24
Dobro jutro,

sej ne morem še sama sebi verjeti, da sem se sposobna vstati tako zgodaj user posted image , moj prvi dan v službi po 3,5 mesecih. Sem se celo noč premetava, prav tremo sem imela. No zdaj sem že tu, treme ni več, čakam, da bo katera od sodelavk prišla, da grem na kavo. Se moram malo šparat user posted image .

Včeraj smo bili na krstu od nečaka, tako da smo bili večinoma dneva odostno, je bil pa res prav luštni dan, smo imeli kar piknik. Drugače je pa naš Žiga zdaj čist suh, pleničke ponoči so čist vedno suhe, tako, da jo danes ne bom več namontirala na rito. Pa dudo smo v soboto dopolne "vrgli v koš", pa je nič kaj veliko pogreša, ko gre spat vpraša, kje je, potem itak sam pove, da jo je vrgel v koš in je mir - no zaenkrat vsaj.

Tina, upam, da je Aljaž že bolje, da so mehurju izginili.

Nič grem zdaj še mal po netu počekirat in počakat, da katera kaj napiše.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
17.9.2007 9:01:31   
Pikaču
Dobro jutro tudi z moje strani!

No, pa je spet ta dolgi ponedeljek. Ne morem rečt, da sem se spočila, ker sem imela zelo natrpan vikend, in sicer s pospravljanjem in sesanjem, ampak vseeno, sem si pa vzela čas za malo potrebnega počitka, vsaj takrat ko je Ema spala.

Zoya24
, a si bila na bolniški? No upam, da si se pozdravila in uspešen delovni dan ti želim, da le čimprej mine, kajne?
Tina104, naj Aljažu čimprej mehurčki zginejo, pa da ne bo žalosten.
Tiamo, tudi jaz sem ti fovš, k se greš namakat. Obilo zabave ti želim, pa Demi tud, in bolši polovički tud.
Jessy, jaz sploh ne vem, kva bi nardila, če bi zagledala gada, men so kače.... Ampak, hvala bogu, da se je dobro izteklo. Pr nas je pa isto glede vstajanja, če je treba sm v petih minutah zrihtana in v avtu, mož pa se itak vsak dan vstane ob 5, tko da mora res bit neki narobe, če zaspi.

Jaz Emo tudi poskušam navaditi brez pleničke, vendar mislim, da še ni pripravljena čisto, čez dan še nekako, ponoči pa je bila tudi ravno danes zlo mokra plenička. To pa zato, k mi zdej vsak večer pravi, da bi pila in da je žejna. Pa ji rečem, da zdej pa ne sme piti, pol mi pa tist obrazček nardi, da ji moram popustit.  V vrtcu pravijo, da gre in pove tud, doma pa kr štrajka. Bo že.

LP

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
17.9.2007 9:24:51   
Tiamo
Dobro jutro, evo mi imamo spokano in se počas odpravljamo. Vremenska slika za ta teden je bolj slaba, ampak se bomo itak kopala v notranjem bazenu, tako da tudi če dež pada ni panike. Se bom namakala in nakopala za vse....sem pa dobila ta user posted image  mah, še dobro, da obstojajo tamponi. Lepo se imejte...

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
17.9.2007 11:09:45   
Pikaču
Zoya24, sem šla čekirat za nazaj poste, in sem prebrala, da si bila doma zaradi noge, no upam, da je zdaj v redu in se boljše počutiš.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
17.9.2007 13:48:18   
zoya24
Ojla,

Tia fajn se imej, uživaj še za nas.

Ema19 na bolniški sem bila zaradi karvavitev v prvih treh mesecih nosečnosti. Bolniška bi se mi iztekla v sredo, ampak sem šla kot vidiš malo prej delat, mi je bilo malo dolgčas doma.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
17.9.2007 14:21:10   
violinski
Dober dopustni dan!

Tudi jaz, kot Tiamo na dopustu, s tem da mi nikamor ne gremo. No, malo bomo že hodili naokoli, potem bova pa tut malo otroke oddala babicam in bova kak dan sama uživala. Mogoče nas vidijo kake toplice za kako namakanje, planov nimamo nobenih, samo da si malo odpočijemo. Sem sicer upala na boljše vreme - otroke smo že danes malo 'nagonili' na bicikel in tricikel, midva sva pa kolesarila včeraj. Pravzaprav smo kolesarili vsi, tudi sestrina družina, samo da sta najina otroka sedela zadaj na otroških sedežih in se bolj malo razmigovala. Midva sva pa kar pihala. Sicer smo vozili po ravnem, vendar nismo bili čisto prepričani, kje je urejena pot za kolesarjenje in smo malo zašli v žbunje, tam, kjer je od Drenovega Griča do Vrhnike včasih bila železniška proga. Ne skozi Verd ampak na drugi strani ceste. Par metrov je bilo zoprnih za vozit, sploh z dodatno težo na zadnjem kolesu, drugače pa kar zanimiva pot. Pogrešala sem kak odsek, kjer bi se dalo za kak kilometer razviti hitros preko 20km/h. Ampak za drugič je bilo dovolj. Prvič smo bili pred 14 dnevi, upam da bo naslednjič kmalu.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
17.9.2007 14:51:41   
petri85
Alo!

Čestitke Majipro za hčerkico Ano! user posted image user posted image user posted image

Tia, uživajte v Čatežu! Violinski, vam pa tudi želim lep dopust!

No, pri nas še vedno nismo zdravi. David je sedaj že nekaj časa brez vročine. Bo pa ta teden še doma, ker je bi dokaj izčrpan, da si nabere moči. Seveda bi bilo prelepo, če bi se z Davidom bolezen končala. Benjamin je takoj vse pokasiral, tako, da ima že 7 dni vročino, ki je visoka(tam okoli 39-40°C) le ponoči. Pa tudi mož je pokasiral. No, ampak saj bo...menda to paše zraven...tiste, ki imate svoje sončke v vrtcu že dalj časa, menda to lahko potrdite, a ne?

No, enega že slišim, da se počasi prebuja!

Pa-pa!

(odgovor članu violinski)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
17.9.2007 20:18:17   
Jessy
Dopustniki, upam, da na moč uživate kljub slabemu vremenu. Sicer se je pa proti večeru tako lepo zjasnilo, da smo verjetno vsi pohiteli ven.
Midve sva šli na sprehod in to kar izpred hiše. Je ves čas pridno hodila zraven, tako da sva vmes uspeli še kup trgovin obresti in tudi nekaj malega nakupiti.
Jutri zjutraj pa gremo na UZ na pediatrično kliniko. Me že malce skrbi, kaj bodo ugotovili, če sploh bodo kaj.

Petri, držim pesti za tvoje otročičke, da se čimprej pocajtajo (čeprav je David že OK, pa vseeno). Sem pa že nekje zasledila, da so kar fajn bolni doma. Zgleda, da je spet kaj v zraku.

Ema, tistega modrasa k sreči nisem jaz videla, ker po moje bi mene kar fajn zrukalo, sploh zaradi Neje. Sploh ne vem, kako bi odreagirala. Ne smem niti pomisliti na to.

Zoya, začetniško krizo si prebredla, zdaj pa korajžno naprej! Kdaj si že rekla, da imaš rok (enkrat februarja, se mi zdi)?

No, mejte se!

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.9.2007 6:34:28   
nanka
Dobro jutro,

danes se je začel precej deževno upam da bo kasneje lepše.

Jessy, dobro opravita danes. 

O dopustnice uživajta do konca in si naberita novih moči, zima do kar dolga.

Petri čimprej se pozdravite vsi, drugače pa tole malo drži, otroci so pri nas nosili domov viruse in bakterije in ko se je prvi pozdravil, se je preselilo na drugega in tako do konca. Čeprav sem opazila, da sva bila z možem vedno izmenično bolna. Eno rundo jaz, eno pa on, nikoli pa oba skupaj. Saj ko bosta vse prebolela ( ko spoznata vse viruse in bakterije) je pa dobro.

Zoya, kar dobro ti gre, še malo pa boš čisto noter, kot da sploh nisi bila doma.

Tako ,toliko za zdaj ..... 

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.9.2007 6:59:35   
zoya24
Dobro jutro,

evo spet nov delovni dan, Nanka imaš prav, se počutim kot da bi bila skoz tu, se ni nič pretresljivega dogodilo, ko me ni bilo. Smo pa tri nosečke zdaj na kupu, razlike med nami je po mesec dni in je prav hecno, ko sami trebuhu okrog skačejo, no teme za pogovor nam sigurno ne zmanjka, pa to nam tud prej ni user posted image .

Včeraj, ko sem šla si po malico sem ugotovila, da nimam svoje bančne kartice, sem jo dala zadnjič user posted image , pa ne boste verjele, sem spet pozabila, se hotla iti tankat, pa sem bila brez kartice, dobro da se opazila prej. No do doma se bom še pripeljala, dobro, da nimam preveč daleč.

Včeraj je šel Žiga spat brez pleničke, me prav zanima, kako bo zdajle, ko se zbudi, prej je bil še suh, upam, da bo zdržal do bujenja. Še vedno pa tu pa tam vpraša za dudo, se sicer takoj sprijazni, da je ni. Tiste z izkušnjami, kdaj pa čist pozabijo, tako, da recimo tudi ko jo vidijo, vejo, da je to duda, ampak je ne dajo v usta?. Upam, da ne bo začel spet dudat, ko se nam bo pridružil naš drugi malček.

Nič grem si zdaj en velik user posted image  skuhat, da lažje preživim dan.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.9.2007 9:25:10   
tina104
Petri, res vam želim, da se vsi čim prej pozdravite!
MajaPRO pa ima Živo in ne Ano.

Zoya, mi dude nimamo, tako da iz svojih izkušenj nič ne morem rečt. Je pa npr. hčerka od moje prijateljice začela dudat pri enem letu - je drugim v vrtcu jemala dudo. Pa tudi naše vzgojiteljice v vrtcu so rekle, da so en dan imeli vsi dude na eni nizki polički in potem so vsi segali po tistih dudah, tudi tisti, ki jih sploh nimajo. Tako da po mojem, če druge vidi, da dudajo, se še dooooolgo spomni na dudo.
Čeprav po drugi strani pa se spomnim mojega nečaka, ki je dudal kake dve leti in pol in potem dobil bratca, pa ga duda potem več ni zanimala. Je pa drge stvari ponavljal za njim in za Aljažem - npr. z ropotuljico se je hotel igrat ravno takrat, ko se je eden od ta malih igral s tem.

(odgovor članu zoya24)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.9.2007 10:02:00   
petri85
Oh, kakšne traparije pišem! Z mislimi bi bila rada na veči koncih naenkrat, potem pa taki lapsusi nastajajouser posted image

Majipro se iskreno opravičujem, pa želim veliko cartanja celi družinici!

Ja, Zoya, tebi sem tudi določila, da te kolk boli....sorry!

Drugače pa vam želim lep dan, kljub temu dežju!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.9.2007 10:15:01   
Kety
Ojla!

Čisto na hitrco, ker imam oba pamžka doma sama in je moj čas dragocen. Filip spi, Timon pa trenutno gleda risanke.

Zoya, nič bat glede dude, ne bo je več imel, no, vsaj naš je tudi povoha ne več, pa čeprav so od Filipa povsod. Pa je imel isto velikost, kot jo ima sedaj Filip. Včasih iz čiste afnarije vtakne dudo v usta in se neki afna, pol pa pravi da je od Filipa in jo da ven. Ko je ne rabi več, je ne rabi.

Suhi pa pri nas še vedno nismo. Timon se mi polula v hlačke, če le nisem dovolj pozorna, da ga peljem lulat. Tako, da sploh ne vem, kako je vam uspelo. Točno ve kdaj lula, ampak pove mi pa ne in se polula v hlačke. Zoya, pri vas je šlo tudi hitro, ane!?

No, Timona bomo definitivno izpisali iz vrtca, če ga ne dajo v skupino od 2-3 leta, ker v tej skupini nima kaj početi. Mu je dolgčas.

Šibam, Timon mi je že prilezel v naročje....

(odgovor članu petri85)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.9.2007 12:12:44   
Pikaču
Tudi naša dobro ve, kda lula, pa kr ne pove, ampak se polula in pokaka. Pa še nič jo ne moti!user posted image Tko, da res tud jaz ne vem, kako naprej? Kakšne izkušnje, prosim?!!!! A mogoče prehitevam, pa še ni pripravljena?

Glede dude je pa pr nas tud tako, da v vrtcu imajo še ene 4 otroci dudo in ko jo doma vidi, jo hoče, pa jo potem neki časa mečka, sicer hvala bogu se hitr naveliča, zdej pa tud ko sem huda, pa če kje pade, kliče dudo bi....Ampak seveda jo ne dobi, k tko velke punce pa res ne rabijo dude.

Danes je bla dobra zjutrej, se vstane iz postelje, k sem bla še doma, pa gremo v sobo in pravi da bi kota jedla, pa ji dam enga, pol sem mogla pa še v drugo roko enga, da sta bili obe roki polni. No, jaz sem potem šla v službo, mož pa mi je potem reku, da je mogu do konca počakat, da je gdč. pojedla do konca, ker se ni premaknila za centi iz stola. To pa je komanda. Pol je pa še malo poropotala s čevlji v veži, da je zbudila tasta in taščo, k sta takoj priletela. Je kr mala porednica.

Ampak, konec koncev, važno da je zdrava in vesela punčka, to je najbolj vredno.

LP

(odgovor članu Kety)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.9.2007 16:09:38   
violinski
Dan!

Danes animiramo otroke doma, veliko se sicer animirata sama, ampak se naveličata eden drugega, pa si ju s tatijem malo podajava. Ampak trenutno to ni moj problem, trenutno čakam, da se Jessy javi, me namreč zanima, kateri je najboljši način za pripravit lisičke, in če so to lisičke z jajci mi pa še napiši, kako se to naredi, prosim, prosim, prosim.

Mi smo tudi včeraj kolesarili in pešačili, danes pa ustvarjamo, se gremo igrice, sestavljamo sestavljanke, ... Ni druge. Jutri bo že lep dan, pa še moj mož ima RD. Bomo probali izkoristit.

Jessy, pravzaprav, kako je pri vas s tem dežjem? Moževa babica, teta in sestrična so namreč v Železnikih doma, pa je zaradi poplav in plazov huda kriza - so odrezani od sveta. A je pri vas tudi tko hudo? Upam, da ne.

(odgovor članu Pikaču)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.