Pikaču
|
Dobro jutro tudi z moje strani! No, pa je spet ta dolgi ponedeljek. Ne morem rečt, da sem se spočila, ker sem imela zelo natrpan vikend, in sicer s pospravljanjem in sesanjem, ampak vseeno, sem si pa vzela čas za malo potrebnega počitka, vsaj takrat ko je Ema spala. Zoya24, a si bila na bolniški? No upam, da si se pozdravila in uspešen delovni dan ti želim, da le čimprej mine, kajne? Tina104, naj Aljažu čimprej mehurčki zginejo, pa da ne bo žalosten. Tiamo, tudi jaz sem ti fovš, k se greš namakat. Obilo zabave ti želim, pa Demi tud, in bolši polovički tud. Jessy, jaz sploh ne vem, kva bi nardila, če bi zagledala gada, men so kače.... Ampak, hvala bogu, da se je dobro izteklo. Pr nas je pa isto glede vstajanja, če je treba sm v petih minutah zrihtana in v avtu, mož pa se itak vsak dan vstane ob 5, tko da mora res bit neki narobe, če zaspi. Jaz Emo tudi poskušam navaditi brez pleničke, vendar mislim, da še ni pripravljena čisto, čez dan še nekako, ponoči pa je bila tudi ravno danes zlo mokra plenička. To pa zato, k mi zdej vsak večer pravi, da bi pila in da je žejna. Pa ji rečem, da zdej pa ne sme piti, pol mi pa tist obrazček nardi, da ji moram popustit. V vrtcu pravijo, da gre in pove tud, doma pa kr štrajka. Bo že. LP
|