|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
17.9.2007 14:36:45   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

jaz sem se pravkar najelda: črna žemljica in zdenka sirček pa čajček...Njami paše.

Gledam na uro, ko je čas koslila. Menda ni bilo to tvoje koslio?

Pri nas je pa že od 12h dež. Čas za poležavanje. Vreme za en drek, pa še grmi user posted image .
Mene pa selitev čaka čez kaki dve leti, ko se bomo selili v hišo. Kar pomisliti ne smem, kaj vse nas čaka user posted image . Me že sedaj mineva, čeprav po drugi strani komaj čakam.

bamby to je moja malica. Kosilo jem šele okoli 16. Do 25:30 sem v slućbi pa po tamalo pa dokler pridem domov, skoraj nikoli pred 16:30 ne kosim. Med službenim časom pa se mi ne da it kaj toplega jest, ker mamo itak samo 30 min časa...

PRi nas se je zdej pooblačilo. Upam, da ne bo spet kake tramontaneuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.9.2007 14:41:53   
itata
bamby da te mal potolažim - če imaš čas vse postopoma lepo delat je čist ok - mi smo si tudi vzelo leto dni časa pa kar gre.
jaz se pa kar ne morem odločit a bi kako barvo dala na kakšno steno al ne - mansarda je bolj majhna (40m2 stojne višine) in cel prostor je odprt - imam bele omare pa oranžen kavčuser posted image  pa dekorativne elemente imam oranžne in zelene (slikce, lučko, mizico, police, tepih je bež)... stene pa zaenkrat še bele. tko da variant je kar nekaj. sam bom najprej počakala, da se vselim pa se bom pol lažje odločila. sej me bo zagrabil še instink za gnezdenje pa bom vse zrihtalauser posted image  pa tudi risanje mi gre kar dobro od rok in bom sigurno porisala otroški kotiček, ko najdem motiv...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.9.2007 14:51:10   
bamby
Itata, a veš, da se bojim, a ne bo tako veliko časa za v miru delat. Mi imam sedaj hišo v fazi inštalacij in končnih del. Drugo leto je v planu centralno ogrevanje in po možnosti še tlak, potem pa prodaja stanovanja in finiš. Čim prodaš stanovanje imaš takoj izselitveni rok, zato pretiranega časa ne bo. Po drugi strani smo spet finančno omejeni, zato bolj hitro ne gre. Kreditirati se do zadnjega nočemo, zato delamo vse spotoma, iz sprotnih dohodkov, zato pa gre počasneje.
Enkrat bomo že!
pina, tebi pa dober tek čez kakšno uro, uro in pol!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.9.2007 14:58:26   
lillchy123
Februarčice, če nam uspe selitev v hiško še letos, ste vse vabljene na tortico! user posted image

Zdaj pa šiban na kosilo, ker se mi od lakote že megli!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.9.2007 15:01:07   
Sandra*
No, da se še jaz spet malo javim, moram vas pohvalit da ste ful pridne v pisanju. Jaz sem danes ostala doma ker me matrajo krči, tako da počivam in upam da bom lahko dalj časa doma, Mark pa je prehlajen, pa še v jezik se je ugrznil tako da ima en šiv.

27.9 imam morfologijo, že komaj čakam da vidim mojega drugega sončka kako napreduje.

user posted image veselo brca in se kobaca po mojem buhiju in spušča mehurčkeuser posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.9.2007 15:12:20   
katka37
Sandra, čuvaj se pa svojega malčka potolaži in pocartaj.

Pina, mi imamo spalnico rdeče- bele barve, pa moj nič nima proti. Sicer pa raje barvanje (ne samo barve), prepušča tudi meni, on je samo pomočnik. Za zdaj sem se sicer barvanju odpovedala, moram malo bolj paziti nase in na user posted image .

Jaz pa danes kar nekako ne morem niti jesti, me je šefica preveč razkurila. Itata, pa sem tebi zadnjč govorila, da se ne sekiraj, ne? Saj se jaz tudi zdaj ne bom več, eni niso vredni. grem potem gledat tekmo in navijat, mlajši igra. So otroci bolj pomembni.

Uživajte v sončku.

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.9.2007 15:18:18   
pina-1
katka tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

ampak sedaj že lahko počasi pričakujemo izvide AC ne????? ziher je vse v redu ampak firbčne smo in čakamo spol:))))

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.9.2007 15:28:03   
itata
katka meni jauser posted image  na srečo se je moja sodelavka sama naslednji dan umirila (je nekaj rabla od mene) pa še pametnejša sem bila od nje in sem ji pustila, da naredi uni dan po svoje, ampak ker ni imela prav - je direktor sam pogruntal - bomo nadaljevali zadevo lepo po moje oziroma kot sem jaz predlagala...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.9.2007 15:53:57   
katka37
Pina, čakam in čakam.... Vendar-kdor čaka, dočaka. Tudi jaz sem vedno bolj prepričana, da je vse v redu, mi je kolegica, ki je bila na AC v MB tudi rekla, da bi zdaj verjetno že javili, če bi bilo kaj narobe (njo so takoj poklicali, na srečo ima zdaj zdravo in lepo punčko, ni bilo neke take bolezni). Smo pa tudi mi presneto radovedni, je res user posted image  ali pa je user posted image . Gledam sicer obleke bolj za fantke že, čeprav sem zadnjič vseeno raje kupila bež kompletek.

Zdaj pa jem neke čokoladne bonbončke (čeprav mi zdaj med nosečnostjo redko paše čokolada) in sem kar boljše volje.

Glede na to, da sem v 1. user posted image  spontano splavila v začetku 4. meseca, v 2. in 3. sem krvavela (ko je bilo boljše, sem delala normalno vse, počutje je bilo super, brez bolečin), zdaj pa trenutno nimam nekih strašnih težav, me sicer precej boli križ, imam krče v trebuhu občasno in trebuh otrdeva pa noge že kar zatekajo, nasploh počutje ni ravno super, pa še 37 let imam, me zanima- G je rekel, da bi lahko že bila v bolniški, bi ve šle  na mojem mestu? Že nekaj časa se ubadam s tem, sem pa res redko bila do zdaj v bolniški, nisem ravno tip človeka, ki bi bolezni preležal. Toda zdaj ne skrbim samo zase ampak tudi za user posted image  v meni. Kakšna so vaša mnenja? Aja, delam pa v šoli, kjer je ravno na pohodu prehladi, pa še kaj drugo bo verjetno prišlo. Premišljujem pa tudi zaradi "mojih" otrok v šoli, mi je prav lepo z njimi.

Sem zatežila,ampak vaša mnenja mi ogromno pomenijo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.9.2007 16:01:24   
Sandra*
katka37: jaz ti svetujem takole, da če imaš možnost ostani doma, če ne drugega naredi kaj zase in za svoje večje sončke, ker ko bo prišel še en dojenček ne bo več toliko časa, zato si ga vzemi zdaj. Jaz se te dni tut nekaj čudno počutim, pa tut malo me moti to, da če sem v vrtcu (službi) sem non stop vsa smrkava in prehlajena, tako da upam, da  se mi bo uspelo zmenit, da ostanem do porodniške doma in se 100 na uro posvetim Marku.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.9.2007 16:03:24   
maja80
Lep pozdrav po dolgem času od mene! Danes sem imela pregled in je bil kar podroben UZ; se pravi smo pregledali vse od glave pa do petkuser posted image  in je vse ok; samo mal mi železa primankuje tko da sem ene tablete dobila.

Me pa zanima do kdaj(do katerega tedna nosečnosti) se gre na 3D UZ? A greste to vse delat al je dost ce ti tvoj g. potrdi da je vse ok?

sedaj pa šibam na kavico s prijateljico. lep dan še naprej.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.9.2007 17:09:17   
bamby
Katka 37, če ti to kaj pomaga ti povem, da sem jaz praktično od vsega začetka na bolniški, pa nisem imela večjih težav. Za ta korak se boš morala odločiti sama. Ali riskiraš in pobereš v šoli vse prehlade in viruse, ali pa ostaneš doma in se po najboljši volji upaš izognit vsemu temu. Seveda tudi doma niso izključeni prehladi in viroze.
Izvide tvoje AC pa že vsi nestrpno pričakujemo. Sem prepričana, da je vse vredu, me pa matra ali je user posted image , ali pa vam je uspelo narediti user posted image ?

(odgovor članu maja80)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.9.2007 18:25:31   
pina-1
katka se deloma strinjam s bamby. jaz sem v prvi nosečnosti ostala na bolniški z 20 tedni. Ker sem težko zanosila in sem imela skrajšanmaternični vrat je bilo zame dela konec. Meni osebno je bilo doma dolgčas, ker sem se dobro počutila in dojenček je bil tudi ok. Tokrat sem se odločila, da bom delala do konca. Služba ni nič kaj preveč stresna in mi čas hitreje mine, pa še rada sem v službi, tako da.....

sama se odloči, vsekakor pa misli nase in na dojenčka, ki je v tebi. Trenutno sta vidva najpomembnejša...ž

maja bravo za dobro opravljen pregled.

jaz se pa trenutno dolgočasim doma.Toliko dela me čaka, pa se mi nič ne da. Bo treba it malo likat uffff...ampak mogoče bo tako čas hitreje minil

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.9.2007 20:55:37   
Mateja81
Lep pozdrav vsem skupaj.

Jaz se pa moram pohvalit, da že od prejšnjega tedna čutim mojegauser posted image  kako se premetava po trebuhu. Najprej nisem bila prepričana sedaj pa ni več dvoma. Sem dala tudi mojem user posted image  roko na svoj trebuh in sva bila v user posted image  ko se je premaknil. Res tak posebno blažen občutek.

Sicer pa sem imela ta vikend precej težav s slabostjo oz. bolje rečeno z vrtoglavico zato sem šla danes k moji osebni zdravnici, da mi je pregledala kri. Rezultati so OK tak da očitno dete rabi vedno več moje energije in mojih moči. Se bo treba malce umirit.

Lp in lep jutrišnji dan vam želim.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.9.2007 21:56:32   
mary_lou
punce mam eno vprasanje a se je ze kateri zacelo "mleko izlocat" ? no v bistvu se po moje niti ni mleko ker je prozorne barve. a bi lahko bilo to kaj drugega narobe? je pa neprijetno ker imam potem cel dan moker modercek. baje se dobijo neke blazinice a ve katera kaj o tem?  

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Mateja81)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.9.2007 22:29:06   
nuka
Janey v Ikei postavljajo na novo kar ene par končkov. Kopalnice so prestavili v spodnji štuk. Imajo nekaj novega pohištva, pa nekaj novih vzorcev postelnin za otroške sobe. Prav na veliko nisem gledala, ker sva točno vedela po katere stvari sva prišla in sva sam hitro šibala na blagajno.
Bila sva tud v Toysu. Imajo kar veliko stvari v akciji. Sva kupila darilo za tavelko. Leseno hišico s pohištvom za punčke.

Mary _lou blazinice dobiš v Mercatorju, Baby centru, ... Je pa to čist normalno, ker se prsi pripravljajo na mleko.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
18.9.2007 6:54:22   
Lanchy
Mary_lou, vse je OK...telo in zleze se pripravljajo na dojenje. Te blazinice dobis res skoraj povsod...BC, Pikapolonica, Ariel. Jaz sem jih v LaVie dobila kot darilo ob nakupu.

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
18.9.2007 7:25:31   
Janey
Dobro jutro

Nuka hvala za info...joj komaj čakam četrtek in petek...samo upam, da se bo v četrtek videlo al je user posted image aluser posted image  da bova lahko v petek v miru šopingirala...upam samo da nebo tak kot pri kolegici, ko ji je na morfologiji rekla da je fantek, pol ji je pa delala uz čez en mesec in je rekla uuu kaka lepa in vlka punca..aaaaa...ona pa vse že v plavemuser posted image  prav strah me je tega.
Zdaj sem pohamsala eno banano in sem kar budna že...zdaj grem pa na kavo, da se čist do konca zbudim...je pa zdaj na radiu walkin on sunshine, tak da se mi kr noge premikajo in prsti kr nočejo v miru pisatuser posted image
Dobro jutro...lep začetek dneva, pobožajte bušije in jim povejte da jih imate rade..zdaj nas vse slišijo

(odgovor članu Lanchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
18.9.2007 7:58:55   
mlavla
Dobro jutro..

jst pa že vsa nestrpna pričakujem poštarja oz. pošto...danes naj bi izvedela ali so me sprejeli v 4. letnik..ma sem že prov živčna...
drgač sem pa včeraj že spet ene trikrat bruhala...pa tako dobro je ža kazalo, da bo konec s tem...
v soboto (na moj rd...hvala za vse čestitke!!!) pa je od mojga moža bratranec postal očka...rodila sta se jima dvojčka  (v33.tednu) tako, da imam že spet naraščaj..ma tako fajn se mi zdi (pa še skoraj ob isti uri sta rojena kot jst..user posted image )

pa še to moram omeniti, da sem za rd. dobila darilni bon za v baby center..ma kako sem bila tega vesela...komaj čakam, da lahko kaj izberem za malo pikico...

pozdravček

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
18.9.2007 8:04:43   
mlavla
evo..poštar je že prinesel današnjo pošto..a ni ne duha ne sluha o pošti iz faksa... user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
18.9.2007 8:13:34   
Janey
Mlavla nič se ne sekiraj, da ne škodiš user posted image  in sebi. Bo pa jutri pošta prišla. Včasih traja pač dva dni, namesto en. Sicer pa najbrž si tako ali tako v četrtek letniku. POmiri se in se poskusi sprostit.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
18.9.2007 8:13:37   
Suzi*
Dobro jutro v ta črn in deževen dan. No, ampak počutje je pa danes vseeno veliko boljše kot včeraj. user posted image  Pina, si imela prav! user posted image

Včeraj popoldne sem bila prav "huda" in zoprna doma, sva imela učne urice s tamalim, da bi malo oklestili to njegovo trmo....pa je pomagalo in je bil potem kot ena pridna ovčka. user posted image  1:0 zame!!! user posted image

Danes sem prvič oblekla nosečniške hlače, sicer so mi še zelo na komot, ampak se odlično počutim. Bauhiju je toplo, mene pa nič ne tišči. user posted image user posted image user posted image  

Danes na jedilniku: sadje, jogurt Maxim s kokosom (njammmiiii!!!), domač včeraj spečen kruh s semeni in zdenka sir, za kosilo pa upam, da bo katera dala kakšen predlog. user posted image

Katka, jaz sem v prvi user posted image  tudi ostala doma po 29. tednu, ko so mi potrdili nosečniški diabetes. Moram rečt, da mi je zelo pasalo, sva se ravno takrat selila in že tako sem bila utrujena, in mi je res prav prišlo. odločit se boš pa morala sama, kot ti paše. Sicer pa tudi jaz komaj čakam na vaše izvide glede user posted image  ali user posted image . user posted image

Mary_lou, tole izločanje mleka je čist normalno. Meni se je v prvi user posted image  sicer pred porodom samo občasno ponoči izločalo, zdaj se mi pa še nič. Glede blazinic pa kot so ti ostale povedale....obvezna oprema. user posted image

Maja80, na 3D UZ greš pač po želji. Mislim, da so večinoma samoplačiniški. So bolj zato, da vidiš bebo in ti posnamejo kak filmček, drugače ti pa že tvoj G naredi podrobno morfologijo. Jaz se še kar nisem odločila, če bi šla.... user posted image

Mlavla, čestitke!! Hm, pošta bo pa jutri, ne skrbi!! user posted image  Držim pesti!

Uživajte in božajte bušije.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
18.9.2007 8:23:51   
Mbee
dobro jutro!

mam eno vprašanje in sicer ali je pametno spati na trebuhu med nosečnostjo oz. ali lahko škodi otroku? zaenkrat imam še tko majhnega bušija, da me ne ovira, pa me je strah, da ne bi bilo kaj narobe z otrokom?

Dve sončici v mojem življenju....zdaj pa upam d bo sonček ;)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
18.9.2007 8:36:15   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Vidim da je bilo govora o barvah. Jaz komaj čakam, da začnem sobico za user posted image  štimat, ker rada pleskam in rišem. Samo najprej morava vso kramo iz nje spravit. Namreč zdaj jo uporabljam za likanje in skrivanje kupe cunj.

Drugače je meni tudi všeč rdeča barva, imava dnevno sobo v rdečem (kavče, lučke, slike...) v kombinaciji z oranžnim. Stene so pa kar bele, ker imava rustiko, tako da ne morem prepleskat. Sobo mava pa v temno modri in svetlo zeleni kombinaciji. No zeleno steno morava še prepleskati. 

Bolovanje je najbolje izkoristiti, če lahko, sploh če delate v šolstvu, saj se tam najhitreje nalezeš vsega. Moja svakinja (vzgojiteljica) je bila tudi od 20 tedna kar doma.

Mbee v kolikor te še nič ne moti in boli spati na trebuhu, si kar privošči, saj boš vedno težje tako spala. Drugače pa priporočajo, da je najbolje spati na boku, ker je pretok krvi najboljši.  Važno da je tebi udobno.

Včeraj sem se najedla polne sklede salatine - joj kako je dobra, se ti kar stopi v ustih. Mi je skori mal slabo blo ponočil, ma ni važno sam da sem tisti trenutek uživala, sem se prav nažirala. user posted image

Še tri dni do dopusta. Juhejjj...

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
18.9.2007 8:39:15   
pina-1
dobro jutro...

pri nas se je ravnokar končal ur nebes.... se ne spomnim kdaj je na zadnje tako deževalo.... punce po scesti je blo tolko vode, da smo dobesedno plavali...katastrofa.... ampak sedaj smo varno v službi in vrtcu in se že pripravljamo na delo.
v tolažbo povem, da se tuki na obali riše sonček, in prav vabi dobro voljo da se zbudi...

suzi sem prov vesela da danes boljše funkcioniraš...bravo...
mi smo s tamalo včeraj tudi meli šou. Punca bi kar rada spala z nami, pa ni nikoli.... Pa reče moj možek, da je ziher ljubosumnauser posted image . pol sva šle pa pravljico prebrat v njeno sobico in sem jo lepo vprašala, da zakaj bi rada z nami spala... odgovor: ker je najina soba sedaj lepauser posted image . bogi otrok je čisto zafrustriran že z našo sobo... No je pa ati nad to novico postal odločen, da pa njena soba bo tudi kmalu lepa... juhhuuu za tatija, mama bo spet v prahu živleauser posted image user posted image

no danes hrana pa tako:
rogljička več ni, imam še hruško in jabolka, pa jogur ( maximmm) gozdne jagode vanilija ( sploh suzi nima nič s temuser posted image user posted image user posted image ), pa krekerji in zdenka sirček.....
za kosilo bodo pri nas verjetno testenine. punce kakšno idejo s čim jih pripravit, ker golaža nisem utegnila skuhat včeraj.

no grem kej za službo pogledat....

(odgovor članu Mbee)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?