katka37
|
Pina, čakam in čakam.... Vendar-kdor čaka, dočaka. Tudi jaz sem vedno bolj prepričana, da je vse v redu, mi je kolegica, ki je bila na AC v MB tudi rekla, da bi zdaj verjetno že javili, če bi bilo kaj narobe (njo so takoj poklicali, na srečo ima zdaj zdravo in lepo punčko, ni bilo neke take bolezni). Smo pa tudi mi presneto radovedni, je res ali pa je . Gledam sicer obleke bolj za fantke že, čeprav sem zadnjič vseeno raje kupila bež kompletek. Zdaj pa jem neke čokoladne bonbončke (čeprav mi zdaj med nosečnostjo redko paše čokolada) in sem kar boljše volje. Glede na to, da sem v 1. spontano splavila v začetku 4. meseca, v 2. in 3. sem krvavela (ko je bilo boljše, sem delala normalno vse, počutje je bilo super, brez bolečin), zdaj pa trenutno nimam nekih strašnih težav, me sicer precej boli križ, imam krče v trebuhu občasno in trebuh otrdeva pa noge že kar zatekajo, nasploh počutje ni ravno super, pa še 37 let imam, me zanima- G je rekel, da bi lahko že bila v bolniški, bi ve šle na mojem mestu? Že nekaj časa se ubadam s tem, sem pa res redko bila do zdaj v bolniški, nisem ravno tip človeka, ki bi bolezni preležal. Toda zdaj ne skrbim samo zase ampak tudi za v meni. Kakšna so vaša mnenja? Aja, delam pa v šoli, kjer je ravno na pohodu prehladi, pa še kaj drugo bo verjetno prišlo. Premišljujem pa tudi zaradi "mojih" otrok v šoli, mi je prav lepo z njimi. Sem zatežila,ampak vaša mnenja mi ogromno pomenijo.
|