|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice
16.9.2007 18:57:43   
itata
čer,
bamby ne vem sicer ali je sožalje na mestu za ženo od moževega strica, ampak sočitvujem pa sigurno s celotno situacijo...
sem bila čez dan bolj s sorodniki, zdej pa mal pospravljam stvari. selitev v naslednjih 2 tednih dokončna. pol stanovanja je že praznega. še slike je fotr snel in zgleda vse skupaj prav hecno:)
kupila sem si žogo ta veliko, da bom lahko na njej sedela. fajn je res. sem dala zanjo 26 EUR v Sanolaborju.
pridne bodite, rade se imejte in bodite hvlažene za vsak dan, ki vam /nam je naklonjenuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
17.9.2007 7:22:53   
Janey
Doobro jutro, pa je spet nov tedn...upam da ta tedn malo bolj umirjen. Bomo videli....najprej grem na kavo, da lahko sploh odprem očke.
Lep začetek tedna vam želim.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
17.9.2007 7:49:34   
Janey
Pa sem vas le prebrala...uf...vidim da sem zamudila rojstni dan (mlavla oprosti in vse naj najuser posted image user posted image )
Nuka kako je v ikei? Midva grema v petek v ikeo in v toysa po stvari za najino sončeceuser posted image user posted image
Sem si nagledala na internetu, samo ni isto kot v živo.
Bamby iskreno sožalje..tebi in tvojemu in njegovim...upam da ste se malo pocartali in ste danes kaj bolse...

Kaj pa ko po dolgem času ne rabim letat okoli pa skoz gledat kateri papir je kateri...vse sem naredila, mizo sem popucalauser posted image user posted image user posted image  sej zdaj je nov dan in nov tedn in spet bo dela, nič batuser posted image  ampak ne več tak kot je bilo...upam vsaj no.hehe
Moram povedat, da sem bila pridna in sem čez vikend likala...in likala in likala....uf...kolko je bilo...pa sem še to končalauser posted image  potem pa me je lubi peljal v celje na sejem...če še niste ble...ne ituser posted image  guzva pa se nic pametnega nimajo...brezveze....raje se cartajte domauser posted image

Kak čas mineva...tiste z začetka februarja smo že v 21 tednu...jojuser posted image user posted image user posted image user posted image

V četrtek imamo pa morfologijo..upam da zvemo ali ima bingl ali neuser posted image  KOMAJ ČAKAM

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
17.9.2007 8:11:01   
itata
jutro !

še nobene čvekice nikjer? pina a si se pozdravila? bamby upam, da je danes svet vseeno že malo lepši. janey miren teden ti želim. blagor dopustnicam... ampak me ostale smo pa tko pridneuser posted image  sej se bom za vsako še kej spomnilauser posted image  lep dan želim vsem

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
17.9.2007 8:32:08   
pina-1
dobro jutro čveke...

evo mene na jutranjo dozico klepeta.
Moje zdravje je tako tako...grlo še vedno malo boli ampak iz nosa je začelo teči, tako da se čistimo....

moja nedelja je tudi minila v znamenju likanja, ampak žal nisem prišla do dna kot janey....
Jaz sem v petek opravila dva mini nakupa za naše sončece.... Sem kupla dva lepa pajacka. Počasi bo treba na kup stavljat stvari, ker če ne bo na koncu res prevelik ruk.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
17.9.2007 8:48:52   
lillchy123
Ojla user posted image !

st sem pa čist happy happy happy! V petek sem prvič začutila mojga user posted image  !! In mi je kar žal, da sem že skoraj na polovici in da bo čez pet mesecev že konec.. Ampak po drugi strani pa komi čakam, da mi dajo user posted image  v naročje... user posted image
V soboto sem bila v shoppingu v celju in sem totalno navdušena! Zracen citija so odprli trgovino C&A, kjer sem dobila kar nekaj stvari zase in to po res ugodnih cenah! Pa tudi v H&M imajo kar nekaj, med drugim sem kupila spodnje perilo in žabe. Po prvem oktobru definitivno ponovim!!

lep dan vam želim

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
17.9.2007 8:49:37   
lillchy123
Aja, pa v BC imajo moj voziček v akciji! user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
17.9.2007 9:11:37   
itata
lillchy kater pa je tvoj voziček? jih je kar nekaj na razpolago:)

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2608
17.9.2007 9:20:38   
ŽogiMarogi
Jutrčko!

Te dni ni blo nobene volje za čvek, pa vidim da so nekatere praznovale...mlavla vse najboljše user posted image , marusah  tebi pa uspešen, sprečen zakon.

Očitno je bil ta vikend v znamenju user posted image  , tudi jaz sem se nekaj trudila, vendar mi je ostalo še za 1 stroj cunj. Sva pa imela kar čistilni vikend, saj je bil že čas.  Pod dolgem času sem spet bruhala, verjetno zato ker sem popila magnesol na prazen želodček.

Lilichy user posted image  za metuljčke user posted image
V soboto sem tud jaz kar precej čutila user posted image , včeraj pa kar ni bilo ne duha ne sluha, očitno se je ulenil. user posted image  Sem pa vseeno prečekirala na AngelS.

Danes sem ugotovila, da mi nobene črne hlače več ne grejo prav. Pa sem ene vseeno oblekla in v pasu rešila tako, da sem si namesto zapiranja gumba kar z lastiko zataknila. To še gre. user posted image

Juhejj še ta teden pa bo spet tedenski dopust. Takrat bom malo izkoristila nakupovanje zase in kaj za user posted image , saj še nisem nič. Kar odlašam.  Pa malo boj bom prečekirala vozičke, čeprav sem se jih nekaj sprintala, tiste ki so mi všeč, zdaj bom pa sam malo cene prečekirala.

Mama mi je rekla, da že tople copatke plete, je vsa navdušena. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2609
17.9.2007 9:20:46   
pina-1
punce rabim pomoč... a je kera že kupovala preko e baya.... Zna kera nemško??? jaz bi rada en voziček naročila preko e baya, pa bi jim prej rada mail poslala, kakšna je cena poštnine za slovenijo. Ampak jaz se v tisem ne spoznam prov nč. prosim pomoč!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
17.9.2007 9:20:59   
Janey
PIna upam da se čimprej pozdraviš...res ni fajn bit šmrkav in taki celi...user posted image

lillchy potem pa hitro ponj...to je tako vesleje..mi2 sva si pa nagledala lupinico v BC

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
17.9.2007 9:27:54   
itata
pina - dej pošlji link pa pogledam. ne obvladam glih ful nemš, ampak pogledam pa lahko, če kej pomaga. drugač je pa moj brat že naročal iz e-bay tko da zadeva deluje.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
17.9.2007 9:28:15   
lillchy123
itata, moj voziček je high treck. user posted image

pa smo zgleda res vse likale ta vikend...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
17.9.2007 9:33:12   
torcica
Lilchy, čestitke za prve brcike user posted image user posted image user posted image .
To je sicer moja druga nosečnost, ampak še zdaj nisem čisto prepričana, ali čutim brcike al ne. Moram počakat, da user posted image  še malo zraste.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
17.9.2007 9:39:54   
Suzi*
Ojla, čveke! Kako ste kaj? Jaz se vračam iz enotedenskega dopusta- - - al pa boljš rečeno bolniške. user posted image user posted image  Tokrat res nismo imeli sreče. En večer je mali padel s klopi in si prebil ustnico, naslednji večer je zletel čez čevlje v en boks in si prebil ličko pod očesom (dobro, da sem imela s sabo tiste šivčke v obliki obliža!), naslednji dan se je pa zbudil z vročino, tako da smo še isti večer spokali domov in se do petka packali s precej visoko vročino. Ne vem al je blo od padca al od prehlada, ki ga je fasal, blo je pa groza. Se ni pa nič razvilo iz tega. user posted image  mali je ratal trmast na kubik, mi je ta teden prav spil ves mozek. user posted image  No, vsaj včeraj smo si privoščili pohajkovanje po Gorjancih in popoldne pekli ribice na žaru. user posted image  

A ima katera ki ima že otročka kakšno zdravilo za trmo???

Nisem vas brala za nazaj, ker niti ni energije trenutno, tako da vas nič ne bom komentirala. Upam, da ste bile lepo ta teden, pa da bo ta teden še lepši!!!!

Jaz zdaj že prav konkretno in redno čutim brcanje naše bebe in je tako lepo........ user posted image  

Uživajte pa se beremo.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 2615
17.9.2007 9:40:05   
pina-1
itata sem ti poslala zs.

(odgovor članu torcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
17.9.2007 9:43:42   
itata
lillchy hud voziček. jaz bom tud po mojem tazga vzela na 3 kolesa. a ima tud lupinco al kako se že reče tisti zadevi, ko še ne sedi, ampak še leži prve par mesecev? nisem še čist v zadevi user posted image
pina pogledam zdejle

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
17.9.2007 9:48:06   
katka37
Vikend je minil-prehitro.

Čestitke- za rojstne dneve, brcike, poroko, nakupe  (kar nekaj je razlogov za praznovanje, super)....user posted image user posted image user posted image user posted image .

Suzi-zdravilo za trmouser posted image  Na žalost ga ni, še najboljša tolažba je, da tudi to mine. Naš najmlajši se je metal na tla sto na uro, drl...-smo pač potrpeli, tu in tam so nam živci popustili in smo se vsi vprek drli, zdaj pa so prišli drugi problemi, ko so večji. Ampak gre, tako da - potrpi in se ne daj. Občasno se vsaj za minutro odstrani, če le gre, preden te totalno spravi ob živce. radi pa jih imamo tudi, ko se derejo, kaj čemo. pa čimprej se pozdravite, bo pa drugič na dopustu toliko boljše.

Zdaj pa v službo. Lep dan.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
17.9.2007 9:48:33   
pina-1
suzi dobrodošla nazaj...sem te prav pogrešala. vidim da niste imeli kaj preveč lepega dopusta. Upam, da ste se pocajtali in da je sedaj vse v redu....

A ti si na bolnišli????

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
17.9.2007 9:52:20   
lillchy123
Itata, tisto je košara. Jo je pa potrebno dokupiti.  Pa midva sva vzela še lupinco. (avtosedež za novorojenčke). Je pa fino, ker jo daš lahko tudi na voziček.
Mah, midva sva se takoj user posted image  v ta voziček.. Sva jih šla sam gledat, pa sva tega vidla. In več ko nama je prodajalka povedala, bolj nama je bil všeč. In sva seveda kar naročila. Cel paket! Je pa fino zdaj ko imajo akcijo, ker drugače na barvo, ki je nimajo v trgovini, čakaš do štiri mesece. user posted image  Zdaj so verjetno malo povečali zalogo.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
17.9.2007 10:02:41   
itata
lillchy še zadnje vprašanje pol pa nehamuser posted image  kolk si pa pol dala v akciji za voziček, košaro (hvala - se nisem mogla spomnit) in lupinco - če veš ceno za vsako zadevo posebej bi blo super al pa skupaj sam tolk da vem... mi je všeč ta voziček ful.

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 2621
17.9.2007 10:07:26   
ŽogiMarogi
lilichy meni je tudi všeč ta voziček, sam ga še nisem videla v živo.  Bomo drugi teden naredili obhod. Kolko ti je potem zneslo vse skupi, cel komplet?

Neposredna povezava do sporočila: 2622
17.9.2007 10:28:50   
Suzi*
Pina, ne, sem v službi. Mali je va varstvu, ker razen modrice in ranice in TRME ni nič narobe z njim. Zdaj me je celo klicala varuška, da je zjutraj jo sicer nekaj hotel sprovocirat, ampak da je zdaj pa ful priden, sestavlja sestavljanke (doma tega sploh noče). user posted image  Ma, se včasih počutim čist nesposobno, pa sem jezna sama nase, da me mali tako okol prsta navija al kaj. Mah, bo že boljše.

Samo nekaj tarnam danes. Me mate že dost,a ne? 

Kaj pa danes kuhate in jeste?? user posted image
Mi smo tam na kmečkem turizmu ful dobro jedli. Domače!! mmmm  Samo se mi zdi, da za tamalga pa ni blo čist po njegovih željah, ker je bil bolj na juhicah. Te pa obožuje.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ŽogiMarogi)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
17.9.2007 10:35:49   
lillchy123
Itata, ne vem, ker še nisem plačala. Mi smo samo naročili, ker najine barve seveda niso imeli. Takrat smo računali cca. 860 eur, zdaj pa, ko je voziček v akciji  cca. 780 eur. Ni poceni...

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
17.9.2007 10:41:35   
lillchy123
ampak mi računamo še na enega user posted image , pa bomo že amortizirali..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?