|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Poslavljam se...
10.9.2007 20:21:03   
koala
Neža81 ne morem verjetiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , oglasi se kaj magari na ZS. Mislim nate!!!!!!! Pravzaprav na vaju!!!!!!!!

jasnika, čeprav vem da nisi slabo mislila, forumi so zato, sploh ta da se spodbujamo, tolažimo in veliiiiiko lažje je ko se izkašljaš nekomu ki je v podobi godlji in te razume. Četudi je napisano na janem forumu, naj se vsaka oseba obrne na tisto dotično osebo, katera je pisala svoje pobleme pa bo dobila najboljše informacije.

Ne vem no vsaj jaz sem mnenja, da NIHČE nima pravice obremenjevat mojih bližnjih z mojimi problemi.

Sem malo off topic, Neža oprosti, samo sem enostavno morala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 51
10.9.2007 20:35:05   
CIPRESA
Joj Nežauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kako sem ti privoščila to malo srečo v trebuščku, sploh nimam besed.........

In res je nesramno in zelo grdo tole čvekanje. pustite človeku dihati, naj si sama izbere čas ko bo pripravljena povedati in razlagati.

Neža še naprej bom držala pesti zate  in enkrat ko bo tvoj čas prišel ti bo uspelo in boš objela malega sončka. In nikar ne odhajaj iz RR-a, bi bilo škoda.

09.08.2005 - ŽIGA
04.12.2008 - ANJA

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 52
10.9.2007 20:41:04   
Blejka26
za dežjem vedno posije sonček in tudi tebe bo to doletelo.Hudo mi je zate in upam da boš kmalu začela na novo in da ti bo končno uspelo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 53
10.9.2007 20:57:47   
GoYa
Draga Neža81, žal mi je za ss in žal mi je, da obstajajo zlobni ljudje.

Bodita močna, najdita voljo in energijo en v drugemu. Prepričana sem, da bo tudi vaju doletela sreča in držim pesti, da bo to čimprej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blejka26)
Neposredna povezava do sporočila: 54
10.9.2007 21:17:49   
PAMELA
Neža81. Ko je prišla lepa novička na dan, sem bila resnično zelo vesela zate.
Težko je verjeti, kaj se ti je (se vama je) zopet pripetilo.
Žalostno user posted image .

(odgovor članu GoYa)
Neposredna povezava do sporočila: 55
10.9.2007 21:21:48   
Fargesia
Neža81, želim ti vso srečo v življenju...user posted image

ŽLEHT BABAM NAJ PA JEZIKI ODPADEJO!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 56
10.9.2007 21:49:43   
Pia73
Ojoj,.... user posted image user posted image user posted image , koliko gorja se mora zgoditi eni sami osebi,.... user posted image user posted image user posted image

Sočustvujem z vama in vama želim, da vaju čimprej osreči user posted image . Prav tako si želim, da nas ne zapustiš,...

Tista/e, ki pa ni mogla gobca držat se pa naj zamisli nad sabo,... user posted image

Ja, ja,...

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 57
10.9.2007 21:52:22   
upajoča
O Neža,sem se že veselila da ti je uspelo ,res škoda da si imela ss.Za take ženske pa se ne meni ki samo škodijo drugim in sebi,kaj za vraga pa imajo klicat tvoje domače?Tudi jaz imam zelo slabo izkušnjo pa s svojo sestro,ki sem ji povedala da sem imela ss,pa je bil njen odgovor-prav ti je, pa bi kaj prej povedala,to pa še bolj boli od svojih domačih namreč ne pričakuješ kaj takega pa vendar se to zgodi. Bodi močna,pa mislita na sebe.lp upajoča

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 58
10.9.2007 21:55:28   
arielca
neža81, verjamem, da bo tudi zate kmalu posijalo sonce user posted image user posted image user posted image ! Srečno!

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu upajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 59
11.9.2007 8:29:13   
jasnika
saj nisem nič slabega mislila user posted image user posted image
samo če nekaj tukaj napišeš pač lahko pričakuješ to kaj se je zgodilo,  tega pa ABSOLUTNO NE ZAGOVARJAM, ampak tako pač je danes ko je polno žlehnobe,...
no vsekakor upam da bo neža uredila zadevo

jaz os bi pa te babure kar razkrinkala tukaj vsem pa jim naj bo nerodnouser posted image user posted image user posted image

lp

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 60
11.9.2007 10:28:28   
pupika
Joj Neža mi je zelo hudo zate user posted image user posted image user posted image

En velik user posted image user posted image  in upam, da bo tudi tebe doletela.

Ne najdem besed, ki bi te lahko potolažile, ampak včasih dejanja povedo več in en velik user posted image .

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 61
11.9.2007 19:13:20   
Anonimen
Neža, pošiljam ti goro user posted image user posted image user posted image user posted image in naj ti kmalu spet posije sonček...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 62
11.9.2007 20:15:41   
lučka 25
Še ne dolgo nazaj sem ob tvoji novici potiočila solze sreče. sedaj pa na žalost solze žalosti. user posted image
user posted image Upam, da boš tako ti kot tvoj partner in domači kmalu prebrodili to izgubo in vse te boleče izkušnje in bo končno posijalo sonce tudi za vaju. user posted image

user posted image  Žal pa se povsod najdejo ljudje, ki samo čakajo kako bi lahko opravljali in nove informacije rastresli naokoli, pa ob tem žal nič ne pomislijo na vpletene osebe. Vem pa, da jasnika gotovo ni mislila nič slabega, pa čeprav je njen argument trenutno boleč a na žalost še kako resničen, pa čeprav vse komaj čakamo, da tako srečno novico nekomu povemo, magari prijateljem na forumu.

Vsem nam pa želim čim manj takšnih in drugačnih slabih izkušenj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
11.9.2007 21:48:26   
Lupita
Nežka nimam besed, sploh nobenih, tako mi je žal in hudo zate, res!!!

Tistim kuram pa: BABNICE NEUMNE! In ne ne bom se opravičla. Zaslužile bi si, da bi jih dali na plakat ob vsako cesto poimensko in jih javno ožigosati. kak morete?!

A ste že slišale za pojem ZASEBNOSTI in OSEBNO!!!!!!!?????????????????? Moral bi vas izbrskat in maltretirat še vsaj naslednja dva življenja!!!

(odgovor članu Skye)
Neposredna povezava do sporočila: 64
11.9.2007 22:01:17   
Anonimen
"Šta ima toliko tužno u ljudima da vire u tuđe živote"?

Ne vem, kdo poje....tako nekako gre.

(odgovor članu Neža81)
  Neposredna povezava do sporočila: 65
12.9.2007 17:03:05   
špelin@
Ojej, Neža81, saj nimam besed user posted image

Najprej naj ti povem, da mi je resnično žal za malo pikico user posted image

Dodala bom pa še nekaj: tudi sama sem na forumu povedala preveč o sebi, zato sem dobila dve zvesti zasledovalki, eno iz okolice, drugo iz sorodstva, ki sta mi pod krinko anonimnosti metali polena pod noge in razlagale drugim, kar sta prebrali. No, punci verjetno ne vesta, da je meni uspelo izvedeti, kdo sta, ker si še nisem vzela časa za naslajanje user posted image  Vse se vrača, vse se plača. Vse ob svojem času.

Tebi, draga moja, pa polagam na srce, da se ne obremenjuješ. In ne odhajaj. Registriraj se pod drugim nickom in bodi malo pozorna, da ne izdaš svojega imena oz. identitete čisto vsakemu prdcu, ki pride sem gor vtikat nos v tuje zadeve user posted image

user posted image user posted image user posted image  zate in user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Neža81)
Neposredna povezava do sporočila: 66
12.9.2007 19:37:11   
ElaM
Neža, drži se.user posted image

:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 67
12.9.2007 20:02:25   
Pingvinčica
Neža za nimam besed za opravljivke. Žal mi je zate in za izgubljeno pikico. Upam da vama kmalu posije sonček sreče.user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 68
12.9.2007 21:06:49   
_Beky_
Neza zelo mi je hudo za tebe user posted image user posted image user posted image in tvojega otrocicka ,vedi da smo tukaj tudi tiste ki te imajo rade,kar se pa tice tisth babnic bi jim pa jest povedala da jih je lahko sram kajti kdo kome jamo koplje sam vano pade.

(odgovor članu Pingvinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 69
12.9.2007 21:20:05   
teja*
Neža, žal mi je zate in tvojo pikico, ampak jutri je nov dan in tudi zate sije sonce. Drži se!

(odgovor članu _Beky_)
Neposredna povezava do sporočila: 70
13.9.2007 8:31:50   
mala zirafa
ne morem verjet, kaj se tu dogaja.Mogoče je boljše da si zamenjaš nick name.Kaj praviš?Včasih še lastnim očem ne moreš zaupat.Tako je na žalost.Pa srečno!

(odgovor članu teja*)
Neposredna povezava do sporočila: 71
13.9.2007 8:36:24   
vampirka
Neža, ostala sem brez besed...SREČNO! user posted image

http://vampirka.moj-album.com/

The brain is like a parachute. It works only when it is open!

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 72
13.9.2007 8:57:58   
Nasy
Hudo mi je zate, res...drži se, pozabi na zlobne jezike, čeprav ni lahko. Ampak zdaj sta pomembna vidva! Naj vama čimprej posije sonček!!!

Srečno Neža!user posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu vampirka)
Neposredna povezava do sporočila: 73
16.9.2007 22:16:46   
Anonimen
Sploh nisem vedela, da si ponovno zanosila in imela ss. user posted image  Žal mi je in resnično mi je hudo, da moraš toliko hudega prestati. user posted image  Drži se. user posted image

(odgovor članu Nasy)
  Neposredna povezava do sporočila: 74
17.9.2007 6:19:54   
citrončica
Neža,
tudi jaz te spremljam že nakaj časa...
...upam,da ti-vama kmalu posije sonce sreče,
tukaj bomo še vedno kdaj pomislile nate in ti zaželele srečo,ti pa poslušaj svoje srce!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zgodbe malih junakov: Moj IVF čudež
photo
V UKC Maribor so mi naredili vse mogoče kontrole, dali injekcije, tablete, naredili histeroskopijo in laparoskopijo, pos...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.