Anonimen
|
OK, tvoje splošne nerazgledanost ti ni za zamerit, ampak nesramnost in cinizem pa!!! Tudi sosedova krava je Albina, pa kaj zato! In moji mlajši sestri sem jst izbrala ime Sara, ki mi je še danes zelo lepo, čeprav je tudi dosti psičk s tem imenom! Mojemu mačku je ime Mirko in to je mišljeno čisto z lepim namenom,... Vesela sem, ker te ne poznam osebno, ker se mi zdiš po tvojih postih, ki jih že nekaj časa spremljam, skrajno brezčutna in nesramna oseba!!!! Eno je, če ti neko ime ni všeč in pač poveš, drugo pa hudobija in neprimerne pripombe!!!!!!!!!!!!!! Povedala sem samo dejstva. Če te bolijo, tvoj problem, ne moj. Kje pa je bil tu cinizem? V tem, da ime pač ni redko? Ja, ni, žal je tako, samo da ga v našem koncu oz. na vasi nosijo predvsem psi oz. samo psi. Pa saj so Lare, pa Sare, pa Brine, pa Larsi, pa Pike, pa Beniji, pa....tudi tako živalska kot človeška imena. In ja, tudi v naši vasi je krava z imenom Luca (okrajšava za moje ime) so what? A misliš, da se s tem obremenjujem? Albina pa sicer ni moje, pa tudi všeč mi ni, pa kaj čem. A spremljaš moje odgovore? Potem sem ti že zanimiva, ker jaz sem tvoj nick tule na tej temi prvič zasledila oz. ga sploh ne bi, če se ne bi obregnila obme. Pa lep večer ti želim.
|