|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
15.9.2007 10:58:15   
Anonimen

nick        tedni     pridobljeni kg     pridobljeni cm    obseg

Duskamb          41t1d        +16kg                         (113cm)

Srček                40t3d       +15kg        +19cm      (137cm)

Taja339            40t           +7,5kg                     (113,5cm)

Cuma                 40t              +13kg                      (111cm)

--------------------------------------------------------------

Zoja27              39t4d       +15kg                          (102cm)

mony79           39t2d     +12-13kg     +30cm       (105cm)

Sonce78          39t1d         +25kg                          (114cm)

Lina31             39t0d     +12.5kg       +31cm        (105cm)

nora                 39t0d       +13,5kg                         (103cm)

tianna              38t6d         +16kg                          (101cm)

nalLa                39t0d        +12kg                           (108cm)

Aldina               38t5d         +13kg                         (119cm)

sevenka           38t5d          +9kg           +14cm       (99cm)

Andreja32       38t2d          +7kg                            (123cm)

Tanja Lina       38t1d          +7,5kg                         (100cm)

tajda                37t6d          +13kg                          (131cm)

Taja83            37t6d         +14,5kg    +31cm        (105cm)

Dajmo punce z merami na planouser posted image . Saj ne morete trdit da se sedaj v zadnjem krogu nič ne rediteuser posted image . A vas je tehtnice in metra strah?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12326
   RE: Septembrke
15.9.2007 11:12:26   
NalLa
Srček a si že nazaj s pregleda? Kako je bilo? A se še nič ne dogaja, da te niso zadržali?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12327
   RE: Septemberke
15.9.2007 11:13:07   
Anonimen
Ašun, kako to, da te ni na "mojem" seznamčku? A nočeš bit?

A še kar nimamo nove mamice?

Evo mene spet nazaj, nič novega, še vedno smo na 1 cm in brez popadkov. Za se direkt zjokatuser posted image . Sem vsaj upala da se bom še za kak cm odprla, pa ni varijante.....Sedaj sem se kar lepo sprijaznila, da bom do naslednjega vikenda še na preglede hodla, takrat bo 10 dni čez pdp, pa da me obdržijo in se začnejo z mano ukvarjat.....no, če ne drugega septembra bom pa le na vrstiuser posted image user posted image user posted image . Zgleda da bom počakala na tianno in Nadjo, da si bimo delala družbo v Postojniuser posted image .
So pa spet bili vsi prajazni, pregled pa me je danes res bolel, sem prav čutila prst ki mi ga je porinila v MV, ampak je to res samo sekunda, pa je že mimo. Bolj si sproščena, manj boli.
Sem pa zgleda res narejena po modelu naše družine, kjer se vsi otroci nosijo od 2-3 tedne čez rok. Saj ne vem ali bi si to v dobro štela ali neuser posted image .
In sedaj se grem spet odkotalit do hladilnika, da mi bo čas hitreje miniluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12328
15.9.2007 11:46:18   
guppy
Punce, dobro opravite danes, Quelle čaka user posted image

anab, hvala za zgodbo!

Mateja, jst, misska... MAMICE, kako se držite?

------------

Mi smo SE odločili za sobotni izlet do Obale, tako da Sandra, zgleda se res dobimo v Mignonu na sladoledu user posted image . Te pokličem okoli 15h.

srček, a si nazaj???????? Potem pa moramo na tolažilno kavo user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 12329
15.9.2007 11:56:31   
Anonimen
Pozdravček souser posted image  in mamice!

Srček, si še med nami. Škoda. No, da ne boš narobe razumela. Vem, da bi bila bolj vesela, če vsaj za 4 dni ne bi bila več naša - in mi s tabo. Hja, očitno ti fantki prav nočejo in nočejo ven. user posted image  Kdaj greš spet v Postojno? V ponedeljek?

NaILa, Lina in Ašun, sem vam prav fouš. user posted image  Jaz bi tudi rada, da se končno začne kaj dogajati tudi pri meni. Verjamem, da je bad feeling, ko se potem vse ustavi, ampak se vsaj nekaj dogaja. No, se pa še vedno tolažim, da me lahko preseneti z nule. user posted image

Duskamb, držim pesti tudi zate, da bo kmalu - že danes. Ti si prva na vrsti.

Guppy, lepo se imejte na izletu.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12330
15.9.2007 11:56:36   
Anonimen
Jaz bom bolj težko prišla v Mignon (čeprav bi ubijala za kupo Prestigeuser posted image ), ker se sedaj čez rok več ne vozim sama, mož pa je v službi do 18h da bi me lahko pripeljaluser posted image .

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 12331
15.9.2007 12:08:47   
žarnica
punce,da še tu javim. 9.9. sem ob 21.49h rodila HAno,težko 3400g in dolgo 51 cm. Rodila sem po hitrem postopku,..voda mi je odtekla  17.30h,popadke dobila okrog 21h,rodila 21.49h. DObila sem 3 šive,saj sem se raztrgala,a jih sploh ne čutim.user posted image Bila sem sicer zmenjena za Ultivo,a ni bilo časa za njo. Zdaj se pa že veselo cartamo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12332
15.9.2007 12:14:33   
nana 27
O, Srček...jaz sem pa navijala, da bi ti danes rodila. Zgleda se mora Žan sam odločit in iti ven. Prelepo mu je pri tebi..Guppy in Sandra, uživajta s svojima družinicama na sladoledu user posted image  mmm...vama kar zavidam...pa ne sladoleda (no, malo tudi), ampak morskega sončka in morja. Vse, ki boste šle rodit... SREČNO!!!!!!!! Pri drugih pa naj se končno začne dogajat user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12333
15.9.2007 12:14:57   
Anonimen
Čestitke Žarnicauser posted image . Dobrodošla Hanauser posted image user posted image .

Tianna, v ponedeljekl zjutraj se moram spet nacrtat v Postojni, razen če se začne prej kaj dogajat. A nebi bilo hecno, da na koncu rodiva isočasno in sva skupaj v sobiuser posted image . Samo ne me prehitet, ker se bom razjokalauser posted image . No, saj zastopiš kaj mislim........

(odgovor članu žarnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12334
15.9.2007 12:16:08   
nana 27
Žarnica, čestitke user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!

(odgovor članu žarnica)
Neposredna povezava do sporočila: 12335
15.9.2007 12:18:30   
ašun
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Ašun, kako to, da te ni na "mojem" seznamčku? A nočeš bit?

Ker sem komaj zdaj začela malo bolj čvekat.

Ašun 39t 4d  + 14kg    106 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12336
15.9.2007 12:20:10   
Anonimen

Tianna, v ponedeljekl zjutraj se moram spet nacrtat v Postojni, razen če se začne prej kaj dogajat. A nebi bilo hecno, da na koncu rodiva isočasno in sva skupaj v sobiuser posted image . Samo ne me prehitet, ker se bom razjokalauser posted image . No, saj zastopiš kaj mislim........

Držim pesti, da bo pred ponedeljkom.
Kateri ginekolog pa te je danes pregledal?

Seveda zastopim kaj misliš. Imaš prednost, brez skrbi. Hecno bi bilo, da sva skupaj v sobi ja. Ampak jaz ne vem kakšna si. Blond, to vem. Bom vsako otročnico tam poklicala "EJ SRČEK". user posted image  Ena pa se bo že odzvala. user posted image
Istočasno pa ne smeva roditi, ker je samo en anastezist na razpolago. user posted image  Jaz hočem EA, ti hočeš EA, pa še Nadja... Pa bo cela kriza z EA! user posted image  Malo heca, ampak resno... Si predstavljaš, da ne obiš EA zaradi gužve?? user posted image  Misliš, da je to sploh možno?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12337
15.9.2007 12:20:15   
NalLa
Žarnica in Hana čestitke. Tudi jest bi imela takšen porod.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 12338
15.9.2007 12:21:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa
Tudi jest bi imela takšen porod.

Jaz tudi. Hitro, zdravo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 12339
15.9.2007 12:41:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Držim pesti, da bo pred ponedeljkom.
Kateri ginekolog pa te je danes pregledal?

Seveda zastopim kaj misliš. Imaš prednost, brez skrbi. Hecno bi bilo, da sva skupaj v sobi ja. Ampak jaz ne vem kakšna si. Blond, to vem. Bom vsako otročnico tam poklicala "EJ SRČEK". user posted image  Ena pa se bo že odzvala. user posted image
Istočasno pa ne smeva roditi, ker je samo en anastezist na razpolago. user posted image  Jaz hočem EA, ti hočeš EA, pa še Nadja... Pa bo cela kriza z EA! user posted image  Malo heca, ampak resno... Si predstavljaš, da ne obiš EA zaradi gužve?? user posted image  Misliš, da je to sploh možno?

Če ne dobim EA zaradi gužve jim vrat pregriznem in mož tudi. Ker samo zato hodim zdaj na preglede tako daleč (je le 70km v eno smer) da bom pol ziher dobila EA. Še pa vedno nisem podpisala soglasja pri njih, vedno pozabim. Imam pa na napotnici in v knjižici napisano da sem bila na predavanju, tako da nebi smelo biti problema. Glede na to da so porodne sobe ena do druge res ne vidim panike da nebi zmogli dati EA večim porodnicam naenkrat. Saj res ne rabi sedet cel porod zraven......
Danes pa me je ena ženska pregledala, kratki lasje, manjša.....Imena pa ne vem, je pa bila prijazna in zgovorna. In tudi tista ki je naredila CTG je bila zlo prijazna, ena mlada z daljšimi lasmi.
Jaz pa sem z blond dolgimi lasmi, plavimi očmi in pearsing imam pod ustnico. Takih pa tam ziher ne bo na tonouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12340
15.9.2007 14:32:55   
ašun
Če katero zanima sem dodala novo slikico mojega velikeeeeega trebuha

http://smrkec80.moj-album.com/album/7962286/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12341
15.9.2007 14:48:34   
Anonimen
Ašun, to pa je že pravi trebušonuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 12342
15.9.2007 15:04:07   
ašun

Ašun, to pa je že pravi trebušonuser posted image user posted image user posted image

Moj pravi, da bi me lažje preskočil kot obhodiluser posted image . Tudi zaradi tega bo pravo olajšanje, ko bom dete spravila na svetuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12343
15.9.2007 15:05:25   
taja83
Srček držim pesti, da bo pred ponedeljkom, natančneje jutri, da dobim milko z lešnikiuser posted image . Verjamem, da si že ful živčna, sploh vsakič ko izveš, da je katera rodila. sej bo, tudi tvoj Žan prišel. aja pa za na tvoj seznam nimam nič sprememb, ker so kile kar obstale, pa tok jem, pa ful sladkega zadnje čase.

Sam punce, tiste k pravite da je dons en ful čudn dan, se prav strinjam z vami. men so se zjutraj začele bolečine kot pred user posted image in sem ugotovila, da me zvija na eno uro, pol me je že čez pol ure, pa že trikrat sem šla na WC, zdej sem že drisko mela, zdej je pa spet mir. Ampak mi je skoz tud tok čudn. Res da bi že rada videla svojega sončka, ampak sej mam še 14 dni, tko da sm prejle kr malce ˇzašvicalaˇ ko me je zvijalo. Res je dons en čudn dan.

Punce, tiste, ki pa ste že zelo v nizkem štartu, pa veliko sreče, da čimprej ugledate vaše sončke

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12344
15.9.2007 15:06:37   
nora
Žarnica, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
ašun, lepo si se spomnila za takšen albumček. Lepo se vidi kako je trebušček rasteluser posted image
Punce, kaksno lepo vreme! Upam, da bo tudi tako, ko bomo se mi rodile, da lahko vozičkamo okol!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12345
15.9.2007 15:32:55   
PBJ
Srček, a se ti hecaš, ali imaš res toliko obsega, kot je na seznamu???

Če je tako, potem ti pa res želi, da te tvoj fantek čim prej odreši....pa saj zdaj bo kmalu,,,

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 12346
15.9.2007 15:35:00   
PBJ
Ašun, fleten trebušček, noge pa niso tako hudo zatečene, boljše da ti ne pokažem slike od mojih. Zdaj so pa že skoraj take kot pred nosečnostjo. Veš, kako se sedaj z lahkoto premikam.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 12347
15.9.2007 15:46:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: PBJ

Srček, a se ti hecaš, ali imaš res toliko obsega, kot je na seznamu???

Če je tako, potem ti pa res želi, da te tvoj fantek čim prej odreši....pa saj zdaj bo kmalu,,,

user posted image user posted image user posted image Pa poglej mero pred obsegom za koliko se mi je obseg povečal in boš ugotovila, da ste ve vse bolj boge od mene. Sicer imam res velik trebuh po obsegu, vendar sedaj ko hodim po P in so večina vse čez rok imam še malegauser posted image user posted image user posted image Sem namreč že zanosila okrogla (sem daleč stran od suhice) in nisem nikoli merila čez pas, ampak vedno na najširšem delu trebuha, kar zajame tudi zgornji del bokov. Zato taaako velik obseg. Drugače pa se mi še popek ni ven obrnil in moram potrkat, da tudi strije nimam nobeneuser posted image .

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 12348
15.9.2007 15:56:32   
Anonimen
Ašun, lep trebušček! Tista foto, ko si s psom oz. ko pes počiva na tvojem trebuhu mi je zeloooo lepa! Res! Jaz imam full rada živali in takšno sožitje je res lepo videti!
Te nič ne skrbi kako bo, ko pride user posted image ? Glede ljubosumja mislim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12349
15.9.2007 16:11:18   
taja83
A je mogoče katera ki je že rodila tukaj???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  492 493 [494] 495 496   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?