|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberke
13.9.2007 14:29:30   
skuštrana
Evo, samo na brzino.
Včeraj sem imela pregled, vse je ok. Ni bilo moje g, zato mi ni delal UZ, sem bila kar malo razočarana user posted image . Imela sem pa prvi CTG. Pa kri imam odlično, imam hemoglobina spet več kot pa na začetku nosečnosti, kar 138 user posted image ..No, super, ni kaj.

2ursae - imaš ZS.

Se javim, ko bom imela več časa.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Daschi)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
13.9.2007 15:16:16   
inja2
Ojla

Tudi jaz sem bila oktoberks, sem vas redno spremljala, za pisanje pa sem bila bolj lena....

No uglavnem, moj sonček, se je odločil, da bo pohitel na svet in tako me je presenetil že 6.9.2007.user posted image user posted image user posted image

lepšega poroda, kot sem ga imela si nebi mogla niti zamisliti, vsega je bilo konec v slabih 4 urah. In res ni lepšega občutka na svetu, kot je ta ko dobiš svojo pikico

Ime mu je David, težak je bil 2920g in velik 52cm. Je pravi mali sonček....

Sedaj sva že, doma in se cartava

lp, inja

(odgovor članu Pandica)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
13.9.2007 15:29:50   
valči
user posted image Čsestitam,INJA2,za sinčka,pa prav lepo težo ima,bravo!user posted image V katerem tednu si pa rodila,že v 37?Ker nekateri ob roku so tako veliki,no pa imate septemberčka.Pa si naredila otvoritevuser posted image
Pol pa se bo še PIKČEVA javila in TINKI_WINKICA,pa počasi BAMBIuser posted image itd...

No,saj,če gledaš,je že skoraj sredina septembra in tiste,ki imajo rok v začetku oktobbra,boste že počasi šle.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
13.9.2007 15:39:30   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image     2user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), PDP, spol, ime)

27.06. Neža81 ('81), (PDP 14.10) user posted image  MAŠA user posted image  in user posted image  MAJ user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

06.09. inja2 ('84), (PDP 4.10.) user posted image  DAVID ( 2920g, 52cm )

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
65 user posted image    19 user posted image     12 user posted image        8 user posted image         

največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. Tinki_winkica ('82), 1n, KP, user posted image
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
13.9.2007 15:40:43   
Klaudia
inja2user posted image  user posted image  user posted image  ČESTITKE user posted image  user posted image  user posted image

pa lepo se cartajte user posted image

(jst bi tut user posted image )

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
13.9.2007 16:00:05   
metkica1
Inja2 user posted image user posted image ISKRENE ČESTITKEuser posted image user posted image za korenjaka
Pa je res velik fant, glede na to da se je rodil kar malo prej.

Jaz bi že tudi šla rodit, samo je še res prehitro. Še 39 dni. Nimam skoraj nič elana, dopoldan še kaj naredim pospravim, operem, popoldan pa je konec, zmatrana do konca in nič se mi ne da. Samo jedla bi. Joj punce mene bo čisto razpihnilo še v tem mesecu, samo jedla bi. Gibanja pa ni pravega. Kilogrami pa gor, sem na +16. Mislim da bom prilezla na +20.
Juti se že veselim, grem malo k frizerju sem obupna, narastek grozen.

Drugače pripravljeno je vse, le posteljnine in plenic še nimam, pa mogoče kaka nepogrešljiva drobnarija še manjka.
Punce držite se, predvsem pa Tinki winkica, ki je verjetno že tik pred ciljem. Lahek porod.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
13.9.2007 16:38:14   
micla
Oj, spet jst.....še vedno v enem kosu.

user posted image  Čestitke inja2 za sinčka. Kako lepo, da se že crtate. Vem, da si sedaj polno zaposlena, pa nam ob priliki zaupaj svojo porodno zgodbo, da nas malo pomiriš nas paničarke. Pa si že na kratko napisala, da je bilo vse lepo in hitro.  Javi nam, ko boš mela minutko.  Tinki_winkica  drži se. Kmalu pridemo za tabo.  user posted image  Punce, tudi jst sm ful slabo spala danes ponoči. Šla sem malo pred polnoči v postlo in mi je začelo takoj delat slabo. Sem že mislila, da bom šla bruhat. Pol sem se pa spomnila ene kolegice, ki mi je rekla, da je njej tri dni po roku eno noč začelo delat slabo in je šla bruhat, pa nič drugega ni čutla, da bi bili kaki popadki. Samo slabo ihn bruhanje. Pa je vseeno šla v P in čez par ur rodila. Tko da me je včeraj kar panika zagrabla. K sreči sem pol zaspala, ma sem se zbujala lih vsako uro. Trdno sem zaspala šele od 7 do 9 zjutraj.  Mišk...srečnica ti, ko si dobila spalnico. Meni so včeraj rekli, da mogoče bo v ponedeljek oz. torek. Jst sm že kar obupala. Njaraj bi jim rekla, da ne rabim več, da bi jim ostala na zalogi, a kaj ko jo res nucam. Trenutno so vse oblekice za našo princeso oprane in zlikane in so zložene v treh plastičnih škatlah, ki jih rabim za menjavo garderobe.  Zdej ko končam to tipkat pa grem naštimat torbo za princesko iz porodnišnice. Moja je že uštimana in zraven je listek, kaj še morem dat noter (npr. copate, mobitel, polnilec....) V bistvu tisto, kar nimam po dvojno, ma sem si raje napisala že zdej na listek, ker v tisti paniki bi se težko spomnila, kaj še manjka noter. Aja punce.....se mi je pokvaril likalnik. Zgleda da sem res pretiravala s tem pranjem in likanjem cunjic (čeprav  likala mi je mama in sestra) in zgleda, da mu je bilo zadost in je zgorel. user posted image  Pozdravček vsem. Se beremo,

micla

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
13.9.2007 17:31:12   
oktoberka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image INJA2 ČESTITKE!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
13.9.2007 17:45:28   
mehurčica
Inja2, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image Mi imamo 3,5 letnega Davida!user posted image Za porodno zgodbo se seveda priporočamo, če boš imela čas napisat. Saj lahko kratko in jedrnato.user posted image

Oktoberke, se bomo še vedno na tej temi pogovarjale o že rojenih otročkih in skupaj z nami, ki še bomo na čakalni listi? Da ne bomo sem in tja skakale še na starševski čvek. Septemberke imajo tako in se mi zdi fajn.

Jaz pa sem dokaj vredu spala, sem pa šla že pred deseto, ker sem imela nonstop krče in pekoče bolečine v nožnici-takšno zbadanje in dol me je pritiskalo. Pa sem šla raje prej, ker mi res ni bilo dobro. Za na konec me je še na L strani v križu vsekalo, tako da sem komaj prišla do spalnice.user posted image Še malo pa upam da pride pikica, pol pa se mi more ta križ malo umirit.

Tinki-winkica, držim pesti!user posted image Pikčeva, zate tudi, kjerkoli se nam skrivaš!user posted image

(odgovor članu micla)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
13.9.2007 18:15:55   
picola1
Ojla!

No...pa je tudi mene doletelo...Prehlad, mislim...user posted image Curlja mi iz nosu, boli me grlo in glava... Očitno je bila utrujenost, ki me matra že nekaj dni, predpriprava na tale prehlad...Joj, nisem bila bolna že nekaj let...zdej na koncu nosečnosti pa tole...Brez veze!

Inja2, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image Me veseli, da je bil porod lahek in da boš imela nanj lepe spomine...Uh...no, pa se je začelo, punce...
V najslabšem primeru grem rodit glih čez en mesec (če bo 14 dni čez rok, kar srčno upam, da ne bo)...

Daschi, dobre novice glede tvoje user posted image ...Upam, da se sama obrne!

Imejte se lepo pa čuvajte se, da še katera ne zboli...

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3185
13.9.2007 18:26:50   
janja
Pozdravček še od mene. user posted image

Še sem v enem kosu, čeprav bi najraje zahtevala ločitev. Trebuh imam že tak, da se mi koža ne razteguje več, ampak trga (beri: strije). Mali je zelo aktiven, včasih celo tako, da ostanem kar brez diha. Če pomislim, da sem šele tretji dan na porodniški, ne vem kako bom preživela do pdp. Volan sem v avtu že 2x dvignila, pa se komaj vsedem vsakič ko pridem v avto. Jutri imam pregled - ctg, lab., upam, da tudi kaj bolj konkreten pregled (glede na to, da me dostikrat mučijo krči in se dnevno nalivam z magnezijem).

inja2 - čestitke za korenjaka user posted image .

odlitek za noge in roke - se dobi v trgovinah z stvarmi za hobi (npr. Prometej, Pri Levčku).

problemi z dlesnimi - meni variante izpiranja s soljo niso všeč, je pa zelo učinkovito spiranje dlesni z žajbljem.

Upam, da se še kaj beremo preden grem rodit, ker že težko hodim naokoli, interneta pa doma še nimam. Pred dnevi sem ravno podpisala pogodbo, pa mislim, da bo do realizacije minilo več časa in da bom prej rodila.

Držte se, pa čim lažji porod želim vsem.user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 3186
13.9.2007 18:38:17   
*Lana*
Inja2, čestitke!!!

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
13.9.2007 19:00:09   
noa1
Inja2 čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Tinkica_Winkica držim pesti, pa za Pikčevo tudi...za čim lažji poroduser posted image

Ko vas tako berem, bi jaz tudi že rada bila tako daleč. Komaj že čakam, da stisnem k sebi svojo pupouser posted image , ampak naj še kar malo počaka v svojem apartmaju all inclusive.

Cartajte svoje user posted image

(odgovor članu *Lana*)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
13.9.2007 19:04:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *Lana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
13.9.2007 20:49:58   
valči
Še enkrat vam jaz malo zatežim.

Kot je že MEHURČICA rekla,je tudi mene spet pikalo in špikalo tam doli in tiščalo dol.Že včeraj,pa prejšnji dan.Saj tiščanje dol in otrdevanje-vse ok.Rarumen,samo tisto pikanje tam neki doli in notri,da ti kar korak zastane-tega pa ne razumem.In upam,da ni to kako odpiranje,ker rodit res še nimam časa it,ker trgatev pri nas je v polnem teku in..menda se vsem zrolauser posted image Saj bi v zdravstveni dom poklicala,samo tam bo verjetno sestra rekla,naj pridem se pokazat,pol pa da mi reče,da se slučajno odpiram,me kapuser posted image

Samo to me zanima,če slučajno katera to opaža pri sebi,to pikanje in rezanje,sploh tiste,ki so že rodile?
Ker po eni strani se tolažim,da je pač vse bolj raztegnjeno in se bolj čutiuser posted image

Pa še eno vprašanje(barva mi ne dela)-Ali še katero vse srbi,prednsem trebuh,boki,hrbet,sploh ko se nagnem ali pretegnem.?Me včasih tako srbi,da si morem z oljem sred dneva to mazat!

Pa še nekaj-ko grem spat ali ležat imam tako nemirne,živčne noge,sploh ne morem bit pri miru,tudi ponoči,ko se zbudim.Ima še katera te težave?

Prosim za kak odgovor in pa,pa.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
13.9.2007 21:00:26   
Jenny Anny
Hojla, evo mene da se mal poforčkam.
Še sem v enem kosu, ampak čist otečena, no to bo posledica preobsežnega nakupovanja in postavanja. Zdaj moram pa nujno it mal noge v mrzlo vodo namočit, pa mal soli bom dala notr, če mi bojo noge vsaj malo uplahnile.

Micla, začet moraš mal počivat in pokvarjen likalnik je očiten znak, da te prisili k temu. No ne bom nič preveč pametovala, da še meni kaj ne crkne.

Inja2-čestitke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No lepo se imejte in lahko noč, ter božajte svoje user posted image  dokler so še v trebuščku

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
13.9.2007 21:09:38   
tinki_winkica
Vse lepo pozdravljene

Sporočam Vam da smo dobili novega člana in sicer fantka po imenu Bor

Vse nas je prav malo presenetil, ampak je z njim vse v najlepšem redu.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
13.9.2007 21:13:46   
živa
Inja2, čestitke za Davida, super, da si že čez porod in imaš nanj tako lepe spomine user posted image !

Tinki-winkica, juhuhu, bravo user posted image , tudi tebi iskrene čestitke za Bora in čim več crkljanja in prespanih noči!

Pikčeva, zate pa stiskam pesti user posted image .

Lp,

živa

Neposredna povezava do sporočila: 3193
13.9.2007 21:14:30   
picola1
Oj!

Valči, jst sem ravno danes brala na nosečniškem koledarju od RR (ne vem kateri teden...vem samo da je 38 ali dalje), da je to špikanje posledica tega, ker otrok pritiska na živce in da je to vse normalno. Mene tudi kar dobro zareže in špikne včasih, zadnje dni še posebej (sem se na trenutke že spraševala, če pa morda ni to kako vnetje mehurja-ker me je ponavadi, kadar sem ga dobila, podobno špikalo).
In mene tut ful trebuh srbi...Noge in ostalo več ne tolk...trebuh pa še vedno. In sem se danes malo bolj pogledala v ogledalo in vidim strije (sicer ne ful veliko, ampak so pa), za katere sem bila do danes sveto prepričana, da jih ni...(in tut kolegicam se pohvalim, da po trebuhu pa nisem nič strij dobila...user posted image user posted image )

No, jaz se počutim malo bolje, sem spala zdej 2,5 ure...Crurlja in kaplja pa še vedno...
Bom še kak čajček spila pa bo...

Imejte se lepo in uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3194
13.9.2007 21:21:56   
valči
PICOLA 1
hvala za tolažbo,bom bolj mirno spala,te pa tako normalno,če je to,to.

Tinki_winkica,čestitke za fantkauser posted image ,ja,sedaj pa se je začelo.

Sedaj pa grem likat,pa zgaga me matra.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
13.9.2007 21:27:44   
Pandica
tinki_winkica iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Bora user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.9.2007 21:28:43   
Klaudia
user posted image       
user posted image  
1 user posted image      3user posted image

(RD, nick (letnica rojstva), (PDP) spol, ime (teža, velikost))

27.06. Neža81 ('81), (14.10) user posted image  Maša user posted image  in user posted image  Maj user posted image   user posted image  user posted image  

user posted image
23.08.'07 (14:24) - 23.09.'07 (11:16)

06.09. inja2 ('84), (04.10.) user posted image  David ( 2920g, 52cm )
13.09. tinki_winkica ('82), (09.10.) user posted image  Bor

user posted image
23.09.'07 (11:17) - 23.10.'07 (21:27)

user posted image  
23.10.'07 (21:28) - 22.11.'07 (18:07)

user posted image
64 user posted image    19 user posted image     12 user posted image         7 user posted image         

največ user posted image  je 30.10. - 6 user posted image

(PDP, nick (letnica rojstva), št. user posted image , kraj bivanja --> porodnišnica, spol, ime)

01.10. Kasija 78 ('78), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image   
01.10. bambi ('73), 3n, MB, user posted image
01.10. picola1 ('80), 1n, NM --> Kranj, user posted image (Doris)

02.10. Pandica ('79), 1n, MB, user posted image  
02.10. MissLady, 1n

03.10. Zoja*** ('76), 1.n, KR, user posted image
04.10. pingi ('79), 1otrok, LJ
04.10. Solero ('78), 1n, KP, user posted image

05.10. Ursikazala ('70), 1n, LJ, user posted image  (Nika)
05.10. kovanec
05.10. pony ('74), 5n

06.10. mišk ('82), 1n, KK,  user posted image
07.10. kala10 ('79), 1n, LJ
09.10. janja ('73), 3n (2otrok), LJ --> Ljubljana, user posted image (Urban)
09.10. sanwebdra ('79), 1n, MB, user posted image  (Julija)

10.10. Klaudia ('86), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Lia)
10.10. tave ('74), user posted image
11.10. Micla ('77), 3n (1otrok), GO, user posted image
11.10. Lillylilly ('79), 3n (2otrok), Jesenice, user posted image (Žan)
11.10. 2ursae ('77), 2n, LJ, user posted image   (Bor)

12.10. kmarija, LJ, user posted image
13.10. oktoberka ('85), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image (Zarja)
13.10. AnaB. (79), 1n
13.10. mamica80
14.10. Jasna ('76), 4n (3otrok), LJ, user posted image
14.10. skuštrana ('77), 2n, CE, user posted image

15.10. bonci ('77), 1n (dvojčki) 
16.10. Jan@
16.10. JennyAnny ('79), 1n, Domžale, (Lana ali Miha)

17.10. prymorka ('84), 1n, KP --> Izola,  user posted image
18.10. sončnica5
19.10. MB*TANJA*   
19.10. domennatalija

19.10. čohalka ('78), 2n, user posted image
20.10. valči ('79), 3n, Brežice, user posted image
20.10. suzanamai ('73), 2n, Ljubljana
21.10. Daschi ('76), 4n, --> Postojna, user posted image
21.10. Spark ('77), 2n, --> Ljubljana

21.10. inibini, user posted image
23.10. Janice
23.10. pikceva ('78), 1n (dvojčki), NG, user posted image in user posted image

24.10. metkica1 ('80), 2n (1otrok), CE  --> Celje
24.10. Natasa-6 ('74), 3n, LJ, user posted image

24.10. mala ('83), 3n, LJ

24.10. Panda. , 2n, LJ --> Ljubljana, user posted image
25.10. *Lana* ('78), 1n, user posted image
25.10. pot, 1n, LJ, user posted image

25.10. nana84, 1n

26.10. Dari
26.10. mama06, user posted image                                                             
26.10. Jejica, 1n

28.10. mehurčica ('78), 2n, MB, user posted image (Eni)
28.10. pimkie ('71), 1n, KP
28.10. noa1 ('75), 1n, MB, user posted image

29.10. zivepo ('86), 1n, CE, user posted image  (Pia)
29.10. Pikapokca ('78), 1n, NG

30.10. soraja ('83), 1n, KP, user posted image
30.10. lane31 ('76), 1n, MB, user posted image  (Aneta)
30.10. ninka 80 ('80), 1n, KK

30.10. ditta ('74), 1n, LJ --> Ljubljana, user posted image
30.10. Ulaa ('74), 2n, --> Ljubljana
31.10. orka** , 2n, user posted image
31.10. živa ('77), 2n, LJ --> Postojna, user posted image
31.10. miska1

< Sporočilo je popravil Klaudia -- 13.9.2007 21:39:12 >

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.9.2007 21:36:49   
Klaudia
tinki_winkica - ČESTITKE user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.9.2007 21:40:47   
mehurčica
Tinki-winkica, ČESTITKE ZA user posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.9.2007 21:42:33   
Klaudia
Pa da se probam potrudit še kaj drugega napisat.

Kot vidimo se je zdaj pa že zares začelo. Kar dve lepi novički v enem dnevu. user posted image

Drugače je pa tudi meni bila danes čudna noč in še bolj naporen dan. Ponavadi spim do 9h zjutraj, danes pa sem ob 7h že jedla zajtrk. Vsako uro sem obiskala WC - moj nočni kolega... user posted image . Potem pa naša mala princeska že cel dan tako noro brca, da me že vse boli. Ne vem kaj ji je. A bi rada vn pršla pa je zgrešila lukno? user posted image  Skos trebuh bo šlo bolj težko. user posted image

Zdej grem pa pred TV, da ne bom CSI:NY zamudila. Lahko noč vsem...

P.S. - me prav zanima, če bo jutri tut kaka lepa novička... user posted image

Susan Savannah

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.