Anonimen
|
Oooooojlaaaaa babeee!!! Končno na RR!!! Mater se počutim, ko bi bli nekje daleč stran te dni... Sploh nism mela cajta računalnik prižgat, kaj šele vas brat! Meli smo ful tečko doma, Alen ni kakal po 4 dni, pol, v soboto in nedeljo ga je pa tolk zvijal, da nismo spali skor nč. Kr naenkrat se začne tolk dret, da sm bla fertik... Sm že mislila, da mi je s pojstle padu, pa ni... Pol sm ga enkrat nosla in iz čistega miru spet. Ponoči pa tud... Smo mislili da bojo zobki, sam nima še nč na vidiku. Najhuje je bilo, ko sem mu dala portalak in svečke (2 dni) in ga ni pognalo! Katastrofa! No, zdej mamo drug sirup, pa je ok. Ne sprašujte pa kako je bilo v pon. na pregledu. Zdravnik mu je cel mezinec dal v rito! Mene je skor kap! Alen se je pa tolk dru, da ga pol ure za tem nism pomirila. Je pol revček od izčrpanosti zaspal in ful vzdihoval v spanju. Hvala bogu, da zdej normalno kaka! Ja, tak je... Ko si starš, se še otrokovga drekca neizmerno veseliš! Pa bogi naši februarčki - vidim, da so vsi neki bolani al pa ponočevali... Punce, kar se tiče srečanja, se strinjam s tem, da bo ful gužva. Sem bla s sekico v torek na odprtju C&A in smo 15 min. parkplac iskale. Ni in ni! Celje je nabito ko sarma! Kar se mene tiče, lahka mamo srečanje, ampak bi res blo boljš na drug vikend. Js sm zraven vseeno, kateri datum bo, tak, da nebota sam Kolumbo in Mateja! Pa mateja hvala za sms Upam, da bo s Tjašo vse ok! Pa še en minus je za ta datum - MATI NE PRIDEJO! Ona pa ja ne sme manjkat, a ne Višnjaaa! ?!? Joj, tolk dolg me ni blo tu...ne vem več kaj nej napišem. Grem še mal slikice pogledat, če ste ble kej pridne pa limale. Se še javim pol!
|