|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 0:32:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sončnica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
   RE: avguštine
8.9.2007 11:10:53   
sončnica13
No, danes pa lahko uradno rečem, da je Nik shodiluser posted image user posted image user posted image , se kar sam spusti in gre po stanovanju. Je pa tud dobil eno buškouser posted image , prej se je spustil in ko je prišel do mizice se obrne in gre lepo naprej, potem pa direkt v omaro.

no, zdej pa greva vn

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
   [Brisano sporočilo]
8.9.2007 13:12:47   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3303
8.9.2007 22:49:44   
goda13
user posted image user posted image user posted image  Nik

Se sam tolk oglasim, da nas spravim na prvo stran. Smo lih prišli domov, Kimi je bil tolk utrujen, da je prosil za spat in zaspal v minutiuser posted image , zdaj grem pa še jaz, ker sem tudi jaz ful utrujena.

Lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 3304
8.9.2007 22:54:03   
sončnica13
Naš ima tud rad knjige in že kar nekaj živali prepozna v nih-no pa tud na rožice prav pokažeuser posted image . Mi je pa bilo zanimivo danes, ko sva šla dop. k sosedu (po mleko), pa sva šla v hlev in sem bila kar presenečena, ker se ni nič bal krav pa bikov, konja je pa celo pobožal(tukaj sem upala blizuuser posted image ), pa telička tud brez problema, pujs se je pa naju ustrašiluser posted image .  je rekel sosed, da se ponavadi živali ful razburijo, če kakšen drug človek pride not-danes je bil pa čist mir, očitno smo že prijateljiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3305
10.9.2007 8:13:13   
beba76
      user posted image user posted image user posted image user posted image  NIK!user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi smo pa še zmerom tam pri 6. korakih. Saj se kar spusti in gre, a po par korakih se zstavi, malo počaka, pol pa dalje. Pa ful se obrača na mestu, ko se ustavi in pol hoče nazaj po isti poti, pa po navadi pristane na ritkiuser posted image

Drugače je pa včeraj zvečer spet imela vročino user posted image  Ma, ne vem, kaj je s tem otrokom. Kaka dva tedna je v redu, pol pa spet mola maro zbolet. In zdaj še čakam, da se zbudi, da vidim, če bo z vročino sli brez, da pol vem, če naj jo sploh peljem v vrtec user posted image . Danes sem jo nameravala pustit še do spanje, jutri bi pa tudi spala tam. Pa zaj ne vem, kaj bo...

SONČNICA, vaš je pa rojen kmet, kaj češ user posted image

BAMBINA, naše knjige in take stvari sploh ne zanimajo. Glavno, da se lahko pleza po toboganu in po malih stolih, pa dirka s poganjelcem, še lepše pa je stat na njem... V glavnem, same pi***** ji grejo po glavi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3306
10.9.2007 10:37:31   
sončnica13
beba-pol pa tvoja tud že dobr hod!  Saj naš tud ne hod še skoz, če se mudi je še zmeraj najbolj zihr po vseh 4-ihuser posted image . Drugač pa, če si lohk cajt vzame pol pa kar po dveh. Včeraj je na letališču za eno bejbo letaluser posted image (ene pol leta starejšo)-sam okus pa ima ni kej-ma je bla tak luštna res, še jaz sn jo občudovala (čokoladne polti, pa temne očke, kavbojke in jakna-jeans)-šminkerka.  sam ga je treba še kar pazit, ker ko pa pohti, je pa kmal na ritiuser posted image (če je po sreči).

Naš se je tud danes z vročino zbudil-upam, da zarad zobka, ker ga že cel teden matra.
Tia je pa res boga, skoz je nekaj bolna. Pa saj ko je bla manjša pa ni bla tolk bolna? Al se motimuser posted image

No, ker bolj slabo kaže s srečanjem, bo pa najboljš, da pridete v soboto na naš koncert pa se po  koncertu mal pomenmouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
10.9.2007 21:59:44   
beba76
Mislim, da je tudi pri nas bila vročina od zobkov, ker je danes zjutraj imela le 38.1, pa ji nisem nič zbijala in ji je kar sama padla. Pa še drisko je mela, tak da je menda to res to. Upam, da se ne bo kaj hujšega razvilo, ker gremo v spbpto na čago, kere nikakor ne bi rada zamudila.
Ko je bla mala, je bila pa res manj bolna. Sem se že pripravila, da bom veliko na bolniški user posted image . No, samo v službi še jih pripravim, pa bouser posted image .

Kje pa mate koncert?

Neposredna povezava do sporočila: 3308
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 22:17:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3309
10.9.2007 22:28:25   
sončnica13
Dober večer!
No, Nik je lepo zaspal, vročina mu pa že cel dan ne pade pod 38,3user posted image , ma se mi kar smili.
Mah jest sn pa tud zdej že čist brez energijeuser posted image

Koncert imamo pa v Cerknem-OŠ. Prideš?

Neposredna povezava do sporočila: 3310
   [Brisano sporočilo]
11.9.2007 21:01:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.9.2007 21:31:43   
goda13
oOj bambina

Upam, da ti jutri ratauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.9.2007 22:07:10   
sončnica13
bambina-vso srečo jutri user posted image .

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
12.9.2007 21:09:19   
goda13
Mal novih slikc

Sedim v dirkalnem yugotuuser posted image ,

user posted image

Nono mi je posodil čelado za na motor

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3314
12.9.2007 22:18:23   
goda13
Oj bambina

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:19:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3316
12.9.2007 22:21:46   
goda13
Ti verjamem, da ti bo pasalo it med ljudi. Jaz sem že več ali manj od prejšnjega tedna doma in mi je dans popoldne ful pasalo it delat.

Neposredna povezava do sporočila: 3317
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:26:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3318
12.9.2007 22:30:56   
goda13
Boš mogla poštudirat.

Ja, ne vem, kaj se dogaja z nami, sam kar nekakšno zatišje je ratalo tukajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3319
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:41:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3320
12.9.2007 22:41:50   
goda13
še sreča, da sva midve tukajuser posted image user posted image

Mi smo pa včeraj probali kako je če si prebiješ šobe, pa kako padeš na zobe, ki so komaj pogledali ven

Neposredna povezava do sporočila: 3321
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:45:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3322
12.9.2007 22:47:54   
goda13
Kaj nas še vse čaka, od bušk naprej..... Pa še hrasta od padca na asfaltu se mu ni zacelila. Če bo kaj po meni, bo skos plav al pa  v hrastahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3323
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 22:49:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 3324
12.9.2007 22:52:21   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , komaj čakam

Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.