|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
31.8.2007 6:21:01   
Tanyka

Pred enim letom nam je Beba tako sporočila rojstvo hčerkice

pa sem izdala moje sotrpinkeuser posted image . Rodila se nam je Tia  52,5cm velika in 3520g težka.user posted image user posted image user posted image

Ja kaj naj rečem:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    TIA  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše in najlepše za   1.  svečko

user posted image

Vse mame so bogate, če imajo rade svoje otroke.
Nobena ni revna, ne grda, ne stara.
Ljubezen je njihova največja radost.
(Maurice Macterlinck)

Moja ljubezen vaju bo spremljala vedno, danes in večno!!

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
31.8.2007 6:25:46   
Tanyka
Zdaj pa prilepim še link, če si ga katera želi shranit,...Mislim, da  bodo počasi zbrisali temouser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1025776

Te dni sem nasploh polna čustev,pozitivne energije vsega kar je pač bilo lani v ta čas povezano s pričakovanjem in rojstvom našega Renejauser posted image

Grem si sedaj kavico skuhatuser posted image

čao čao

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
31.8.2007 7:58:53   
goda13
TIA VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
31.8.2007 9:20:46   
TODI
VSE NAJBOLŠE TIA ZA TVOJ PRVI ROJSTNI DAN!!!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Mamici " izdajatelci" user posted image  user posted image  pa lepo podoživljanje dneva pred enim letom!!!

user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
31.8.2007 11:11:48   
TODI
Če lahko predlagam datum srečanja?? Jaz sem npr za nedeljo 9.1. ali pa tudi to nedeljo user posted image .

Pa ostale???

Pa še to , sem prej čestitala TII in sem pisala z Loti v Naročju in sedaj ugotovim da sem naredila slovnično napako pri NAJBOLJŠE  se pardoniram user posted image  user posted image  user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
31.8.2007 13:11:58   
Tanyka
............

Včeraj smo hodli v Mb po copatke za vrtec.
Sem pa malemu kupila tudi prve škornje za dežuser posted image .Mali jih sploh ni hotel sezut, je hodil celo uro po hiši z njimiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Nič, grem kuhat kosilo

čao čaouser posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
31.8.2007 13:13:56   
Tanyka
IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Če lahko predlagam datum srečanja?? Jaz sem npr za nedeljo 9.1. ali pa tudi to nedeljo user posted image .

Pa ostale???

Verjetno si misla 1.9  ali morda predlagaš srečanje šele drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
31.8.2007 13:43:00   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Tanyka

IZVIRNO SPOROČILO: TODI

Pa ostale???

Verjetno si misla 1.9  ali morda predlagaš srečanje šele drugo letouser posted image user posted image user posted image user posted image

Ups sem mislila 9.9. le kje imam .... user posted image  user posted image

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
31.8.2007 21:32:39   
sončnica13
TIA-vse naj naj za tvoj 1. rojstni dan user posted image user posted image user posted image

Niku je danes prikukal na plano 7. zobek(dvojka sp.)user posted image , jaz sn pa mislila, le zakaj je tak tečko že 2 noči.

Smo šli danes dop. malo v Žiri in sva kupila ene copatke in ene čevlje za Nika sevedauser posted image .
kar se pa srečanja tiče pa res ne vem kako se bomo zmenile-jaz imam vikende do 22.9 zasedene.  Saj, če se boste ostale lahko zmenile, se pač dobite-za vse itak ne bo šlouser posted image . Čeprav bi vas prav rada spoznala.

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
31.8.2007 22:36:23   
beba76
Hvala za čestitke!
Sem se skoraj razjikala zraven, ker me danes tudi nekam čustva dajejo. Če se spomnim, da sem lansko leto ob tem času imela pri sebi par ur staro štručko....lepo je bilo. Zdaj pa je že prava mala navihanka.

Sončnica čestitke za zobek! Sta pa bogati!user posted image

TODI, saj tudi če bi mislila na 9.1. ne bi bilo nič kaj narobe, ker je vprašanje, če se bomo kaj prej zmenle. Sicer so pa vikendi pri meni tudi kriza. Ta teden je poroka, drug teden bomo po vsej verjetnosti praznovali, pol greva na en RD...katastrofa in suša v denarnici user posted image

Tanyka, hvala za link! Je kar zanimivo branje to, bom šla malo prečekirat še pol (malo sem že), kak smo ga srale lani. Ja, zaj sta me že šinfali, ko sem bila brez trebuha, vidve s Todiko pa sta še trpele muke isusove user posted image

Smo bili v Grazu in sem za Tio kupila čeveljče in copate za vrtec - oboje Superfit. Za čevlje sva dala 32€, za copatke pa 8€. Za ostale pa nisem nič kupila, ker mi ni blo nič všeč. Za punčke še dobiš, za fantke pa katastrofa. Same ne pisane teniske (ko kurji drekuser posted image ), cena pa 45€user posted image  Te pri nas dobim ceneje. Tak da sva jih Galu kupila pri nas, ko smo se vračali in sva v La Scarpi dobila cele usnjene (zunaj in notri) z gumijastim podplatom, ortopedske za 10€user posted image user posted image  So bli znižani 60%.
Pa hvala bogu, da mamo GPS v avtu, ker drugače te trgovine oz,. tovarne ne bi našli.

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
31.8.2007 23:08:51   
Barbara111
dober večer
tudi jaz pošiljam čestitkeuser posted image user posted image user posted image
mi tudi jutri imamo praznovanje,zapozneli 8.rojstni dan-bili so dopusti

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
31.8.2007 23:18:55   
beba76
TODI. glej, kak pametna si bla pred enim letom user posted image :

Sicer pa ti tako sporočim če grem, da boš potem tud ti kaj ukrenila glede tega!!! user posted image  user posted image  mende nouš septemberka!!!
Ne, sem se zmazala in rodila avgusta. Tia pa nisiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
31.8.2007 23:43:33   
beba76
Zdaj pa grem, ker je jutri poroka in moram biti spočita, da bom fajn zgledala user posted image

LOTI VSE NAJBOLJŠE za 1. rojstni dan!! Že danes, ker jutri dvomim, da bom prišla do sem, kjer sem zdaj.

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
1.9.2007 0:31:43   
Barbara111
punce kaj poznate pesem o avguština -sinjorina kelnerca iz picerije,....itd.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
1.9.2007 6:37:23   
Tanyka
No, to temo sem pa odprla 1.9 lani ko sem upala,da pa me Todi ne bo prehitelauser posted image , ko pa sem zvedela, da je že v porodnišnici pa sem bila "najbolj boga"user posted image na svetu.

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1068516&mpage=1&key=

.......................

Kaj naj rečem.....

LOTI

user posted image user posted image user posted image user posted image vse najboljše in najlepšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Grem kuhat kavico.Naklofajte kaj

čao čaouser posted image                           

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
1.9.2007 6:38:26   
Tanyka

Rojstni datumi naših palčkov in palčic user posted image

user posted image

TIASHA 77 - 28.07.    Zoja
    LAMPICA -
    SONČNICA 13 - 13.08.  Nik
    BAMBINA- 14.08.  Maša
    GODA 13 - 17.08. Kimi
    S@NTA -   17.08.  Viki
    BEBA 76 - 31.08. Tia
    TODI - 01.09. Loti
    TANYKA - 03.09. Rene

(Maurice Macterlinck)

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
1.9.2007 11:26:35   
lampica
Ojla avguštine!

Končno imam svoj računalnik in svoj internet. nam je zadnjič skurilo 2xprenosnik za interet in je tralajo cel teden da smo ga dobili. Zdaj pa bom že lažje kaj čvekala.

Najprej vsem slavlejncem in slavljenkam čestitam za prvo svečko!

Dans sem bila že tak pridna, da sem že čist hin. Že ob pol sedmih sem vstal, ker pri nas otrok poskrbi,d a strši za vikend ne spijo predolgo. Potem sem naredila filane paprike in jih že skuhala. Pa počistla sva z možijem, zdja pa oba počivata.

Pol gremo pa n apiknik. Spet. Komaj čakam, da ob to že enkrat mimo, ker se mi ne da več hodit vsak vikend okrog. Rada bi bla samo en vikend končno doma in se malo spočila.

Drugače pa nič novega. Vidim, da datuma srečanja še kr ni. Zgleda, da se bomo res težko skupaj dobile. Al pa nam končno uspe.

No tak grem mal še čekirat druge forume.

lp

(odgovor članu Tanyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
1.9.2007 12:32:19   
tiasha77
Še tukaj:

Beba76 in Tia - čestitke obema, mali Tii pa želim naj bo še najprej mamin mali sončekuser posted image user posted image user posted image

user posted image

Todi in Loti - čestitke obema, mali Loti pa želim naj bo še najprej mamin mali sončekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
1.9.2007 12:37:13   
sončnica13
LOTI- vse najboljše za PRVO upihnjeno svečkouser posted image user posted image user posted image

No, pa še to-danes je Nik sam naredil 3-5 korakovuser posted image , kot kaže smo mu "zaviral" razvojuser posted image , ker smo mu šele zdaj copatke kupil in je res ful bolj stabilen.

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 1.9.2007 12:40:06 >

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
1.9.2007 21:27:09   
goda13
LOTI VSE NAJBOLJŠE

user posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
1.9.2007 21:50:40   
TODI
Hvala vsem za lepe želje!!!

Smo šele sedaj prišli še z enega praznovanja. Me tok boli glava, da se mi kar fecla. Sem ugotovila, da je verjetno kriv šampanc, ker sem že zadnjič spila en kozarec in me je potem naslednji dan bolela glava.user posted image  user posted image  user posted image , pa tako mi je dober user posted image  user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
2.9.2007 21:43:13   
beba76
Evo mene. Sva bla včeraj na poroki in je blo tak fajn, da sva prišla domov zjutraj po 6. uri. Sva šla kar k njemu domov spat, da naju otroci ne bi prehitro zbudili (nanje sta pazila mama in očim). Pa sva spala do 13. Uf, tega si pa že dolgo nisem privoščila, pa dolgo si spet ne bom.
Je mojemu blo tak lepo, da je rekel, da se bova naslednje leto poročila user posted image user posted image user posted image user posted image  Pri metanju šopka in podvezice sva pa oba stala v zadnji vrsti s prekrižanimi rokami user posted image

Zdaj pa grem počivat, ker še nisem čist prisebna.

Lahko noč!

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
3.9.2007 8:22:58   
tiasha77
Rene - vse najboljše za prvo svečkouser posted image

user posted image

(odgovor članu beba76)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
3.9.2007 15:25:34   
TODI

user posted image  user posted image  user posted image  DRAGI  RENE VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJO PRVO UPIHNJEMO SVEČKO!!!! user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

Mamici pa prijetno podoživljanje današnjega dne pred enim letom!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
3.9.2007 22:11:41   
beba76
Danes pa samo to:

DRAGI RENE, VSE NAJBOLJŠE!!!

TANYKA, kakor poroda ste se učakali tudi prve svečke. user posted image

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.