crci06
|
Draga Ritka zate bom pa pokurila pred-predzadnji bonusek, da ti lahko voščim VSE NAJBOLJŠE !!!! In kot smo se pred dnevi z nekaterimi menile: da bi tvoj J imel manj pogoste cikluse kot vidve z Ano. Jah, možakarji... no, danes se jaz ne bom pritoževala ne čez velikega, ne čez najinega malega... Ker spet kolnem majstre Včeraj se nama je pokvaril najin ljubi hladilnik za 1000 EUR. In zdaj sem morala dokončno prekinit dieto, da sem lahko ob 11h zvečer jedla čevape, Nejc je pa dan začel z bučkami.... vse, akr je bilo zmrznjeno, ni več zmrznjeno Skratka, kličem 2 serviserja, pa sta: ali zasedena, ali se ne oglašata, ali sta pa nedosegljiva. In zdaj grem na sprehod, pa v vsako roko en telefon, da ju prikličem. Grr... Nejc je pa še vedno isti zlati Nejc, le včeraj smo imeli play-date, pa je bil revež totalno utrujen in je delal take šobice, ko mu kaj ni bilo prav, da sem prav gledala, če je to sploh moj Nejc. Ja, saj jaz tudi delam šobice, kadar mi kaj ni prav ampak nimam RR pavze zaradi tega. Ni mi niti všeč, da me vabite nazaj, ker me premamljate s skušnjavo: sem že Naji pisla, da je to, kot, da bi bili pijančki za šankom, pa en ne bi hotel več piti, pa bi ga drugi silili. Saj ste super družba, zelo, zelo vas pogrešam, če vas berem le na 2-3 dni KONČNO napišete tolk, kolikor si jaz želim brati in klepetati, ampak kar sem rekla, sem rekla. Res rabim pavzo. Sem pa enkrat ponoči sanjala, da vam nekaj pišem: totalna abstinenčna kriza Zdaj moram pa še raziskat, kaj so te bele pikice v Nejčevih ustih - kot neke obloge. Se mi zdi, da ste nekatere to že imele med dojenjem, pa da vidim, ali lahko grem po kaj v lekarno, ali nič, ali kličem P. ... Spet sem se izkašljala za 2 strani. Če bo katera na bazarju, me lahko ZS-ja, pa se dobimo na kofektu. Ostale se pa vidimo v ZOO, ane? Če mi bo uspelo, bom jaz tam že ob 9h, in bom šla kar notri, pa se že dobimo nekje na začetku... tam, ko se bo kar kadilo od kokodakanja ... isto, če bo tako, kot ponavadi, da bom zamudila - vas bom tudi poiskala. Imamo že kakšen osvežen seznamček ZOOjevčkov? Lp vsem! BABE!!!!!!!!!!!!!!!!! Brisali so poste iz Čvekanja Še imam fore Zdaj moram pa biti bolj varčna
|