|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice
11.9.2007 16:32:46   
klepetka
mml,bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
11.9.2007 16:58:21   
Tinča1
Pozdravljene!

Da se vam še jaz malo pohvalim. Tudi jaz sem bila včeraj na MF. user posted image  je vredu, zdrav kot riba in ugotovili so, da bomo januarja dobili user posted image .  To bo 1. user posted image  v naši družini. Do sedaj so bile same user posted image . Sami mi je bilo vseeno kaj bo, samo da bo dete zdravo.
Tako, da mala pikica, prosim, če mi dopišeš spol, ime mu bo Daniel, DPD, so prestavili s 17.1 na 15.1.2008, rodila pa bom v Mb. Tudi jaz bi prosila geslo za slikice, če ga lahko rpsim dobim. Tak me firbec matra, kako je bilo v Celju.

Brcike, tudi jaz jih čutim nad popkom, pod popkom na levi in desni. Če jih je kateri dan manj, zmigam z ritjo levo in desno po postli in za minutko že dobim odgovor, tako, da se prepričam če je vse o.k.

Bolečine v sp. delu trebuha so tudi prisotne, saj naš user posted image  pridno raste in saj res, do včeraj je pridelal slabe 1/2 kg.

Spim trenutno najraje na hrbtu, sem pa podobna želvi, ko se obračam levo in desno.user posted image user posted image user posted image

Luša, kar se imena tiče za tvojo user posted image , mi je ful všeč. Tudi jaz sem imela to ime na ožjem izboru, če bi bila punčka.

Sicer pa lepo se imejte in božajte svoje user posted image , zdaj nas baje že slišijo in čutijo.

Lp

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
11.9.2007 17:05:26   
klepetka
super  za opravljeno MF in za fantička Daniela,tinča1user posted image user posted image user posted image

dobra taktika za izziv brc  je tole pri tebi ,ni kajuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
11.9.2007 17:15:56   
Tinča1
He he klepetka, tako smo našega zaspanca budili na NS. Je pa ta tehnika še vedno učinkovitauser posted image user posted image .

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
11.9.2007 17:19:31   
nana35
Pozdrav!!

Pri meni lahko napišeš Mala pikica,da bo našemu fantu ime Klemen,100% še ni,samo upam,da se bo do konca moj dragi zelo strinjal.On namiguje na ime Domen,ampak tudi Klemen mu je všeč. Ker pa ni neki komplikator mislim,da mi bo uspelo.

Meni pa moj otroček res bolj brca če ležim na desno,ja.Nisem niti pomislila na to,zdaj pa se mi zdi,da je tako.Bom pa poskusila še metodo z ritjo,pa bomo videli,če pri nama deluje.

No jutri pa MF,mogoče se javim že kaj prej,mogoče pa po MF,ko se bom privlekla domov.Grem sama,tako da bom bolj počasna (ženske pač).
Lepo bodite,lp.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
11.9.2007 17:24:16   
Sunny Morning
Čestitke vsem za dobro opravljene MF. Se pa strinjam, da je res čisto vseeno kaj je. Edino važno je, da je user posted image zdrav. Saj razumem, da imamo vsi neke želje glede spola, vendar smo totalno nemočni in lahko samo pustimo, da nas mati narava pripavi user posted image . Midva sva imela neko idejo, da si želiva user posted image , pa sploh nisva vedela zakaj. Zdelo se nama je fajn.

Mala pikica upam, da user posted image danes ni kazal riti in je bil bolj razpoložen za sodelovanje. Slikice pa kar prilepi. Jaz tudi že komaj čakam 25.09., da grem na 3D UZ. Me prav firbec matra kakšno je naše user posted image . Pa še potrdili nama bodo lahko, če je res user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Ketrin24
Ali ima še mogoče katere probleme, ko se napapca, da ima pol trebuh ful težak in komaj hodi. Meni se to non stop dogaja, in ne jem veliko, večkrat pa po malo, ravno zaradi tega, da se nebi slabo počutila. A obsaja kakšen recept proti temu, da me nebi tok tiščalo v trebuhu. Imam takšen občutek kot, da je trebuh tono težak user posted image

Meni se tudi to dogaja, pa že na splošno se mi zdi, da imam veliko bolj napet trebuh in da me ves čas tišči. Če sem pa čez dan bolj aktivna, potem je pa res tako kot bi okrog nosila skalo in se moram počint. Se mi zdi, da zaradi tega cele dneve polpreležim na kavču. Enostavno se moram kar bremzat, pa tega nisem čisto navajena.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
11.9.2007 17:27:20   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: gagy85

3D uz... prepozn sm klicala... v postojni majo vse termine baje zasedene...
a kera mogoče ve kam se lahko pokličem... user posted image
jst bi jo tok rada vidla...user posted image

Če še vedno rabiš številko ti jo jaz lahko jutri napišem za Dravlje. Jo imam v službi.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu gagy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
11.9.2007 19:56:41   
urssyy
Tinča 1 in mml čestitam za dobro opravljemo MF. Nana 34 zatr držim pesti jutri, ko imaš MF. user posted image

Mala pikica napiši kako je bilo na 3D. Slikce še nisem uspela spraviti v album - upam, da bom znala.
Koala tudi meni paše najbolj spanje na trebuhu. Če spim na boku, moja user posted image  preveč brca in razgraja, zato se obrnem na hrbet in se kr umiri.

Klaja upam, da si vredu. Izmeri si pritisk, morda imaš nizek pritisk.

Glede otroških sob Lipa Poljčan pa samo to, da so cene kr zasoljene (cca. 500 - 600 E - kinderpet, omara, 3xpredalnik-previjalna miza), pa se mi zdi, da ni kaj veliko kreativnosti v njih..

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
11.9.2007 19:58:10   
urssyy
Narobe sem napisala. Najraje spim na hrbtu, na trebuhu mi pa res ne paše večuser posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
11.9.2007 20:20:18   
koala
Meni se pa vse bolj zdi, da se je moj sonček začel oglašati. Je tak občutek kot da bi v napihnjen balon pikal z prstom, ali pa kot da bi po malo napeti tkanini z prstom sem in tja vlekel, tako da mislim da je to to in da to ni le moja prebava.user posted image .

user posted image user posted image za dobro opravljene MF, da bo vse kot mora biti pa se je itak vedelo.

mala pikica a si se nagledala svojega sončka?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
12.9.2007 9:05:37   
Ketrin24
Jurto punce!

Da se malo pohvalim, končno sem celo noč spala, tudi enkrat nisem šla na wc. To si moram na kolendar zabeležit user posted image user posted image

Kako ste kej?
Mene bi danes zjutraj skoraj kap. Stopila sem na tehnico in zagledala da imam že 71 kg. user posted image Zaštartala sem iz 64 kg, velika sem 167 cm, obseg trebuha imam že 96 cm. Grozaaaaaaaaaaaa, pa komaj 21 t, kaj še bo.
Mogoče mi kg kar naraščajo zato ker imam počivanje in ne morem bit ravno aktivna. Tko pa samo jem in grem nazaj v posteljo pa pred TV. No good :-(

Ja nič, tolkiko da sem vas pozdravila, lepo se imejte čez dan, izkoristite ga za sprehod, kaže da bo lepo danes.

Aja mala pikica, mi lahko preko zasebnega sporočila pošlješ geslo, da bi si ogledala slike iz vašega srečanja v celju. Če lahko.

lp

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
12.9.2007 9:18:47   
puri
Se še jaz malo oglasimuser posted image

Berem vas vsak dan, samo za pisanje pa ni veliko časa.

Pri nas ni nič novega. Komaj čakam drug teden, da bom imela morfologijo,....pa rada bi že izvedela spoluser posted image , upam, da se bo videlo. Tudi jaz imam v sebi majhno željo glede spola, da bi bila tokrat punčka,.....vedno bolj se nagibam k punčki in me je kar strah, kako bom takrat čutila, če bom izvedela, da bo fantek in glede tega imam zelo slabo vest, ker do pikca v trebuščku ni pravično, da tako razmišljamuser posted image ,....
Če bo tokrat tudi fantek, itak vem, da se bom že na poti domov sprijaznila in ga enako vzljubila, samo sedaj, ko je pa še vse neodločeno, je pa želja po punčki iz dneva v dan večja. Prav lepo bi jo bilo imeti. Lepo bi bilo, da bi bila v naši družinici poleg mene, še ena punca,...drugače bom pa edina med petimi fantiuser posted image , če štejem še user posted image zravenuser posted image . Ah, tako kot mi je namenjeno, tako pa bouser posted image . Samo malo mi je hudo, ker sva se z mojim že skoraj za 100% zmenila, da je ta user posted image zadnji in potem razmišljam, da je to zadnja možnost za punčkouser posted image , ki sem si jo drugače že od nekdaj želela. Samo, da ne bo katera narobe razumela, da svojih fantkov nisem bila vesela,.....zelo, ampak takrat mi spol ni bil toliko pomemben, ker sem vedela, da bova imela več otrok in da bodo še možnosti glede spola.
Sem pa vesela, da nisem edina, ki ima željo glede spola, ker potem se bi počutila še bolj krivouser posted image

Drugače je pa počutje boljše, kot je bilo, ni več toliko otrdevanja, bolečin, potiskanja navzdol. Mogoče je bila takrat ravno takšna lega, da sem imela take težave.

Lepo se imejte, pa se še beremouser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
12.9.2007 9:22:01   
puri
Mala pikica,...še jaz bi prosila za geslo, če lahkouser posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 9:33:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ketrin24)
  Neposredna povezava do sporočila: 2489
12.9.2007 9:34:25   
sani1
Dobro jutro   user posted image !
Ste se dobro naspale? Jaz sem imela takšne nore sanje, da je kar groza... Ja včeraj je bila luna in to name vpliva zelo, zelo, zelo noro...
Drugače pa kaj bi jamrale, mene itak nihče ne posluša, ker sem sama doma... Se lahko sama sebi smilim, ampak se ne jaz sem kar pozitivna...
Lunca 1 hvala za informacijo bom malo prebrala in prebrskala, če bo kaj zame...

Raja  tudi tebi hvala- kdaj imaš ti travmatologa, da prideš v Ljubljano, al si že bila sporoči pa se mogoče lahko dobiva, če že ni prepozno...Bi te res rada spoznala.

mml sem zelo vesela, da je vse dobro in da boš imela user posted image , da boš imela par. Lepo...

Nalin  verjamem ti, da imaš norišnico zraven otroka in še psa. Jaz nimam še nič pa se mi zdi, da če 3 dni nič ne delam, da je krama. Si mi pa včeraj dala kar malo energije in sem tudi jaz potem šla pospravljat in sem spolirala kuhinjo tipi top. Danes bom pa okna pomila in zavese oprala, če se mi bo dala.. Zaenkrat še bolj spim...Hvala za informacijo glede fotografinje...

Drugače pa ženske v Ljubljani je od 13.-16. otroški bazar in bo zanimivo tako za otroke kot za nas nosečke. Obljubljajo zastonj masažo, pedikuro in še kaj... Bomo šle malo pogledat, a ne?
No lepo se imejte in nasvidenje kasneje....

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
   [Brisano sporočilo]
12.9.2007 9:35:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sani1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2491
12.9.2007 9:49:57   
klepetka
ojla

moram vam najprej  povedati ,da sem danes tako živo sanjala,da bomo dobili fantka.Da je bilo za 100%,zdaj bomo pa videli,koliko sanje povejo  resnico.user posted image

ketrin ,jaz sem pa 2 cm manjša  kot ti in sem imela že v štartu 70 kil.Tak oda ni neke sileglede tvoje debelostiuser posted image .No zdaj jih imam pa 71,5.Amapk zaloge dost.user posted image

puri
,nikar ne imej slabe vesti:saj to je normalno da imamo take in drugačne želje nasploh.In verjamem ,da tudi če bo zdaj fantek ,da ga ne boste imel inič manj radi ,edino možno dabo še bolj razcarkljan ,ko bo tamaliuser posted image

nalin ,zdalje si me pa razkurila s temi palačinkami.In si jih bom šla kar sama zase naredit ,ko so ostali člani  družine v "službi"user posted image .Aja,glavno da je tvoje počutje spet super in imaš energije za izvoz.

sani1,glede travmatologa ;ne vem ,če je raja pisala(al sem pa spregledala),amapk sem jaz.Imam ga v petek dopoldne  in če si ZA ,se lahko dobimo.Javi.

No ,zdaj grem pa palačinke peči user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
12.9.2007 10:32:22   
mala pikica
Uh, punce, ste pridne. Se vidi, da jih je kar nekaj na bolniški, se dopoldan kar napolnijo te naše strani user posted image

No, 3D je končno za nami. In še tretjič potrjeno, da bomo dobili user posted image . Doma se vsem tako smeji, res so vsi veseli. Jaz pa sem se tudi že navadila. Zdaj smo 100%, tako lepo se je videl lulček. Kot da bi dobili rezultate iz amnicinteze user posted image  Občutek je res zelo lep, slike so tako "žive", sploh ne znam opisat občutkov. Res mi ni žal, da sva šla. Bom takoj dala slikice v album. Malo se je našemu fantiču vmes zehalo, smo ga verjetno prebudili, še prej pa nam je pomahal user posted image

Za nazaj sploh ne vem, kaj vse bi morala povedati. Gremo po vrsti...

Brcike... jaz jih največ čutim na levi strani trebuha, vendar še zmeraj kar nizko pod popkom. Je G rekel, da je v redu tako, da je zdaj šele maternica uspela priti do popka, da niti ne morem čutiti više. Je pa z glavico na desni strani, tako da pridno trenira vsak dan nogomet user posted image

Spanje... jaz ne morem drugače spati kot na boku. Trebuh že kar lep čas odpade, na hrbtu pa mi tudi ne paše. Zaspim na desnem boku, posledično user posted image  prekucnem na glavo, potem pa se jezi in me brca dokler se ne obrnem na levi bok user posted image  Že zdaj vejo, kako nas lahko prenesejo okoli. Kaj šele bo user posted image  Sicer pa zaenkrat še kar prespim celo noč. Lulat pa grem takoj, ko se zbudim. Upam, da bo tako tudi ostalo.

Da pomislim o čem ste še klepetale...

Seveda, da ne pozabim vsem user posted image user posted image user posted image  za MF (mml, Tinča,...). Upam, da nisem katere izpustila.

Dovolj bo zaenkrat. Čez eno uro pa gremo z mamico in atijem po dragega v službo, potem pa v Avstrijo user posted image user posted image user posted image  Že komaj čakam. Malo gremo očke past, sem pa se odločila, da sobice zaenkrat še ne bomo vzeli. Se mi zdi, da je še vseeno malo prehitro. Pogledala bom, kakšne so cene, kaj vse dobiš, potem pa bomo videli. Kaj drugega pa bomo sigurno kupili. Sploh zdaj, ko sem sigurna, da dobimo fantka user posted image  Vam zvečer sporočim, kako je bilo...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
   RE: Januarčice 08
12.9.2007 10:39:25   
mala pikica
             user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   
              J A N U A R Č I C E   2 0 0 8
              user posted image   user posted image   user posted image      user posted image    user posted image   user posted image   

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana    
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  zasanjana (25), user posted image  + user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image  ljubljana (28), user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image , Kranj, user posted image  Jakob

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image
user posted image  minka28 (28), user posted image  + user posted image , user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image   
user posted image  aurora6(30), user posted image , Ljubljana 

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  martinka (28), user posted image
user posted image  karatina (29), user posted image , Maribor , user posted image

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (33), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj 
user posted image  sunny morning (32), Novo mesto, user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  malamedika, Zasavje, user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Trbovlje, user posted image Jure

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted image
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (22), user posted image , Maribor
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image  ursulina (27), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje 

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   
user posted image  sani1, Ljubljana, user posted image , user posted image

15.1.
user posted image  klaja (26), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel

16.1.
user posted image  lusa (28), Gor.Rad., user posted image + user posted image  + user posted image , Mur.Sob., user posted image  Daša
user posted image  piškamiška (29), user posted image user posted image (dvojna nosečka), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image  

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (25), user posted image  + user posted image       
user posted image  amna user posted image

21.1.
user posted image  katrin (31), user posted image + user posted image     
user posted image  lillygmail user posted image

22.1.
user posted image  karmyka (20), user posted image  user posted image (dvojna nosečka), Celje, user posted image  in user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale  

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana 

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  alfabeta (29), user posted image  + user posted image , Novo mesto   
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image

28.1.
user posted image  butara, user posted image + user posted image , Maribor
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image  

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  piba, user posted image  + user posted image
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

Pa še malo statistke

Januarčic nas je že 73 user posted image user posted image user posted image   Ni kaj, pridne smo!

Najbolj "naporen" dan bo zaenkart 7.januarja. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 13 user posted image  in tudi 14 user posted image    Naša user posted image  se ne dajo, končno se prehitele user posted image  

Pa še to; doma pridno čaka 46 majhnih navihank in navihancev na bratce ali sestrice user posted image

Drage user posted image če že imate izbrana imena, nam jih lahko zaupate, pa bomo dodali na naš seznam!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
12.9.2007 12:09:44   
sani1
mala pikica sem pogledala tvoje slikce 3d uz in sem presenečena. Kako se lepo vidi ta tvoj fantiček. Je ful lep... Sem se raznežila in zdej komaj čakam, da gremo še mi pogledat našo bebo. A šele 2.10. mamo datum. Jaz sem že tolk nestrpna.

klepetka ja jaz sem narobe prebrala oz. si zapomnila ti si tista, ki imaš pregled. Lahko se dobiva na kavici.

Če  ima še katera čas v petek dopoldan se nama lahko pridruži na kavici!
Sporočite!!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
12.9.2007 13:02:13   
lejla14
Da sporočim še moje manjkajoče podatke za seznam: rodila bom v Šempetru pri Gorici, za spol pa še ne vem.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
12.9.2007 14:11:50   
mml
Dan,

a je pri vas tudi tak lep sončen dan? Meni se sploh ni dalo v službo...no še tole popoldne, in še 2x po tem pa dopust user posted image , že komaj čakam, da se malo namočim v morju.

Skratka na morfologiji vse OK, razen da je naš mali m malo manjši, kot bi bilo pričakovati glede na gestacijsko starost, po UZ oceni bi bil PDP 30/31. januar. Jaz sem že tako ali tako prepričana, da bom rodila čez PDP user posted image .

Za ime sva že dogovorjena, je bilo čisto enostavno, ker je ostalo še iz prejšnjega kroga...bo na "m", tako da bomo vsi 4 na m, ampak ostane pa najina skrivnost do rojstva. Nekaj pa mora ostati tudi samo za naju user posted image .

Trenutno se dogovarjam za 3D UZ, upam, da mi bo uspelo se dogovorit za tisti teden, ko pridem z dopusta...

mala pikica super, da ste tako lepo videli user posted image  na 3D UZ  in predvsem, da je z njim vse OK user posted image

puri jaz te čisto razumem, da si po svoje želiš user posted image  za domačo okrepitev. Jaz sem si tudi tako v 51% želela, da bi bila tokrat spet user posted image , ampak ta 2 % sta že pozabljena, bom vsaj lahko spet kupovala majhne cunjice user posted image . Moram narediti selekcijo, kaj bo uporabnega še od Mance in kaj bo treba kupit

No ravnokar sem klicala na genetiko za izvide in je vse OK user posted image , saj sem bila prepričana, da bo vse OK, ampak je pa vseeno olajšanje, ko ti to tudi potrdijo. Tako da grem sedaj z lažjim srcem na dopust...

Brce meni brca malo po celem trebuhu, očitno se veselo kotali sem in tja (vsaj na morfologiji je kar naprej nekam bežal in ga je morala prav loviti, da je lahko vse izmerila user posted image ). Danes je brcanje usmerjeno malo nad mehur

Spanje zvečer se vležem na trebuh in se umirim, po tem pa zaspim na desnem ali levem boku, čisto odvisno, večinoma se zbudim zaenkrat na levem boku. Na hrbtu mi že prej ni pasalo spati in tudi v prejšnji nosečnosti sem se počutila na CTG zelo slabo, če sem dolgo(10 minut) ležala na hrbtu. Tako da očitno je moja maternica precej zadaj in pritiska na veliko veno

Telovadba sem mislila začet hodit na telovadbo že septembra, ampak začnejo šele 17., tako da bom s tem počakala do oktobra, po tem pa res akcija

Kilogrami so na +4 (tu nekje, pa še 4 viška iz pred prve nosečnosti user posted image ), predvsem na račun riti in stegen, trebuh je še najmanj problematičen user posted image , si bom še pred dopustom spet izmerila obseg, ampak mislim, da še ni kakšnih večji sprememb

Lep sončen pozdrav

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lejla14)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
12.9.2007 14:27:01   
nana35
Pozdravljene!

Končno sem doma iz MF,sem seveda še malo hodila po trgovinah,čr sem že bila sama in od doma.Kupila sem ene majhne čeveljčke,ker nima moj otroček še nobenih.
Na MF je vse super in pravi gin.da vse zelo lepo izgleda in sem zadovoljna in seveda presrečna.Težek pa je že 523g.Fino,se vidi da rada jem.Je pa potrdil,da imamo fantka.Moje kg so okoli 73,bom videla 18.9.na pregledu,ko se zvagam.Na začetku sem jih imela 65 (sem se že prej zredila za 5kg med postopkom za IVF),visoka pa sem 172cm,tako da ni še take sile,ampak do poroda še je kar dolga pot in kg bodo še narastli,le upam lahko da ne preveč.

Nocoj moje spanje ni bilo kaj prida,od dveh do pol 5h sigurno nisem spala,potem pa sem tako zaspala da sem odprla oči ob 9h in začela hitet,ker ob 10h sem imela MF,tako da niti jedla nisem.

Dobila sem veliko stvari od prijateljice,tako da mi bo treba kupiti samo še nekaj manjših bodijev z dolgimi rokavi.Pa sem mislila,da bom vse morala kupit.In danes sem prinesla še stolček,tisti tamali za hranit,ko še je otroček majhen.Ravno tako sem ga dobila od druge prijateljice in sem vesela,ker je zelo ohranjen.Tako da pa se pohvalim,da od nje dobim še košarico za spanje in previjalno mizo.Na koncu bom potrebovala samo voziček in če bom vse to prihranila,bom vesela,saj bo več ostalo za druge stvari.

Toliko da sem vam malo javila,kako sem opravila MF in ostale stvari.Zdaj pa kuhat,ker čas beži.

Lp,Nana

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
12.9.2007 14:27:34   
Lunca1
No vidim da vsaj nisem edina z željo po določenem spolu. Sem se že kar malo zasekirala.user posted image  Pa saj ne, da ne bi drugega spola maral, samo še zmeraj bi ti bil pač eden ljubši, a ne.user posted image

Mi bomo šli definitivno na Otroški bazar. Smo šli že lani, pa nam je bilo OK, samo Pina je bila še malo premajhna. Upam da bo imela letos več od tega.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
12.9.2007 14:30:04   
Lunca1
Aja še kilce, šla sem 3 dol in zdaj 1 gor. Se pravi sem cca. 2 kg v minusu. No nič hudega, glede na to koliko imam zaloge. To je pri moja "velika" skrivnost.user posted image  Mi gre pa na jetra, ker pri G na glas pove težo, tudi če je že ena zraven v prostoru. user posted image  Saj zaradi mene ni treba na glas povedat. Saj bom sama pogledala v knjižico, doma se pa tako ali tako vsak dan tehtam.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......