|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julij 2005
4.9.2007 22:14:25   
mayci
Dober  večer!

Najprej hvala vsem za lepe želje ob začetku službe.user posted image  Zdaj je za mano že drugi dan v novem okolju in moram reči, da sem zelo zadovoljna. Saj sem še malo nesigurna in jih dosti stvari sprašujem, ampak mi je pa zelo všeč! Pa tudi super skupinico otročkov imam...user posted image

Moj mali pa se z očijem uvaja v novem vrtcu, je bil danes že dve uri in pol sam, pa je bilo super. Upam, da bo tako tudi jutri in vse dni za tem!user posted image

Sicer smo pa mi tudi še pleničarji in dudlarji, pa sploh ne vem, kdaj se bomo teh pripomočkov znebili user posted image . Zdajle v kratkem zagotovo ne, naj se piščanec najprej lepo ustali v novem vrtcu. user posted image Potem bomo pa počasi rekli: "adijo, duda!"

Bobek, kako pa gre tebi?

Sunqueen, če nas boš še kaj brala: še za nas malo počofotajte.user posted image

Anckabancka, to s stanovanjem je pa super! Pa še ne bo vam treba selitvenega servisa klicat.user posted image

PBJ, upam, da boš kmalu lahko stisnila svojega malega otročička k sebi.user posted image

Zaenkrat se poslavljam, grem počasi spatuser posted image .
Se beremo!

Lepo je biti mamica.. :))

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
5.9.2007 16:16:42   
Meceno
Eko mene, eko mene, mene, mene, mene,...user posted image

Joj, kak se vam dogaja.....

ANTIGONA ČESTITKE NOuser posted image  ,....samo je pa bil mali žvirca, da se je rodil s tako kilažo in višino in .... BRAVOuser posted image
...  in ko me ni bilo toliko časa in sem brala vaše poste za nazaj, mi je bilo prav čudno ker sem mislila da je Antigona že rodila predno sem jaz šla in glej, sedaj bo pa že PBJ 

Saj ne vem ali naj po alinejah pišem ali kaj naj ?
Dela imam še toliko,... pranje, likanje, prah za pobrisat,pomit kopalnico,....it na študenski servis, na šolo in izpit, knjige vrnir , it na SV krst v Krško in prinesti gibanico dol od pekarne Štern ( še sreča da sama ne pečemuser posted image ), v soboto na Dunaj v živalski vrt, ... fant pa mi podari še 14dni dopusta če hočem it nazaj ( zdaj veste zakaj je biti faj neporočenuser posted imageEca in kdaj naj pridem pogledat tvoje stanovanje ? Čestitke, sedaj pa samo hitro, hitro bajtico dokončatuser posted image

Ma, res ne vem ali naj grem nazaj ali ne, mala je zdrava že osem tednov, zredila se je 1kg, jaz 3kguser posted image  in morem priznat da je postala prav srečno dete ( razvajano ampak prisrčno ). Samo se bojim šoka, ko bo treba k varuški. Ta teden bom dala vlogo za v vrtec in ko bo kaj prosto da jo damo noter.

Mič, pa saj še ne bova kmalu umrle in se bova enkrat že videle, čene, ko bova v penziji oz malo še počakaj, da jaz začnem sploh delatiuser posted image

Cipresa, držim pesti user posted image  nama ni ratalo nič ušpičti dol. Če nebi imela anti baby,...bi mogoče kaj ratalo. Saj se razume, če človek nekaj časa ne user posted image oz nisva tri debele tedneuser posted image  

Bom končala, kosilo itd,...

< Sporočilo je popravil Meceno -- 5.9.2007 16:20:44 >

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
5.9.2007 16:46:12   
PBJ
Meceno, ojla!

Sem ti bila na sledi, ker sem želela čim prej prebrati tvoje novitete.
Torej, dopust je mimo - ženskici uživali in obe srečni...user posted image user posted image

Ja, kmalu bomo spet zibali. Jutri imam ctg in verjetno bom kar notri ostala, ker imam kot prvič CR.
Me pa že lep čas samo zvija in krči, pa nič resnega ....

Mayci, hvala in še naprej lepo počutje v službi. Tudi sama sem v tem poklicu, tako da vem, kako pomembno je, da se dobro počutiš ....

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
5.9.2007 22:42:37   
anckabancka
Mayci, lepo da se imaš fajn v službi. A je Lan v tvojem vrtcu?

Jaz tudi čedalje bolj mislim na službo. Še slabe 3 mesece porodniške, pol pa dopust in delat. Gašper pa decembra že na uvajanje. Kar ne morem verjet kako gre hitro.

Meceno, lepo da si nazaj. Pa pejd nazaj na morje s tamalo, če je možno. Jaz bi bila tud non stop na morju pa sem vsako leto le teden ali pa kakih 10 dni.user posted image

PBJ, mislim nate, da čimprej stisneš malo štručko. Malo sem radovedna. Zakaj boš imela še en CR? Mogoče si že pisala o tem, pa sem pozabila...

Evo, tudi jaz sem se končno lotila študija in sem celo prijavljena na en izpit. Malo me spodbujajte, da mi bo lažje...user posted image

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
5.9.2007 22:44:16   
anckabancka
Aja, pa kako sta kaj Antigona in Kristina? A so otroci pridni? Kaj ljubosumja?user posted image

(odgovor članu anckabancka)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
5.9.2007 23:17:22   
mayci
Anckabancka, verjamem, da ti dnevi doma hitro minevajo. Če pa uživaš v družbi svojih fantov!user posted image
Ja, še malo, pa boš šla tudi ti nazaj.. Ali boš Gašperja dala v isti vrtec kot Aljaža? Lan je na žalost v drugi enoti, ki pa mi je ob poti v mojo enoto, tako da ga bom oddala in šibala naprej. Sem bila lahko zelo vesela, da so naju oba vzeli, pa nisem hotela tečnariti še s tem, da bi želela, da bi bil v moji enoti... Čeprav bi to lahko mogoče sami ugotoviliuser posted image  

PBJ, želim ti, da bi se res jutri zgodil veseli dan in upam, da bomo čimprej izvedele-ja, saj veš, da smo na RR firbčne punceuser posted image . Veliko sreče!

Meceno, dobrodošli doma! Pa če imaš možnost, le pojdi še na počitnice, jaz bi zdajle spakirala in šla na morje za 14 dni...user posted image

Kristina, kako se imate?

Uživajte in se tipkamo!

Neposredna povezava do sporočila: 1806
6.9.2007 9:18:58   
Antigona
Ojla!

Zdaj mi pa počasi zmakuje časa za RR, Luka namreč čez dan ne spi več ravno veliko, tako da prebrat sicer uspem, da bi pa kaj napisala je pa bolj težko... Pa še obiski in sprehodi pa je dan naokoli.

Luka pridno raste in se redi, pri treh tednih je nabral že 5310 g, pa merila sem ga tudi nekaj na približno (se mi zdi da je bil še zmeraj malce pokrčen) in namerila 59 cm. Tako da je že pravi korenjak. Prvo posvetovalnico imamo drug teden v sredo, takrat bom imela pa tudi bolj točne podatke.

Žan je nad Lukijem še zmeraj zelo navdušen in zelo pokroviteljski. Res ga ima rad, upam, da se kasneje to ne bo spremenilo. Pomaga podirat kupčka, pomagal bi ga previjat in umivat, pa mu potem pustim oz. naštimam da mi kaj prinese in tako. Kar naprej bi ga tudi božal in lupčkal... Danes ko je šev v vrtec ga je pobožal, mu dal lupčka in rekel: Priden bodi Luka...

Lukiju sicer malc nagajajo krčki, pa vozičkat se tud ravno ne mara. Dokler spi je sicer ok, ko pa se zbudi se pa začne pritoževat. Upam, da ga bo to kmalu minilo. Žan je namreč v vozičku ves čas spal, tako da sem bila z njim res veliko zunaj. Če bo pa takole pa ne vem. Nosit ga ravno ne mislim naokoli, pa še voziček porivat zraven...

No to je to, Luka se neki oglaša, tako da grem pogledat kaj želi...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
6.9.2007 11:33:22   
Meceno
Mami, atiju in bratcu Juretu so se izpolnile nove sanje, saj je z mojim rojstvom v družinico vstopilo novo življenje...Danes, ob 10.12 uri sem se rodila jaz, ANA, težka 3720g in velika 52cm.  Pozdrav od vseh nas. PBJ

To sem ravnokar dobila in delim srečo z njo, joj kako sem vesela user posted image  Čestitam mamici in želim vam vse lepouser posted image user posted image user posted image
Uh,..kako je to lepo user posted image

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
6.9.2007 12:12:19   
anckabancka
UAU!!! ČESTITKE PBJ! Veselim se z vami in vam želim vse najlepše! Bravo za pogumno mamico!

(odgovor članu Meceno)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
6.9.2007 12:24:14   
Antigona
PBJ čestitke in srečno!!!!!

Uživajte in se cartajte!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1810
6.9.2007 14:41:33   
bobek05
Punce, se opravičujem, ne utegnem vsem odgovarjat---

P. ISKRENE ČESTITKE ŠE Z NAŠE STRANI in hvala za SMS.... Upam, da se z malo prinesko super počutita in da bosta hitro doma user posted image

Meceno, dobrodošla spet nazaj..

Antigona, si predstavljam, da je ogromno dela, zato si pa toliko manj predstavljam kako bi jaz zdaj shajala z dvema user posted image  Ala ti vera (in tebi Anči seveda tudi, pa vsem ostalim /Kristini, pravljici.../, ki imate po 2 navihančka)...

sunqueen, kak je na morju vreme? ostanite še nekaj časa spodaj, saj vidiš, da je v SLO zanič user posted image

mayci, super, da ti je nova služba všeč... user posted image

Meni je tudi.. Ful uživam. Vzgojiteljice so super, ravnateljici tudi (delam v 2 vrtcih), dela je OGROOOOOOMNO!!! ampak dokler je veselje do dela, me to sploh ne moti. Malo mi samo baše, ker imam še fax za dokončat, pa zvečer ne morem več bedet do polnoči, ker potem sem ob 5.30 ko vstanem koma, ampak se počasi privajam...
Počutim se pa grozno, ker čeprav mi uspe najti čas za moža in sina, mi ga kronično primanjkuje za prijatelje, pa znance... Včasih se mi celo zgodi, da pozabim na kak RD, čeprav imam na koledarju z rdečo napisano... user posted image  

V glavnem, že letim dalje... Malo bi še rada pospravila preden pride Anej z vrtca (mož je šel ponj), ker potem sem do 20h samo njegova, dokler ne zaspi... Toliko pa sem pošlihtala pri sebi, da sem si prisegla, da Anej nikoli ne bo občutil mojega faxa ali službe... Zanj bo vedno čas!

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
6.9.2007 14:44:35   
Kristina_1
ČESTITKE PBJ !!!

Mayci smo super, sam mamo ful enih opravkov in obiskov, pa dnevi kr bežijo.

Anckabanancka sta kr pridna, sploh tamala, zelo malo spi ampak se ogromno sama zamoti in je najraje v vozičku ali pa na tleh in ona neumorno opazuje.
Ljubosumje - je ljubosumen, sam ne pokaže v odnosu do tamale. Kadar je utrujen je malo agresiven, verjetno ker nima več 100% pozornosti. Enkrat bl od začetka jo je s pestjo po glavi, drgač pa jo skoz lupčka in boža, pa skoz preverja, če je v bližini.

Danes pa praznujeva 4. obletnico poroke. user posted image
Možek mi je obljubil, da bo za večerjo kej dobrega skuhal user posted image .

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
6.9.2007 16:32:09   
anckabancka
Kristina, čestitke za obletnico! Danes se pa res dogaja.

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
6.9.2007 18:16:51   
Anonimen
Uauuuuun, super punčka user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke PBJ in mali Ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Meceno)
  Neposredna povezava do sporočila: 1814
6.9.2007 18:18:38   
pravljica
P. čestitke!!! user posted image

ja, tale čas, mene tudi baše...bi rada maximalno v službi, pa ne bi rada da me doma "pogrešajo" user posted image  torej ostane večer, po 21. služba, takrat se pa ne da ravno nekega maximuma iz mene potegnit v 2-3 urah user posted image  bo pa bolje, ko mala dva odrasteta user posted image  saj bo to itak prekmalu user posted image

joj, na morje me pa zdaj v takšnem vremenu sploh ne vleče user posted image ...dobro, da smo šli v tisti vročini julija user posted image

yeah, thats me ;)

Neposredna povezava do sporočila: 1815
6.9.2007 21:21:48   
Pia73
PBJ, iskrene čestitke in veliko veselja celi družinici! user posted image

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
6.9.2007 21:35:05   
mayci
user posted image PBJ, ČESTITKE ZA MALO ANO!user posted image  
Lepe želje pošiljamo tudi velikemu bratcu in srečnemu očiju!

(odgovor članu Pia73)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
7.9.2007 11:06:18   
Kristina_1
Anckabanancka hvala za čestitke.

Mi mamo pa dve leti in 2 mesca in smo se že losal plenic, tudi za ponoči user posted image . Sam v vrtcu še vsake tolk uide, pa ponoči user posted image , no pa se bo že navadu mal zadržat, pa bl na glas kričat, da mora lulat user posted image .

(odgovor članu mayci)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
7.9.2007 22:37:10   
lonapo
živjo punce,
ne morte verjet mam internet wireless, ampak bolj slab  vleče ker smo mal ven iz Lj.

Ja Nejc še kar čaka na bratca al pa sestrco, jest bi mela še enga, moj pa mejčkeno bremza ker se boji, da bo mogoče še enkrat isto kot smo imeli¨London, pa operacija itd..¨Jest se tega ne bojim, ker je zelo, zelo majhna verjetnost, da se to zgodi.
V glavnem, imamo se luštno, uživamo sto na uro, Nejc zelo veliko govori, najrajjše se igra z avtomobili, kopat se noče, glavo umivat še manj ima 97 cm in tam nekje okrog 15 kg, je velik suhec, sicer poje zelo veliko ampak sproti vse porabi. Aja imam tudi nov nick - prej LONA13-.

Lep pozdravček iz okolice Ljubljane: beri piši 22 km.

Lp, Lona

Nejc in Žiga sta najboljši par!

Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.9.2007 13:55:22   
Kristina_1
Lonapo, kaj pa je mel Nejc za eno operacijo? Sem se šele zdej prdružla vam čvekam user posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
9.9.2007 22:03:30   
bobek05
Kristina, mislim, da srčka, če se prav spomnim. Zato je imela LONA prej v podpisu, da ima Nejc 2 RDja...

Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.9.2007 14:56:43   
Antigona
Joj, spet smo na drugi strani, punce napište no še kej lepga user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.9.2007 17:44:58   
anckabancka
Pa res ste vse tako zaposlene, da ni glasu od vas!

Moram vam povedat, da sem se spet lotila faksa. Sem si obljubila, da v roku enega leta diplomiram! Imam še 4 izpite in diplomo.

Prosim, da me spodbujate,  držite pesti zame in me MEČETE DOL Z RR, ko bom preveč gor. Jaz pa se bom potrudila, da čimprej opravim tele neljube zadeve.user posted image
In evo, obljubim vam, da v roku enega leta diplomiram!user posted image

Imam pa že prvo krizo. Ravno včeraj sem se lotila ene seminarske, pa dobi Aljaž vročino. Sploh ne vem kaj mu je, verjetno kaka virozica. V glavnem, vem da ne bo ravno lahko študirat pri dveh majhnih, vendar bo pri treh še težje.

LONA, pozdravljena nazaj!

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.9.2007 20:45:35   
bobek05
Anči, dobrodošla pri študentkah user posted image  in vso srečo pri študiju... Meni na hipe ful hodi na gosto in sem kot zombi, ampak potem ko je pa za mano, pa sem vesela... Imam res srečo, ker mi mož ful stoji ob strani, če ne se sploh ne bi odločila nadaljevat. Skratka, držim pesti zate, da ti vse steče po planu. Dol z RRja pa te ne morem metat, ker tudi sama nimam časa viset nanj.. user posted image
Evo, že grem pisat osnutek za en članek... user posted image

S., pogrešam te - dovolj lepo zate? user posted image  Kdaj bomo spet kaj kofetkali? Mi boš spet kakšne lušte delala... user posted image

Lonči, aloha tudi z moje strani.. Upam, da se zdaj kaj več slišimo. Sicer sem bolj malo na RR, naše Julije pa vedno prečekiram (da katera kakšne ne ušpiči) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.9.2007 21:00:20   
Anonimen
ooooooooo kako lepo....ANA DOBRODOŠLA user posted image

Mi pa predčasno iz Lošinja. Bil je tak mraz, da je groza. Jutri gremo malo v šoping v Graz user posted image

Anča, držim pesti user posted image

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

spanje
Lelly28 RR

kdaj je vaš otrok opustil popoldansko spanje?

pri manj kot 3 letih (60%)

nekje med 3-6 letom (30%)

z vstopom v šolo (10%)

Število vseh glasov: 30

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!