|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
10.9.2007 13:53:24   
spelka12
go katja,go katja,go katja.

Moja vedeževalka mi je user posted image videla v 2007 ali 2013.Upam,da je 1 datum ta pravi,ker bom do ta druzga že obupala.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.9.2007 13:55:03   
Erin
To je naša septemberska napoved (pa velja za  tri mesece, vsaj tako so meni rekli, da toliko časa velja) pa vse do novega leta....
Karte so nam naklonjene, na naš forum so zapečatene, ma da delujejo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.9.2007 14:15:03   
beyba
Ma jst mam pa s kartam bolj slabe izkušnje. Kar se tiče trenutnih stvari mi jih uredu povedo, kar pa se prihodnosti tiče, so mi pa do sedaj še vse napovedal narobe.... Vsaj kaj se tiče ljubezenskega življenja.

Jst upam da tele karte vsaj mal držijo , pa da bo končno kaka nova rozika na seznamu. Na začetku meseca se je tako dobro začel, zdej je pa tale seznam kar mal zajel plavi val....dajmo rozike. Katja jst vrjamem da lahko test že danes narediš pa ti bo pokazal user posted image . Nakako imam zate občutek da se ti bo pokazal tak velik +

Ostale pa dajmo, jst še vedno držim pesti in navijam....

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
10.9.2007 14:21:47   
sonček33
Ojla drage moje!

KAHLO - izguba je ena najbolj groznih stvari. Žal je del našega vsakdana...Vem, da ti je hudo, tudi sama sem izgubila prijatelja v nesreči. Čas celi rane.

Beyba - kavo sem si privoščila šele zdaj, ker prej res ni šlo. Mal je bila že hladna, ampak vseeno dobro dene. Upam, da je ne bo, rdečke namreč.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
10.9.2007 14:28:00   
sonček33
Rozica1984, spelka12 in sončk1 - objem...pa ne nas zapustit a prov?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
10.9.2007 14:31:16   
Erin
Oj sonček33, lepo da si prišla...user posted image Kako si kaj? Vidim da se tvoj datum vneto približuje...maš že kakšen občutek....jaz navijam zate, saj veš, ne?user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
10.9.2007 14:34:02   
KAHLO
SOnček hvala, ne moram rečti kakšni so občutki ...............žalost , jeza, pa žalost pa ......user posted image user posted image
Moram pa rečt da me ta RR kar malo zamoti.....da še mal pomislim da delamo na user posted image , čeprav  se mi zdi da zdaj vso negativno energijo na sebe vlečem....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
10.9.2007 14:34:23   
spelka12
ne grem nikamor.bom še naprej držala pesti za vse vas,ki še čakate(upam,da ne dočakateuser posted image ).Se mi zdi da je ta ponedeljek bolj miren.Ali pa so klepetulje na wc-jih in preverjajouser posted image  user posted image .

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
10.9.2007 14:45:27   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

SOnček hvala, ne moram rečti kakšni so občutki ...............žalost , jeza, pa žalost pa ......user posted image user posted image
Moram pa rečt da me ta RR kar malo zamoti.....da še mal pomislim da delamo na user posted image , čeprav  se mi zdi da zdaj vso negativno energijo na sebe vlečem....

Muca moja, pa ne bit žalostnaaaaaaaaaaaaaaauser posted image .....  a na RR je negativna energijauser posted image ? user posted image
Prid ti k men pa bom jst mal probala takle user posted image  to negativno energijo vun zbit....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
10.9.2007 14:50:15   
bumbum
Heeej! Navijačica se javlja!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Je padel danes kak nov plus?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
10.9.2007 14:58:36   
KAHLO
Ne lunca na RR - je kot da bi bla alica v čudežni deželi polno pozitivnih misli.
Ampak ko mam pa preblisk, ali pa me kdo spomni na izgubo frenda.......pol sem pa čist na začetku, drgače pa bi šla najraje domov pa v kot....pa nevem če danes ne bom tak nardila, tlko da to ven stiškam iz sebe....Pol pa pogumno naprej.........

Tak da prosim ne me še danes šeškat, jutri me pa kr daj če se ne bo stanje spremenilo!! user posted image
Najhuje je to da eni pravijo da mora en umret da za novega prostor nardi.....ampak nevem zakaj pol tako mlad človek!!!

(odgovor članu bumbum)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
10.9.2007 15:00:04   
Erin
Septemberske borke za user posted image :    

xx.09. - valentina 2006
xx.09. - kekec in mojca  -srečka nosečka user posted image
xx.09. - matejchykam  - srečka nosečka user posted image
xx.09. - Sončnica Sandra
- srečka nosečka user posted image

xx.09. - rouzi user posted image user posted image v nove boje
xx.09. - portugalka
xx.09. - Tiziana
xx.09. - Katica77
xx.09. - mihi78
xx.09. - Neža81 - srečka nosečkauser posted image
xx.09. - TamaraJ

01.09. - anonimna user posted image user posted image  user posted image  v nove boje
01.09. - anonimna user posted image - srečka nosečkauser posted image
01.09. - *lucija*
01.09. - ANIME
user posted image user posted image v nove boje
02.09. - amy81 - srečka nosečkauser posted image
02.09. - rendi user posted image user posted image v nove boje

02.09. - petrca26 user posted image user posted image v nove boje
03.09. - reckova
03.09 -  Naty
- srečka nosečkauser posted image
03.09. - nati user posted image user posted image v nove boje
04.09. - Galadriel user posted image user posted image v nove boje
04.09. - kleja user posted image  user posted image v nove boje
05.09. - kimmii user posted image user posted image v nove boje
05.09. - zarjica
05.09. - marjana.r user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Lupita user posted image user posted image v nove boje
06.09. - Yaris
07.09. - stunfek -srečka nosečkauser posted image
07.09. - CIPRESA user posted image user posted image v nove boje
07.09. - lejcauser posted image user posted image v nove boje
08.09. - fortun

08.09. - kanta user posted image user posted image v nove boje
08.09. - freha user posted image user posted image v nove boje
08.09. - 80kaja
09.09. - Naska
09.09. - rozica1984
user posted image user posted image v nove boje
09.09. - anonimna user posted image
09.09. - Endri
10.09. - fragola
10.09. - ur+sa
10.09. - matejka78 user posted image user posted image v nove boje
11.09. - sapi user posted image user posted image v nove boje
11.09. - Juno

11.09. - mala zirafa
12.09. - beyba
12.09. - afnica mala
12.09. - **NiNa**
13.09. - matt
13.09. - lindy
13.09. - Serendipity

13.09. - teodoral
13.09. - Špela12user posted image user posted image v nove boje
14.09. - tinkamiška
14.09. - trma79
14.09. - Yasminka
14.09. - _rebeca_
14.09. - jurka6  
15.09. - gajka
16.09. - Lea2007
16.09. - ledenka
16.09. - mojca 345
17.09. - MARTINŠČICA
17.09. - Anitka
17.09. - Souly
17.09. - linči
17.09. - sončk1 user posted image user posted image v nove boje

18.09. - sonček33
18.09. - KAHLO
18.09. - Zvezdica
18.09. - pikica36
19.09. - pikapoka2
19.09. - ninčy
20.09. - moyca
20.09. - slovenka

21.09. - *ajetam*
22.09. - Angelina
22.09. - kodrana
23.09. - Kaja08
23.09. - pokec
24.09. - talika81
24.09. - murkica
24.09. - mukla
24.09. - andre3a
24.09. - kažotk

24.09. - zorica 
24.09. - nf
25.09. - teejaa
25.09. - ajat
25.09. - Efi
26.09. - Katy\o/
26.09. - HEL36
27.09. - ANIME
27.09. - nineva
27.09. - Lu33
27.09. - rendi
27.09. - nena22
28.09. - Tiara123
28.09. - kitka1

28.09. - MP30
28.09. - Darja30
30.09. - kleja
30.09. - pepa6
30.09. - Sulfinija
30.09. - anonimnauser posted image  

30.09. - anonimna user posted image

user posted image In zveste navijačice : user posted image

- scubadiver
- LuNa73
- MONIKQ
- SM10
- neja24062007
- sanja5
- *ajla*
- hmm
- K_a_t_j_a

- nf

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
10.9.2007 15:14:16   
LuNa73

....pa nevem če danes ne bom tak nardila, tlko da to ven stiškam iz sebe....Pol pa pogumno naprej.........

Idi v "kot" in žaluj in se razjoči.... še boljše pa bi bilo, če bi prišla sem v MB, pa bi se malo pomenle, pa ujčkale, pa se cmerle, pa spravle vun vse kaj naju teži....   pol bi ble pa prerojene!user posted image  Ampak ker vem da to ni izvedljivo... bom pač z mislimi s tabo....
pridna bodi! user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
10.9.2007 15:17:41   
KAHLO
Teeja veš kaj jaz bi tud bla rozaaaaaaaaaaa, daj ko boš spet seznam obnavlala mene kr z roza napišiuser posted image user posted image user posted image sam ne modrooooooooooooo,  modra je za na nebo ali pa morje .............ne pa da se KAHLO obarva modro..........pa sej smo same punce....nam aja paše roza pa ne modrouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
10.9.2007 15:18:59   
~Biba~
  user posted image

...koliko vidim imate praviuser posted image žur tu gori na RR.

Jaz sem si rekla, da zdaj pa več ne bom premišljevala o tem kdaj imam O in kdaj je nimam, ali delamo na bebici ali ne..ampak mi nekako ne uspeva...

zadnji teden opažam, da se sploh več ne morem sprostiti in uživat v
user posted image

Kako naj neham mislit na bebo? Imam neke vrste tremo; strah; bo uspelo, en bo uspelo...ne glede an to kolko se lubi trudi; enostavno se ne morem sprostit; sva zarad tega že 2 x kr pri crkljanju ostala.

Kaj; naj se ga malo user posted image         ?

Pa to vse se mi zdi tak brezveze; samo kaj če ne vem odklopiiiiiit!

Vsem nam pa pošiljam eno pikopoko za čim več plusekov.

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
10.9.2007 15:19:34   
KAHLO
JOj ti moja lunca, veš kaj jaz bi šla takoj v MB, meni je pr nas na štajerskem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak luštno, sam me je služba pa lbezen sem zvlekla.........kaj čem........ampak na štajer grem takoj kak mam cajt!!!
Drgače pa (malo pocukranega) bom danes pogledala v nebo pa bom tam vidla lunco oz. boš ti moja lunca, hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
10.9.2007 15:20:05   
LuNa73
kahlo prav maš... mogoč je pa res čas za spremembo! BArva je že ena :)! Nč pičim jst v mesto! Lepo se imejte! Čavči! Se beremo bolj pol...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
10.9.2007 15:23:12   
LuNa73

JOj ti moja lunca, veš kaj jaz bi šla takoj v MB, meni je pr nas na štajerskem taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak luštno, sam me je služba pa lbezen sem zvlekla.........kaj čem........ampak na štajer grem takoj kak mam cajt!!!
Drgače pa (malo pocukranega) bom danes pogledala v nebo pa bom tam vidla lunco oz. boš ti moja lunca, hvala tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image

vav, pol pa ko boš pršla v te konce morma pa na kaki kofetek - obvezno! user posted image  Zdej pa res adijooooooooooooooooooooo! ostanite v cvetju....user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
10.9.2007 15:23:29   
sonček33
teejaa  - ojla, fajn sem fajn, hvala na vprašanju... sonček dobro dene...pa piltes je danes
Sicer pa se moja še nič ne napoveduje...no saj ima še nekaj časa...če pa je ne bo, bom pa itak najsrečnejša na svetu...
kako si ti?

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
10.9.2007 15:26:01   
beyba
pA SEJ MI BI BLE VSE ROZIKE. pA DAJMO KAR POBARVAT SEZNAM ROZA, SEJ ČE ŠE NI PA ŠE BO....   SE STRINJAM S TABO.... SEJ MOGOČE BO ŽE KMAL....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
10.9.2007 15:26:27   
kodrana
oj punce. da se malo javim. sploh vas ne dohajam.
sama imam ravno plodne dneve. in res pridno user posted image , tokrat brez zadrškov.
danes je glavni dan.. ko so čebelce najbolj aktivne, tako da pridno v akcijo, ko pride moj ljubi domov.

želela sem vam povedati, da je Neža81 na temi upajmo skupaj objavila novico, da je imela žal ss. zelo mi je hudo.. pa tako smo se veselili z njo.. Neža zate user posted image in za v naprej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
10.9.2007 15:29:56   
Serendipity
Ejla šlogarce user posted image

No, sploh se več ne čudim kolko strani naklofate... Eh, lažem...kak vam rata? hehe, vas je pa full lušno brat! user posted image

Za mano je en tak težek, dooolg ponedeljek, kot pričakovano sem ostala brez glasu (sam cvilim nekaj). M še ni na spregled, najavila se je, temperatura padla na 36, 3 , prsi uplahnile za dve številki user posted image , tak da čakamo na veličasten prihod...

Filmček o štorkljici - user posted image  user posted image  , sem poslala mojemu user posted image  in sva sklenila, da nabaviva nov avto ... seveda takega merđoja kot je v reklami.

Če smo že pri šloganju - jaz sem se prejšnjič učila šlogat z verižico - napoved
se zgleda ni uresničila... user posted image  (na vprašanje ali bom septembra zanosila mi je nakazalo DA, na vprašanje ali bom maja rodila - DA in na vprašanje ali bo punčka - NE, ali bo fantek pa - DA...) user posted image  In jaz (koooozaaa user posted image ) sem verjela...

Od zdaj naprej verjamen semo še kafi - teeejaaaaa, kje si? user posted image

Vam držim psti! Da bo bo booooo user posted image user posted image !!!

_rebeca_ si me pogrešala, kaj? user posted image  Fajn to fajn ... Hehe, ampak jaz vztrajam...

Aja - da poudarim: dodatek k planu zanositve A: kupit čemo i takog velkog merđoja!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
10.9.2007 15:31:30   
beyba
jOJ ŽAL MI JE ZA nEŽO81  res smo bili veseli zanjo. En velik user posted image user posted image user posted image user posted image Pa naj se čimprej potolaži in zopet v nove boje..

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
10.9.2007 15:32:52   
LuNa73
kleja zdej pa si me nasmejala in morem še teb napisat (sej klinc, trgovine so do sedmih).
Itak da pride do te obremenitve naših možgančkov in so prenasičine ene in iste informacije, ki mu jo dajemo.
Sej ko rečem jaz, probaj odmislit... ljudje smo različni in nekaterim uspeva bolje, nekaterim slabše odmisliti svoje želje. Sem pa mnenja da vse se da! Nektere to počnejo z raznimi športnimi aktivnostmi, nekatere z bolj sproščujočimi metodami ... pač, vsaka za sebe najbolje ve oz. ugotovi kaj jo motivira k drugim mislim. Pač treba se je nekako in s čim zaposlit... čim več... ker ko imamo pet minut časa preveč se v naše glavce prikradejo čudne misli in potem razglablamo in razglablamo sami pri sebi.

Ampak, ali ni tudi crklanje pot do....? Prav je, da ne delata nekaj na silo... Mogoče pa si celo kakšen "program" izmisliš pred samim čungalunganjem in pozornost bo sigurno usmerjena tja...(stripteaz?)... ne vem no, sej samo potolažila bi te rada....

kar se pa alkota tiče... a ne pravjo da kaki štamperl al pa deci premaga tremo.... ? No, ne priporočam da se napiješ do daske.... tak da sam obležiš...user posted image
az vam raje ne povem kaj pravi moj meni ko sem malo nažvižgana... po moje bi on meni vsaki dan kako literco prnesu he he he

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
10.9.2007 15:33:31   
sonček33
Neža81 - objem zate.
To je zelo žalostna novica. Veselila sem se zanjo, predvsem po tem kar je že dala skozi.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?