|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
10.9.2007 11:40:58   
KAHLO
AJd teeja pa da vidmo....
Veš kaj jaz bi ti tud mojo šalco pokazala na ker naslov se obrnemuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.9.2007 11:43:20   
Erin
Pridi na gorenjsko en dan pa bova skupaj v porcelan zijali...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.9.2007 11:48:34   
LuNa73
boljša rešitev: kavo spij...obrn...pust neki časa...fotografiraj iz vseh možnih strani...pošlji foto šlogarici teejii.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 11:50:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.9.2007 11:59:25   
spelka12
teejaa jest sem tudi gorenjka.
Men je v SDK ena včasih tolk dobr šlogala,vse je uganila(da nisi ti tista).

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.9.2007 12:02:06   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

boljša rešitev: kavo spij...necukrano, brez mleka...obrn...3x v smeri urinega kazalca, skodelico drži v levi roki......pust neki časa...da se odcedi...fotografiraj iz vseh možnih strani...pošlji foto šlogarici teejii....am...prosim, ne navalit, k ne garantiram da se bo kej videlo pa če se bo če bom znala sploh kaj razbrati

Pa še nekaj...ko obrneš skodelico si nekaj zaželi...kaj bo s to željo je vidno na krožniku...simbole povezuj...npr. če vidiš psa...pes je zvest...se pravi zvestoba, vse pa je odvisno od pomena sosednjih figur...

spelka...kaj je SDK?user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.9.2007 12:03:26   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Punce mene pa zanima kje je Jasnaa???

Po moje v službi!user posted image  Sej pa se kr redno javla... zdej ma nick Serendipity al kak že... user posted image ... se mi tipkovnica lomi priizgovorjavi njenga nicka...na kratko Se*

Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.9.2007 12:05:29   
LuNa73
evo teeja....kolk provizije je moje? službo sem ti zrihtala....garant! user posted image  Jaz vem kaki je postopek...sam se mi ni lubl pisatuser posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.9.2007 12:07:14   
spelka12
SDK-služba družbenega knjigovodstva(pomoje),tam sem delala včasih med počitnicami.Zdej so ga ukinil.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.9.2007 12:14:11   
KAHLO
Teeja neven če se res nebi dobile.....pa bi v porcelan skupaj zijale, ti le glej da se boš tak naštimala da boš tud kaj v šalci vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.9.2007 12:15:12   
KAHLO
Jaz bi tud prjavla eno pogrešano osebo Naty*??? !!!
Zgleda da se te srečke nosečke zubljajo!!!??user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
10.9.2007 12:21:24   
LuNa73
evo, teejaa kofe, jaz pa karte...

pa do našega srečanja še kaki pameten zvarek nardim...user posted image

huh, kaj pa je s figami?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
   [Brisano sporočilo]
10.9.2007 12:22:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LuNa73)
  Neposredna povezava do sporočila: 1813
10.9.2007 12:25:13   
Erin
spelka, ne poznam...sem jaz tudi že pomislila, če se poznava...no, samo veš koliko jih gleda v šalce..miljavžnt...user posted image

KAHLO - ko bom nosečka bomo šalce kar na buhija naložile pa bomo gledale cuzamen kaj nam prihodnost prinaša....upam da čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Punce so gotovo v službi...saj kmalu pridejo...bomo popoldne kako rekle z njimi..

Am, LuNa, mislim da se nebi s tem profesionalno ukvarjala, čeprav sem pa resno mislila lani naštimat 090 linijo (za ŠLOGANJE da ne bo pomote, ne za vzdihovanje)user posted image , pa sem potem dobila službo pa ni bilo nič iz tega...je pa res odvisno od dneva, včasih vse vidim, včasih nič, včasih samo v karte drugič samo v kofe...kugle  pa nimam...user posted image ...kaj pa ti, si se kdaj profi ukvarjala s tem...pa vem da gledaš v karte, si nekoč omenila...še kaj? Greva skupaj odpret 090 Šlogarajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
10.9.2007 12:30:00   
K_a_t_j_a
Punce mogoče se vam pridružim z dvema user posted image , moje user posted image  že 40. dan ni, prvi ciklus po prenehanju jemanja kt je bil dolg 36 dni, zaj pa ne vem kaj se dogaja. Križ me že par dni boli, pa prsi imam mal večje. No sej kar bo pa bo. Če slučajno pride tečka user posted image , začnemo v oktobru delat na polno na user posted image . Kak dan al pa dva bom še počakala s testom. Mislim pa da sem imela poznej ovulacijo.

Želim vam čimveč user posted image user posted image !!!

Lp!
Katja

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

Neposredna povezava do sporočila: 1815
10.9.2007 12:32:05   
LuNa73
katja, daj nas razveseli z user posted image !!!!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
10.9.2007 12:33:51   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

spelka, ne poznam...sem jaz tudi že pomislila, če se poznava...no, samo veš koliko jih gleda v šalce..miljavžnt...user posted image

KAHLO - ko bom nosečka bomo šalce kar na buhija naložile pa bomo gledale cuzamen kaj nam prihodnost prinaša....upam da čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Punce so gotovo v službi...saj kmalu pridejo...bomo popoldne kako rekle z njimi..

Am, LuNa, mislim da se nebi s tem profesionalno ukvarjala, čeprav sem pa resno mislila lani naštimat 090 linijo (za ŠLOGANJE da ne bo pomote, ne za vzdihovanje)user posted image , pa sem potem dobila službo pa ni bilo nič iz tega...je pa res odvisno od dneva, včasih vse vidim, včasih nič, včasih samo v karte drugič samo v kofe...kugle  pa nimam...user posted image ...kaj pa ti, si se kdaj profi ukvarjala s tem...pa vem da gledaš v karte, si nekoč omenila...še kaj? Greva skupaj odpret 090 Šlogarajauser posted image user posted image user posted image

eh jst se s tem ukvarjam kr tak... za hobi! user posted image  oz. bolj tak za hec!user posted image  In tak za zabavo. Čeprav zadnje čase nimam neke volje... je pa res, da morem met dan za to.... drgač, če neki na silo, pol kr bluzim...user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
10.9.2007 12:36:01   
Erin
Katja - držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sporoči nam!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
10.9.2007 12:42:47   
K_a_t_j_a
Hvala punce!!! user posted image

Vam sporočim v vsakem primeru, če bo user posted image  ali če bo user posted image !

user posted image user posted image user posted image  Veliko sreče vsem upajočim na user posted image !!!

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
10.9.2007 12:53:00   
pikica36
user posted image js sem bila lani tak čas pri eni šlogarci, pa mi je rekla da vidiuser posted image  v šalci, in da ga dobimo letos v jeseni. no dojenčka še niuser posted image user posted image , ker smo šele pred 3 meseci začeli delat na njem, upam pa da je mislila, da ugledamouser posted image user posted image user posted image

mogoče pa je kaj za verjet!?user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
10.9.2007 13:00:04   
LuNa73
pikica36 dokler še jeseni ni konec...no sej se še začela ni, ti kr vrjami....user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
10.9.2007 13:00:52   
KAHLO
Dajmo katja, ....katja glej danes je tak lep dan............da bi nas komot lahko razveselila z takšno novičko...malo razmisliuser posted image user posted image Teeja bo kafe skuhala, lunca bo prinesla karte.......jaz kaj za pod zob, in če ne bo nič pametnega za pošlogat...........bomo pa en tarok vdarleuser posted image user posted image user posted image user posted image k stare mameuser posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
10.9.2007 13:04:05   
pikica36
user posted image user posted image sej verjamem, no... bolj upam da je kaj na tem

js pa ne znam tarokauser posted image user posted image a gremo rajš lažnivca al pa črnega petra, je bolj ajnfoh

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
10.9.2007 13:44:42   
Erin
user posted image
Karta simbolizira združevanje in združitev nasprotij, tako notranjih kot zunanjih, kajti ljubezen skuša premagati nasprotja.Spraševalca čaka obdobje sreče in izpolnitve.
user posted image
Je pozitivna karta in pomeni trdnost.Predstavlja cilje, želje, voljo in odločnost.Simbolizira počitek po uspešnem naporu.
user posted image
Kaže na novost, ki bo vstopila v življenje.V povezavi s kartami, ki jo obdajajo, lahko nakazuje, kako se bo spraševalec soočil z novostjo.Včasih namreč gledamo na novost kot na odrešitev, ki nas odreši že ustaljenih navad, spet drugič pa na breme, ki nam ruši utečeno.Ker je karta pozitivnega pomena, ponavadi kaže na pozitivno spremembo, ki vstopa v življenje.
user posted image
Simbolizira prelomno obdobje, ko se končuje samostojna pot in bo potrebno življenje povezati z drugimi.Pomeni vse vrste partnerstev tako poslovnih kot intimnih.
user posted image
Karta nakazuje na občutek zadovoljstva in izpolnjenosti.Nakazuje na obdobje notranje in zunanje harmonije.Sanje in želje, ki so že dolgo prisotne se uresničijo.
user posted image
Karta predstavlja vir energije, ki vzbuja voljo in žene naprej.Predstavlja tudi jasnost, pozitivnost, ustvarjalnost in plodnost.Daje sposobnost za nova dejanja.Če je povezana z dobrimi kartami predstavlja sončni vzhod, vse možnosti in pričakovanja.Če pa je povezana s kartami negativnega vpliva pa predstavlja sončni zahod, kar nakazuje da se srečno obdobje izteka v vsakdanjost.
user posted image
Kaže na prijetno izkušnjo, ki jo bo spraševalec doživel na življenjskem področju.Dogodki se bodo razpletali bolje kot boste pričakovali.Vztrajate pri tistem kar ste si zadali.

Evo, punce, te karte so samo za nas...naša napoved...user posted image user posted image Te karte so idealne za uresničitev naše želje user posted image ...

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
10.9.2007 13:49:29   
KAHLO
Teeja to nan delajjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!! Zdaj pa se še samo naj ta tvoja napoved oz. te tvoje karte uresničijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?