|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
9.9.2007 19:46:32   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

NaILa, zdaj pa greš lahko hitro rodit a? user posted image  

Tianna ne bi imela nič proti. Čeprav upam, da bo 13-ega, ker si moj dragi ful želi, da bi imeli vsi trije rojstni dan na 13.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11651
9.9.2007 19:48:21   
NalLa
hvala vsem za čestitke

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11652
9.9.2007 19:51:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Čeprav upam, da bo 13-ega, ker si moj dragi ful želi, da bi imeli vsi trije rojstni dan na 13.

Ja, to bi bilo res full lepo! user posted image
Ja nič kaj, potem pa lepo počakajta na 13.9. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 11653
9.9.2007 19:52:41   
Anonimen

Duskamb, si mi bila sumljiva user posted image . Sedaj pa preberem, da si še vedno v enem kosu. Škoda. Se niti nič ne dogaja?!

NOBENIH SIGNALOVuser posted image user posted image user posted image , ampak noč je še dolga....

NAILA - ČESTITKE.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11654
9.9.2007 20:12:59   
Anonimen
Ste kaj pogledale število naših objav napram recimo oktoberkam, ki so takoj za nami? Me imamo cca. 8000 objav večuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11655
9.9.2007 20:40:57   
Anonimen
Pridno čvekamo, pa imamo še cca 20 dni septembra.

Res pa je, ko bomo začele dobivat svoje štručke, bodo tudi naši čveki zmeraj redkejši. Naše septembrske (in avgustovske)mamice se tudi javljajo na obroke med hranjenjem in spanjem in ostalimi obveznostmi.

Jaz sem stuširana, namazana z vlažilnim mlekom, imam oprane lase,...., zdaj pa bi lahko šla v P. Tako bo Matija zagledal lepo mamo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11656
9.9.2007 20:43:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Jaz sem stuširana, namazana z vlažilnim mlekom, imam oprane lase,...., zdaj pa bi lahko šla v P. Tako bo Matija zagledal lepo mamo.user posted image user posted image user posted image

Pa lepo zdepilirana si? user posted image
Se mi zdi, da smo se danes celo popoldne pogovarjale o britju, depilaciji, voskanju... Ma jaz sem še vedno kosmata. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11657
9.9.2007 20:45:41   
Anonimen

. Tako bo Matija zagledal lepo mamo.user posted image user posted image user posted image

Računam na to, da bom takoj po porodu zgledala kot tete v mehiških nadaljevanjkah s prekrasno pričesko, lasje se bodo v soju luči svetili, oči zapeljivo zasenčene in iz ustnic mi bo žarel nasmešek s popolnim odtenkom šminke, ki bo pasal k polti mojega otrokauser posted image user posted image . In moj mož bo zraven žarel kot kak Luis Fernandouser posted image user posted image user posted image . In vse skupaj bo končano v 3 minutah, v naslednjem kadru bom že ploska kot pred zanositvijo in joški bodo kar v zrak štrleliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11658
9.9.2007 20:47:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Računam na to, da bom takoj po porodu zgledala kot tete v mehiških nadaljevanjkah s prekrasno pričesko, lasje se bodo v soju luči svetili, oči zapeljivo zasenčene in iz ustnic mi bo žarel nasmešek s popolnim odtenkom šminke, ki bo pasal k polti mojega otrokauser posted image user posted image . In moj mož bo zraven žarel kot kak Luis Fernandouser posted image user posted image user posted image . In vse skupaj bo končano v 3 minutah, v naslednjem kadru bom že ploska kot pred zanositvijo in joški bodo kar v zrak štrleliuser posted image user posted image user posted image

Poštena računica! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11659
9.9.2007 20:48:11   
Anonimen
Vedno je treba imeti dober planuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11660
9.9.2007 20:59:21   
Anonimen
Doletela me je čast da vam sporočim:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Žabonka je rodila hčerko Brino, dolga je 51cm in težka 3600g.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke!user posted image

Ima pa dolge črne laske (kot je ati napovedal), rodila je ponoči med 3 in 6 uro s CR, komaj sedaj se je zbudila in še ne dojema čisto da je vse za njo. Vas pa vse lepo pozdravlja, v naslednjih dneh bo povedala še kaj več.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11661
9.9.2007 21:02:40   
nora
Žabonka, iskrene čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tanja Lina se je nalašč zmotilauser posted image
NaILa čestitke za dobro opravljeni zpituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11662
9.9.2007 21:04:55   
LINA31
O, super, še ena user posted image   je rodila.
Žabonka čestitike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 11663
9.9.2007 21:17:47   
NalLa
Žabonka čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 11664
9.9.2007 21:20:14   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Žabonka, iskrene čestitke ob rojstvu Brine.

user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 11665
9.9.2007 21:26:47   
Anonimen
Punce,
kako lepo je, ko imamo vsak dan novo mamico in user posted image , kajne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11666
9.9.2007 21:46:07   
lemavrica
Žabonka čestitke za Brino
user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11667
9.9.2007 21:51:28   
guppy
Mogoče čaka na 11. september, pa bo izvedel "terorostični napad" in zdelal mamo.user posted image user posted image user posted image

Skor sem se polulala, majke mi... O, Duška, Duška...

NaILa, iskrene čestitke za izpit!!

ŽABONKA, iskrene čestitke za malo Brino in čimprejšnje okrevanje po CR!!

Midva sva ravno okopala in nahranila M&M in ju dala spat. Res je lepo spremljat tole temo, vsak dan rodi ena od nas. Čudovite novičke!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11668
9.9.2007 21:53:32   
Anonimen

Pa lepo zdepilirana si? user posted image
Se mi zdi, da smo se danes celo popoldne pogovarjale o britju, depilaciji, voskanju... Ma jaz sem še vedno kosmata. user posted image

VEET - PENA!!!!user posted image user posted image user posted image
To je bilo s tem trebuhom najbolj enostavno!

Srček, jaz sem tudi optimist, da ne bom preveč prepotena.user posted image user posted image user posted image  O vsem drugem pa nočem razmišljat.user posted image

ŽABONKA - ČESTITKE!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZDAJ SEM PA JAZ NA VRSTI!!!!!!!!user posted image

< Sporočilo je popravil duskamb -- 9.9.2007 21:54:17 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11669
9.9.2007 21:56:41   
nana 27
Žabonka, čestitke user posted image user posted image user posted image   Srček, user posted image user posted image user posted image  mehiške nadaljevanke he he.. Imaš prav. Bi bilo kar fino izgledat tako sijoče user posted image  Naila, čestitke za uspešno opravljen izpit user posted image  Zdaj pa greš lahko končno rodit user posted image  Dorotea je tudi naredila zadnji izpit in nato izginila. Že kaj novic o Dorotei?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11670
9.9.2007 22:03:23   
Taja339
ŽABONKA  - ČESTITKE ZA BRINOOOOOOOOOO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No toliko o tem - tudi jaz sem se danes uredila.
Oprala lase, pobrila tamalo, sedaj pa me user posted image  čaka, da mi zmasira presredek.
Aja, pa še nekaj sem nardila - končno sem prišla do senenega drobirja in si naredila kopel za mehčanje MV in lažje odpiranje.
Ja, pa malinov čaj sem spila, pridno pojedla večerjo ...

A se vam ne zdi, da sem pripravljena za v P?

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 11671
9.9.2007 22:53:46   
cuma

Najprej: ČESTITKE Žabonka!!!! user posted image user posted image user posted image

Srečno Žarnica!!!! user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke ob opravljenem izpitu NaILa!!!user posted image user posted image user posted image

Mi je kar hecno kako smo usklajene danes ... jaz sem se tudi ukvarjala z depilacijouser posted image . Mene pa silkepil nič ne boli user posted image .  Pa končno sem se pobarvala... user posted image .
Srček: tudi jaz bi zlato ribico prosila, da me odreši dlak user posted image !

Pikica Pokica: dobrodošla doma in hvala za porodno zgodbo! Me veseli, da je šlo tako lepo ... user posted image  in da si že v tako dobri formi!!!

Danes je bil zelo produktiven dan ... in se mi pozna... noge imam precej otekle in boleče. Grem še malo v posteljo brat, potem pa spat.
Lepo spite ali pa pejte rodit!user posted image  Pa srečno!

Cuma

< Sporočilo je popravil cuma -- 9.9.2007 22:56:13 >

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 11672
10.9.2007 3:39:46   
NalLa
Dobro jutro,

Ne morem spat, pa še malo me glava boli. A je katera tuki za čvek? No, najbrž ne. Se bom tud jest pobrala kar nazaj v pojstlo, mogoče mi pa rata zaspat.

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 11673
10.9.2007 4:13:20   
PBJ
Pozdravljene!

Z Ano sva doma. Sicer je dobila rahlo zlatenico, ampak ji je v enem dnevu padla s fototerapijp (fotoblazinico) in sva lahko šle domov.
Porodna zgodba sledi, sedaj napišem samo to, da sem imela napovedan Cr za 7.9. (- prvič sem ga tudi imela), ampak mi je 6.9 ponoči odtekla voda (cela dozauser posted image ) in se je začelo, .... rodila pa sem naravno ...

HVALA VSEM ZA ČESTITKE IN ČESTITKE VSEM, KI STE ŽE TUDI POVILE SVOJE OTROČIČKE.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 11674
10.9.2007 8:23:58   
cuma
Dobro jutro!

Midve z Emo sva že pojedli zajtrk in kmalu se bova odpravili na potep po mestu, na tržnico, igrišče. Spala sem dobro in tudi zdaj sem polna energije user posted image . Mislim, da bo prav lep dan!

PBJ: user posted image  za naravni porod. Mene pa je tako straaaah user posted image . Moja G mi vsakič reče, da bo pri meni traaaajalo in da imam malo možnosti za lahek porod ...pa razen tegga, da sem prvorodka (pravzaprav), ne vem po čem sklepa?user posted image V vsakem primeru bi me bilo strah, po CR in glede na možne zaplete zaradi tega, pa me je še bolj.
Lepo okrevaj in uživajta s tvojim detetom! Kako je pa Jure? A je prišel v P ali je dojenčka videl šele doma?

NaILa: eno user posted image  zate , da se boš lažje zbudila ... a si potem uspela zaspati?

taja 339: a si šla v Rim?user posted image

lemavrica: danes že greš v P na sprejem? Srečno!user posted image

duskamb: kaj novega?user posted image Da te ne bo spet katera druga prehitela po desni ...

Ostale: a se kaj pripravlja? Pri meni je vse miiiirno user posted image .

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 11675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  465 466 [467] 468 469   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?