|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08
6.9.2007 11:50:20   
Lunca1
Kar se kolesa tiče menda ni priporočljivo samo zaradi možnosti padca, kar se obremenitev tiče pa seveda po pameti.user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
6.9.2007 11:52:33   
ljubljana
Sunny Morning : Če bo kdo naredu red okoli obiskov in visenja tašče na vratih bo to naredu tvoj mož in nihče drug. On je tisti, ki mora postavit meje svoji mami in se z njo skregat če je to potrebno. Najhujše za vaju bo če bosta ti in tašča obračunavali med sabo. Pol bo on tako trpel, kot otrok k se njegova mami pa ati kregata. Malo neprimerna primerjava mapak verjemi zadnja stvar ki si jo želi je verjetno to da mora delat mir na dveh frontah.
Vidva bosta mogla razčistit koliko obiskov in koliko klicev si želita. On bo pa moral to posredovat sam naprej.
Pri nas se ne oglašamo, če nočemo in jima (staršema) je dal mož jasno in galsno vedeti, da se bo oglašal takrat ko bo njemu pasal in ne takrat ko bosta njegova mela potrebo po tem da ga slišta in vidta. Je blo tudi pri nas tako, da je tašča po 5x na dan klicala zdej pa od pogovora ni poklicala že en teden. Smo rekel da če je kaj nujno nej SMS napiše, slišmo se lahko pa 1x na teden in bo čisto zadost.

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
6.9.2007 11:58:18   
ljubljana
Včeraj sem šla v H&M pa mam to srečo, da je letos nosečniška moda in da me je malo skupaj. Majo na čopovi v pritličju in 1. nadstropju same take majčke, ki so 4 leta nazaj, ko sem bila prejšnjič noseča veljale za striktno nosečniške.
Stisnjene pod prsmi in obilno prešitoke čez trebušček. Pa še strašno dolge majčke so moderne, tako, da pridejo skoraj čez celo rit.
Me je bolj malo skupaj in zato nima povsem enakih težav kot nekatere ampak menim, da bi v HM ju sigurno lahko nase spravile kakšno majčko št 46, tudi tiste ki imate konfekcijsko 48, 50 saj imam jaz drugače št. 38 pri hm-ju pa xs ali pa najstniško za 13-14 let. ki je drugače št 36.
Hlače sem pa dobila v popku in sem bila tako navdušena, da sem jih kar takoj kupila. Sem samo ene probala in to je bilo to.

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
6.9.2007 12:11:31   
raja
Punce hvala za ponudbe za prevoz, ampak jaz sem iz Radovljice in tudi delam tukaj. Mislim tudi, da ni nobene iz našega konca,ki bi me lahko pobrala. Pa nič hudega, saj bom verjetno še imela priložnost vas spoznat.

Uglavnem punce, uživajte maksimalno!!!

(odgovor članu ljubljana)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 12:15:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu raja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2280
6.9.2007 12:33:18   
natasa49
Joj Sunny, kok je teb težko. Jst mam srečo k mam taščo na mestu, je zelo mlada in me razume, če bi bla pa na tvojem mestu bi ji pa kr povedala ta svoje, ampak na samem. Vem kako je to, ne moreš možu govorit o njegovi mami, njej bi pa kar zabrusla par tapravih. Če pa to nebi pomagal bi se pa odselila nekam, ma sej ne vem, sam vem da jo jst nebi prenašala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
6.9.2007 12:34:57   
nana35
Klaja,ravno tak kompletek sem gledala v Aladinu,pa sem kupila tisti dvodelni plišasti zraven,ki je visel (na Gosposki)belo rumene barve z medvedkom,rumene hlačke,imajo pa tudi pajace.Verjetno si ga videla.Moji mami je bil ravno ta všeč,ki si ga kupila ti,meni pa bolj ta drugi.

Kar se tašč tiče,moja je super,prav tako živita s tastom pod nama,vendar se NIKOLI ne vtikata v nobeno stvar,sta izredno uvidevna,nič ju ne moti,imava sicer svoj vhod,ampak sta si onadva naredila v prizidku svojega že preden sem jaz tukaj zaživela.Kaj hočem,imam pač srečo!!In sem zaradi tega zelooo vesela!Žal mi je da obstajajo tako posesivne tašče,ki mislijo,da so svoje otroke rodile le zase.In se nikakor ne morejo sprijazniti,da je njihov otrok odrasel in da bi morale zgraditi drugačen odnos.Saj razumem,da je izgubila moža in tudi to da išče uteho,vendar ne tako da obremenjuje svoje otroke.To bi pa že morala razumeti,sploh pa zdaj,ko počasi prihaja še en otroček in sta mamica in očka itak okupirana s tem.
Žalostno pa je,da nekaj ne ukreneta z bratom,saj ni treba da je grobo,ampak poskusiti dopovedat.Ne vem,jaz tako razmišljam,svojih staršev se ne bojim in mi ne bi bilo hudo kaj takega povedat,vendar vem,da bi oni razumeli,so pač drugačni.

No,upam,da nekako rešiš situacijo še pred januarjem Sunny Morning,resnično veliko sreče.Kako??Tako kot si nam povedala povej tudi svojemu dragemu.Jaz upam na najboljše.

Vse ostale,ki boste danes v Celju se lepo imejte,me bomo pa doma na toplem in mislile na vas.In res ja,naredite kako fotografijo!Da bomo vsaj malo prisotne.

Lep pozdrav,Nana

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
6.9.2007 13:27:27   
koala
Aja, kar se tiče kolesarjenja, če mi vreme dopušča jaz še vedno sedem na kolo, je pa res da vozim počasneje kot sem pred nosečnostjo in da mi moj športni več ne ustreza zato si pač sposodim taščinega. JAz sem kolesarila že pred nosečnostjo in dokler mi bo ustrezalo bom tudi zdaj.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
6.9.2007 13:31:56   
urssyy
Sunny morning naj te potolažim, da je tudi z mojo taščo popolnoma isto. Pred 9 leti je izgubila moža in se je navezala na svojega sina - torej mojega user posted image . Mi pa živimo vsi skupaj v isti hiši-isti etaži in katastrofa. Ampak v 5 letih kolikor živim poleg nje sem se naučila veliko. Mama je ena sam in če imaš rada svojega partnerja jo boš spoštovala, kot njegovo mamo. Ampak ti svetujem eno rešitev (jaz sem jo pogruntala), poskušaj ji najti "prijatelja" ali prijateljice na katere se bo obesila, tako bo preusmerila svojo posesivnost. Druge rešitve brez strokovne pomoči ni. Ne kregaj se z njo, ker to ni tvoja dolžnost in ne pravica, stvari mora urejati tvojuser posted image . Ti pa jo veselo ignoriraj!!!Misli samo na svojega user posted image  !!

Bom dans nardila fotke na srečanju in jih bom pol prlimala na net, če bom znala.

Kolo pa bi jaz odsvetovala nosečnici, razen sobnega kolesa, ki ga dovoljujejo tudi ginekologi. Glede kolkov pa moram povedati, da tudi mene bolijo, zgleda da se širijo, pa že tko sem široka v bokih user posted image

Jutri imam morfologijo. Prosim držite pesti, da bo vse ok. Pa da bo le dal noge narazen, da vidmo kaj bouser posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
6.9.2007 13:40:19   
klepetka
oj čvekice,
a tud vas tako zebeuser posted image al sam mene?
Sunymorning,to je pa res šit,če imaš tak otaščo.Postavi se ji ob robu,drugače bo vse hujše.Jaz na srečo teh problemov ZAENKRAT nimam ,ker imam ful vredu taščo.Upam da tak otud ostane.user posted image

nalin ,glede zobnih problemov si lahk opodava roke .sem bila ta teden že dvakrat ,pa v sredo moram spet tja.Skoraj moj drugi dom.Pa tak ose zobarja bojim ,amp ak nimam kaj ;kar je treba pol je treba.Imam pa tud jaz zeloo slabe zobe .

raja,držim pesti, da tvoj možek dobi tole službouser posted image

glede kolesa ;jaz mislim ,da če se zdiš še sposobna al kako naj temu rečem(Jaz nisem več ,ker sem zelooo nerodnauser posted image user posted image )potem le pejt s kolesom.Škoditi ti nima po moje kaj ,razen kakšnega padca

vse današnje klepetulje ,ki se boste spoznale v živo ,naj vam povem da vam kar malo zavidamuser posted image (ker bi vas tud jaz rada spoznalauser posted image )dajte narest res kakšno slikco ,da vas vsaj tako me  manjkajoče spoznamo .Zvečer pa čakamo poročilo user posted image
Lepo se imejte danes.
Luša ,še tukaj;res iskrene čestitke za zdravo punčkouser posted image user posted image user posted image

zaenkrat to od mene

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
6.9.2007 13:52:33   
sani1
Je pa res, da če ne spremljaš vsak dan strani se tolko razpišete, da rabim kar neki časa, da vse preberem...
No vidim, da nas ima kar nekaj probleme z taščami. Sunny Morning potolaži se, da nisi edina.  Je pa res, da če je kdo tuki se more pa mož postaviti na tvojo stran in držati s tabo in ne z mamo.  Predstavljaj si samo kako je bilo meni težko, ker je moja tašča ločena in je od drugega leta sama skrbela za sinka in potem pridem jaz in ga ji odpeljem. Smo imeli borbe, ampak se je moj postavil na mojo stran in ji ni pustil, da bi me terorizirala... Zdej se kolikor toliko razumem z njo ampak ima svoje finte...

Včeraj sem imela na obisku svojo mamo in to zgodbo bi šele mogle slišat...Kako je pa to grozno, ko tvoja lastna mama dela nenormalne razlike med sinčkom in hčero. In ko imaš občutek manjvrednosti pa si lahko še tako popoln. Ampak kaj moreš, življenje je pač takšno. Sem se že navadila. A kaj ko me zdej dajejo hormoni in sem toliko bolj občutljiva in me to enostavno prizadane... Sej bom tudi to preživela pa bo... Morem pa rečt, da se drugač kar dobro razumeva...
No pa dosti o tem...
Danes se vidimo in se bomo malo nasmejale... Raja škoda, da te ne bo. Sem upala da se spoznava, če bova slučajno kje skupaj rojevali...
No lep dan vsem in naslišanje jutri!!!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 13:55:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klepetka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2287
6.9.2007 14:11:52   
septemberka
Lepo, lepo se imejte danes in en dooolg sproščen pogovor vam želim. Jaz bi prišla; pa je Celje res malo dalec od Kopra user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
6.9.2007 14:21:05   
mala pikica
Uh, kakšne smo punce, toliko stvari še moram narediti preden grem proti MAriboru in nato proti Celju, ampak za RR pa se mora minuta vseeno nekje najti user posted image  Res se mi že mudi, zato bom zvečer prebrala, kaj vse ste napisale.

Upam, da se torej vidimo v čimvečjem številu! Ne morem povedati, kako se že veselim! Res sem vesela, da smo se tega domislile user posted image

Za vse, ki pa vas ne bo, mi je zelo žal, da se ne bomo spoznale, bomo pa mislile na vas user posted image

Nalin, mislim, da Lusa pripelje Lušo in mml Manco. Za ostale pa res ne vem.

Torej, hitro še grem postorit kar moram, potem pa proti Mariboru, kjer smo dogovrjene!

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
6.9.2007 14:27:24   
urssyy

Seznam januarčic za popoldansko čvekanje v živo

Dogovorjena lokacija je Citypark v Celju, 6.9. ob 17.uri

Trenutno so prijavljenje (s povdarjenim pa tudi potrjene):

1. sani1     še nobebega user posted image
2. karatina
3. raja       1 user posted image
4. lusa       1user posted image
5. mml       1 user posted image
6. nalin      1 user posted image
7. klepetka
8. sonček balonček   1 user posted image
9. urssyy        nobenega user posted image
10. koala                   še  nobenega user posted image
11. sunny morning
12. klaja                     1 user posted image
13. piškamiška           še nobenega user posted image
14. unika
15. ulla78
16. ketrin24
17. katee
18. nussy
19. katja                nisem zaznala podatka                
20. muzika                1 user posted image
21. mala pikica          še nobenega user posted image

To pomeni, da imamo lahko na srečanju 12 otrok. Nalin zagotovo bo katera še pripeljala sabo otroka.
Če sem katero izpustla ali naredila napako se opravičujem.

(odgovor članu septemberka)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
6.9.2007 14:44:18   
Tinča1
Pozdravljene!

Par dni me ni bilo gor, pa sem vas kar pol urce brala. Res ste pridne.
Popek. pri meni je še vedno not obrnjen, je pa malo večji, saj to je po mojem normalno glede na trebuh.

Cotike, tudi jaz že imam 7 pajackov in 10 bodijev št. od 56 - 62. Nekaj jih je kupila tašča, nekaj pa midva z user posted image  , pa kombinezonček sva tudi že nabavila v BC, sva ga pa dobila ful ugodno 12 EUR, ker je bil lanski model. Za sebe še nisem nabavila nosečniških hlač, ker sem trenutno bolj športno opremljena, imam dvojne raztegljive, z malo širšim pasom in upam, da bodo zdržale do konca, ker za te 4 mesece, se mi zdi noro zapravljat za cote, ki jim samo zaradi tega ker so nosečniške nabijajo cene.

Uživajte v današnjem klepetu, me, ki pa žal moramo doma bit pa bomo  opazovale intenziteto vašega klepetanja po stanju dežjauser posted image .

Lp

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
6.9.2007 14:54:10   
Lusa
Ojla
Nalin ti le pripelji zraven Žana ,bodo imele punco družbo.Jaz vzamem Lušo zraven.

Zdaj se pa že mudi ,papa

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
   [Brisano sporočilo]
6.9.2007 14:57:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2293
6.9.2007 14:59:59   
unika
urssyy jaz sem že dvakrat potrdila da pridem pa me vsakokrat spregledate, a se vseeno vidimo.

lp

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
6.9.2007 15:13:18   
mml
Jaz pripeljem pokazat Manco, po tem jo pa prevzame moja mama, ker drugače se bom šla hitre šprinte na kratke ali srednje proge user posted image , sedenja pri miru še namreč nismo osvojili in nič ne kaže, da ga v kratkem bomo...očitno sem nekje kiksnila...se moram drugič bolj potrudit user posted image

sunny  te prav razumem, mi2 sva prav vesela, da stanujeva nekje na sredi med obema taščama user posted image  (do ene 65 do druge 80 km). Mene dela moja tašča živčno, pa čeprav se zelo trudi bit prijazna in ji ne smem in ne morem nič očitati, tudi se ne postavi na stran svojega ubogega sinka, če se slučajno kaj skregava...Se pa na srečo ne vozi rada, tako da se vidimo 2x na mesec v najboljšem primeru. Slab stran da mam oziroma tašč ni v bližini je pa po tem, ko so user posted image  na svetu in odpade popldanski ali večerni babi servis...

Moj user posted image  danes veselo razgraja in rogovili, najbrž se že veseli srečanja z drugimi user posted image

Jaz še namerevam malo kolesarit, če se bo vreme znormaliziralo. Ampak toel koelsarjenej bo zelo ležerno, bolj družinski popoldanski izleti, kot da nabirala ali vzdrževala kakšno kondicijo

Aja kar se fotografiranja tiče...jaz bom na fotki manjkala, ker sem načeloma proti objavljanju svoje fotke na spletu...nič osebnega, ampak tako sem se odločila že davno...je življenje dosti bolj enostavno

Skratka se kmalu vidimo in načvekamo še za vse, ki ne morete priti

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu unika)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
6.9.2007 15:28:11   
Lunca1
Punce fajn se imejte na srečanju. Bomo mislile na vas.user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
6.9.2007 16:00:32   
zofija nr.2
imejte se fino na srečanju, pri meni prenavljamo kopalnico in ker sem sama doma, ne morem nikamor, da lahko 'stražim' mojstre.
dobr čvekajte!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
6.9.2007 18:55:07   
Sunny Morning
Punce hvala za vse vaše spodbudne besede, za vaše izkušnje...veliko lažje preneseš stvari, če jih deliš. Sem pa ena tistih, ki vse tišči v sebi. Pride čas ko mi je težko pa nekako vse sama prebrodim ali pa popizdim in to je to. Vidim tudi, da moje razmišljanje ni tako osamljeno in da ste vse približno istega mišljenja. Le nisem za na luno.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Žalostno pa je,da nekaj ne ukreneta z bratom,saj ni treba da je grobo,ampak poskusiti dopovedat.

In tukaj nastane problem. Kako ne razumem, kakšna sem, saj bo tudi pri nas doma nekdo zbolel pa bomo potem videli...to je njun standardni repertoar (od mojega in od njegovaga brata) ko jima poskusiš dopovedati, da tako ne more biti in da je njuna mama dovolj stara, da lahko sama poskrbi zase. Mama je strašansko dominantna in ima nekakšno moč nad njima, uživa ko vidi kako se jima smili. Prijateljev in žlahte ne da nima, ampak jih je vse odgnala že pred leti. Vsi ji nekaj hočejo, pred sosedi se je treba skrivat, da ne bi slučajno kdo kaj vprašal, na pokopališče je zdaj treba hodit ob nenormalnih urah, da je ne bi kdo videl...uglavnem ženska je resen psihični bolnik. Se z njo ne da pogovarjat in to mi je največji problem. Ona ima svoje "predpotopno" mišljenje in vsak, ki drugače misli že skoraj ni normalen. Smo enkrat že zapeli na eni taki debati, ko je ona izjavila, da je ženska za v kuhinjo, moški pa mora služit denar. Pa se jaz nisem strinjala. Zakaj ženska ne bi imela boljše službe in prinesla domov več denarja kot moški, če lahko. Kako je ona vpila, na mojega se je drla, kako bo dovolil, da ga ženska vzdržuje. Njegov oče je bil takrat še živ in mu je bilo strašno nerodno, ona je pa kar vztrajala. No in kaj naj jaz na koncu s tako taščo. Naj si poišče strokovno pomoč, potem bomo pa videli.
Najbolj od vsega pa boli to, da se moj ne postavi na mojo stran, da sem jaz vedno sama na tej strani. Sem mislila, da me bo vsaj zdaj ko pričakujeva tega user posted image podprl. Žalostna sem, ker ni tako in sem tudi pripravljena na najhujše, da sem mama samohranilkauser posted image , ker ga bom morala postavit pred izbiro, mama ali jaz in user posted image .

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 6.9.2007 18:56:06 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
6.9.2007 21:15:59   
ninykitty
Pozdravček mala pikica! Oprosti, ker ti tako dolgo nisem posredovala podatkov. Sem iz Lj. tako, da bom rodila v Lj., stara sem 25, to bo moj prvi user posted image . Na morfologiji za spol nisem hotla vprašat ampak, ker bom šla na 3D bom tam vseeno verjetno izvedela tako, da bom potem še to napisala. Lep pozdravček

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
   RE: Januarčice
6.9.2007 21:49:47   
muzika
Malo prej sem prišla s klepeta v Celju. Glede na vreme se nas je zbralo presenetljivo veliko. Če koga zanima, bo katera od "fotografinj" sigurno prilepila kakšno slikico. Čeprav smo se zbirale kar nekaj časa, smo se imele prav fajn. Toliko je za povedat....Sicer pa, kaj bom jaz vam govorila, ko niti ne uspem prebrati vsega, kar se načveka.
Po klepetu pa smo seveda nosečke iz SV Slovenije pristale še v H&M, kjer imajo precej večjo izbiro kot v MB. Nisem si mogla kaj, da ne bi (tudi ob vzpodbudi) kupila nekaj za mojega junaka. Enkrat je treba začet!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......