nana35
|
Klaja,ravno tak kompletek sem gledala v Aladinu,pa sem kupila tisti dvodelni plišasti zraven,ki je visel (na Gosposki)belo rumene barve z medvedkom,rumene hlačke,imajo pa tudi pajace.Verjetno si ga videla.Moji mami je bil ravno ta všeč,ki si ga kupila ti,meni pa bolj ta drugi. Kar se tašč tiče,moja je super,prav tako živita s tastom pod nama,vendar se NIKOLI ne vtikata v nobeno stvar,sta izredno uvidevna,nič ju ne moti,imava sicer svoj vhod,ampak sta si onadva naredila v prizidku svojega že preden sem jaz tukaj zaživela.Kaj hočem,imam pač srečo!!In sem zaradi tega zelooo vesela!Žal mi je da obstajajo tako posesivne tašče,ki mislijo,da so svoje otroke rodile le zase.In se nikakor ne morejo sprijazniti,da je njihov otrok odrasel in da bi morale zgraditi drugačen odnos.Saj razumem,da je izgubila moža in tudi to da išče uteho,vendar ne tako da obremenjuje svoje otroke.To bi pa že morala razumeti,sploh pa zdaj,ko počasi prihaja še en otroček in sta mamica in očka itak okupirana s tem. Žalostno pa je,da nekaj ne ukreneta z bratom,saj ni treba da je grobo,ampak poskusiti dopovedat.Ne vem,jaz tako razmišljam,svojih staršev se ne bojim in mi ne bi bilo hudo kaj takega povedat,vendar vem,da bi oni razumeli,so pač drugačni. No,upam,da nekako rešiš situacijo še pred januarjem Sunny Morning,resnično veliko sreče.Kako??Tako kot si nam povedala povej tudi svojemu dragemu.Jaz upam na najboljše. Vse ostale,ki boste danes v Celju se lepo imejte,me bomo pa doma na toplem in mislile na vas.In res ja,naredite kako fotografijo!Da bomo vsaj malo prisotne. Lep pozdrav,Nana
|