|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
6.9.2007 13:04:54   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

kodrana ti pa uni fej in fuj povej, da če je sperma fuj in fej, da pol je njen dragi tud! Sej pa je to ja od moških največje tekoče "zlato"! user posted image

Pod tole se pa kar podpišem. Brez spere nebi bilo user posted image . Tako da je zakon!user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.9.2007 13:05:07   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Se*midve sva pa obe 13.9.A si že kej živčna?

Sm že tak neučakan da že zgledam tak: user posted image  Bo? Ne bo? Bo? Ne bo? Bo? itd ... Neučakana .... Poponoma na trnih!! Uh, je še daleč 13 ....

"ja kaj je zdej.Najprej hočeš da ti jih not tišim,zdej jih pa ven pluvaš.Tkole pa ne bova nikamor pršla" 

user posted image   Joj, kk dobra! Hehehe.. se tak režim, da me že trebuh boli! Ni kaj so cukrčki ti naši user posted image !

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.9.2007 13:06:25   
kodrana

ja, sej jst tud ne razumem.. sem pa, ko sem bla z bivšim taka... ni mi glih bla njegova sperma všečuser posted image user posted image . zdej, pa vidm, da je res to to, k mam tud nejga celga rada..s spermo vreduser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.9.2007 13:06:57   
ledenka
ko smo pri higieni in svečah user posted image  madoniš, mate pa res mega temo, se kar smejim (bi morala delat, pa vas raj berem user posted image )

sveče ne delam, poležim pa na hrbtu ene 10 min (kar je tudi priporočilo Reša - v smislu, škodi ne). na enem sajtu sem prebrala, da je lezanje na hrbtu čist zadost. res je, da grejo plavalčki naprej, ampak mal gravitacije jim tud ne škodi. umijem se pa po seksu ne, razen če je to zjutraj. lulat pa grem, brez tega ne gre user posted image  ampak zdržim par minut. itak smo preveč čistunke, preveč čistoče tud škodi user posted image  moram pa potrkat, da odkar ne uporabljam allways vložkov, se mi vnetje ni pojavilo - je že par let tega. če sem jih slučajno, sem morala menjat takoj, ko je blo možno. pa dnevni vložki so mi tud vnetja povzročali, odkar jih nimam, skor nimam izcedka. 

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.9.2007 13:08:24   
Anonimen
Joj bejbe, jaz vas komaj dohajam.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.9.2007 13:10:04   
Serendipity
kodrana - imave pa res podobne poglede glede na to.. Jaz imam včasih občutek, da že pretiravam ampak... Uh ...

Kar se pa tiče takih dolgojezičnic - potem pa zgleda da ima ona neka posebne probleme ... Jaz bi ji toplo priporočala kak pogovor s kako strokovno osebo..

A imate ve tudi podobne probleme ko greste na pregled h G - v smislu higiena (joj, če si mislim da mi bo tam za lulat si še robčke za intimno nego s sabo vzamen... user posted image ) pa frizurca, ipd?

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.9.2007 13:16:29   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

itak smo preveč čistunke, preveč čistoče tud škodi user posted image   

to sem hotla jaz napisat user posted image user posted image user posted image , pa mi je računalnik zablokiru pa zmrznu (no kir moški pa ne bi od vsega tega našega pisarjenja in branja user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.9.2007 13:17:34   
spelka12
Sem imela kolega g.Pa sva se midva en dan malo tko bolj po moško zgovarjala.
No od takrat naprej grem k g.lahko zaraščena,obrita,smrdeča,suha,mokra...ni važno kaka,ker za mano itak pride kakšna popolna in me v trenutku pozabi.
Tak da nč se sekirat,tako kot imaš pač imaš.
Se pa zmeri prej temeljito umijem da ne bi g.skup padu ko dam noge narazenuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.9.2007 13:19:39   
murkica
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

A imate ve tudi podobne probleme ko greste na pregled h G - v smislu higiena (joj, če si mislim da mi bo tam za lulat si še robčke za intimno nego s sabo vzamen... user posted image ) pa frizurca, ipd?

Ja robčke vzamem obvezno, ker bi mi blo ful zoprn, če bi prej mogla lulat, pol pa noge na raznuser posted image . Kar se tiče frizurce, se pa jaz obvezno pobrijem, sicer jaz se čisto na nulo, tako, da mi ni treba preveč koplicirat. Ampak nobrita pa ne grem nikoli. user posted image  Ja punce res kompliciramo. Si kar predstavljam mojega dragega, če bi to mogu on hodt. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.9.2007 13:21:05   
Serendipity
Ha ha ha - jaz sem se nekoč tak zakompleksala s premišljevanjem o tem kaj in kako in kaj si le G mislijo, ko vidijo razne frizurce, pa šumce, pa nudije... user posted image -  sicer itaq vem, da je važna higiena (da ga kap ne zadane od šoka) in osebnostni odnos do G (bonton torej).

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.9.2007 13:23:11   
Lupita
hahahahaha, čist hudo, valjam se od smeha.... Sej ne morem verjet.  Ja, naši user posted image so res luškani: tista je bla najboljša  "najprej hočeš, da ti jih dam not, pol jih pa ven tiščiš" hahahaha, mislim res je posrečen...

kodrana, če je sperma tok fej in fuj, sej sperma pa res ni umazana - ??? - una mogoč ni čist ziher kam jo vleče mogoče? user posted image user posted image user posted image

Lahk se preimenujemo v "dišeči" forum user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.9.2007 13:25:30   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: murkica
...Si kar predstavljam mojega dragega, če bi to mogu on hodt. user posted image user posted image

Jao, moj mora iti na spermioigram (že nekje od aprila), pa najprej je rabil nekaj mescev, da se jenaročil, potem je spet nekaj prišlo vmes in oh in sploh.. Po moje bi še bolj komplicirali kot me... Sicer pa - danes je njegov dan D! Uh, držte pesti, da bo vse ok! Hehe, pa da bojo vojačeki hteli iti ven.... user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.9.2007 13:25:32   
Naty*
Joj punce kolk ste dobre user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....škoda da nimam časa še js kej napisat, ampak vsaj prebrala sm lahko na hitr kaj se dogaja. Pestro ni kej user posted image user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.9.2007 13:27:06   
murkica
Se*-držim pesti, da bo vse v redu!user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.9.2007 13:27:42   
kodrana
ja vložki punce.. jst mam največrat navadne vir80. vsi v zdravstu jih priporočajo. ker so bolj naravni in težje pride do vnetja. nepa ta plastik fanatstik.
sama imam tud dost izcedka, pa si rajši 2x na dan spodnjice preoblečem, kot te vložke dajem.. če pa že moram ,potem si dam, ampak si jih menjam.

aja, ko grem h ginekologu en maram bit preveč pobrita. ne vem zakaj. raje mam kako dlakco več. sam ne da sem zaraščena. tko no. higiena pa obvezna.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.9.2007 13:32:54   
spelka12
Se*velik sreče.Moj ga je 2 meseca nazaj dal skozi.
Reš je samo gledal.Na ekranu je bila neverjetna gužva.Vse je migal,plaval...
Noro.
Jaz tud prisegam na Vir vložke.Res da so malj bolj nagravžni ampak zdravje pred lepoto.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.9.2007 13:37:55   
Serendipity
Vir vložki ... Joj, se spomnim ko sem prvič dobila user posted image  in mi mama da te vlžke.. Punce jaz sem tok jokala, ker sem imela občutek, da imam plenice... user posted image  Od takrat jih nisem več uporabljala... Verjamen pa da so najmanj kemično obdelani od vseh teh novotarij.. Ampak jaz motam bit komot in sproščena...

Hvala za lepe želje.. Saj če najo šteli ven it, bom šla jaz pomagat user posted image

Ok, šibamo zdaj... user posted image

Uživajte punce!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.9.2007 13:38:12   
LuNa73
Da ne bote zdej dol popadale od začudenja, pa nestrinjanja, pa miganja z glavo, pa.... user posted image

Jaz sem 33 let rabla da sem se opogumla in šla h G-torej lani! Sem si dala darilo za rojstni dan user posted image !
Od živčnosti sem pozabla doma robčke, se cela porezala, ko sem si frizurco rihtala tik pred zdajci ... pa od straha itak na lulanje nisem niti pomisla, kri je nehala tečt iz ran -je mnda zledenela, ko sem prišla not se ugotovila, da sem si dala preozko kiklo gor (sem bla osredotočena doma sam da morem oblečt krilo) in sem jo vlekla gor pa gor da sem se sploh na mizo spravla... ko sem končno izpeljala projekt noge narazn pa se je začelo... vihar takšnih in drgačnih vprašanj...
pismo, ka mam izcedek? joj, ka je o.k frizurca? Pa mi ja mnda iz ureznin ne teče kri.... pa bla bla bla....
Vete ka... ko mi je pa porinla tist not (me zanima kake majo une, ko pravjo da niti ne čutjouser posted image user posted image )... sem si pa misla... veš ka baba, zdejle bi blo pa prav d vidiš sluz ki jo premore moja najdražja tam spodi... bi blo bolš če si bi goščavo pustila k bi mal dlje trajal da bi si tista "palčka" mal dlje utirala pot do cilja pa bi sila tvojega "potiska" bla zmanjšana.... pa zakva nisi ded, ker bi ziher to blo narejeno bol prefinjeno....user posted image
še sreča pa za mojo kiklo, da je bla tak dolga pa ozka, ker sem mela gor potegnjeno tok, da je bla celo faca prekrita... bi se lahk šla z ginekologinjo mal igrat KU KU user posted image !

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.9.2007 13:40:38   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

jst mam največrat navadne vir80. vsi v zdravstu jih priporočajo. ker so bolj naravni in težje pride do vnetja. nepa ta plastik fanatstik.

da bi pa še enkrat doživlala travme iz najstniških let s temi plenicami (VIR80).... ne ne...hvala! In zahvaljujem se tistmu ki je izumu tampone! Zvečer pa more bit nekej za prlepit na hlače, ker drgač bi pa jst ob mojem nemnirnem spanju lahk celo noč vložek lovila po celi sobi...user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.9.2007 13:44:55   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Sicer pa - danes je njegov dan D! Uh, držte pesti, da bo vse ok! Hehe, pa da bojo vojačeki hteli iti ven.... user posted image

Držim pesti!user posted image

Sam za info, čeprav itak vem da bo vse o.k s tvojim!

Poznam dva, ki sta imela slabe spermiograme! Pr enem so pol zanosl z zdravniško pomočjo!
Za enega pa sem ravno danes zvedela, da bo postal očka brez zdravniške pomoči!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.9.2007 13:46:51   
spelka12
Luna dost,prosim te,nehaj,ne morem več
user posted image  user posted image    user posted image    user posted image .Najbolj da vas neham brat za 1 uro,drugače bom ob plačo.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.9.2007 13:53:09   
Lupita
Ej, ženskice, js sem se pa odločla, da začnem peči kruh - moj srči me je vprašu, če rabim stroj za kruh delat user posted image user posted image user posted image user posted image .
No, tako.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.9.2007 13:53:20   
kodrana
imam kar močno M, zato mam spodi enga olvejsa al pa enga tenkega s krilci, pol pa še ta vir 80.. meni se koža vname, če imam olvejs al pa kakeha takega.. ta vir mi najbolj odgovarja, pa še ne teče mi vse nazaj po riti.. ma še ktera ta problem? če mam sam en tanek vložek..npr.olvejs mi teče vse nazaj, tko da mi ta vir res odgovarja..
tampone uporabljam sam za silo.. če kam grem oz. ko ni več tako močna.

sanje so se uresničile..

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.9.2007 13:54:08   
Lupita
Če mi kupi takšnega, da bo najinga dojenčka naredu...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.9.2007 13:55:46   
Lupita
vir 80 so zakon, jaz nič več always za ponoči - samo še vir - O, KOK SO UDOBNI IN MEHKI, KO OVČKA - pa zjutraj vseeno malo bolje prenesem pot do tuša iz wc - pri always je do jutra že vonj - FUJ - sintetika!

(odgovor članu Lupita)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.