murkica
|
NO punce jaz sem danes malo bolj pozna. Mam toliko opravkov po hiše, pa še učit se moram za izpite, pa pripraviti vse ker v soboto zjutraj greva h "taščici" na vikend, pa mava tam ful stvari za nbarediti, pa sedaj mečem skupaj, da ne bom kakšne stavri pozabila. No kar se tiče O, je pri meni ta mesec vse zmešano. Najprej sem imela po koncu M še ene 3 dni tak rjavkast izcedek, ki ponavadi traja samo en dan po M, ker se po mojem do konca sčistim, tokrat pa se je malo podaljšal. No potem sem gledala po kolendarčku in naj bi O prišla šele čez nekaj dni, pa je sedaj tako, da imam že 3 dni vlecljiv izcedek, tako, d abo po mojem kar to to. A je možno, da je O takoj po (M sem dobila 25.8., sedaj pa je že tri dni ta izcedek)? Sicer s nisva ful pridna, ker skos neki delava in še sama ne veva kje se naju glava drži, ampak vseeno sva vsaj malo in mogoče se prime. No danes mi sigurno ne uide, ga bom kar napadla takoj ko pride iz službe ! Ampak po jaz tudi malo počakam, ponavadi kar z dvignjenimi nogami(tako mi je predlagal tudi ginekolog, da naj bi bilo bolj učinkovito,čeprav po mojem me je mal hecal) ampak potem pa grem vedno se umiti, ker imam že tako probleme z vnetji. Kar se pa tiče lulanja, jaz tako ali tako nebi mogla spat, če nebi šla prej lulat, tako da nikoli ne dsržim. Kje pa se danes skrivajo vse nove nosečke? No sigurno je že katera delala testek danes zjutraj, samo nas še drži v pričakovanju. No punce upam, da vsi plavalčki najdejo pot in da bo štorkljica vsaki izmed nas prinesla po enega( ali več, odvisno od koliko si jih želite) . LP Murkica