|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
5.9.2007 13:52:48   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: teejaa

amy81 - ČESTITAM!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1226
5.9.2007 13:54:57   
TamaraJ
Eno vprašanje punce... Kdaj ste dobile napet trebušček? Kar nekajkrat sem slišala, da so punce dobile menstruacijo kao normalno, pa so bile že noseče. Ima katera izkušnje s tem? Moja prva nosečnost je bila fenomenalna. Nobene slabosti, jasni dve črtici na začetku, odlično počutje... pa veliiiika lakotauser posted image .  Hvala za odgovor.  Čestitke vsem novopečenim user posted image !! Vsem ostalim pa uspešen boj za user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
5.9.2007 14:25:34   
sapi
Ooooo lepoooo.... čestitke Amy81user posted image user posted image user posted image ... naj se seznam še naprej obarva v roza ...

sapi

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
5.9.2007 14:30:36   
kimmii
Bravo Amy81 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
5.9.2007 14:32:08   
tinkamiška
Joj čestitke novim srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
5.9.2007 14:34:40   
Naty*
TamaraJ a misliš napet trebušček zaradi nosečnosti? Js sm ga dobila že več kot teden pred pričakovano M in zdej še vedno raste pa sem šele v 5.T...kaj še bo! Kar se pa lakote tiče, pa itak nimam podna user posted image user posted image user posted image .

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 14:36:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1232
5.9.2007 14:56:35   
LuNa73
Evo mene! Pravkar prišla s pohajkovanja po mestu! user posted image  

Najprej razgovor: dober občutek! Javijo čez 2 tedna! ampak mislim, da sem nekako not! Bomo vidli!user posted image

Itak pa sem misla takoj domov, ker nisem skoraj nič spala!user posted image  pa je začel telefon zvonit in tulit in...evo zdaj ta trenutek sem prišla domu!

Zdej grem čist mal počivat, ker sem hin!user posted image

Hvala za lepe želje!user posted image  Pa upam da prsteki niso preveč trpel ob stiskanju! user posted image  Se itak enkrat dobimo na kofetku pa se oddolžim! user posted image

user posted image Najboljše ste! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
5.9.2007 15:13:37   
Serendipity
LuNa - sem mislila nate!

Drugače pa:

user posted image

Amy81 - ČESTITAM!

Vedno, ko pridem gor na RR - nova srečka nosečka! user posted image  

Punce - sam ne nam obupat! Depro vstran, pa nasmeh na lica -  V PRIČAKOVANJU NA ČAROBNO user posted image user posted image !

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
5.9.2007 15:24:29   
pikapoka2
Ja, LuNa, končno, da si le spet tukaj!

Men pa zdaj pest več ne gre narazen!!!
Ka pa naj zaj???!!
Eh, ni panike, bom še štirinajst dni držala pesti, dokler te ne pokličejo! user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
5.9.2007 15:57:35   
kodrana
Naty hvala za vspodbudo. mogoeč je le vreme krivo.. ko je vse tako turobno..
Se* prav imaš stran z depro.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

Neposredna povezava do sporočila: 1236
5.9.2007 16:00:00   
marjana.r
amy81 čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
5.9.2007 16:42:58   
sonček33
amy81 - razveselila si me! naj bo vse ok.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
5.9.2007 17:02:03   
ledenka
uuuuffff user posted image user posted image user posted image  to je pa že lepo obarvan seznamček! dajmo še!

pri meni pa ne vem, kaj se dogaja... user posted image  sluz kot pri O sem imela v soboto zvečer in v nedeljo, seveda smo veselo user posted image  user posted image  user posted image  oba dneva (no, že tudi prejuser posted image ). potem se mi je pa pojavila še včeraj, čist izven pričakovanj, ampak ful močna. dobro, smo spet user posted image  user posted image  vsak izgovor je dober. saj vem, da ne morete vedet, kdaj je bila moja O, samo jezi me, ker jo tako loviva user posted image  še dobro, da sem se izognila eni službeni poti, na katero bi morala v ponedeljek, ker drugače bi spet zgrešila O.

mah je to zoprno, me hočemo user posted image  in na koncu se ti seks še zagabi, ko "moraš" opravit to ne glede na utrujenost, ene pa sam gate slečejo in so noseče... v vseh teh letih sem se samo ene 3x tresla, a sem ali ne, ko nisem ravno načrtovala (pa smo imeli zaščito, samo M je pač zaostajala), ene se pa ves čas špilajo z ognjem - včasih zaidem na kak najstniški forum in mi je slabo, kaj se tam lahko prebere.

zdaj se pa berem kot ena stara teta pri 80-ih! user posted image user posted image user posted image  joooj! user posted image user posted image user posted image  me razkuri, da se mularija tako zelo igra, prav res! user posted image  in pol so nasveti v stilu, če si noseča, boš itak šla na splav, je brezplačen, pa če ga delaš enkrat al pa desetkrat. ok, enkrat se ti mogoč še zalomi, ampak vse ostalo pa je šlamparija na kubik! user posted image  saj vem, da na morem spremenit sveta... user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
5.9.2007 17:17:34   
pikapoka2
ledenka imaš prav ja o mulariji.
Jaz sem tud jezna glede tega. Ravno tiste ko nočejo, zanosijo,
potem pa grejo še tako hladnokrvno na splav.
Se zgodi, ampak kar delajo ene je pa že preveč.
Glede tvoje O pa upam, da si zadela v polno!
Da ti povem, jaz nikdar nimam sledi o kakšni sluzi, jaz pač rahlo verjamem v kolendarček in takrat ko mi izračuna o, mislim da jo res imam.
Je pa res da me šika in upam da zato ker imam O.
Sicer sva pa aktivna, sem se držala nasveta punc da naj na vsaka dva dni.
No, jaz se za ziher ta krog kar skoraj vsaki dan zbašem na njega user posted image .
Pa ni hudič da ne bo nekaj ratalo.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
5.9.2007 18:49:13   
Estrella*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse nove nosečke.
Sama sem na šihtu in me je začela malo depra lovit. Vendar sem malo prebirala stare teme in se potolažila in tako  še vedno upam, da se user posted image  13. ne prikaže. Tole čakanje pa res ubije človeka!!

Neposredna povezava do sporočila: 1241
5.9.2007 19:23:03   
Serendipity
tedoral - midve je NEčakave na isti datum ... jaz sem že pošteno
user posted image
Držim nama pesti, da bove obe kmalu user posted image !
user posted image

Joj, kak se mi lušta en tak nadebudnež ... user posted image   .....

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 5.9.2007 19:26:16 >

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
5.9.2007 19:28:57   
Erin
Punce, držim pesti za vse vas...

Jaz sem tudi že neučakana...sem prej končno kupila folno kislino in sicer Elevit potem sem pa mogla še v trgovino in mi je v oči padla revija Nosečnost...user posted image user posted image user posted image in sem jo kar kupila....jaz se že pošteno pripravljam na vse pa še zanosila nisem hehe...user posted image Ali pa?user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
5.9.2007 19:34:17   
Erin
Punce, mene pa zanima kje se potika nInAzWeRiNa... že lep čas je ni med nami...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
5.9.2007 20:04:20   
sonček33
ojla bejbe
kako smo?
pridno začele barvati seznam, kar je zelo zelo dobro

Ja, Ninazverina nam manjka, pa MONIKQ tudi!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
5.9.2007 20:33:12   
Estrella*
Se*, hvala za želje tebi in ostalim ne čakajučim pa, uspešne R user posted image user posted image  in naj vam čas kar najhitreje mine. 13 je numerološko srečna cifra in ni ga vraga, da ne bo!!

Teejaa, poznam to neučakanost. Ko sem čakala pri  1user posted image , rezutat, sem ravno tako pokupila vso mogočo literaturo in moram rečt prijelo se je v prvo. Ti kar mirno uživaj v branju, da se malo zamotiš ko čakaš na user posted image user posted image . Pol boš tako vsa iz sebe, da ne boš mela cajta za branje...
Sedaj pa že 3 mesec jem folno kislino in čakamoooooooo.......

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
5.9.2007 22:24:53   
matejka78
Punce, me sedaj par dni ni bilo in me danes pričaka tukaj takšno presenečenje.
Super!!!!!!
user posted image user posted image Čestitke user posted image user posted image  vsem srečkam user posted image !!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1247
5.9.2007 23:08:47   
pikapoka2
LuNa73,
VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN!
DA SE TI IZPOLNIJO VSE TVOJE SKRITE ŽELJE!
Da ostaneš takšna kot si!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa grem takoj zjutraj k okulistu po ena bukova očala, ker sem
šele zdaj videla, da je danes tvoj dan.

(odgovor članu matejka78)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
6.9.2007 2:39:45   
mojca345
JEST DRŽIM PESTI, TAKE DEBELE, DA VESTE. UPAM VSAK DAN DA BO, DA BO ! NAJRAJ BI KAR ZAKONLA, TOK SI ŽELIM user posted image  !

Neposredna povezava do sporočila: 1249
6.9.2007 6:13:28   
Temari
Dobro jutro, drage moje!

Torej... delali smo test. Nekako sem pričakovala, da bo negativen in glej ga zlomka... bil je negativen. M še ni, BT je tudi še povišana, tako da bom test ponovila čez par dni, če se seveda gospa prej ne prikaže. Se bom pustila presenetiti.

Drugače pa sva se z mojim - po zelo dolgem pogovoru - odločila, da bova dala možgane na off za nekaj časa. Na straži bo pa mačka, ker čivave nimava. To pa še ne pomeni, da ne bom zvesto navijala za vas, drage moje. Srčno upam, da vse čimprej zagledate magično drugo črtico oz. plusek.

Ćestitke pa vsem septemberskim borkam, ki ste in še boste zagledale user posted image user posted image oz. *.

LP, Tina

Življenje se ne meri s številom vdihov, ampak s številom trenutkov, ki ti vzamejo dih.

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.