|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
5.9.2007 16:16:19   
PBJ
Nana, potem pa je Mihcu še težje, če se uvaja v vrtec. Dve spremembi naenkrat. Sigurno potrebuje nekaj časa.
Maja pa je takšna, kot je bil moj Jure. Midva sva se v porodnišnici tudi samo dojila, pa dojila,... tista, ki pa je bila poleg mene v sobi pa je dojila na tri, štiri ure in je veliko časa prespala in presmrčala (mama)... tako da mi je že šlo rahlo na živce...
Doma pa sva se tudi non stop dojila, dokler ni pri 3. mesecih prišlo do spremembe in se je hitro najedel.

GUPPY, ne morem verjeti, da bosta tvoja pikca kmalu stara en mesec.user posted image

< Sporočilo je popravil PBJ -- 5.9.2007 16:17:01 >

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 10926
5.9.2007 16:20:20   
Anonimen
Dorotea se nam danes še ni oglasila.. Kako je šlo na izpitu?

(odgovor članu PBJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 10927
5.9.2007 16:21:38   
taja83
IZVIRNO SPOROČILO: nora

guppy za user posted image user posted image si najboljsa mamiuser posted image za dojenje pa si ni treba očitati. Vsaka mama ve kaj je najboljse za svojega user posted image . user posted image

se pridružujem tej izjavi

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10928
5.9.2007 16:23:09   
Anonimen
Ašun, na notrani strani noge, 4 prste nad gležnjem masiraj točko s pritiskom ob kost. Povzroča odpiranje MV, masiraj kolikor ti paše in se ti ljubi...............

Je bil sedaj mož doma na kosilu. Sva se vsedla in pogovorila. Je rekel da se včeraj sploh ni več dalo govorit z mano, da kadar jočem sem itak nemogoča in je čakal da se pomirim in se bova že danes pogovorila. Toliko o njegovem pogledu na včerajšnji večer......Da je na kavču spal za kazen pa še opazil ni, se je sredi noči priplazil v posteljouser posted image .
No, zadeva je takšna, da so se njegovi prijatelji združili in zbirajo denar za fešto in darilo, torej zadeve ne organizira on ampak drugi. Njega bodo obvestili kje in kdaj in on dejansko samo gre tja, nekaj malega bo za jest, itak da tudi pijača in kar bodo denarja zbrali bodo dali njemu za user posted image . Pripravljajo tudi neka presenečenja, pa je samo vprašal če ne bo takih pizduser posted image kot so bile na fantovščini, pa si mu sami rekli naj ne nori, da je to zabava ob rojstvu otroka in ne fantovščina in da to ni isto.....
Sam je rekel da itak da bo tisti dan utrujen, da valjda da bo nekaj popil, nima pa se namena na mrtvo napit kot je imel namen na fantovščini, ker se ti dve zabavi ne moreta primerjat, da ve da bo moral it ponoči spat, ker bo takoj zjutraj prišel spet k nama v P.
Kar pa se taščine fešte tiče pa je tudi prišlo do nesporazuma, rekel je da se je z mamo in očetom pogovarjal, da bi naredili ko pridem jaz iz P prvi ali drugi vikend fešto doma, za sorodnike, da bi prišli tudi moji najbližji in da bi to raje naredili gori pri tašči (več placa in jaz se lahko k nama dol umaknem z user posted image ) ali pa zunaj piknik. In da bi njegova mama pripravla in oče pekel ribe, ker jaz sigurno ne bom utegnila kuhat in pripravljat zabave.
Torej je dejansko hotel nekaj lepega naredit, samo sem bila že jaz od razlaganja za tisto fešto z kolegi toliko ob živce, da sem samo še jokala in slišala samo še tisto kar sem hotela slišat in ne to kar je dejansko hotel povedat......
No, zdaj sva si spet dobrauser posted image .

(odgovor članu ašun)
  Neposredna povezava do sporočila: 10929
5.9.2007 16:27:48   
nora
srčekuser posted image hormoni res delajo 100/huser posted image vidis, da si se zastonj jokala. tvoj user posted image misli na vajuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10930
5.9.2007 16:28:00   
lemavrica
Srček vidiš da je pogovor pomagal. No še fajn da ima take kolege ki razumejo razliko med fantovščino in rojstvom otroka.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10931
5.9.2007 16:29:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taja83

guppy za user posted image user posted image si najboljsa mamiuser posted image za dojenje pa si ni treba očitati. Vsaka mama ve kaj je najboljse za svojega user posted image . user posted image

Guppy, pa kakšno sekiranje neki......jaz sem 100% da si najboljša mami po svojih močeh, trudiš se lahko samo toliko kolikor lahko in če ne steče pač ne steče. Meni na misel ni nikoli prišlo da bi kakšno mami obsojala ker ne doji. Vsaka ve pri sebi zakaj je tako in če vam vsem odgovarja tak način in se M&M dobro počutita je vse v najlepšem redu.
Tudi jaz imam namen dojit samo dokler bo to res "nujno" oz. do uvedbe "prave hrane" in me ne zanima kaj si drugi ob temu mislijo in če me bodo zaradi tega obsojali. Če pa ne bo steklo pa pač ne bo....kaj čmo.......
Ena user posted image zate.

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10932
5.9.2007 16:29:43   
taja83
no srček sem vesela zate, da se je vse nekako  uredilo. saj sem ti rekla, da ko bo prišel iz službe bo mogoče drugače razmišljal. kar se pa tiče fešte, ki bi jo organizirala tast in tašča se mi pa tud kr kul zdi. meni bi blo u bistvu tudi boljše če bi mela kr eno fešto, kjer bi vsi naenkrat prišči pogledat dojenčka. ker me je malo strah da bo skoz kater uletaval, pa se nič prej najavil. upam da bodo vsaj tok fer, da bodo kakšen dan prej poklicali in se najavili. te pa čist razumem da si ga mogoče narobe razumela ker si bla že zarad njegovih kolegov vsa razburjena, ker sem jaz čist ista.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10933
5.9.2007 16:29:46   
Anonimen
No srček vidiš, da se je vse uredilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10934
5.9.2007 16:31:22   
taja83

[/quote]

Tudi jaz imam namen dojit samo dokler bo to res "nujno" oz. do uvedbe "prave hrane" in me ne zanima kaj si drugi ob temu mislijo in če me bodo zaradi tega obsojali. Če pa ne bo steklo pa pač ne bo....kaj čmo.......

[/quote]

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10935
5.9.2007 16:36:34   
jst86
no vidiš srček,upam da si pomirjena.vsaj malo.
moji popadki so vse bolj pogosti in boleči.ne upam še v P ker se lahko vse še ustavi.sem klicala pa so mi rekli naj še malo počakam da  se okrepijo,da bojo 3ure na 5 minutuser posted image .to se mi zdi precej in bom prej šla.me pri vsakem popadku bolj strah postane,ker je res vsak močnejši.ampak zaenkrat se še lahko prisiljeno smejemuser posted image .moj je že napovedal da dons verjetno ne gre v nočno,no oz. gre,ampak v kako gostilno ne na šihtuser posted image

bodoča hvala za porodno zgodbo!

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10936
5.9.2007 16:39:34   
nora
IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: taja83

Guppy, pa kakšno sekiranje neki......jaz sem 100% da si najboljša mami po svojih močeh, trudiš se lahko samo toliko kolikor lahko in če ne steče pač ne steče. Meni na misel ni nikoli prišlo da bi kakšno mami obsojala ker ne doji. Vsaka ve pri sebi zakaj je tako in če vam vsem odgovarja tak način in se M&M dobro počutita je vse v najlepšem redu.
Ena user posted image zate.

Jaz se bom potrudila dojiti, če ne bo šlo pač ne bo šlo. Nič slabega ne vidim tukaj...kot je Pikica pokica napisala, se mi zdi neumno ne dojiti zaradi kajenja ali oblike dojk...samo pa tudi teh mamic ne obsojam, pač nismo vsi enaki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10937
5.9.2007 16:42:10   
nora
sem klicala pa so mi rekli naj še malo počakam da se okrepijo,da bojo 3ure na 5 minut

3 ure??? to se mi zdi too much...v ŠS so nam rekli 1h redni popadki na 5 min...če čakas 3 h lahko, da doma rodišuser posted image
drzimo pesti, da bo slo kar se da hitro in lahkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 10938
5.9.2007 16:44:30   
lemavrica
Guppy ne se sekirat zaradi dojenja. Sigurno si pa najboljša mama za svoja otroka in tud slučajno ne smeš imeti drugačnega občutka. Vsaka zase ve kako je s prehrano njenih otrok in kaj je najbolje za njih. Tko da en user posted image  zate.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10939
5.9.2007 16:45:12   
jst86
ja nora men se tud zdi to čist predolg.jst bom šla ko bodo redni na 10 min kot mi je G naročil pa v MŠ tudi,pol bojo pa že vidl kaj z mano narest.

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10940
5.9.2007 16:50:25   
CUKRČEK

sem klicala pa so mi rekli naj še malo počakam da se okrepijo,da bojo 3ure na 5 minut

Če bi jaz to čakala,  bi doma rodila. Jaz sem popadke začela čutit šele ene pol urce pred rojstvom dvojčkov. Zato predlagam odhod v por. takoj, ko začutiš močnejše popadke.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10941
5.9.2007 16:52:08   
PBJ
jst, ne čakaj da bodo tri ure na 5 minut, ker boš kar doma rodila...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu jst86)
Neposredna povezava do sporočila: 10942
5.9.2007 16:58:38   
taja83
jst 86, ne čakat tok časa, vsaj jst ne bi. pa čim lažji porod ti želim. 

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 10943
5.9.2007 17:09:22   
Anonimen
Jst86 vidim, da nisi več online. user posted image
Upam, da si že na poti v porodnišnico. user posted image

Želim ti hiter in lahek porod! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taja83)
  Neposredna povezava do sporočila: 10944
5.9.2007 17:35:24   
aljab
Živijo punce...

V nedeljo 2.9. se je rodila najina Janina. Ob rojstvu je tehtala 3400g in dolga je 51cm.
Sedaj smo že doma. Mala že pridno je in veliko spi, jaz sem pa še zelo zmatrana. Sva pa oba z možekom čisto zaljubljena. Vam bom več napisala kak drug dan, ko preberem kaj se pri vas dogaja....

Tako da so tisto bili popadki.....trajali so še celo noč in rodila sem ob 14.07. Porodno zgodbo tudi še napišem.

Čestitke vsem ki že cartate in srečno in HITRO tistim ki rojevate!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10945
5.9.2007 17:39:50   
Anonimen
Čestitke Aljabuser posted image . Dobrodošla Janinauser posted image .

No, pa le imamo septembrsko septemberko, samo še vedli nismouser posted image .

(odgovor članu aljab)
  Neposredna povezava do sporočila: 10946
5.9.2007 17:40:06   
nora
aljab, iskrene ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10947
5.9.2007 17:48:01   
nana 27
Aljab, čestitke user posted image user posted image user posted image  pa veliko zdravja in veselja celi družinici!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 10948
5.9.2007 17:53:21   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

Aljab, iskrene čestitke ob rojstvu hčerkice!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10949
5.9.2007 17:55:08   
dorotea
Ojla punce, evo me nazaj!
SEM DIPLOMIRALA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z zadno oceno-pediatrijo 10!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jst piflarka!user posted image
Hvala vsem ki ste mislile name in stiskale pesti!!! joj se počutim kot drug človek, razen tega da sem tko utrujena...zdaj pa se bom res posvetila najinemu sončku in seveda možeku, ki me je ta mesec tako razvajal...pa tud za čvekat bom mala več časa!user posted image

Nisem šla brat še za nazaj, ker moram prvo mal zalegnit, sem pa vidla, da se pri Jst86 že dogaja!! SREČNO PUNCA!!! Smo s tabo!

Pa aljab...ČESTITKE MAMICI OČKU IN MALI JANINI!!!! Lepo se crtajte!!!user posted image user posted image user posted image A pol se je ona prjavla za prvo v septembru?? Al sem še kaj spustila?

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  436 437 [438] 439 440   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?