|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
5.9.2007 13:26:22   
Anonimen
Mislim, da ima moški ponos veliko vlogo pri vsem skupaj.

Tudi mene ne nič vprašal... Takšna je pač navada in on je bil na feštah pri drugih kolegih, ko so zapili user posted image  in zdaj bo torej on na vrsti. Kaj naj? Nič.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10901
5.9.2007 13:28:16   
Anonimen
Je pa res, da bom lahko brez skrbi, ko bom v porodnišnici, saj mu popolnoma zaupam (glede alkohola, denarja... ). Sem mu pa zabičala, da ne bo ta fešta trajala 4 dni. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10902
5.9.2007 13:30:37   
LINA31
Kilogrami....blagor se vsem vam, ki so se vam kg ustavili. Meni pa kar gor leti. Srček....na seznamu lahko popraviš +12,5kg,106cm, 38 teden.
Kar se pa tele fešte za RD tiče pa je prav fajn prebrati, da se taki problemi oziroma različna razmišljanja pojavijo tudi pri katerem drugem paru. Srček....tudi moj dragi prav nikoli ne pije alkohola, oziroma sem ga vidla 2X malo pod "gaso", zato tudi mene vsake tolk časa prav zaskrbi kako bo na tej fešti, ki jo namerava imeti. Sva se pa vsaj to sporazumela, da jo ima, ko sem jaz v porodnišnici, ker potem ko pridemo domov bo z nama. Kakšno fešto bo delala tašča in tast mi je pa čist vseeno. Sva tudi midva bolj na tesnem z denarjem, ampak vsi okrog naju mislijo, da ga imava full in nihče nič ne pristavi zraven, zato sem se odločila, da čist za nobenga nič ne zapravim v smislu praznovanja. Moj bo povabil kolege in zaprav maxsimalno 200 €, to je dogovor. Probajta se tudi vidva zment za en normalen znesek, ki se ga lahko zapravi...mogoče te bo potem manj skrbelo.
Drugače so pa ti deci včasih res ozki in ne opazijo naših čustev.
NE SE SEKIRAT.

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 10903
5.9.2007 13:37:09   
lemavrica
No sem prej hotla dodat, da pri nama tud nobeden nič ne pomaga oz. ni pomagal v celi nosečnosti. Od bodočih starih staršev sva dobila pojstlico in 2 zavitka plenic. In za pojstlico se bom mogla še ne vem koliko časa zahvaljevat tastu. Tko da pri nama upam da žlahta ne pričakuje kake fešte, ker je ne bo.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 10904
5.9.2007 13:41:33   
Anonimen
Midva sedaj že 2 meseca razlagava vsem da ne želiva obiskov, da hočeva mir....pol pa tašča (v isti hiši) načrtuje fešto. OK, super, jo nama ne bo treba.....Ampak ne, ta fešta bo ko bova jaz in user posted image v P. A je to normalno? Kako lahko imaš fešto brez obeh glavnih igralcev? Pa saj se proslavlja moj porod in Žanovo rojstvo!!! Al se motim? A se proslavlja da je mož postal foter?? To se je moral namatrat da je to dosegeluser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 10905
5.9.2007 13:45:57   
lemavrica
Ja sej mene to najbolj razkuri, ker mož je oh in sploh k mu je ratalo narest user posted image , jest sem pa kaj, samo nekaj kar je user posted image  nosilo 9 mesecev, bruhalo in imelo še vse ostale nosečniške težave. Poleg tega pa moram še poslušat na temo kg ( babica mi pravi debeluška user posted image  ), da ja ne bom preglasna ko bom rojeva ( glavna skrb moje mami ) in pametne komentarje tašče in tasta ( po njegovo nič ne vem, ker še nisem nikoli rodila ). 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10906
5.9.2007 13:52:34   
PBJ
Srček, si se mi kar zasmilila. Zdaj, ob koncu nosečnosti smo ženske še veliko bolj občutljive, kot prej.

Da ti povem, kako je bilo pri nas prvič. Mož je tudi govoril, kako bo prijatelje povabil, da bodo imeli zabavo. Jaz sem mu jasno povedala, da otrok potrebuje očeta, ker res nikoli ne veš, kaj se lahko zgodi na cestah, sploh če je kaj alkohola zraven in moški na kupu znajo biti res "pametni". Rekla sem  mu tudi, da lahko čago naredi, ko bom doma in ne prej!

No, ko pa se je mali rodil je bil tako blažen, da še pomislil ni na čago s prijatelji. Samo moje in svoje starše je skupaj poklical in so nekaj popili in pojedli. Niti kasneje ni naredil nobene čage. Samo v službo je odnesel narezek in pijačo.

Zdaj pa čage sploh ne omeja, ker že ve, da ima sinčka za porihtat, ko bom jaz v porodnišnici. Vzel si je dopust, da bo z njim, čeprav bi tudi babica pazila, če bi bilo treba.

Ti mu kar jasno povej, kakšni so tvoji pogledi na to. Saj ti nosiš otroka pod srcem, zanj se skrbiš, porod pa tudi ni mačji kašelj.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

Neposredna povezava do sporočila: 10907
5.9.2007 14:01:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

pametne komentarje tašče in tasta ( po njegovo nič ne vem, ker še nisem nikoli rodila ). 

user posted image user posted image user posted image  on je pa že najmanj 10 krat rodil, kajne... Jaoooouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 10908
5.9.2007 14:10:08   
nora
Punce ne se sekirajte! Vsaj za takšne stvari ne, pa še zdaj na koncu nosečnosti...jaz nisem se z mojim o tem pogovarjala velik, ker nimam nič proti. On bo povabil sodelavce in prijatelje na pijačo, kdaj pa je rekel, ko mu bom dala prostouser posted image zaupam mu, odgovoren je in vem, da ne bo pretiraval...Probajte se zmenit, če ve moti povejte, saj skupaj odločate o stvareh.
moj user posted image ima večjo skrb, in sicer kaj naj mi kupi ob rojstvu najine user posted image , da mi bo zelo vseč..in ze 3 tedne mi govori, da greva skupaj kupit, da si jaz nekaj izberem, da ne bo user posted image prehitela, pa bo on mogel samuser posted image pravi, da se bom jaz matrala in da me  bo bolelo...zelo čuten je, več od mene in meni ni to prav vsec. Če hoče, da mi kaj kupi naj se potrudi in naj me preseneti...jaz zdaj mislim samo na porodu, da bo vse v redu in nočem se obremenjevat z drugimi stavrmi.

Neposredna povezava do sporočila: 10909
5.9.2007 14:19:10   
bodoča
Zopet imam malo časa, da se javim. Trenutno se je moj sinček napapal in podirama kupčka, na žalost pri meni ni mleka (le zavzorec) in moram dodajati hrano po flaški.

Hvala, vam vsem za čestitke in lepe želje. user posted image

Evo, mojo zgodbo. V bolnišnico sem šla 21.8.2007 in naslednji dan so mi prvič vstavili tabletko za mehčanje materničnega vratu, pa ni prijela in tudi druga, ki so mi jo vstavili dva dni pozneje ni pomagala. Ta čas, ko sem čakala na dogajanje, sem letala po 4x na dan na CTG in nazaj v sobo, hvala bogu, da smo bile fajn "cimre" na kupu. Med vikendom mi niso dali nič, potem pa končno ponedeljek in en sposoben ginekolog. Dobim tretjo tabletko in cela obupana vprašam G kaj bomo, če tudi ta ne prime in mi on tak samozavestno reče, ta bo sigurno prijela.

OK, grem ležat za dve uri in ob 13.30 na prvi CTG, čutila sem, kot bi se napovedovala menstruacija, samo kazalo še ni nič, grem se sprehajat do naslednjega CTG-ja ob 14.00, ki spet ne pokaže nič. Mene pa je vsake tolko cajta, kar pošteno uščipnilo in sem mislila, da si domišljam, ker nič ni kazalo. Grem nazaj v sobo, čakat da pride lubi na obisk, pred obiskom pa me je še enkrat čakal CTG ob 16.00 h. Grem gor, me priklopi in ... nič. Pride babica malo pred 17.00 h, da me odklopi in reče, ja nič še ni kar nazaj na oddelek pojdite. Jaz pa nje, mislim, da ne bo šlo, ker mi je vodo odtekla. In tako se je začelo, da mi je med CTG-jem odtekla voda, popadkov še ni bilo. Me kar obdržijo v porodni in ob 18.00. h se začnejo rahli popadki na 4 - 5 minut, ležat nisem mogla, zato sem večino časa na začetku prečepela, pozneje pa sem sedela na žogi (hvala bogu za žogo). ob 19.00 h kličem lubija, da naj pride in potem se je ob 20.00 h začelo zares, čeprav sem se delala pogumno in pravila, da ne boli. Odpirala sem se hitro, popadki so bili skoraj neprekinjeni in ob 21.00 sem bila tako zaspana da sem rekla, da ne morem več. Pa sem zdržala in prišla do popadkov za pritiskat in ob 22.06 h se je rodil Matjaž težek 3.190 KG in dolg 50 CM. Nisem mogla verjet, kar naenkrat je "planil" ven, ful noro dober občutek. user posted image

Sledilo je še dolgotrajno šivanje in konec. Imela sem super babice (bila sem ravno med dvema smenama) in super ginekologa, rodila pa sem v Slovenj Gradcu. Tisti dan, je bila v porodni taka gužva, da so nas komja spravljali naprej.

Mali je bil malo rumen in malo je shujal, zato sva bila malo dlje v bolnišnici, zdaj pa je vse vredu.

To je to, vem bila sem dolga, pa brez zamere.

Aja, meni je grozno pomagalo, da je bil moj zraven, res je bil zlat.
Vsem, ki ste tudi že povile svoje štruče, čestitke user posted image , ostalim, ki pa še čakate, pa čim hitrejši in čim lažji porod. user posted image

mojeustvarjanje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10910
5.9.2007 14:32:57   
lemavrica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

pametne komentarje tašče in tasta ( po njegovo nič ne vem, ker še nisem nikoli rodila ). 

user posted image user posted image user posted image  on je pa že najmanj 10 krat rodil, kajne... Jaoooouser posted image

Ja on ima dva otroka in vse ve. Udarla sva se pri pogovoru o vozičku in uporabi košare, ki je po njegovo ne rabim, ker itak ne bom par mesecev kej dost okol hodila z otrokom. Moj tast je namreč tako šparoven ( kadar se gre za druge ) da nama je na vsak način hotel podtaknit nek star, zmahan voziček, za katerega bi pa mogla bit na smrt hvaležna in sploh ne pomislit na kako košaro ali jajčko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10911
5.9.2007 14:33:50   
lemavrica
Bodoča hvala za porodno zgodbo. Je kar lažje čakati, ko lahko prebereš izkušnje drugih.

Neposredna povezava do sporočila: 10912
5.9.2007 14:44:05   
Anonimen
Bodoča, hvala da si z nami delila svojo porodno zgodbouser posted image

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10913
5.9.2007 14:49:08   
Anonimen
user posted image
ŠE NESTRPNO ČAKAMO:user posted image

(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol,imeuser posted image )

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya (28), 1n, Posavje user posted image  
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna 
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB user posted image    
1.9. Lili17

3.9. nena80 (27), 1n, Dolenjska --> NM / LJ user posted image
3.9. Pikica pokica (27), 2n, Celje --> Celje user posted image
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
3.9. jonči (28), 1n, Kranj user posted image
3.9. aljab (27), 1n, Celje --> Celje user posted image

3.9. Mokka1 (27), 1n, Ruše --> LJ user posted image  
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. Mateja82 (25), 2n, Celje --> Celje user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje user posted image  
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Lj. --> Lj. user posted image Brina
7.9. quelle (29), 1n, --> Kranj / Jesenice
7.9. duskamb (35), 3n, Maribor user posted image Matija

7.9. ajsika83 (24), 1n, okolica Lj --> Lj user posted image Pia
8.9. Ninica, 2n
9.9. nestrpnica (27), 2n, Ptuj user posted image
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
9.9. Emm, 2n, Velenje, user posted image

9.9. kaja__ (20), 1n, Ljubljana user posted image
9.9. ribica23 (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
10.9. _mala_ (26), 1n, Maribor --> Ptuj user posted image Kaja
11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola user posted image
12.9. jst86 (21), Škofja Loka --> Kranj user posted image Leon
12.9. srček (28), 1n, Strunjan --> Po user posted image Žan 

13.9. PBJ , 2n 
15.9. Taja339 (30), 2n, Laško --> Celje user posted image Hana Brina 
16.9. cuma, 2n, Izola --> Izola user posted image Tinkara
16.9. TheAngel, 1n, Kranj user posted image
17.9. Miša...(23), Štajerska, user posted image Nik
17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor user posted image
18.9. ašun (27), 1n, Pirniče --> Ljubljana user posted image Žana
19.9. kija

20.9. Tatty (30), 1n, Ljubljana/Cerkno --> Lj
20.9. zvezda71 (36), 1n, Ljubljana --> Lj user posted image
20.9. mony79 (28), 1n, Primorska --> Šemp. pri Gorici user posted image Vid
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj user posted image
21.9. *ribica*, 2n, M. Sobota --> M. Sobota user posted image Tiara/Alina
21.9. nadja00 (29), 1n, Ljubljana--> Postojna, user posted image Janina
22.9. nora (27), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image Lucija
23.9. dorotea (27), 1n, Primorska --> Šempeter user posted image Patricija
23.9. naja07
23.9. tianna (23), 1n, Sežana --> Postojna user posted image

23.9. NalLa (26), 1n, okolica Ljubljane --> Lj user posted image
24.9. nova169, 1n, Velenje
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
24.9. aldina, (25), 2n, Deskle user posted image
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
25.9. matejad user posted image
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n user posted image Žan

26.9. PravaTečka (29), 2n, Pesnica --> Mb user posted image
27.9. taček (23), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (25), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slo. Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje --> Celje user posted image
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna user posted image
28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Lj user posted image

28.9. Tanja Lina, 1n, okolica Kranja --> Lj user posted image
30.9. taja83 (24), 1n, --> Trbovlje user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, Kamnik --> Kranj user posted image David
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

V pričakovanju: 21 user posted image , 19 user posted image  in 13 user posted image

------------------------------------------------------------

DRUGE INFORMACIJE

SEZNAM
za novorojenčka
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1587468

NUJNA GINEKOLOŠKA POMOČ
 v Lj. porodnišnici
01 522 61 11 

----------------------------------------------------------------------- 

SEPTEMBRČKE in SEPTEMBRČKI

user posted image     

user posted image
25.7. CUKRČEK (PDP 1.9.)
KLARA
rojstvo: 2710g, 47cm
ALJAŽ
rojstvo:2830g, 49cm

user posted image
4.8. Rožica* (PDP 5.9.)
...
rojstvo: 2890g,  48,5cm

user posted image
10.8. Guppy (PDP 1.9.)
MAJA
rojstvo: 2620g, 47cm
MARKO
rojstvo: 2640g, 47cm

user posted image

16.8. anab (PDP 20.9.)
MATIC
rojstvo: 2830g, 50cm

user posted image  
16.8. ursy (PDP 5.9.)
LARA
rojstvo: 3000g, 49cm

user posted image
17.8. lasekP (PDP 5.9.)
LARA

rojstvo: ...

user posted image
21.8. misska (PDP 2.9.)
LEONID
rojstvo: 3240g, 51cm

user posted image
23.8. Eva* (PDP 14.9)
TINKARA
rojstvo: 3110g, 52cm

user posted image
24.8. nefretiti (PDP 10.9.)
NEŽA
rojstvo: 2030g, 44cm

user posted image
24.8. buškica (PDP 19.9.)
GAJA LEA
rojstvo: 2250g, 45cm 

user posted image  
27.8. Sandra85 (PDP 9.9.)
ENEJ
rojstvo: 3260 g, 51 cm

user posted image
27.8. Bodoča (PDP 4.9.)
MATJAŽ
rojstvo: 3190 g, 50 cm 

user posted image
28.8. Helenav (PDP 15.9.)
KLARA
rojstvo: 2100 g, 47 cm

user posted image
31.8. Lumpa6 (PDP 2.9.)
ŽIGA
rojstvo: 3460 g, 51 cm

user posted image
31.8. Nana 27 (PDP 5.9.) 
MAJA
rojstvo: 3260 g, 52 cm 

NOVE MAMICE:  Bodoča  ČESTITAMO!!! user posted image  (Še čakamo prvo v septembru)     

V TOPLEM NAROČJU STARŠEV:  9 user posted image  in 8 user posted image   pupice (za enkrat) še vodijouser posted image

DRUGE INFORMACIJE:

-PREHRANA MED DOJENJEM
http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=1783638

(odgovor članu bodoča)
  Neposredna povezava do sporočila: 10914
5.9.2007 14:54:43   
Anonimen
Bodoča, hvala, ker si z nami delila svojo porodno zgodbo. Samo nekaj me zanima... Saj si mogoče že pisala o tem, pa se ne spomnem. Kako to, da si šla v porodnišnico že 21.8. (glede na to, da si imela PDP 4.9.)? Ste bili dogovorjeni, da ti sprožijo porod? Napisala si, da so ti že drugi dan dali tabletko? Kako to?

Se mogoče katera od vas spomne, če je bodoča že pisala o tem?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10915
5.9.2007 14:55:37   
guppy
Bodoča, hvala, da si nam zaupala svojo zgodbo!

srček, midva z možem sva se zmenila, da on po porodu časti svoje sodelavce v službi - naročil je pico velikanko, kupil sokove in drugo pijačo v trgovini in pripeljal tja. Bilo je fajn, družili so se, mu čestitali, jaz pa nisem sploh pogrešala, da me ni zraven, ker so to konec koncev njegovi kolegi iz službe.

Za obiske v porodnišnici (po porodu) pa sva ves čas govorila, da so dovoljeni le za očeta (na intenzivni po CR je pa sploh tako) in potem, ko sem bila pripravljena koga videt, sem poklicala starša, da lahko prideta in sta bila tako vesela!!! Meni je prav pasalo, ko je kdo prišel, ker sem lahko ležala, oni pa so se smukali okoli malčkov. Pred porodom, ko sem čakala, da se kaj zgodi, sem bila pa vesela čisto vsakega obraza user posted image

Punce, hvala za besede okoli dojenja... zdaj ravno hitim, drugače vam bom napisala, s kakšnimi čustvi sem se spopadala ta vikend. Res je bilo hudo in ne bi rada, da gre še katera skozi enako zgodbo, tako da bom delila to izkušnjo z vami, pa se spomnite, da ni vse tako črno, če se kateri zgodi podobno.

Šibam pripravit kosilo,
poljubčki, guppy

P.S: NaIla, oprosti, da sem te kak dan nazaj spraševala kaj študiraš... včeraj se mi je potem posvetilo, da sva o tem že klepetali, pa mi je čisto ušlo iz glave, dokler nisem povezala dveh krajev skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10916
5.9.2007 14:58:02   
NalLa
Srček, ma ne se sekirat. Pri nas sicer ne bo tako hudo, je pa navada, da novi očka povabi na pijačo prjatle (ne samo moške) v gostilo in pol se ponavadi kar zavleče. Mene bolj skrbi kakšna vožnja, ker pol te "moški" ratajo "pametni" in se hočjo kar vozit od gostilne do gostilne.
Drugače pa pridejo ostali pogledat dojenčka potem, ko bova že nekaj časa iz porodnišnice, ampak ne vsi naenkrat.

No, če pa hoče tašča delat žurko pa naj jo dela. Kaj te briga, men bi blo še boljš da me ni zraven, ker so pol vedno res vsi pametni. Men grejo tud na živce kakšni, ki imajo pripombe o moji nosečnosti. Moja mami (ki je sicer zlata) je neki časa skoz govorila kolk sem se zredila in da sem debela, da se mi že od vzadi vid, da mi je rit zrastla. Se ji je komi dopovedal, da mi gre s temi komentarji na jetra ko user posted image . No zdej je nehala in je zadnjič imela celo komentar, da sem tko luštkana, da se mi od uzadi sploh ne pozna, da bi bla noseča. Sej ne veš kaj nej rečeš na to. Ena sodelavka se pa vsakič, ko me vid že na daleč dere: kje si debela?. S tem, da sem se vsega skupi zredila za kakšnih 12-13 kil in tud prej nism bla debela.

Drugač pa midva tud živiva z njegovimi starši in mi grejo kakšne stvari tud na živce, ampak jih poizkušam ignorirat. Ravno včeri mi je moj povedu, da ko sva bla na morju je tašča oprala najie zavese. Ja halo? Sej je točno vedu, da to ni o.k. ker mi je to šele včeri povedu. Take stvari me tko razpenijo

No,sem se tud jest mal razburla, zato je najboljš da končam to temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10917
5.9.2007 15:00:08   
Anonimen
Bodoča: super, da si delila z nami svojo porodno zgodbo user posted image

Srček: no jaz mislim, da se z njim pogovori. Omejita zgornjo mejo, ki jo lahko zapravi, povej mu o svojih dvomih in pomislekih. Pri meni mislim, da ne bo kaj preveč kompliciral. Povabil bo kolege na pijačo in to bo to. Verjetno imam srečo, ker so vsi že z otroci in kar daleč od naju, da verjetno ne bo večjih težav. Sva pa tudi midva imela pred 2 tednoma telovadbo in nisva govorila 1 celi dan. Sem tako jokala, me ni bilo za potolažit. Že tko smo obremenjena pa čustveno čisto spremenjene, potem pa tile naši moški mislijo, da so edini pametni in imajo prav, da bo samo za njih sprememba (seveda kao na slabše), ko se bo otrok rodil. Sam sva se pogovorila, moj ljubi je že tak, da kar upošteva tudi moje mnenje. Po mojem imamo na koncu tik pred dnevom P tako kot moški kot ženske toliko težav sami s abo, da je le malo treba, da nam počijo živci. Neučakane smo, znervirane,... Moški pa enako zahtevni in nič ne razumejo. Me je ravno danes sodelavka klicala, pa je rekla, a smo že 3. Sem rekla, ne sem še v enem kosu, pa tudi če bo bom samo v 2 delih. Pa se zasmeji in ji rečem, da verjetno kot 3. misli mojega ljubija. Je rekla, da jasno. Itak da sem ji rekla, da ga jaz sploh ne štejem, ker se 9 mesecev jaz matram. user posted image On je bil samo na začetku kratek čas zraven; no ja saj priznam, sem tudi jaz uživala. No, malo heca mora bit. Skratka lepo se pogovorita, te bo ziher razumel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10918
5.9.2007 15:05:30   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: guppy

P.S: NaIla, oprosti, da sem te kak dan nazaj spraševala kaj študiraš... včeraj se mi je potem posvetilo, da sva o tem že klepetali, pa mi je čisto ušlo iz glave, dokler nisem povezala dveh krajev skupaj.

Guppy ni panike. Sej jest sm ti pa obljubila slikco, pa jo še zdej nism zbrskala. Se bomo očitno mogle kar dobit enkrat.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 10919
5.9.2007 15:30:37   
nora
bodočauser posted image user posted image user posted image za porodno zgodbouser posted image
tianna, če se prav spomnim, bodoča je imela sladkornouser posted image saj nam bo sama povedalauser posted image
guppy za user posted image user posted image si najboljsa mamiuser posted image za dojenje pa si ni treba očitati. Vsaka mama ve kaj je najboljse za svojega user posted image . user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 10920
5.9.2007 15:47:09   
nana 27
Čisto na hitro sem vas preletela user posted image  pa še hitreje bom poskusila odgovorit.. Maja in Miha sta iz dveh različnih svetov user posted image  Maja je kar pridna - malo jo dajejo krči pa mami je postala "mama duda". V porodnišnici sva se dojili na pol ure do uro. Si predstavljate? Šivi pa lačen dojenček. No, zdaj počasi prihajam k sebi, sedim na mehki pikapolonici, ki jo je Maja dobila za darilo, se nalivam s čajem in sem v stand by-ju za hranjenje. Punce ne se sekirat glede kilogramov...mene tako mika coca cola v hladilniku in čokolada pa je nočem jesti, da ne bi Maje kaj napenjalo. Jejte zdaj in jejte dobro in sladko user posted image  Glede odhoda v porodnišnico - pojdite čim kasneje, ker umetni popadki so user posted image  in je bolje, d avse pride samo od sebe. Meni je babica rekla, da bi lahko počakala še do naslednjega jutra doma. Guppy, ti občutki, ki si jih imela, niso prav nič čudni. sem že hotela enkrat o tem pisat, pa me je bilo strah strašit bodoče mamice. V prvo sem se zaradi dojenja in dodajanja sekirala nekaj mesecev - si očitala, da sem slaba mama in podobno. Miha sem prenosila od jutra do večera - jok na jok. Sterilizirala sem flaške. Najprej se je eno uro ob joku hranil, nato eno uro podiral kupčka in nato nič spat. Se mi je zdelo, da se mi bo utrgalo. Šele, ko smo šli 100% na flaško, sem se začela bolje počutiti. Sprostila sem se in začela uživati. Tudi tebi želim enako, Guppy. Maja kliče user posted image

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 10921
5.9.2007 15:58:56   
Anonimen
O Nana, kako lepo te je zopet brati. user posted image
Kako pa kaj Miha? Se je privadil na sestrico?

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10922
5.9.2007 16:03:02   
ašun
Ne vem, a sem to zasledila pri vas ali kje drugje......?

Mogoče katera ve, kako je s to masažo gležnja? Kje je ta točka? Koliko časa je potrebna masaža na dan? Kaj povzroči?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10923
5.9.2007 16:06:21   
nana 27
Joj, čisto sem se pozabila zahvaliti za vse lepe čestitke in želje pa lepo slikico za našo Majo na seznamčku user posted image user posted image user posted image  Hvala vsem!!!! Tudi jaz sem vas pogrešala in vas še pogrešam. samo, da se navadimo na "novo" življenje pa bom spet bolj aktivna. Mož mi je v porodnišnico nosil vaše pogovore, ki jih je sprintal pa sem imela zelo malo časa, da vsa berem. Za novico o rojstvu pa sem si želela, da vam jo sporočim sama, ko bom doma.Ja, Miha je boljši...v bistvu ni toliko prisotno ljubosumje kot to, da se hkrati uvaja v nov vrtec in se čuti še bolj odrinjenega pa tudi občutka, koliko nežnosti se pokaže do dojenčka, nima, ampak bomo že. Saj za to imamo pa atija doma user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10924
5.9.2007 16:12:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27
Mož mi je v porodnišnico nosil vaše pogovore, ki jih je sprintal pa sem imela zelo malo časa, da vsa berem.

Hehe.. No, potem pa si videla kako smo te pogrešale in si bila vsak dan na spisku sumljivih. user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  435 436 [437] 438 439   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?