|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
5.9.2007 8:02:28   
KAHLO
Vse sveže pečene srečke user posted image iskreno čestitam, včeraj pa je blo še pol veseljauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj jaz sem tako vzhičena, upam da se bo ta roza trend nadaljveval še naprej..........joj, kok bi blo fino da bi ble še pol same rozike!!!user posted image

Luna73 upam da si vredu, saj si moja mentorca user posted image ti držim pestke ob osmih, sicer pa se ni kaj skrbet kr boš ti to po tamalem zrihtala, seveda pa hvala za žur.......ker itak mamo razlog za žurat glede na seznam user posted image

anonimna hvala za kofetek, mi bolj prija k pa un v službi skuhan k mi je pol kruser posted image . Ampak brez kave pa tud dneva ne moram začet normalnouser posted image user posted image

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
5.9.2007 8:18:54   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image soncica snadra. Vse naj v naslednjih mesecih in zdravwegauser posted image . Držimo pesti za tvojo službo luna73...Zdej si grem pa kavico naredit, ker je takoooooooooo zgodaj. Včeraj sem bila popoldne, danes sem zjutraj v službiuser posted image user posted image res rabim kavo....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
5.9.2007 8:36:34   
kimmii
Živjo punce.
Čestitke vsem srečkam user posted image !!!!!!
Danes je dan ko je jaz ne pričakujem, pa imam že 3 dni samo neke čudne stvari tam spodaj, pa nič konkretnega, ampak vse kaže da bo - na žalost.

Lep pozdrav, pa čim več user posted image .

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
5.9.2007 8:45:51   
beyba
sem se spomnila da me morajo dans prsa začet bolet. Mene namreč vedno začnejo boleti kak teden ali še mal več pred user posted image zdej me pa  še nič ne ....  Ker ko sem bila prvič user posted image nism nič razlike čutla, dokler mi ni 5 zamude v trgovini tolk klab ratal, da sem skori skupi zlezla. Sam takrat nama je ratal kljub temu da sem mela tabletke. Pa potem so kasneje user posted image dal 1% možnosti da se pikica rodi zdrava in so mi priporočal splav v 21 tednu nosečnosti. Tako da če me danes ne začnejo bolet, bom še bolj komi čakala da test naredim.....

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
5.9.2007 8:49:44   
pikica36
beyba-user posted image user posted image  a zaradi tabletk??????zakaj pa tako pozno?
sory, če te gnjavim ampak se mi zdi full čuden

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
5.9.2007 8:51:37   
pikica36
kimmii, upajmo da je ne bo in da čez kak dan javiš veselo novičko
gouser posted image  go

user posted image user posted image

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
5.9.2007 9:04:05   
freha
Javljam da me je danes presenetila user posted image ,
zato grem pogumno naprej v oktoberuser posted image
vsem ostalim želim da še ta mesec zagledate user posted image aliuser posted image !

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
5.9.2007 9:07:43   
Anonimen
Punce,

vsem najlepša hvala za izrečene čestitke! Zelo ste prijazne!!! user posted image user posted image user posted image  Seveda še naprej držim pesti za vse vas, da naš seznam pridno barvate naprej!!!

anonimna user posted image

(odgovor članu freha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1183
5.9.2007 9:21:30   
kimmii
joj kako bi bilo lepo, da so to lažni znaki in da je res ne bo

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
5.9.2007 9:27:38   
spelka12
Vsem novimuser posted image čestitamuser posted image .
Vsem ostalim borkam pa čimvečuser posted image pri borbi zuser posted image .
Javljam se bolj malo ampak prebiram vas pa vsak dan.
Jaz imam še 8 dni.O je že mimo,znakov zauser posted image niuser posted image .
Ko bi vsaj še mene mal prsi zabolele,al pa da bi me v bušiju mal špikaluser posted image .
Še enkratuser posted image veliiiiiko sreče vsem-nosečkam in borkam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
5.9.2007 9:27:46   
beyba
Ubistvu na začetku sem prašala če je to lahko od tablet, pa so rekli da ne da je to tako majhen del hormonov.... Kasneje ko sem začela nosit izvide, pa so rekli, da ubistvu se teh poizkusov ne dela, ker so neetični in da bi lahko bilo, lahko pa ne....   Vsekakor ni blo kaj naredit inje kar je... ni kej. Sam od takrat neprej se tabletk nisem več pritaknila. In zdej upamo da bo....ratal ta mesec

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
5.9.2007 9:31:25   
Naty*
sončnica Sandra in anonimnauser posted image čestitkeuser posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!!!!! Lepih user posted image mesecev, lahek porod pa zdravega, pridnega dojenčka vama želim user posted image !

beyba ti maš pa znake kot sem jih mela jaz, tko da mislim da si naslednja srečka user posted image user posted image user posted image user posted image .

Vsem, ki vas ne neprijetno presenetila user posted image user posted image user posted image user posted image , tistim, ki še čakate pa user posted image user posted image user posted image user posted image da ne pride. Navijačicam ta mesec pa user posted image user posted image user posted image , ker pridno navijate in nam uspeva user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
5.9.2007 9:36:21   
marjana.r
sončnica Sandra čestitke user posted image user posted image user posted image

uau kak je lepo videt tolko rozik user posted image user posted image user posted image

bravo punce

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
5.9.2007 9:36:48   
murkica
user posted image No punce pozdravljene še z moje strani. Upam in držim pesti, da bo danes še kakšna nova rozika padla in da bo ta mesec tečka user posted image  ostala doma in nam ne bo potrkala na vrata. user posted image

Drugače pa hvala za kavico in vsem želim en prekrasen dan.

LP

Murkica

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
5.9.2007 9:37:18   
kimmii
mene pa punce zanima, a je imela tudi katera od vas kdaj takšne "probleme". Mogla bi namreč po izračunih danes dobit user posted image , me pa že 3 dni neki špika v trebuhu, pa imam takšen čuden rjavkast izcedek, pa ne skos, samo kdaj pa kdaj. A to pomeni, da je na poti user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
5.9.2007 9:37:32   
KAHLO
Neeeeeeeeeeeee pa kaj je zdaj to.... ma ne mi rečt da bo tauser posted image zdaj začel našo moralo najedat!!!

Na juriš Na juriš.......!!!!!  user posted image

Freha, drug mesec pa ji kar pokažiuser posted image , se lahko zgodi, da ji bova celo obe no bova

(odgovor članu freha)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
5.9.2007 9:43:34   
freha
točn tak ko si rekla kahlo!

aja, pa čestitke vsem novim user posted image !

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
5.9.2007 9:44:49   
beyba
Iz tvojih ust v božja všesa....   Bomo vidli naslednji teden....

(odgovor članu marjana.r)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
5.9.2007 9:46:15   
pikica36
kimmi- upajmo da niuser posted image , lahko je vgnezditvena user posted image user posted image
upajmo na najboljše

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
   [Brisano sporočilo]
5.9.2007 9:46:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1195
5.9.2007 9:50:52   
Naty*
hvala _rebeca_ user posted image . Kmalu boste šle vse po najinih stopinjah, ane stunfek? user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
5.9.2007 9:52:57   
kimmii
kak je fajn nekomu tako povedat, ko pa ste tako prijazne, pa tako lepo znate potolažit. kaj vse bi dala da to res ne bi bila user posted image , ampak bi bil user posted image .

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
5.9.2007 10:43:40   
beyba
Nikar ne obupavat...sej ste ble lahko priča včeraj da čudeži se dogajajo in upanje umre zadnje. Glave gor in misliti pozitivno. Vse bomo mame. Ene prej druge mal kasnej ampak vsem bo pa ratalo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimmii)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
5.9.2007 11:01:20   
Argojuhica
Če se ne motim.... ne se ne,danes praznuje rojstni dan NAŠA LUNA. Lunca vse najboljše in upam, da ti bo danes sreča naklonjena. RADE TE IMAMO

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
5.9.2007 11:08:02   
kodrana
evo, da se še tu malo javim.

berem vas punce.. samo malo sem v depri in potem ne pišem ravno. ta nosečnost me je očitno čist obsedla in bi blo po moje bolje, da se malo odklopim.

luna še tu čestitke. vse najboljše.

vsem nosečkam še enkrat čestitke.. upma, da pridemo kamlu tudi me za vami. v kar ne dvomim.

vsem lep dan.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Argojuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.