gruška
|
Dober večer so- , Scubadiver - VSE NAJBOLJŠE !!!!!!!!!!!!!!!!! (še ena devička , jaz imam pa čez dva dni 32. Nas je res kar nekaj ta teden....) Barika, tudi jaz sem imela pri hčerki Pramette, ful sem bila zadovoljna z njim ravno zato, ker se tako zloži..... Zdaj smo preseljeni v svojo hišo, vrtec in šolo imam čisto blizu, prtljažnik na srečo velik, da mi sploh ni treba razstavljat vozička in sem se odločila (ne boš verjela) za ZELEN trikolesnik ...... Prijateljica ima zelen Pramette, pa je res lep....... dobro si izbrala........ Murenček - mogoče bom mim usekala, ampak predlog za darilo: če gospod rad bere, imam ful dobro knjigo - Bryson:Kratka zgodovina skoraj vsega (preberi samo komentar na zadnji platnici, pa boš vedela, če je to to..........) - Šele zdaj sem videla, da so ti knjige že priporočile druge ...... Tintin, jaz sem do zdaj šla samo enkrat ob treh zjutraj na wc, ker se je zbudila hči in je bila žejna.... Drugače grem ob 6:30 najprej.... Manca - kot je že Tintin rekla : v Tosami se splača vložke, vato, zložence, tetra plenice (tudi majčke)... Sicer imajo vse živo tam, tudi oblačila.......... Kanarka - fulllllllll dobra ideja za darilo Naša je bila spet cel dan aktivna na kubik, popoldne, ko smo imeli v šoli (spet!) en sestanek, so noge kar letele po trebuhu....... Ne vem ali ji je v šoli tako všeč, ali me je prosila, naj greva domov . Jaz sem imela danes spet čistilko, sem prav vesela, ker se vse sveti..... jutri pa mene čaka cel kup cunj za zlikat....... Sem bila pa zjutraj prav žalostna in sem kar potočila solzice , ker je moja triletnica v vrtcu jokala....... Saj ko sem šla, so rekle, da je bilo po treh minutah vse o.k., ampak nisem pri njej tega navajena... Prej je dve leti hodila v drug vrtec in ni nikoli, niti od začetka tako jokala...... Saj bo, saj vem, ampak so mi kar hormoni podivjali, ko sem šla ven iz vrtca zjutraj...... Ona pa tako žalostna notri.......... Joj, se mi zdi da sem vsak večer tazadna tle gor..... šibam spat! Nočko!!!!!!!!
|