|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
30.8.2007 14:12:56   
Anonimen
Hothie, ni panike.. user posted image Matr, sem se kar mal ustrašla k sm prebrala pru stavek.. kao kaj si mislm o tem.. Mi ni blo nč jasn..user posted image user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4926
30.8.2007 15:23:52   
Bubamaraa
Hotka a veš, da v Zagorju sploh nimajo tega popusta v DM-JU????? sem mislila da mam doma iz Zagorja sem se pa spomnila, da sem ga dobila v Trbovljha ko sem bila zadnjič neki v DM-ju... in grem prele po Fotoknjigo (ki je btw super user posted image user posted image user posted image ) in vprašam pa mi pove, da jo ni.. in mi je bilo žal, da mi nisi dala za 10%, ker sem jaz pol dobila še 4 nalepkice in bi ti lahk vrnila... sam kaj čem, če sm pa blond...user posted image  user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4927
30.8.2007 15:33:37   
Anonimen
Ja viš Romana, drugič pa kr vzemi, če ti kdo kej ponuja. Škoda itak. user posted image

A mi boš poslala slikce, pretty pleaseeeeeeeeeee! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4928
30.8.2007 16:26:56   
Bubamaraa
Hotka zdele letim z lubijem v trgovino pol ti pa pošljem, ker sem si jih že dol potegnila... so pa ful lepeeeeeeeeeeeeeeeeee......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4929
30.8.2007 22:20:11   
lunca2
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Lunca, to je una punčka, k sm ti govorila, kok bi z Ažbetom pasala skupaj, ker sta oba takšna cukra..user posted image user posted image user posted image  

Itak, da boš zrihtala.. user posted image user posted image user posted image   Bomo držale pesti!!!! user posted image user posted image

Sej se mi je zdel da je ta punčka sam mene zanima še kuk je stara.user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4930
31.8.2007 7:28:54   
Anonimen
Lunca, stara je 1,5 meseca..

Evo, sem dala na dobrodelnost.. Sem govorila z Wahho in je rekla, da ni panike, da lahko dam. Tako, da je to urejeno..user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4931
31.8.2007 10:15:45   
Anonimen
No, bom še tukaj prosila:

Če imate kakšno stvar, oblekco, igračo, opremo... karkoli, kar ne potrebujete več.. Bi resnično prosila, da zberemo, in razveselimo tako user posted image , kot njena starša..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4932
31.8.2007 11:20:13   
Miss Piggy
biba sem ti že na dobrodelnosti odgovorila user posted image . Me pa zanima, kako pol. A stvari tebi dostavmo, al po pošti. Al bo to končno kakšen razlog, da bo en kofe paduuser posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4933
31.8.2007 12:25:43   
KBM
Lep pozdrav!

Jaz bi rade volje kaj pomagala pri dobrodelni akciji, samo nimam nič za oddat, če pa slučajno od katere znanke kaj izvem, pa z veseljem posredujem info!user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4934
31.8.2007 13:19:58   
Anonimen
Hvala punce.. Zlate ste!!

Ja, sem razmišljala kako bi s to poštnino in vsem.. Pa se mi zdi najboljše, da se en dan zapeljem okol in poberem stvari..  Tako, da bo tud kakšna user posted image padla.. user posted image

(odgovor članu KBM)
  Neposredna povezava do sporočila: 4935
31.8.2007 14:25:30   
lunca2
Dekleta malo prej sem prišla iz izpita in vam moram povedat, da sem končno nardila, tko da mi zdej ostaja le še user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4936
31.8.2007 14:26:51   
Anonimen
o LUNCA!!!!!!! BRAVO!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dons so pa res same fajne novice!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4937
31.8.2007 15:44:52   
lunca2
Biba hvala. Hvalabogu se mi ne bo treba več učit, sam diplomo še napisat in zagovarjat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4938
31.8.2007 16:48:17   
ta.nja
BRAVO LUNCA user posted image user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4939
31.8.2007 17:54:58   
KBM
Bravo, luncauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 4940
31.8.2007 19:00:51   
lunca2
Hvala!user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4941
31.8.2007 19:41:22   
lunca2
BIBA12,midva imava nekaj malega stvari za oddat,nekaj cunjc je nevtralnih,nekaj pa v modri barvi!Poklič me na telefon pa se bova dogovorile za ogled!
Bova pa z Urošem še kupila paket plenic in kakšno malenkost če dovoliš!?Jutri greva v Mullerja dopoldan,potem pa se lahko oglasiš.user posted image

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4942
31.8.2007 20:22:34   
Anonimen
Elis@, a boš jutr zjutri kej po dolini hodila, da vem, če morm DVDje posnet danes?

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4943
31.8.2007 20:29:52   
Bubamaraa
čer...

Lunca čestitke......user posted image user posted image user posted image

a je kera tuki?????? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4944
31.8.2007 20:36:20   
KBM
Jaz sem , nekaj časa še, pol grem pa en fajn film pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4945
31.8.2007 20:49:14   
Bubamaraa
a na TV-ju????? user posted image

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4946
31.8.2007 21:04:29   
Miss Piggy
Hojla punce!

Evo jaz sem moja dva čmrlja spravla spat, oz. že pridno spita (HB). Pri nas so očitno še vedno prisotni učinki luneuser posted image .

Hijenca, ti ne rabiš nič hitet z DVD-ji. Se mi ne mudi - sej veš da mam še PB za pogledat user posted image . Jutri  dopoldan pa verjetno ne bom v dolini, ker mam doma kar neki dela user posted image .

Drgač sem pa jaz tle, za čvekat, če katera če...sam opozarjam, da sem prsrana user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4947
31.8.2007 21:44:01   
Bubamaraa
evo mene tuki.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4948
31.8.2007 21:49:26   
Čebelica - trot
Jaz sem tudi tukaj.

Zdele sem vse posravla, pomila posodo, zdej mal počijem, pol grem pa še likat.
Kok sem jz pridna, a ne?user posted image user posted image user posted image

la la la

Neposredna povezava do sporočila: 4949
31.8.2007 21:51:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot
Kok sem jz pridna, a ne?user posted image user posted image user posted image

Ne.

(odgovor članu Čebelica - trot)
  Neposredna povezava do sporočila: 4950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  196 197 [198] 199 200   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.