|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
29.8.2007 23:24:15   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Mi je vseeno. user posted image

pol ti pa naj bo...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
29.8.2007 23:25:10   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Kaj je zdej za user posted image jutr, se kr vse neki izmikate?

mene ne bo, ker je Hotki vseen...tko, da me ni sploh...user posted image

(odgovor članu Čebelica - trot)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
29.8.2007 23:31:25   
Čebelica - trot
IZVIRNO SPOROČILO: Romana26

IZVIRNO SPOROČILO: Čebelica - trot

Kaj je zdej za user posted image jutr, se kr vse neki izmikate?

mene ne bo, ker je Hotki vseen...tko, da me ni sploh...user posted image

Sej ti bom dala jz za kavo, a je prov? Ti kr prid, pa fotoaparat prines, da me boš mal slikala user posted image user posted image user posted image

la la la

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
30.8.2007 8:39:06   
Anonimen
ELIS@: sva se z mojim user posted image pogovorila in odločila, da res izpeljemo eno mini dobrodelno akcijo na RR. Vprašala ju sicer nisem ali se strinjata ali ne, ker se mi zdi, da bo to ful lepo presenečenje. Nimam pa niti namena povedati, da je to zbirala cela Slovenija, ampak bom rekla, da je to od parih mojih prijateljic, ki so se odločile pomagati. Mislim, da bo tako še najboljše... Kako se vam zdi?

Pa hvala za idejo!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4904
30.8.2007 8:56:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Elis@

Punce, a ma katera dol potegnjeno 3. sezono gospodinj?

Jaz mam.

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4905
30.8.2007 9:09:47   
Anonimen
Ej Romana, telefon maš. user posted image  Oglasi se!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4906
30.8.2007 9:10:35   
Miss Piggy
Biba, lepo od vaju, da sta pripravljena organizirat akcijo, sam jaz bi na tvojem mestu vprašala za dovoljenje, kaj jaz vem. Če bi bila jaz v taki situaciji, mi verjetno ne bi bilo vseeno, če bi kdo, ne da bi jaz vedla, izvajal dobrodelno akcijo zame. Ne vem, no, to je samo moje skromno mnenje, naj še ostale povejo, kaj mislijo.user posted image

Hoti, a bi mi ob priliki posnela, pliiiz?!?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
30.8.2007 9:14:20   
Anonimen
Elisa, sva tud midva tuhtala kaj naj... In pol sva nekak rekla, da itak ne bi nobenem od sosedov povedala kaj se dogaja, tako, da niti ni možnosti, da bi izvedela. Pa nekako boljše se nama je zdelo, da jima ne bi nekaj razlagala, da je blo to na internetu, ker itak ne vesta kako to gre (internet in vse to). Bi pač rekla, da sem par prijateljic vprašala če kaj imajo in so pač tole dale.. Čist tko na izi.. Ker se mi zdi, da bi bilo tisto z internetom in vse mal preveč za njiju - da niti ne bi ornk razumela kaj in kako..  Pa tud ne pričakujem neki ful ogromnega odziva.. Pač par stvari..

Neposredna povezava do sporočila: 4908
30.8.2007 9:14:49   
mily
Čao punce!

Čestitke Marku za prve korake user posted image .

Kje ste punce, ste že vse zunaj? Mene danes čaka ogromen kup cot za zlikat, pa kopalnice bi se mogla generalno lotit. Ah, komu se da?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Neposredna povezava do sporočila: 4909
30.8.2007 9:34:35   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Ej Romana, telefon maš. user posted image  Oglasi se!

se mulam...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
30.8.2007 9:39:43   
Bubamaraa
Biba ker je tuki na RR-ju bila cela štala o dobrodelnosti, je tudi tko zdej, da se za vsak preveri za koga se zbira in vse ostale... tko, da se ti pogovori najprej potem pa začni akcijo... saj jaz bi tako naredila.... user posted image

sem tudi sama enkrat zbirala za nekega očka, ki je v prometni nesreči izgubila ženo, tasta in taščo in je sam ostal s dvočicama... in sem tudi najprej z njim s stik stopila..in, da se sploh dobila dovoljenje...

ker verjemi, da kar koli boš napisala in če slučajno jim kdo vrže pod nos tvoj post, verjemi, da se jima bo zdelo zamalo. da nista vedela kaj si naredila....tko, da se kr usedi z njim za mizo in lepo predstavi ta forum in malo opiši ostale akcije, ki so že potekale tle gor... in povej, da so punce iz rr-ja pripravljene pomagati...

tko...to jaz mislim...odloči se pa sama...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4911
30.8.2007 9:47:53   
Anonimen
Ja, sej js vem, da bi bilo najboljše se pogovorit.. Sam pogovoriš se lahko z nekom, ki dejansko ve, kaj je internet, kako to poteka, kaj je forum....  Jaz vem, da je nam to samoumevno.. Njima pa ni!!!! Sem jima že enkrat nekaj razlagala, kako se tu "pogovarjamo" pa sta sam debel gledala, nč jima ni blo jasn...  In zato mi je ful butast neki razlagat kako in kaj... Ker ne bosta razumela..

In se mi zdi, da če jima jaz grem in tam pol ure razlagam kako in kaj, da bosta ful zmedena in itak ne bosta vedela, kaj jima govorim. Zaradi njiju se mi zdi preprosteje, da jima rečem, da so to pač zbrale moje prijateljice.. Sej men sploh drugač ne bi blo težko it tja in povedat situacijo.... Sam k ne razumeta... user posted image user posted image

Vem, da se tole mal čudno sliš... Ampak predstavlite si vašega starega ata in mamo... Da jima razlagate o internetu in o takšnih stvareh.. No, to je isto...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4912
30.8.2007 9:50:35   
Bubamaraa
sej pravim, da odloči se sama..sam jaz kljub temu, da ne veta kaj je internet in forum bi se prej pogovorila... ker boš njihovo življneje v javnost vrgla....

in RR verjemi, da predno bo dal dovoljenje bo preveril družino, če so res v taki finančni stiski.... zato pa pravim....tvoja odločitev....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
30.8.2007 10:19:32   
Anonimen
čak, pol če razumem, morm moderatorjem prošnjo poslat al kaj??? user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mislila to kar na forum dat, pač če ima katera kaj kar ne rabi, ....Ne mislim delat nekega pompa iz tega.. Če dobim za eno vrečko oblekc, pa bom čist zadovoljna...

Ker to mi pa res ni... user posted image user posted image Da bi pol iz tega neki ful velik pomp ratal.. Čist tko sem mislila..

Neposredna povezava do sporočila: 4914
30.8.2007 10:27:26   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

čak, pol če razumem, morm moderatorjem prošnjo poslat al kaj??? user posted image user posted image user posted image user posted image

ja točn tko... pisati moraš moderatorju, ki ima dobordelnost čez in pol oni rečejo, če lahk zbiraš ali ne... ker je bilo eno veliko sranje okrog tega, ko se je zbiralo in so na koncu ugotovili, da ta oseba naj ne bi sploh obstajala.... zato je sedaj tko...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
30.8.2007 10:29:57   
Anonimen
ok, sem poslala Wahho ZS, da mi pove kako in kaj..

Hvala, Romana.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4916
30.8.2007 10:32:19   
Bubamaraa
evo glih od nje link sem ti hotela dat....user posted image

tko, da fajn organiziraj....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
30.8.2007 10:42:22   
KBM
Bravo, Mark za prve korakeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Romana, a si speglala, ker jaz brez zafrkancije res rada peglam, Elis@, sorči, ker sem spregledala, da ti tudi nič rada ne peglaš!Drgič, kar k meni robo, resuser posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

Neposredna povezava do sporočila: 4918
30.8.2007 11:07:24   
lunca2
Biba lepo od tebe. A imata punčko, koliko pa je stara?
Veš sem te ubogala in sem se včeraj tud user posted image pa dons se bom tud. Upam da mi bo jutr poratal nardit to smotano nemščino. Ob 11 mam izpit držte pesti zame. Ko bom prišla domov pa vam bom sporočila kako je šlo. Upam, da bom dobre volje.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
30.8.2007 11:41:57   
KBM
lunca, držim pesti za jutri!user posted image user posted image user posted image

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
30.8.2007 11:55:12   
lunca2
HVALA!user posted image

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
30.8.2007 13:03:47   
Anonimen
Lunca, to je una punčka, k sm ti govorila, kok bi z Ažbetom pasala skupaj, ker sta oba takšna cukra..user posted image user posted image user posted image  

Itak, da boš zrihtala.. user posted image user posted image user posted image   Bomo držale pesti!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4922
30.8.2007 13:05:56   
Anonimen
Elis@, dobiš! user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4923
30.8.2007 13:12:54   
Anonimen
Joj biba, bogve kaj si ti o men misliš. user posted image  Sem ti obljubila, da ti bo moj napisal glede strehe, a ne, pa sem čist pozabla. user posted image  Joj, ga bom danes spomnila, oprosti res.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4924
30.8.2007 14:01:37   
Miss Piggy
hijenca user posted image !!!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.