Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:23:25
|
|
|
|
aja aja
|
oooooooooooooooooooo, dacimet tako vpliva??? uhuhuhhuu bols da pred svojim dragim skrijem cimet, ce si zelim bit se v enem kosu...ce vam pa pravim da je cist horni zadne case...sam men to ugaja ahhahahhahaahahhahaahahahhah za crknt ej!!! vcasih ze take pisem da mi je nerodno
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:27:51
|
|
|
|
vita80
|
Go cimet go!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:39:04
|
|
|
|
spelka12
|
aja naj ti ne bo nič nerodno. No zdaj si pa predstavljajte mrzle jagode potresene s cimetom in potopljene v slastno čokolado. Ker pa to ni kuharski forum si raje predstavljajte kaj vse se da s tem počet . Uh mi je že kr vroče od domišljije,bom mogla pod leden tuš . Kakšne pripomočke bi pa vi uporabljale pri naših bojih z .Men se največ idej porodi na morju.Saj me razumete.Vročina,minimalne cunje,sladoled na palčki .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:49:44
|
|
|
|
aja aja
|
u spelka vidim da je tvoja domislija kr precej vecja od moje heheheheheh ma ne vec pisat take, a ves moj je sov glih v sluzbo pa ga ne bo do 22.00! kr bo moro pol spet med malco prit domov hhehhehehee sam to ni niti tako slaba ideja, a ne da ne? najboljsa borba proti je veliko dunga dunga dunga dunga dunga in seveda se sproscenosti, smeha, ljubezni....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:58:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce tole s cimetom je resnica. Mam doma en seznam za vse bolezni, kjer pomaga cimet. Dobila sem ga od kolegice, ki vodi predavanja o zdravi prehrani.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 14:12:49
|
|
|
|
aja aja
|
no punce ce bodo nasi dragi kaj uriujeni al pa ne za akcijo taj pa kar v trgovino kr po 2-3 kg cimeta pa hitr en strudel sam s cimetom hehehehehhehehheheheheh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:28:25
|
|
|
|
spelka12
|
nati a potem veš še kakšno zdravilno rožco za našo bolezen ? Punce za danes se bom počasi poslovila:ne morem verjet.Prej sem sanjala o morju pa pride moj in mi pove da moram do jutri spakirat. (MI GREMO PA NA MORJE,SE PLAVAT NAUČIT) Grem,odhajam se namakat za 2 dni.YUPIIII.Slo.obala vabi.Zdej bomo pa še več dungali(joj aja kje najdeš te izraze,res so super).Še jagode,cimet in čokolado grem kupit .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:29:24
|
|
|
|
vita80
|
Pa ja popizdiš kake mate! Ne vem, če mu ne bom šla hitro za sladico cimetov kompot z jabkami skuhat! Pol mu pa bom še z glavno sladico postregla.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:30:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Bom za vikend napisala sem gor, zakaj vse pomaga CIMET. Da čimprej zanosiš je pa splošno znano, čimveč . Ok, malo za šalo, malo zares.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: vita80 Pa ja popizdiš kake mate! Ne vem, če mu ne bom šla hitro za sladico cimetov kompot z jabkami skuhat! Pol mu pa bom še z glavno sladico postregla. Kaj še nisi šla?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:32:38
|
|
|
|
vita80
|
Spelka12 uživaj na morju 1000/h pa vlk z cimetom ti želim! Če pa vama zmanjka energije pa hitr v dan in noč po Red bull! Uživaj in nepozaben vikend ti želim, pa da rata kaj dol al!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 15:36:39
|
|
|
|
vita80
|
Se smejite, sam cimet se pa ž kuha!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 16:21:42
|
|
|
|
aja aja
|
u jaz si bom pa cimet pustla za rezervo...dokler je tk napalen mu nemislim se cimeta nudit, kr nevem kje bi pol koncala. sam pa ko to paljenje mal preneha pa stopim takoj v akcijo s cimetom...ja vedno je treba met kaksno rezervo. a ne? spelka pa glej da bo vlko dunga dunga na morju aja pa dunga dunda pa plavanje ne gre najbols-taj le glej da bos za vsak slucaj lahko se znogam stala na dno...tak ves v akcijo pozabis mislit heheheheehda mi se med dunga dunga nebos se utopila ka bomo pa taj mi delala oz kateram foram se bomo pa taj mi smejale nas zascitniski znak
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 21:41:37
|
|
|
|
aja aja
|
pa punce moje pa kje pa ste? a mate dunga dunga na razporedu? eh, saj moj dragi tud zdaj pride pa boma midva tud dungala
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.9.2007 0:11:19
|
|
|
|
LuNa73
|
dumba dumbike :) vidim da se prav lepo zabavate... Prav je tako! Se vam mogoce kaj pridruzim v nedeljo....Do takrat pa le pridno dumdumbajte in le glejte da teh eksplozivnih nabojev prevc ne porabite v slepih dnevih.... raje jih mal prisparajte ko bojo dnevi O .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 1.9.2007 19:07:08
|
|
|
|
aja aja
|
eh, ce bojo pa do tedaj oslabeli bomo pa cimet uporabli...oooo mamo mi ze skrito rezervo heheheheheheheheheheh pa lepo da si se kaj oglasla zgleda da si mela mal pocitka heheheh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 14:55:13
|
|
|
|
LuNa73
|
kaj zdaj "dumdumike", kje se skrivate? atakveselodumdumatedazaRRničasa?Pamimogrede,aješekejcimetaostalpotrgovinahalstevsepokuple?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 19:37:58
|
|
|
|
vita80
|
Ojla punce! Jaz sn bla tak pridna, da sn fuuullllllll dober štrudel danes spekla. Mislim, da bom morala kr jaz vredi jest cimet, saj mi že premankuje energije! Ti O dnevi me bojo pa ja na kapalno spravli! Ampak me se ne damo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 21:42:11
|
|
|
|
spelka12
|
Hello. Sem že nazaj.O kolk pa tale morje paše.Sva si nafilala baterije ker nama je cimeta zmanjkal . Ne zdej pa resno punce. Aja hvala za opozorilo,sem se kopala samo v nizki vodi .Pa ve? A je že katera od vas zmagala? Mene so na morju tolk jajčniki boleli,da sem skor sigurna,da bom zmagala.SE MALO pa bo moj prikukal na dan . Malo sanjam.Se se nisem navadla na gorenjski zrak,mi primorski bolj odgovarja pri dunganju. Punce bodte pridne moj je že izpod tuša.AKCIJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 21:45:24
|
|
|
|
spelka12
|
Vita 80 a kompot tudi pomaga?Vidim,da imava naenkrat O dneve. Meni tudi že počas zmanjkuje municije.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 21:57:39
|
|
|
|
LuNa73
|
čujte punce, kdaj pa ve ne pričakujete te zlobne madam ?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 22:03:42
|
|
|
|
spelka12
|
Jaz je sploh ne čakam,ne želim,ne pričakujem,ne zahtevam in res nočem13.9.no približno takrat,ker imam cikluse na 28-45 dni. Kakor se madam tisti mesec zahoče. Sem že na seznamu septemberk. Luna vidim,da se ti tud tam sprehajaš.Jaz bi se,ampak so punce prehitre zame .Prave klepetulje.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 22:08:05
|
|
|
|
LuNa73
|
ti se sam sprehodi!!! Sej jst tud včasih ne sledim, pa pol ke uletim nek nasredf noter... Pa me tu bolj mal klepetamo ! Se bomo mogle bolj potrudit... Pa spelka upam da plavaš z zaprtimi usti, da ne boš slučajn zanosila z nepravim... Ko sem pa zgodbo na to temo slišala z odprtimi usti, pa sem bila pod mizo!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 22:23:02
|
|
|
|
aja aja
|
ja kje smo? ja DUNGAMO! heheheheheheh lejo lejo je pa le prisla domov pa vidim da tud upostevala nasvete glede globine vode..... hm...m tud jaz ne pricakujem, ma sploh je ne rabim ...daj povej ce jo kera rabi jo ji podarim zastojn heheheheheeheh ej, a ve katera ka bi lahko blo narobe z mano? ze cel dan se mi moti kot noro pa sem mislila da zaradi tega kr kak gib prehiter pa sem pol ugotovila da z vsakim gibom mi je tako...ampak ze cel dan? ce jutri ne bo bolsi bom sla k dohtrjo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 2.9.2007 22:46:40
|
|
|
|
LuNa73
|
spravi se k dohtarju! Pa porocaj kaj je reku!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?