Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 13:58:49
|
|
|
|
spelka12
|
Vita če nas boš zanemarjala zaradi O in ti pa res ne bomo zamerle .Moj ma tud zelo veliko dela trenutno z mano.Mu še spat ne pustim .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 15:30:16
|
|
|
|
aja aja
|
ja spelka tako je tvoj vojak potem vedno v akciji hihiihihihihhihihih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 15:57:18
|
|
|
|
spelka12
|
Skoraj vedno.Mir mu dam samo takrat,ko je šport pri dnevniku .Včeraj sem mu rekla da ne morem,sem bila čist preveč zmatrana.Joj ko bi ti vidla ta njegov razočaran pogled. Ko je pa pol še začel"kaj pa otrok,pa ravno O imava..."se mu pa nisem mogla več upret.Borba je bila dolga in težka .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 15:58:08
|
|
|
|
spelka12
|
aja aja kakšenga srčkanega imaš za avatar.Cute.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 17:02:42
|
|
|
|
nineva
|
lepo, da je odprta še ena tema. No jaz sem se ravno danes preselila iz upajočih v avgustu na upajoče v septembru. Sem se že mal umirila, zjutraj sem bla čist , ker je spet prišla kljub vsem pozitivnim občutkom celi mesec, očitno smo premal , pa bomo zdaj več. Kak dan mi pač ni in mogoč sem glih dan O fun spustila. Čeprav moram rečt, da je kljub najini prvorojenki in dolgiii službi polno akcije. Gremo punce v akcijo in čim več .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 18:38:09
|
|
|
|
aja aja
|
NINEVA, verjem da smo sedaj vse v taki borbeni akciji da te pobere heheheheh cim vec smeha, veselja, sproscenosti pa bo vse slo kakor je treba.ne se sikerat bo bols verjem...saj smo se mi tud full matrale pa sikerale sam smo vidle da to nikamor ne vodi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 11:35:44
|
|
|
|
spelka12
|
nineva dobrodošla med nami . Tud aja aja je bila 2 dni nazaj na istem.Ampak ker smo me (beri borke)se ne pustimo ampak raje kot .Seveda ob vzpodbudi ostalih levinj. .Zato nič ,bodi . A si predstavljate kake cmere bi prišle iz nas,če bi cele dneve samo . Še dobro,da imamo tale forum,za sproščanje naših agresij.A ne? Kje pa ste vse? Ne morem se sama s sabo zgovarjat.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 11:50:38
|
|
|
|
aja aja
|
tako je spelka!!!! ninevea pa verjem da mi je blo full hudo, zato sem pa kr letela na ta nas forum se mal potolazla in velik nasmejala pa je blo res kr bolsi....prej sem pozabla povedat DOBRODOSLA MED NAS AKTIVNE BORKE HIHIIHIHIIHHI to so prave levinje oooooooooooooo se dan pocivam potel pa kr duga dunga dunga dunga ihihihhihih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 11:51:04
|
|
|
|
nineva
|
Sem dans že ok. Sicer še niste tiste prave delovne vneme, a saj bo. Mi se ne damo,zdaj sam čakam,da tista huda mine pol pa starega prevezat na postlo, pa akcija , če bo treba bomo tudi dopust vzeli, malo dali v varstvo, sveče, muzika .... , pol pa pica za na vrh. Dans grem v kino po zeeeeeeelo dolgem času, grem gledat NAPUMPANA. Me hoče moj malo razvedrit zdaj ko sem cela krvava, pa ni akcije
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 11:52:59
|
|
|
|
nineva
|
Aja se skor pozabla tudi vam in hvala za dobrodošlico!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 11:56:09
|
|
|
|
aja aja
|
nineva tu je tolk akcije da se mi kr tesko spomnemo kaj drugega pista ko pa samo akcija pa dunga dunga ....ma sam da je hihiiih a ni tako? ooo kako rada sem na tem forumu se iz srca nasmejem
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 12:03:56
|
|
|
|
nineva
|
Sem začela razmišljat, da bom dragega naslednji teden - kak dan pred O povabla v savno, da se njegovi vojački mal ogrejejo, nardimo mal spremembe okolja pol . Sva bla že pod taki pritiskom za brez veze , da sva si mogla vse mogoče finte zmišljevat -ma čist brez veze. ma je čist vse eno kje, kdaj , zakaj (-to predvsem potrebno pozabit), ker če je cilj sam pol je pa res brez veze.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 12:49:40
|
|
|
|
vita80
|
Ojla dekleta, matere in žene! Kaj novega? Midva pridno vsak dan , da le nebi tisti tapravi dan ven spustila. Danes sem si šla Elevit kupit in me je skor na rit vrglo, ko sem plačala skor 10 evrov! Pa ja niso normalni no!Kam nas pelje ta država?! V pufe al?!!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 14:04:38
|
|
|
|
spelka12
|
Ti nineva,a pa se tvojmu v savni nič vojački ne zažgejo ? aja aja zvečer bo pa dunga,dunga praviš.Jaz bom tud podnevi počivala.Zvečer pa AKCIJA!!!!!!!!!!!!! Vita lepo,da nas ne zanemarjaš kljub tvoji O.Malo pa le zadihajta vmes .Pa po nasvetu nineve si eno pizzo privoščita,da bo imel kaj za jest.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 14:05:44
|
|
|
|
spelka12
|
Vita za kaj pa imaš te Elevit tablete?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 17:54:39
|
|
|
|
aja aja
|
eh dunga dunga brez ljubezni ni nic, to ve vsak zao se pa niti spuscam ne v tako poglavje kr to je pr meni neka obveznega.... sam punce moje morm vam povedat, da se je moj dragi cist spremeniv( me je ze mace strah heheheheheh) full je skoz za akcijo ampak strastno akcijo..ma ta mesec pa morjo bit vojaki pripravljeni heheheh ma sam da je eksploziva pa dunga dunga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 20:28:41
|
|
|
|
spelka12
|
aja aja mogoče se je pa tvoj tudi zasvojil z RR in je na strani spolnost dobu kakšne nore ideje za vajin dunga,dunga .Vprašaj ga,če je zato skoz v pripravljenosti.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 30.8.2007 22:05:40
|
|
|
|
aja aja
|
ma nebom kaj sprasevala, nocem pokvarit atmosfere hehehehehe kr naj bo tako hihihih uuuuuuuu ja je fajn-super
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 8:50:34
|
|
|
|
vita80
|
Spelka 12, Elevit tablete so vitaminske tablete s folno kislino, ki jih je priporočljivo jesti ko načrtuješ otroka in tudi v času nosečnosti. Poskrbijo pa, da ima otrok dovolj vseh vitaminov, ki so potrebni za normalen razvoj. Znane so tudi Tifol tablete samo jaz sem se odločila za Elevit, ker so baje boljše oz. boljše se prenašajo. Po Tifolu je baje veliko žensk slabo... Kaj novega? Ste tudi ve tako aktivne kot jaz?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 10:35:49
|
|
|
|
pikica36
|
veš da smo aktivne 100/h saj veš- iz nič ni nič!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 10:41:42
|
|
|
|
nineva
|
čakam, da se mal umiri, ker če ne bomo krvavi, kot bi klali koga. še kak dan pol pa . Ali te elevit oz. vsi ti možni pripravki pomagaji tudi prin boljši plodnosti???? Hvala punce že vnaprej za odgovor
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 11:02:11
|
|
|
|
vita80
|
Nineva čav! Te tablete bi naj "baje" tudi pomagale pri zanositvi. Tak mi je reklo nekaj deklet. Probat ni greh, sicer so pa to itak sam vitamini. Brez pa itak ni kaj.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 11:07:54
|
|
|
|
spelka12
|
Vita hvala za razlago . Ja,ja vem kaj je folna-vse moje kolegice so na folni-samo jaz je ne upam jemat ker ne vem kako vpliva na mojo endometriozo.Se bojim,da jo bo samo še pospešila.Bom raje počakala kaj pravi dr.Reš o folni in mojih hormončkih. Bi človek rekel da se glede na našo količino naši hormoni umirjajo pa je ravno kontra.Vedno bolj mi nagajajo.Me kar razganja od energije . Nineva za plodnost ne vem,če pomagajo.Vem pa,da telo folna pripravi na . A bomo danes kaj ?Jaz sem jih danes že kuhala v službi pa jo lahko tudi vam.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 12:19:21
|
|
|
|
nineva
|
sveže , tople, tudi kaka brez kofeinčka za vse vas. Sem se ravno napapcala, pa mi paše kavica. Sem bla pred prvo kofetarca, zdaj pa max. dve na dan. Ko bom drugič , pa bom verjetno čist skenclala kavico.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 31.8.2007 13:04:43
|
|
|
|
spelka12
|
O nineva HVALA .JAz bi brezkofeinsko z veliiiiko mleka,pa veliko pence,pa še bi mela na penci narisanega.Sem zahtevna a ne . Se mi pozna da sem bila dolg gostinka.Kave sem se v teh letih že preveč napila.Zdaj vase zlivam samo še brezkofeinsko sem pa odvisna od pravega čaja z veliiiiko cimeta. A to veš,da naj bi cimet povečeval spolni nagon?REEEEEEEES NE HECAM. Tako da namesto savne in pice dragemu spec jabolčni štrudl s cimetom(še natalija verboten ga v pesmci peče ).
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?