Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:14:34
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 teejaa - zdaj ko grem v mesto, z oči ves čas iščem tebe :), ne vem, zgleda da mislim, da ti bo na čelu pisalo, da si ti tista, ki se tukaj z nami bori z veliko pozitivne energije... hehe...sem jaz čisto ista...kamorkoli grem si mislim kaj pa če je to ona, pa sem lahko v kafeteriji, DM-u, na pošti... ... včeraj ni delal internet in sem šla na pijačko pa sem prav premišljevala, če tebi dela pa če si doma ali si tudi šla ven...če bi mela tvojo tel. bi te zih takoj poklicala če ti dela net.... ..sem bla tkooooooo živčna..manjkala mi je doza RR čveka... Tinkamiška - držim pesti...samo to ne bo dovolj...brž
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:25:53
|
|
|
|
Naty*
|
ej punce....sm šla že zdele pogledat, če je sploh objavljen moj post, nobenga mnenja nism dobila . Dejte povedat no... a mislte, da je kej možnosti, da je ratalo?
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:27:00
|
|
|
|
kodrana
|
hvala za čestitke- vsem. ja, 23 poletij je že za mano. kako čas beži. Naty* upam si rečt, da si nosečka . kolk se veselim. kuhinja je superca, samo še dinarčke.. ja, pa . pa je superca. tinkamiška držim pesti. le . vsem ostalim tudi veliko , da boste potem zibale. ostale, ki so plodni dnevi za vami pa, da nam kmalu sporočite vesele novice.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:32:38
|
|
|
|
KAHLO
|
Naty jaz srčno upam, da ti je ratalo, ker če pogledamo sept. seznam, je tako pust, komaj čakam da bo ena razglasila . Jaz vem kako sem si prejšnji mesec želela in bla skoraj preričana pol pa je prišlo razočaranje, no moj recept za ta mesec je da ga veselo in poskusimo vse variante , če pa bo še pol slučajno to slončkanje knokutiralo , bom pa toliko bolj vesela. Če pa tud ta mesec nebo, pol bo pa treba novo tematiko v mesecu oktobru za najt (bova poskusla z igranjem različnih vlog)
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:33:29
|
|
|
|
Souly
|
no sem nazaj z dopusta in bi se rada vpisala na seznam,... jaz NE pričakujem 17.09. in upam, da bom zagledala ,...... lep pozdravček vsem in upam, da bo veliko septemberskih
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:34:21
|
|
|
|
SM10
|
Ste se pa razpisale.... Nf lani septembra sem imela dvojno čiščenje in zaradi tega sem tako hitro prišla na seznam za preiskave. Moja g. mi je dala nujne napotnice z veljavnostjo 3 mesecev. Kodrana tudi z moje strani vse najboljše. lp
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:41:39
|
|
|
|
Erin
|
Naty* - lahko pa da je? Ali pa samo psiha dela, tko kot nam je že ene parim ponagajala ta mesec ...Počakaj do ponedeljka, bodi potrpežljiva, me bomo pa držale pesti da se ti čimprej pokaže ..Velja? Aja, pa še...znali so spodbudni...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:44:46
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala punce za upanje in pesti . kodrana, da se ti riječi pozlate pravjo . Vidva pa tud zdej kr pridno čebelčkat, kokoškat pa ne vem kako so še poimenovale tisto luštno stvarco. Glede dinarčkov pa moj tkole prav...če sta dva prava skupaj, se vse da. In zaenkrat mu js verjamem, boš vidla, tud dinarčki bojo KAHLO tud js držim pesti, da bo ta mesec ratalo. Predvsem vama želim, da bosta imela dost energije za . Veš kolk si me včeri nasmejala z GPS napravo . Upam, da bojo plavalčki našl pravo pot.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:47:50
|
|
|
|
Naty*
|
teejaa res je lahko samo psiha. Sm tud pripravljena na to, ampak še zmeri razmišljam, kateri so pa tisti znaki, ki jih ne dela psiha ?! Glavno je da smo pozitivke in tale vaš optimizem mi zmeri pomaga, da se mal bolš počutim . Sej bomo vse zrihtale ane?? Drugo leto bomo vse vozičkale po sončku
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:51:09
|
|
|
|
fragola
|
Dober dan punce sem vas pršla malo pozdravit, in prašat kako ste kaj? Čutim da mesec September bo še bolj ploden kot Avgust Veliko bo ta mesec!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:54:46
|
|
|
|
Erin
|
...več nas bo, bolj bo zabavno... Izgledal bo pa nekako takole... He, he... To so otročki nas bork naslednje leto!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:55:41
|
|
|
|
talika81
|
Naty*, jaz držim pesti, da bi zagledala . mogoče pa bo. držim pesti in ti tudi pošiljam .
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 11:57:50
|
|
|
|
KAHLO
|
teejaaa upam da bo res tako in da bomo maj/junij napolnile te porodnišnice in rodile same zdrave slovenčke!!! Naty se prav trudim usmerjat te plavalčke, upam samo da bo cesta vzdržala
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 12:01:05
|
|
|
|
KAHLO
|
Pa še to Naty!! je lih dober teden od moje , z lubijom , k nora, včasih se že kar počutim kot nafilana putka. Ampak najbl zabavn pa je to, da se mi zdi da so se začeli spet pojavljati namišljeni simptomi nosečnosti Tak da mi ni pomoči
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 12:02:57
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ..z lubijom , k nora, včasih se že kar počutim kot nafilana putka. KAHLO sedaj si me tako lepo nasmejala....hehe...Hvala za dozo smeha...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 12:22:29
|
|
|
|
MONIKQ
|
teejaa, ja sem se že zjokala, pa mi je tudi lažje, sem pa bla že letos tudi na odščipu, zato še me je malo bolj strah, ker je to nazaj le 4 mesece, pa saj bo, moram bit optimist, HVALA teejaa
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 12:48:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Monikq, kakšni pa so bili rezultati odščipa? Meni je namreč pred časom naredil ravno tako odščip, ker so bili 3 zaporedni brisi pozitivni (spremenjene celice - PAP II). Sedaj pa mi je rekel, da je odščip ok, sicer je nekaj sprememb, vendar ni panike. Potrebni so le pregledi enkrat na leto. Odščip sem imela konec junija, prejšnji teden pa pregled. In je rekel, da brisa ne bo jemal, ker je odščip bolj ziher. Zato mi ni jasno, zakaj ti po odščipu še enkrat jemlje bris. Ker tudi, če bi bili rezultati brisa slabi, bi ti tkivo odrezali. Vsaj tako je meni razložil ginekolog. Upam, da je vse ok. Držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:03:04
|
|
|
|
MONIKQ
|
Anonimen, mam pa tudi grozna vnetja, pa po odščipu se mi je spremenilo tudi perilo, postalo je zelo zelo močno, imela sem grozne bolečine pa telesna temperatura je bila 39, 2 dni sploh s pojstle nisem mogla, kar ni bilo normalno za mene, perila so bila zelo slaba res pravega krvavenja sploh ni bilo, pa kake bolečine, sploh nisem vedla kaj je to, do sedaj seveda. Rezultati odščipa pa niso bili tako slabi, je rekel da so celice kar ok, tako da ni bilo potrebno odrezati tkiva, sem pa mela po odščipu glivično vnetje, pa ni se mi nehalo krvavenje, po odščipu sem še kar en lep čas krvavela, tako da sem šla nazaj pa še mi je naredil teste za glivična obolenja, in po tistem sem pol dobila ospen 1500 mislim da na 8ur. Jaz mislim da zaradi tega.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:15:25
|
|
|
|
nineva
|
Hojla! ima katera že izračunano kako dolgo se v povprečju borke iz foruma trudijo za . Jaz pojma nimam, kjer je pri prvi ratalo kar samo od sebe, zda, ko se pa trudim za čim manjšo razliko med bebicama ( hčerka je že 3,5 leta ), pa nikakor Mal vzpodbude prosim! Thanks
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
joj bogica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:29:57
|
|
|
|
Erin
|
MONIKQ - s tem (odščipom) pa nimam izkušenj zato ti drugega kot spodbudno besedo ne morem dati...res ti želim da se ti vse uredi, da bodo rezultati ugodni ter da čimprej dobiš svoje dete... Mislim nate ter držim pesti...
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:31:52
|
|
|
|
Erin
|
Jupiiiiiiiiiiiiiiiii...šele sedaj sem videla da sem dobila 3 zvezdice....
|
|
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:48:45
|
|
|
|
Naty*
|
Mal sm bla odsotna in sem zdele prebrala poste za nazaj.... KAHLO ti nas pa res spravš v dobro voljo . Glede simptomov pa zgleda da kroži en virus, ker se men tud skoz zdi da jih mam! Drgač pa kokrkol se že hecn sliš, nam privoščim, da si ti in da bomo vse NAFILANE PUTKE!!! teejaa prou luštkan bomo zgledale s tistimi vozički . Škoda sam, da bomo dogodivščine iz sprehodov sam po internetu delile... Mogoče pa celo res pridemo kdaj do tistega obljubljenega srečanja. talika81 hvala za pikapokice. Upam, da bojo res prinesle na testu. Res si ful želim, da bi blo to to....pa tud za moralo RR-ja je fajn, če je na začetku kaka roza barva, se strinjate?? Sicer pa tud, če ne bom js....bo pa kera druga. Kakorkol že bo, bomo vse vesele ane
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:48:58
|
|
|
|
murkica
|
kodrana- Vse najboljše, upam, da se ti uresniči največja želja in to je seveda . Pa hvala za , bila je zelo slastna. Naty- upam, da teli znakci niso samo psiha. Pa je kaj drugače od prejšnjih mesecev? Marsikatera je rekla, da so jo potem, ko je bila noseča, čisto drugače bolele prsi, ko pa so jo prej, ko je vedno mislila, da je to en znak. No držim pesti za vse in upam, da nam vsem rata.
|
|
RE: M ne pričakujemo septembra! 29.8.2007 13:54:35
|
|
|
|
KAHLO
|
OJ kolegice, zdaj sem celo brala da ene zgaga peče, sigurno bo mene tud začela jutri Zaenkrat še čutim samo sumljivo pikanje tam doli pr jajčnikih, mogoče se plavalci bojujejo za vstop!! kaj te vem!!?!?! jim držim pesti da jim bo uspelo. Pa eno zares vprašanje, zasledila sem tudi da ene takoj čutijo ko zanosijo, zdaj pa mene zanima ali je to res in kako to čutijo, ali je to to pikanje pr jajčnikih jojj, sej vem, da je to neumno vprašanje!!?? Ampak zanima me pa res
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?