|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo septembra!
29.8.2007 11:14:34   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

teejaa - zdaj ko grem v mesto, z oči ves čas iščem tebe :), ne vem, zgleda da mislim, da ti bo na čelu pisalo, da si ti tista, ki se tukaj z nami bori z veliko pozitivne energije...

hehe...sem jaz čisto ista...kamorkoli grem si mislim kaj pa če je to ona, pa sem lahko v kafeteriji, DM-u, na pošti...
... včeraj ni delal internet in sem šla na pijačko pa sem prav premišljevala, če tebi dela pa če si doma ali si tudi šla ven...če bi mela tvojo tel. bi te zih takoj poklicala če ti dela net....user posted image user posted image user posted image ..sem bla tkooooooo živčna..manjkala mi je doza RR čveka...user posted image user posted image

Tinkamiška - držim pesti...samo to ne bo dovolj...brž user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.8.2007 11:25:53   
Naty*
ej punce....sm šla že zdele pogledat, če je sploh objavljen moj post, nobenga mnenja nism dobilauser posted image .

Dejte povedat no... a mislte, da je kej možnosti, da je ratalo?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 627
29.8.2007 11:27:00   
kodrana
hvala za čestitke- vsem.
ja, 23 poletij je že za mano. kako čas beži.
Naty* upam si rečt, da si nosečkauser posted image . kolk se veselim.
kuhinja je superca, samo še dinarčke..user posted image  ja, pa user posted image . pa je superca.

tinkamiška držim pesti. le user posted image .

vsem ostalim tudi velikouser posted image , da boste potem zibale. ostale, ki so plodni dnevi za vami pa, da nam kmalu sporočite vesele novice.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 628
29.8.2007 11:32:38   
KAHLO
Naty jaz srčno upam, da ti je ratalo, ker če pogledamo sept. seznam, je tako pust, komaj čakam da bo ena razglasila user posted image user posted image .
Jaz vem kako sem si prejšnji mesec želela in bla skoraj preričana pol pa je prišlo razočaranje, no moj recept za ta mesec je da ga veselo user posted image user posted image user posted image in poskusimo vse variante user posted image user posted image , če pa bo še pol slučajno to slončkanje user posted image knokutiralo user posted image , bom pa toliko bolj vesela. Če pa tud ta mesec nebo, pol bo pa treba novo tematiko v mesecu oktobru za user posted image najt (bova poskusla z igranjem različnih vlog)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 629
29.8.2007 11:33:29   
Souly
no sem nazaj z dopusta in bi se rada vpisala na seznam,...

jaz user posted image NE pričakujem 17.09. in upam, da bom zagledala user posted image ,......

lep pozdravček vsem in upam, da bo veliko septemberskih user posted image

Souly

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
29.8.2007 11:34:21   
SM10
Ste se pa razpisale....
Nf lani septembra sem imela dvojno čiščenje in zaradi tega sem tako hitro prišla na seznam za preiskave. Moja g. mi je dala nujne napotnice z veljavnostjo 3 mesecev.
Kodrana tudi z moje strani vse najboljše.

lp

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 631
29.8.2007 11:41:39   
Erin
Naty* - lahko pa da je?user posted image Ali pa samo psiha dela, tko kot nam je že ene parim ponagajala ta mesecuser posted image ...Počakaj do ponedeljka, bodi potrpežljiva, me bomo pa držale pesti da se ti čimprej pokaže user posted image user posted image ..Velja?  Aja, pa še...znali so spodbudni...user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 632
29.8.2007 11:44:46   
Naty*
Hvala punce za upanje in pesti user posted image .

kodrana, da se ti riječi pozlate pravjo user posted image . Vidva pa tud zdej kr pridno čebelčkat, kokoškat pa ne vem kako so še poimenovale tisto luštno stvarco. Glede dinarčkov pa moj tkole prav...če sta dva prava skupaj, se vse da. In zaenkrat mu js verjamem, boš vidla, tud dinarčki bojo user posted image

KAHLO  tud js držim pesti, da bo ta mesec ratalo. Predvsem vama želim, da bosta imela dost energije za user posted image . Veš kolk si me včeri nasmejala z GPS napravo user posted image . Upam, da bojo plavalčki našl pravo pot.

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 633
29.8.2007 11:47:50   
Naty*
teejaa res je lahko samo psiha. Sm tud pripravljena  na to, ampak še zmeri razmišljam, kateri user posted image so pa tisti znaki, ki jih ne dela psiha user posted image ?!

Glavno je da smo pozitivke in tale vaš optimizem mi zmeri pomaga, da se mal bolš počutim user posted image . Sej bomo vse zrihtale ane?? Drugo leto bomo vse vozičkale po sončku user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 634
29.8.2007 11:51:09   
fragola
Dober dan punce sem vas pršla malo pozdravit, in prašat kako ste kaj?

Čutim da mesec September bo še bolj ploden kot Avgustuser posted image user posted image user posted image user posted image
Velikouser posted image user posted image bo ta mesec!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 635
29.8.2007 11:54:46   
Erin
...več nas bo, bolj bo zabavno...
Izgledal bo pa nekako takole...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

He, he... To so otročki nas bork naslednje leto! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 636
29.8.2007 11:55:41   
talika81
Naty*, jaz držim pesti, da bi zagledala user posted image  user posted image . mogoče pa bo.

držim pesti in ti tudi pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 637
29.8.2007 11:57:50   
KAHLO
teejaaa upam da bo res tako in da bomo maj/junij napolnile te porodnišnice in rodile same zdrave slovenčke!!!user posted image user posted image user posted image

Naty se prav trudim usmerjat te plavalčke, upam samo da bo cesta vzdržalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 638
29.8.2007 12:01:05   
KAHLO
Pa še to Naty!!

je lih dober teden od mojeuser posted image , z lubijom user posted image user posted image , k nora, včasih se že kar počutim kot nafilana putka.
Ampak najbl zabavn pa je to, da se mi zdi da so se začeli spet pojavljati namišljeni simptomi nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tak da mi ni pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 639
29.8.2007 12:02:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO
..z lubijom user posted image user posted image , k nora, včasih se že kar počutim kot nafilana putka.

user posted image user posted image user posted image KAHLO sedaj si me tako lepo nasmejala....hehe...Hvala za dozo smeha...user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 640
29.8.2007 12:22:29   
MONIKQ
teejaa, ja sem se že zjokala, pa mi je tudi lažje,  sem pa bla že letos tudi na odščipu, zato še me je malo bolj strah, ker je to nazaj le 4 mesece, pa saj bo, moram bit optimist, HVALA teejaa user posted image user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 641
29.8.2007 12:48:28   
Anonimen
Monikq,

kakšni pa so bili rezultati odščipa? Meni je namreč pred časom naredil ravno tako odščip, ker so bili 3 zaporedni brisi pozitivni (spremenjene celice - PAP II). Sedaj pa mi je rekel, da je odščip ok, sicer je nekaj sprememb, vendar ni panike. Potrebni so le pregledi enkrat na leto. Odščip sem imela konec junija, prejšnji teden pa pregled. In je rekel, da brisa ne bo jemal, ker je odščip bolj ziher. Zato mi ni jasno, zakaj ti po odščipu še enkrat jemlje bris. Ker tudi, če bi bili rezultati brisa slabi, bi ti tkivo odrezali. Vsaj tako je meni razložil ginekolog.

Upam, da je vse ok. Držim pesti!!!

(odgovor članu MONIKQ)
  Neposredna povezava do sporočila: 642
29.8.2007 13:03:04   
MONIKQ
Anonimen, mam pa tudi grozna vnetja, pa po odščipu se mi je spremenilo tudi perilo, postalo je zelo zelo močno,  imela sem grozne bolečine pa telesna temperatura je bila 39, 2 dni sploh s pojstle nisem mogla, kar ni bilo normalno za mene, perila so bila zelo slaba res pravega krvavenja sploh ni bilo, pa kake bolečine, sploh nisem vedla kaj je to, do sedaj seveda. Rezultati odščipa pa niso bili tako slabi, je rekel da so celice kar ok, tako da ni bilo potrebno odrezati tkiva, sem pa mela po  odščipu glivično vnetje, pa ni se mi nehalo krvavenje, po odščipu sem še kar en lep čas krvavela, tako da sem šla nazaj pa še mi je naredil teste za glivična obolenja, in po tistem sem pol dobila ospen 1500 mislim da na 8ur. Jaz mislim da zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 643
29.8.2007 13:15:25   
nineva
Hojla!
ima katera že izračunano kako dolgo se v povprečju borke iz foruma trudijo za user posted image . Jaz pojma nimam, kjer je pri prvi ratalo kar samo od sebe, zda, ko se pa trudim za čim manjšo razliko med bebicama ( hčerka je že 3,5 leta ), pa nikakor user posted image
Mal vzpodbude prosim!
Thanks

(odgovor članu MONIKQ)
Neposredna povezava do sporočila: 644
29.8.2007 13:16:53   
Anonimen
joj bogica user posted image

(odgovor članu MONIKQ)
  Neposredna povezava do sporočila: 645
29.8.2007 13:29:57   
Erin
MONIKQ - s tem (odščipom) pa nimam izkušenj zato ti drugega kot spodbudno besedo ne morem dati...res ti želim da se ti vse uredi, da bodo rezultati ugodni ter da čimprej dobiš svoje dete... Mislim nate ter držim pesti...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 646
29.8.2007 13:31:52   
Erin
Jupiiiiiiiiiiiiiiiii...šele sedaj sem videla da sem dobila 3 zvezdice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 647
29.8.2007 13:48:45   
Naty*
Mal sm bla odsotna in sem zdele prebrala poste za nazaj....

KAHLO ti nas pa res spravš v dobro voljo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Glede simptomov pa zgleda da kroži en virus, ker se men tud skoz zdi da jih mam! Drgač pa kokrkol se že hecn sliš, nam privoščim, da si ti in da bomo vse NAFILANE PUTKE!!!user posted image

teejaa prou luštkan bomo zgledale s tistimi vozički user posted image . Škoda sam, da bomo dogodivščine iz sprehodov sam po internetu delile... Mogoče pa celo res pridemo kdaj do tistega obljubljenega srečanja.

talika81 hvala za pikapokice. Upam, da bojo res prinesle user posted image na testu.

Res si ful želim, da bi blo to to....pa tud za moralo RR-ja je fajn, če je na začetku kaka roza barva, se strinjate?? Sicer pa tud, če ne bom js....bo pa kera druga. Kakorkol že bo, bomo vse vesele ane user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 648
29.8.2007 13:48:58   
murkica
kodrana- Vse najboljše, upam, da se ti uresniči največja želja in to je seveda user posted image . Pa hvala zauser posted image , bila je zelo slastna.

Naty- upam, da teli znakci niso samo psiha. Pa je kaj drugače od prejšnjih mesecev? Marsikatera je rekla, da so jo potem, ko je bila noseča, čisto drugače bolele prsi, ko pa so jo prej, ko je vedno mislila, da je to en znak.

No držim pesti za vse in upam, da nam vsem rata.

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 649
29.8.2007 13:54:35   
KAHLO
OJ kolegice,
zdaj sem celo brala da ene zgaga peče, sigurno bo mene tud začela jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat še čutim samo sumljivo pikanje tam doli pr jajčnikih, mogoče se plavalci bojujejo za vstop!! kaj te vem!!?!?!user posted image user posted image jim držim pesti da jim bo uspelo.

Pa eno zares vprašanje, zasledila sem tudi da ene takoj čutijo ko zanosijo, zdaj pa mene zanima ali je to res in kako to čutijo, ali je to to pikanje pr jajčnikih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jojj, sej vem, da je to neumno vprašanje!!??
Ampak zanima me pa resuser posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?