Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:36:27
|
|
|
|
LuNa73
|
on je že zdaj vesel.... mi pravi da me včasih ne folga.... da naj mal s svojim izobraževanjem preneham .. ampak veš kaj špelka tam pa se res ni kej za izobraževat... tam se lohk sam smejiš.... a si mal prečekirala un forum??!!!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:40:50
|
|
|
|
spelka12
|
Ne še.Takoj zdejle grem,pa da vidim.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:54:00
|
|
|
|
spelka12
|
OJ sem že nazaj.Pa ne zato,ker tisti forum ni dober ampak zato, ker me trebuh že tolk boli od smeha da ne morem več .Še jutri malo.Zdaj grem pa ker nimam svojega računalnika.Sem odvisna od sestrice.Nočko.Aja aja jutri bom cel dan buljila v to stran.Glej da napišeš kako je šlo drugače te bom .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:54:37
|
|
|
|
aja aja
|
ooo spelka, saj se sama sebe nemorem sfolgat. ce pa hodim vsakim 10 min preverjat a je al ni za zdaj se ni kaj uf, zdaj moj dragi pride iz sluzbe, se boma mal igrala indijanca pa kavbojca hehehehehhehehheheheeh
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:56:39
|
|
|
|
aja aja
|
luna, a un forum ko kr na klopci, al pa nad avtocesto pa tako...ej a sem se js slucajno zmotla. aja, spelka saj bom takoj ko zvem javla kaj je novega
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 21:58:02
|
|
|
|
LuNa73
|
spelka in aja aja (pa kje si našla ravn ta presledek vmes? ) pridne bodta pa lepo spita... pa lepo se igrajta... sej žavbarji pa... eh žandari pa ravbari je podobna igra, a ne???!!! enkrat se vjamejo! spelka pa itak da so tam teme za crknat od smeha.... sej je še kaka dobra tema in komentarji pr imenih..... :) nočko punce.... aja..jst še ne grem...grem ob pol enih mars ven gledat.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 27.8.2007 22:03:09
|
|
|
|
LuNa73
|
aja aja, kje pa je ta forum?????????!!!!!!! tega še nisem našla... hit povej da še tja pogledat!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 11:01:06
|
|
|
|
aja aja
|
punce ni kaj. zjutraj ob 4 so me krci napadli pa se je ta ulila, tako da so tud testi poazali negativno. mal sm zalostna, sam bo ze. ze po naravi sem optimist, zato se bomo spravli naprej v boj.mi se pa ze ne damo.a ni tako. luna73, one strani sploh ne najdem vec, kr opisovale so zenske kje vse so dunga dunga s svojimi fanti...hihi
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 11:15:17
|
|
|
|
vita80
|
Aja aja kene bodi žalostna! Saj bo nam uspelo! Veš kaj, boš pa mela vuržeh, da ga boš lahk spet med malco domo klicala na . pa še to za srečo lp
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 12:19:48
|
|
|
|
LuNa73
|
aja aja nč žalostna bit ! Gremo naprej!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 13:29:25
|
|
|
|
spelka12
|
Aja aja mi smo s tabo.Sem tolk žalostna kot da bi se men ta ulila.Zdaj pa ene 5-7 dni počitka pol se pa za tebe začne obdobje .Glej da bosta skakala ko .Bomo v tem obdobju tud s tabo .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 14:00:21
|
|
|
|
alexpetra1
|
Lep pozdrv punce! sem čist nova na forumu, ga pa že dalj časa spremljam!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 14:54:38
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 .Glej da bosta skakala ko .Bomo v tem obdobju tud s tabo . Misliš v sam v mislih al ne aja aja, kolk časa ste pr vas že aktivni (beri ) z namenom?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 15:03:19
|
|
|
|
spelka12
|
Živjo alexpetra1.Dobrodošla med nas borke .A ti tudi začenjaš nov boj z ?No pa da se malo razpišem.Moja naj bi prišla okoli 13.9. enkrat.Samo je nič ne pogrešam . Aja aja je po dolgem in mučnem boju ravno danes izgubila borbo z in potrebuje našo podporo. LuNA in Pikica 36 sta tukaj da nas spodbujata,nasmejeta, Nastya in KAHLO ta mesec začenjata boj(punci veliko vama želimo),vendar rezultati še niso znani(NE VEM KAJ ČAKATA ), vita 80 je korošica z železnim , hruška,pikapoka 2 in endri pa so navijačice,sodnice in tolažnice vse v enem. Punce uživajte pa čimveč javljanja.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 15:21:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: alexpetra1 Lep pozdrv punce! sem čist nova na forumu, ga pa že dalj časa spremljam! ja sem res nevljudna .... dobrodoooooošlaaaaaaaaaaaaaa! tukaj se pač gremo mal s tetko M bolj na zabaven način. In meseca septebra dobi (tetka M) sigurno .
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 19:11:26
|
|
|
|
aja aja
|
se sreca do obstajate, ker sem res bla mal zalostna. pa ne se bat saj pr nam se cez 4 dni zacne orng .hehehehhe iihhhhhhaaaaaaa aja pr nama je pa full aktivno bobanderanje ze kakih 9 mescev, sam sma se zdaj odlocla da bo naboj zdaj se bolj eksploziven.... se ze veselim prve probe hehehehehehehhehehehe o kk fajn je prebrat vasa sporocila, sem kar boljse volje pa se nasmejana navrh oooooooooooooooookk vas mam rada
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 19:28:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: aja aja oooooooooooooooookk vas mam rada in me mamo tebe
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 19:32:04
|
|
|
|
aja aja
|
dobro si prikazala popravek oz da vam prevedem hihihihihih: oooooooooooo kako vas imam rada hehhehehe
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 21:04:43
|
|
|
|
spelka12
|
LuNA sem bila na forumu me ne prič.sept.pa sem videla tvoje dobre slikce.Res hvala za linke.Kokr vidiš sem jih že uporabila.Samo ob zmanjšanju resolucije se mi je dojenček nehal muvat.HELP MEEEE.A si kaj bolj računalničarke od mene.Aja aja katero municijo pa pol uporabita za večjo eksplozivnost .Midva sva danes že bila borbe z tko da sva na dobri poti do septemberske zmage.
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 23:19:01
|
|
|
|
aja aja
|
pa saj stara sploh ni vazna municija, vazno je da je srafno ej, obe mata take lepe slikice jaz nimam pa nobene. zdaj mi pa povejta---KAKO PRIT DO TAKIH SLIKIC IN KAKO PRIT DO TISTEGA KOLENDARCKA KO VAM KAZE KOLIKO DNI DO OVOLUCIJE? hm, nisem najbolj spretna na racunalniko, zato mi mal pomagajta prosiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 28.8.2007 23:37:36
|
|
|
|
LuNa73
|
za koledarček je link tlele http://www.urbia.de/services/eisprung/ ostalo pa posredujem jutri... spelka teb pa tud odgovorim in razložim zjutri... nočko....upam, da bom dans ponoč vrei spala, ker se že kaki teden al pa celo dva nisem pošteno naspala....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 9:36:14
|
|
|
|
aja aja
|
ne ne ta, a ves oni ko prikaze tako crto pa ti pise tolk pa tolk dni do vase ovulacije....a ves ko z misko prides do napr. tvojega opisa pa se mi zdi da mas nekega zajcka al neki takega...in punce moje ponovno vprasanje a je blo kaj akcije? hihihihihihihih
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 9:53:31
|
|
|
|
vita80
|
Jutro punce! Ja pr men je bla včeri zvečer akcija. Je prišo včera s šihta sn mu pa rekla, da bo moral en teden vzet dopusta, da ne bo zmatran domov hodil ker imam plodne dneve al pa druga možnost, da reče šefu, da se ne sme preveč naprezat na šihtu, ker mora biti spočit doma, da bo lahk opravljal svojo moško nalogo. Mi je pa rek, če si ga predstavljam kak bi šef pogledal! Punce uradno vam sporočam, da se z današnjim dnem pričenjajo moji plodni dnevi tak, da se lahko zgodi, da bom vas mal zanemarjala! = + = enostavna enačba sam zračunat jo je treba Železo se kuje, ko je še vroče! juhu-juhu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 9:57:51
|
|
|
|
vita80
|
Alexpetra1 dobrodošla med nami!
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 29.8.2007 10:19:42
|
|
|
|
LuNa73
|
najprej spelka- verjetno ti tale tvoj dojencek ne miga, ker si ga spremenila v jpg... mora biti pa gif! aja ajatu maš linke: http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm http://www.gify.nou.cz/ če rabiš inštrukcije za uporabo se tipkava po zs! no vita, vidim da si aktivna....lepo lepo!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?