|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: skupaj na poti do cilja
28.8.2007 13:00:52   
Milamay
Mene pa nekaj zanima, in sicer tiste, ki ste bile na AC, ali ste se ob naročanju odločile za nekega določenega G ali pa ste se samo naročile. Mene sicer čaka HB in ne vem, ali naj izrazim željo pri kom bi bila. Težava je v tem, ker G v LJ sploh ne poznam in nimam pojma, kdo je dober. Kdo je torej vam delal AC? G so namreč isti pri AC in HB.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5301
28.8.2007 13:06:21   
medika 13
aurora28 zelo močno stiskam pesti, da bi zagledala user posted image

lusa, ti kar pokliči, pa sporoči dobre rezultate user posted image user posted image user posted image

milamay potrpi saj bodo tudi slabosti minile

Punce mislim na vse vas in vam pošiljam user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5302
28.8.2007 13:10:40   
medika 13
IZVIRNO SPOROČILO: Milamay

Mene pa nekaj zanima, in sicer tiste, ki ste bile na AC, ali ste se ob naročanju odločile za nekega določenega G ali pa ste se samo naročile. Mene sicer čaka HB in ne vem, ali naj izrazim željo pri kom bi bila. Težava je v tem, ker G v LJ sploh ne poznam in nimam pojma, kdo je dober. Kdo je torej vam delal AC? G so namreč isti pri AC in HB.

Milamay mene je na AC naročila kar moja ginekologinja in mi sporočila datum. Ko sem na RR napisala, da imam AC v petek mi je potem Lana povedala, da ob petkih postopke izvaja dr. Pušenjak. Jaz sem bila zelo zadovoljna z njim. Tudi temeljit UZ je naredil pred postopkom. Ko pa je ugotovil še nepravilnost na srčku je naredil še vaginalni UZ. Res se je zelo potrudil. user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5303
28.8.2007 13:18:02   
aurora28
Živjo mamice, nosečke in čakajočke!
Danes zjutraj sem odšla kar v laboratorij in dala urin, kljub temu, da sem pred tem že lulala 3 krat. Ker se mi je mudilo v službo nisem mogla tam počakati na izvid in sem raje poklicala. Rezultat je bil pozitiven in smo user posted image ! Saj še sploh ne morem verjeti, zelo sem srečna. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5304
28.8.2007 13:39:12   
medika 13
user posted image user posted image user posted image aurora28 ČESTITKE!!!!! zelo sem vesela zate user posted image user posted image user posted image

12.12.2008

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5305
28.8.2007 13:50:19   
andreja2000
aurora28 user posted image user posted image user posted image ,bravo,punca in iskrene čestitke,sem zelo vesela zate,juuppiiii,aurora je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

milamay ko sem se jaz naročala na AC nisem nič posebaj omenjala katerega G bi rada.Je pa Pušenjak enkrat omenil,da so trenutno v Lj sami izkušeni G,ki opravljajo AC in tako nisem nič komplicirala,ne prvič in ne dugič,ko sem se prijavjala na AC in je poseg obakrat bil dobro opravljen.

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 5306
28.8.2007 14:12:49   
sonchek
Aurora...iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...jupiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image ..BRAVO!!!!!!!!!!!!!

...sedaj pa srečno naprej!!!! gremo skupaj...

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5307
28.8.2007 14:13:41   
sonchek
Lusa...še ti nam sporoči dobre rezultate...
čakamo!!!user posted image

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5308
28.8.2007 14:16:17   
natasarobi
aurora - iskrene čestitke tudi z moje strani

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 5309
28.8.2007 14:26:28   
Shani
aurora 28 user posted image user posted image user posted image  super bravo za user posted image   ČESTITKE no pa si dočakala -  želim ti lepo nosečnost predvsem pa zdravega user posted image . Sem zelo vesela za tebe. user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 5310
28.8.2007 15:25:02   
Milamay
aurora - ČESTITKE!!!!! Pa ti je uspelo!!!! user posted image user posted image user posted image  Lepo nosečnost ti želim.

andreja - ja, meni je Pušenjak tudi rekel, da so v LJ vsi G izkušeni, da te posege AC in HB delajo dnevno.  Saj vem, da zagotovo so izkušeni. Nikoger pač ne poznam, no razen Pušenjaka preko foruma. Jaz imam poseg v ponedeljek. Sicer pa sem bila prejšnjič na AC v MB. Takrat tudi nisem vedela, kdo mi bo delal. S samim posegom sem bila zadovoljna, z izidom pa ne. Ampak na to pa G nimajo vpliva. Priznam pa, da me je tokrat strah posega in seveda potem tudi izida. Sicer me je bilo prejšnjič tudi strah AC, ker so ugotovili vrsto nepravilnsoti na otročičku in so mi potem zato spoloh delali AC.

Pilotgirl - kje si punca? Si se nas odpovedala?

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 5311
28.8.2007 15:45:39   
Lusa
Milamay-meni je v ponedeljek delal Cerar in sem bila z njim zelooo zadovoljna.Lepo mirno ,boš videla ,da bo hitro za tabo in bo vse ok.So pa res vsi tam zelo izkušeni.Za Cerarja vem ,da še dela AC v Postojni.

Drugač sem pa jaz danes klicala in sem jezna ko user posted image  ,da sem tako nestrpna ,ker sedaj sem še 100x bolj.Mi je sestra lepo povedala ,da še izvidov od 6.8 niso pregledali in ,da so še komaj pri 1.2.8 in ji je žal ,bodo pa pregledani proti koncu.Sedaj pa ne vem kaj si naj mislim ,da še sploh noben od zdravnikov ni pogledal ,ali da samo do sester ni prišlo.Ma čist sem zmedena.Sve z eno imele isti dan Ac ,samo ona v Mb ,pa je že dobila izvid ,ta Ljubljana pa ...eh nas kar pustijo čakat in trepetat.Res ,da nas veliko opravlja v Lj ,samo bi lahko bili za ton hitrejši.

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5312
28.8.2007 15:46:10   
Lusa
Aurora ,sem zelo vesela zateuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5313
28.8.2007 16:09:10   
aurora28
Hvala vam vsem za lepe želje in čestitke. user posted image  Z mojim možem sva oba srečna, se mi zdi kot da še ne morem dojeti, da se to res dogaja. Mene kar lulat tiši in če ne grem takoj, me začne že mehur malce boleti, joj kaj šele bo user posted image user posted image
Sem se pa pred 2 mesecema naročila na pregled k G in zdaj bo to idealno, saj ga imam 6.9. in to na možev rojstni dan. To bo najlepše in najdragocenejše darilo za oba. user posted image

Lusa razumem tvojo zaskrbljenost, saj bo vse ok, boš videla. Držim ti pesti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za srečo.

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5314
28.8.2007 16:11:58   
sayuri
Aurora, čestitke in lepo user posted image  ti želim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 5315
28.8.2007 16:29:40   
tinaaja
Aurora, naj bo naslednjih 8 mesecev nasrecnjesih, ker pol sledijo  samo se srecna leta user posted image user posted image user posted image z otrockom. Bravo bejbi!!!!!!!

Milamay, moja G je Sajina in je vodja oddelka za patolosko nosecnost. Poklici in vprasaj h komu so te narocili. Jih poznam kar dost v Lj user posted image Strah kar naj bo user posted image , vazno,da bo rezultat ok user posted image

Lusa, bozica... cakanje prav ubija.. Se malo, malo, malooooo

pozdravcek od naju2 tudi vsem ostalim neomenjenim

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 5316
28.8.2007 17:14:48   
Milamay
tinaaja in Lusa - hvala vama za vajina mnenja. Tinaaja - kakao si ti zadovoljna s to dr. Šajino? (upa, da sem prav napisala) Seveda je strah prisoten. Mislim, da nas je vse strah nekih takih preiskav, kjer ti gredo v telo. Tu pa je še bolj občutljivo, saj gredo v prostor zraven otročička. Ampak upam, da bo torkat vse OK.

Lusa - verjamem, da si zdaj na trnih, ampak mislim, da je zdaj že minilo toliko časa ... Da v vseh teh dneh ne bi pogledali, kkao se celice razvijajo?! Kaj pa vem? Po mojem mnenju jih kontrolirajo in potem takoj javijo, če ja kaj narobe. Jaz sem v 2. nosečnosti izvedela za rezultate AC po 14 dneh. Seveda so bili slabi. Lusa misliš, da dela tas dr. Cerar tudi HB? 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5317
28.8.2007 17:53:53   
andreja2000
milamay meni je prvič delal AC dr.Cerar,zdaj,drugič pa dr. Šajina in je bilo vse vredu,prvič pač žal rezultati ne. Ja,seveda nas je strah vsakega posega,vendar probaj misliti pozitivno in čim bolj odmaknti slabe misli.

Lusa ti boga revica,oh,to čakanje,ampak mislim,da je vse vredu,drži se!user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5318
28.8.2007 18:11:03   
Lusa
Hvala ker mislite name!

Milamay-jaz sem sigurna ,da ti jo bo delal dr. Cerar ,ker je zadnjič eni ženski tud delal on.Strah bo prisoten ,ampak ,ko je začel Cerar kar nekaj govorit in vse je bilo tako sproščeno in tud jaz se nisem več tresla.Vse se bo lepo izteklo ,le pogumno!

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 5319
28.8.2007 18:49:17   
lana38
aurora28, čestitam!user posted image user posted image user posted image

milamay, meni je prvič delal AC dr. Pušenjak. Zdaj pa dr. Premru-Sršen-ova. Z obema sem bila zadovoljna. Moram pa priznati, da me pri dr. Pušenjaku po posegu ni nič bolelo, pri dr.Sršenovi pa me je 2-3 dni bolelo mesto vboda od zunaj, pa tudi modrico sem imela skoraj več kot en teden. Drugače pa sta oba opravila poseg zelo strokovno in oba sta bila prijazna. Dr. Šajina pa mi je dala lani injekcijo, ki je sprožila UPN. Samo takrat sem bila precej nervozna in živčna, pa me je morala celo 3 krat zbosti preden ji je uspelo. Drugače pa se mi je zdela dr. Šajina zelo nedostopna. Nič kaj dosti ni govorila. Ampak to je bolj tak vtis, kaj pa vem... Sprožila mi je UPN, kar pa ni prav nič prijetno. Držim pesti, da bo vse potekalo najbolje, seveda tudi rezultat.
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 5320
28.8.2007 18:52:50   
Milamay
Ja, se še dobro spominaj tiste injekcije pred UPN. Mene je bila groza. Vsa sem se na mizi tresla, zdelo se mi je, da bom padla skup ... Tak grozen občutek ... Tega pa res skorajda ne morem opisati. Sestra me je držala za roko in me mirila .... mene pa je treslo ...
Srčno upam, da kaj takega več ne bom dala skozi v svojem življenju. Mislim, da sem doživela že mnogo hudega in mislim, da si več hudih stvari ne zaslužim.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 5321
28.8.2007 18:57:50   
lana38
Milamay, tudi mene je potem sestra držala za roko, da mi je lahko dala dr. injekcijo. Zdaj je medika 13 nekaj pisala o tem, da ni več injekcij, da sprožajo UPN z neko novo metodo kar s tabletami. Držim pesti, da ne boš dobila ne eno, ne drugo, ampak zdravega user posted image . Pozabila sem ti napisati, da me je prvič naročil G, zdaj pa nisem nič izbirala kdo bi mi naj delal AC, ker julij je tako čas dopustov, AC pa tudi ima svoj časovni rok.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5322
28.8.2007 19:31:58   
tinaaja
Tinaaja - kakao si ti zadovoljna s to dr. Šajino?

sem zadovoljna. je strokovnjakinja na svojm podrocju in ji zaupam. ni pa G, ki bi bil ful topel, je prijazna in vse, ni pa poosebljena milina. Je ne zamenjam, ekr mi najvec pomeni strokovnost. 

lana, pa ves kako je g, ki mora koncati nosecnost? Ma jaz kar stekam te G, Sajina je vodja oddelka za patlosko nosecnost in s cim vse se srecava in kaj vse mora mamicam povedat user posted image grozno.. saj moras narest en zid, drugae ne funkcioniras. jaz bi jo  opisala kot na distanci in zelo realisticno. eni potrebujejo toplega cloveka, meni je strokovnost bila prva. pa zdaj se ze tok poznava, da se prav simpaticno pogovoriva..

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 5323
28.8.2007 20:40:40   
kodrana
samo na hitro. naiam vas časa brat.. sem komaj domov prišla. dans sem bla malo naokrog. frizer, nakupi..
sem mislila nate.. aurora iskrene čestitke..user posted image user posted image user posted image ju pi. sem ti rekla, da boš user posted image .

ostalo bom jutri prebrala. obljubim.

lahko noč.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5324
29.8.2007 6:52:19   
krtekxx
Aurora, prejmi čestitke še od mene...letos je pa res noro. Po moje je seznam nenosečih na Upanje po splavu krajši od nosečih. Lepo se imej in čimmanj skrbi ti želim.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 5325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  211 212 [213] 214 215   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.