|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 22:44:52   
nana 27
pol si pa podajva roke!
 Cuma, verjetno res čutijo naš nemir. Mogoče je treba počakat, da mine vpliv jutrišnje lune in bo bolje user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9776
27.8.2007 22:45:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, srečno na pregledu user posted image user posted image user posted image   Duska, ali tvoja sončka že spita?

Spita!!!
Danes je bil ati glavni user posted image user posted image user posted image  
Jaz pa sem visela za računalnikom in brala te strani za nazaj - z vmesnimi komentarji.
Zdaj se spravljam pod tuš, potem pa bom čakala Mars. Mogoče pa Mars in polna luna naredita svoje.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9777
27.8.2007 22:53:07   
lemavrica
Čer,

men so pa danes ful prsti na nogi zatekli user posted image  Pa en ogaben sirup za kašljanje sem dobila in mi je blo cel popoldan slabo. Moram it jutri v lekarno pa vprašat če imajo še kak drug sirup, ker ne mislim zadnji teden preživet v slabosti.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9778
27.8.2007 23:00:15   
cuma
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Zdaj se spravljam pod tuš, potem pa bom čakala Mars. Mogoče pa Mars in polna luna naredita svoje.

Jaz bi tudi čakala, pa bom po moje zaspala ... se mi že tako user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9779
27.8.2007 23:08:32   
nana 27
Jaz grem tudi kar spat. Lepe sanje, souser posted image   Mogoče bo pa jutri naš dan user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9780
27.8.2007 23:09:04   
Anonimen
Edino - informacija o Marsu je imela eno pomankljivost.

Na kateri strani neba pa bo viden? Kje blizu lune?user posted image

Mislim, da ne bi bila fora, da se zvrnem skozi okno.

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 9781
27.8.2007 23:12:38   
Taja339

Edino - informacija o Marsu je imela eno pomankljivost.

Na kateri strani neba pa bo viden? Kje blizu lune?user posted image

Mislim, da ne bi bila fora, da se zvrnem skozi okno.

jaaaaaaa, tudi mene to zanima ...user posted image user posted image
sicer pa ... 00.30 a ne? bomo malo posneli, na 2287. leto pa ne bomo čakali kaj pravite ?user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9782
27.8.2007 23:15:41   
Taja339
ja punce, naj se sedaj pohvalim - ko je dneva že skoraj konec.
Uspela sem si pobriti noge user posted image user posted image user posted image  in upam, da sem do PDP "gotova" s tem !!!!!!!!!
Sedaj imam na svojem seznamu "opravil do poroda" še samo (sam o malo, da preštejem) ...... 6 opravil + generalka stanovanja.
Jah, vsak dan nekaj, pa bom pridno lahko črtala!user posted image

Pa pravijo - mali otrok - male skrbi, veliki otrok - velike skrbi. Ja Lubi Bog, kaj pa še te bo ... :((

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9783
27.8.2007 23:15:54   
cuma
Laaahko noč!!! user posted image

(odgovor članu Taja339)
Neposredna povezava do sporočila: 9784
27.8.2007 23:16:29   
Anonimen
JAZ BOM SIGURNO BEDELA. OB TAKŠNIH ČUDNIH URAH NAVADNO TAVAM PO STANOVANJU, POTEM PA ŠE OKROG TREH.

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9785
27.8.2007 23:19:32   
Taja339
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Laaahko noč!!! user posted image

noooooooooooočko!!!!!!!!!!!!user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9786
27.8.2007 23:20:23   
Taja339

JAZ BOM SIGURNO BEDELA. OB TAKŠNIH ČUDNIH URAH NAVADNO TAVAM PO STANOVANJU, POTEM PA ŠE OKROG TREH.

jaz tudi - tri mi je taka super ura, da se vedno zbudim.
potem pa je problem spat nazaj ... zjutraj pa bi ga vlekla do onemoglosti ...........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9787
27.8.2007 23:22:13   
Anonimen
Grem si umit zobe.

Se tipkamo po Marsu ali pa zjutraj!

(odgovor članu Taja339)
  Neposredna povezava do sporočila: 9788
27.8.2007 23:28:16   
Taja339
Tudi jaz pičim gledat Forenzike.
nočko vsem souser posted image , se beremo zjutraj! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9789
27.8.2007 23:40:09   
zvezda71
Nana, Cuma kot malo od foha kar se ubadanja z otroki tiče, vama lahko samo rečem ja seveda čutita vajina pikca da se pripravlja velika sprememba v družini in pojma nimata, kljub vsem vašem prizadevanju, kaj to pomeni zanju. V eni strokovni lit., pojma nimam kje sem prebrala, da je soočanje otroka z sorojencem mlajšim, kot ko partner zve da ima drug partner ljubimca, no ne tako dramatično, ampak veliko vprašanj me bodo imeli še radi naprej se poraja v mali glavici in na njih ne zmore odgovoriti sam, pa tudi starši ga velikokrat ne morejo potolažit, saj otroci ne vedo da se naša ljubezen ne deli ampak množi. Moramo jih razumet, pa saj so partnerji včasih ljubosumni na dojenčka, pa so odrasla "razumna"bitja, kaj ne bodo mali pikci. Kaki pa je nasvet kako starši dilat s tem tisti, ki bo to pogruntal bo najbogatejši človek na svetu. Gotovo pomaga veliiiiiiiiko ljubezni, razumevanja, pa kake egotripe spregledat, carkljat pa ne imet občutka krivde, ker novi član prihaja v družino, to sprejeti kot nekaj naravnega, tako kot vsa čustva, ki jih ima pikec, ki čaka novega bratca ali sestrico. Malo sem naložila, verjamem, da ni panike saj vsak starš najbolše pozna svojega otroka, samo poslušati ga mora kaj mu sporoča, in ve kako ravnati z njim da bo najboljše za vse.  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9790
28.8.2007 7:02:51   
lumpa6
dobro jutrouser posted image user posted image user posted image in mamiceuser posted image

kako ste spaleuser posted image user posted image

(odgovor članu zvezda71)
Neposredna povezava do sporočila: 9791
28.8.2007 7:19:31   
nora
Dobro jutrouser posted image
Jaz sem vesela, da je nov dan danes. Upam, da bo boljsi. Sinoč sem skoraj ponorela, komaj sem zaspala..user posted image je brcala tako močno, da nisem mogla izdrzat...
kako si pa ti lumpa? a luna ni vplivala nate?user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 9792
28.8.2007 7:43:29   
nana 27
Dobro jutro!  Zvezda71, hvala. Tudi jaz upam, da bomo kljub dojenčku lahko nadomestili crkljanje pri Mihu. Lumpa, tudi ti še v enem kosu? Bodo šle vse pred nama rodit? user posted image  Jaz imam pred spanjem dve uri popadkov in si mislim, da je to to..pa nič od nič. Vse se neha. Jaz zaspim s štoparico v roki. Potem pa mož, ki na pol spi, sprašuje, a greva že v P user posted image  Dete pa noče ven user posted image   

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9793
28.8.2007 7:47:19   
cuma
Dobro jutroooo!user posted image

A vam lahko ponudim user posted image in košček domače user posted image  z borovnicami in smetano?user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9794
28.8.2007 7:50:41   
Pikica pokica
IZVIRNO SPOROČILO: cuma

Čau čvekice!

Veste kaj, nič ne bom šla še rodit. Nisem uspela še vsega pospravit user posted image , pa še naša Ema ga je začela na veliko sračkati z večernim spanjem user posted image user posted image user posted image .
Leto in pol je spala ko bubica celo noč, zaspala po objemu, poljubčku in pojoči rožici, zdaj pa jok, pa klicat stokrat mamico nazaj, pa ponoči spakirat blazino, zajca in dudo in klicat starše, da jo odnesejo v "veliko" user posted image .  ... user posted image  

Ravno s podobnim se ubadamo tudi mi. Namreč naš Nik je spal v svoji user posted image ves čas. Zdaj ima že leto dni veliko ( nadstropno) in spi vzgoraj ( spodaj bo čez kakšno leto dobila postlico sestrica). Do sedaj ni bilo nobenih problemov, cele noči je prespal, razen seveda kakšnih izjem, ko je bil kaj bolan. 
Zdaj pa že tri dni noče zaspati na svoji postelji, tako da zaspi pri nama in ga mož potem prestavi gor, potem pa se ponoči zbudi in hoče dol!!! Sploh ne vem, kaj mu je. Resnično upam, da je to le neka njegova muha oz. obdobje in da bo že danes ponoči bolje, saj sploh ne morem spati, če ta mali leži med nama. Me je že strah, da se bomo na koncu vsi 4 stiskali v eni postelji user posted image .

Žal ti kaj pametnega ne znam svetovati, saj smo na podobnem. Upam, da bosta najina otroka do prihoda  user posted image spet "stara" in da ponoči in zvečer ne bosta delala težav.

user posted image

(odgovor članu cuma)
Neposredna povezava do sporočila: 9795
28.8.2007 7:53:04   
nora
cuma, vse najboljse!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9796
28.8.2007 7:55:26   
lemavrica
CUMA VSE NAJBOLJŠE, DA BI ČIMPREJ DRŽALA SVOJEGA SONČKA V NAROČJU user posted image  user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu nora)
Neposredna povezava do sporočila: 9797
28.8.2007 7:57:12   
Pikica pokica
CUMA, VSE NAJ NAJ ZA 30. ROJSTNI DAN user posted image user posted image user posted image !

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9798
28.8.2007 8:04:06   
nana 27
Cuma, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image  veliko user posted image  in naj bo med njimi tudi zdrava Tinkara user posted image user posted image user posted image   Pikica pokica, tudi pri vas težave pri spanju. Tudi jaz ne vem, kaj se dogaja. Upam le, da se do prihoda user posted image  samo od sebe umiri in da bo Miha spal kot prej.

(odgovor članu Pikica pokica)
Neposredna povezava do sporočila: 9799
28.8.2007 8:19:02   
Pikica pokica
Ja Nana, sem pozneje prebrala, da imate tudi vi težave. Ah.. upam, da je to vpliv lune in da deluje nanj še bolj kot na nas user posted image - danes ponoči sem imela boleče popadke, ki so trajali več kot minuto, ampak na eno uro. Ta zadnji je bil okoli 5h, potem pa sem zaspala do 7h, ko se je pojavil spet. Ampak od takrat pa do zdaj pa spet ne duha ne sluha o njih user posted image  user posted image  user posted image . Zgleda, da to še ni to, čeprav sem ponoči bila že 100% prepričana, da bo današnja luna prinesla našega user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  390 391 [392] 393 394   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?