|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
27.8.2007 21:54:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Upam, da to ne pomen, da bom šla jutri namesto na izpit v porodnišnico user posted image

Če boš šla po Sandrinih stopinjah, potem jutri v p. user posted image

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9751
27.8.2007 21:55:28   
dorotea
nana27, evo to sem hotla slišatuser posted image user posted image user posted image ...čeprav se mi ne zdi , da bi veliko otekala, mogoče pa le! To pa gre itak hitro dol, ne? In kolko kg si zgubila ob porodu?A zdaj tud kaj otekaš?

Ja tianna bolje da neham za danes!Vidim, da si pridna v pitju čajčka, jaz tega sploh ne jemljem resno, pa bi mogoče mogla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9752
27.8.2007 21:56:28   
nora
Naila, srečno jutri na ispitu!user posted image user posted image user posted image
Tianna ti pa sporoči lepe novičke s pregledauser posted image
Lahko noč od mene!user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9753
27.8.2007 21:57:34   
dorotea
NaILa, a jutri je, se mi je zdelo da si rekla 28. ...al je mogoče jutri že 28???? No drži se! Kdaj mormo pesti stiskat?

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9754
27.8.2007 22:00:06   
nana 27
Tianna, super knjiga. Lahko je bil vmes kakšen ponatis pa novejše fotke noter, ampak je kar fajn stvari. Meni so bili najbolj všeč opisi mamic, ki govorijo o prvih občutkih pred porodom, o začetku popadkov in drugih možnih znakih, ki napovedujejo, da gre zares.  Naila, je izpit težak? Si že enkrat pisala, kaj študiraš, ampak sem pozabila user posted image  Vem za Doroteo pa Guppy. Kdaj naj navijamo zate?

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9755
27.8.2007 22:01:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea

Ja tianna bolje da neham za danes!Vidim, da si pridna v pitju čajčka, jaz tega sploh ne jemljem resno, pa bi mogoče mogla...

Ma mene osebno bi takšne stvari, ki se jih moraš učiti full spravile s tira, me zamorile, potem pa bi samo na to mislila... No ja, saj vem, da pač moraš; ampak se mi zdi, da je v nosečnosti bolje teh stvari ne vedeti.

Ja ja, vsak večer popijem 2dcl čaja. Zakaj pa ga ti ne piješ? Saj škoditi ti ne more, kvečjemu ti lahko samo pomaga.

Nora, lahko noč. user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9756
27.8.2007 22:05:18   
cuma
Čau čvekice!

Veste kaj, nič ne bom šla še rodit. Nisem uspela še vsega pospravit user posted image , pa še naša Ema ga je začela na veliko sračkati z večernim spanjem user posted image user posted image user posted image .
Leto in pol je spala ko bubica celo noč, zaspala po objemu, poljubčku in pojoči rožici, zdaj pa jok, pa klicat stokrat mamico nazaj, pa ponoči spakirat blazino, zajca in dudo in klicat starše, da jo odnesejo v "veliko" user posted image . Res je, da smo se vmes selili, da je bila vmes 2x bolna in da se nam je zato malo pobrkal sistem, ampak to kar je zdaj ... me skrbi. A je možno, da čuti, da bo zdaj zdaj tu še eno dete in da ne bo več imela tatija in mame samo zase? Ne vem kako strategijo ubrat, ker bo itak iz danes na jutri spet vse drugače in še jaz ne vem kaj pričakovati. Ne bi rada bila prezahtevna do nje, spet pa ne bi rada, da se navadi, da se s histerijo doseže vse. Ima katera kak pameten nasvet? Pardon, vem, da ni nosečniška tema ... user posted image  

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9757
27.8.2007 22:05:25   
nana 27
Dorotea, nič bat..vse gre dol. Se mi zdi, da se nekaj dni ali celo teden ali dva po porodu znojiš in gre vse pa pa. Špehec pa odvisno. Ene pravijo, da gre z dojenjem vse dol, druge pa zaradi dojenja še več jejo in kilogrami ne gredo nikamor. Nekaj pa sigurno naredijo neprespane noči pa kakšen malo bolj zahteven in jokajoč dojenček - to je bil pa moj recept user posted image  Kako je pa sestra? Anika še vedno dobrovoljka? Zdaj ima pa že več kot dva meseca mala frajla user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9758
27.8.2007 22:06:20   
dorotea
Saj ga bom začela pit, ma sem bla tolko okupirana z drugimi stvarmi, da ga sploh še nisem nabavla...pa je tko hito prišel ta 37. teden! v četrtek imam spet pregled, pa se bom v lekarni ustavila.

Ja to učenje te zna sfrustrirat...ma sem se navadila odklopit...in ko se učim sploh pozabim, da sem noseča in da bi loh se kaj tudi nas dotaknilo. Je pa res, da ko slišim kakšne stvari od vas...npr. o zastoju rasti in podobno...začnem kar preveč panicirat in premlevat, ko pa tolko stvari o tem veš in slišiš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9759
27.8.2007 22:09:24   
nena80
user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE SANDRA, ZA SVOJO MALO ŠTRUČKO user posted image , ČESTITKE PA TUDI OČIJU!!!user posted image
ŽELIM VAM VELIKO CRKLANJA...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 9760
27.8.2007 22:11:54   
nana 27
Oh Cuma, jaz sem pa mislila, da ga samo Miha kvačka zadnji teden. Gre pa tudi za spanje. Moje razlage do sedaj user posted image : vedno pred polno luno ali drugih dogajanjih na nebu (krajec, mlaj..) slabo spi in se prebuja, nadnaravne sposobnosti oz. čuti, da prihaja dojenček. Zelo se hecno obnaša. Ponoči se zbudi in joka. Gre moj (jaz ne morem, ker se komaj spravim iz postelje) v njegovo sobico in mu da flaško, ki jo je do sedaj prijel, dal v usta in spal dalje. No, zdaj pa flaško vrže ven in kaže s prstom proti vratom in kliče mene. Če kam gre in je prej samo pomahal, zdaj čaka pri vratih in me kliče in vse to počne zadnji teden. Tudi jaz se sprašujem, če kaj čuti user posted image  in z dojenčkom komunicirata na daljavo user posted image

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9761
27.8.2007 22:11:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: cuma
A je možno, da čuti, da bo zdaj zdaj tu še eno dete in da ne bo več imela tatija in mame samo zase?

Čisto možno. Mogoče se boji, da bo vsa pozornost namenjena samo user posted image . Do zdaj sta bila mami in tati samo njena, zdaj pa bo malo drugače. Če ima že toliko let, da razume te stvari no.
Koliko pa je stara? Vem, da si že napisala, ma... Pozabim. user posted image

(odgovor članu cuma)
  Neposredna povezava do sporočila: 9762
27.8.2007 22:12:07   
dorotea
nana, ja naša Anika je še vedno taka dobrovoljka, sedaj se že s tabo tako malo meni in smeje se ves čas...in to naglas, sploh ko vidi mojega moža, to se cela razleze v smeh. Ta bo pravi pocrtek! Ja in ker je pač vse drugo kot zahteven otrok, pr moji sestri kg ne gredo nikamor...ena slaba stvar pa mora bit tako pridnega otroka.
Cuma, ko bi ti znala kaj pametnega svetovat...mogoče ima nana kak pameten nasvet...jaz sem čista začetnica...sigurno pa Ema čuti, da se nekaj pripravlja in da bodo spet ene spremembe.

< Sporočilo je popravil dorotea -- 27.8.2007 22:17:04 >

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9763
27.8.2007 22:20:36   
nena80
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Dorotea ne se sekirat. Sem imela sama podoben primer, le da ni šlo za sorodnika. Samo, da sva bila z mojim tako žleht, da sva mu šla kupit darilo in ga mu izročila pred vsemi kolegi. Mu je bilo tako nerodno, da je kar nekaj mrmral in pozabil čestitat mojemu za rojstni dan. Drugi, ki so bili zraven so se pa samo muzali in še danes se jim zdi to smešno (pozabil ni le na naju ampak na vse prijatle)

Tak način najbolje vžge. Ko jo srečaš ji lepo čestitaj, ji zaželi veliko, veliko sreče itd. ne ji pokazati, da ti je bilo hudo, ker so vas kar izpustiliuser posted image  Boš videla, da to najbolje vžge in bolelo oz. user posted image  bo njej...

Se pa ne splača sekirati zaradi takih ljudi....user posted image

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 9764
27.8.2007 22:21:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dorotea
mogoče ima nana kak pameten nasvet...

Jaz sem tudi nanjo pomislila, ker Nana ima VEDNO kakšen pameten nasvet. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9765
27.8.2007 22:22:14   
dorotea
Ma res najbrž ni lahko uskladit želje starejših otrok in dojenčka. Upam, da bosta obe fajn vozile čez te težave...ampak jaz verjamem, da bo hmali bolje, saj ne bo več take negotovosti in pričakovanja v ozračju, kar čutijo tud ta mali...in bo dojenček pr vas...sicer bo še vedno drugače in sprememba za prvorojence, sam ne bo pa več tiste negotovosti.

(odgovor članu dorotea)
Neposredna povezava do sporočila: 9766
27.8.2007 22:23:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Ja midva imava stanovanje v 5.nad user posted image . Sej se navadiš hoje, samo zdele proti koncu mi je pa včasih res že muka tolk prehodit. Nisem pa še štela kolk stopnic je.

Še ena "srečnica" kot jaz. 7 stopnic do pritličja + 5 x 16 stopnic do stanovanja. user posted image

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9767
27.8.2007 22:24:45   
dorotea
IZVIRNO SPOROČILO: nena80

Tak način najbolje vžge. Ko jo srečaš ji lepo čestitaj, ji zaželi veliko, veliko sreče itd. ne ji pokazati, da ti je bilo hudo, ker so vas kar izpustiliuser posted image  Boš videla, da to najbolje vžge in bolelo oz. user posted image  bo njej...

Se pa ne splača sekirati zaradi takih ljudi....user posted image

Itak da bom tako naredila, zdej sem se že mal potolažla...čeprav dvomim da jo bo sploh kakršnakoli reakcija sploh ganila...in da bi ji blo nerodno...meni bi, njej pa kolkor jo poznam ne...tko je z egocentriki.

(odgovor članu nena80)
Neposredna povezava do sporočila: 9768
27.8.2007 22:28:28   
Anonimen
Punce,
grem v posteljo, da se čimprej zbudim v novo jutro in veselo proti Postojni.
Se beremo jutri. Mogoče pa bodo že kakšne novičke od Helene. user posted image

Miren spanec, pa lahko noč user posted image .

(odgovor članu dorotea)
  Neposredna povezava do sporočila: 9769
27.8.2007 22:28:29   
nana 27
Tianna, ko bi znala svetovati user posted image  Malo preveč časa imam pa ob Mihu se ves čas učim novih fint. Možek se pa za glavo drži, ko sem ob Mihovem prehladu prebrala, da je dobro dati toplo plenico na prsi, ki jo prej namažeš s svinjsko mastjo in daš gret v pečico. Bi bilo vse v redu, če ne bi na plenico pozabila in zasmradila stanovanja user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9770
27.8.2007 22:30:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Tianna, ko bi znala svetovati user posted image  Malo preveč časa imam pa ob Mihu se ves čas učim novih fint. Možek se pa za glavo drži, ko sem ob Mihovem prehladu prebrala, da je dobro dati toplo plenico na prsi, ki jo prej namažeš s svinjsko mastjo in daš gret v pečico. Bi bilo vse v redu, če ne bi na plenico pozabila in zasmradila stanovanja user posted image

Ah se zgodi, boš pa drugič bolj pazljiva. user posted image
Ampak res - vedno znaš pomagati in pravilno svetovati. user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa res, lahko noč.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 9771
27.8.2007 22:31:31   
nana 27
Tianna, srečno na pregledu user posted image user posted image user posted image   Duska, ali tvoja sončka že spita?

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 9772
27.8.2007 22:33:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: srček

IZVIRNO SPOROČILO: nora

Blagor tebi srček
kje se take tašče kupijo ????

mene tudi zanimauser posted image user posted image

V Strunjanu rastejo v zgornjem nadstropjuuser posted image . Pa tudi fajn zna kuhat, ko pride na obisk pozvoni in čaka da jo povabim naprej, vedno me pohvali in je večkrat na moji strani kot pa na strani svojega sinauser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9773
27.8.2007 22:38:45   
dorotea
Punce, tud jaz grem gledat filmčk, je pršu moj možek! Sam to ni izgovor zauser posted image user posted image user posted image , da ne bo kera mislila...sicer ne bi blo slabo , sam tokrat je le filmčk! Lahko noč!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9774
27.8.2007 22:40:29   
cuma
nana: pol si pa podajva roke! Res ne vem, kaj narediti z njo. Se mi pa zdi, da bo vzgojno plat tokrat premagala komoditeta (bomo pač večkrat šli vsi skupa spat že ob 9ih. Jaz zase vem, da mi ne bo težko ... itak bom kot zombi user posted image .

doroteja: a veš, da imaš prav?Po moje res čuti negotovost. Vsaj jaz vem, da sem iz dneva v dan bolj nemirna ... zakaj pa ona ne bi bila?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  389 390 [391] 392 393   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?